17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебилите -хипохондрици нямат край! Кръвотечение от носа какво се води: симптом или усложнение на Ковид? Егаси смотаната нация!

Я кажете нещо за 60 000 умрели от рак за 3 години, или да кажете нещо за 225 000 умрели от сърдечно съдови заболявания? Нямате ли малко срам, а? При това че онези не са умрели ОТ, а са умрели С Ковид! Има ли един с доакзана смърт след аутопсия, а?

Айде стига бе, и това боцкане докога, следващ вариант, подвариант, подвариант на подварианта, милиардери го направихме, то няма край

Abe v tozi jivot ot drygo nese li ymira ,Kade iz4eznaxa istinskite bolesti.Mai pvajno e izmamata da varvi.

ПЛебеи,ваксинитайте се, дайте НИ шанс за един по-добър и спокоен Свят! Всеки препарат във вашето тяло- допълнителен ресурс за НАШЕТО бъдеще, ха ха!

някой им се усладиха 1000 лева на месец и да лекуват по телефона и сега ги няма и истерията почва,а иначе всякакви грешки и починали минаваха за корона.ТРИ ГОДИНИ ,ТРИ ГОДИНИ НЕ СЕ НАУЧИХА ДА ГО ЛЕКУВАТ ИЛИ МАЙ НА НЯКОЙ ТАКА ИМ Е УДОБНО ПОНЕ КАТО НЯМА 1000 ЛЕВА ДА ТИ ТУРИМ ЕДИН БУСТЕР ЗА 10 ЛЕВА.

Лъжци.

Да се посмеем на поредните глупости от Бялата мафия. Хахахахахаха.

Дойде им супер не само у нас Ами и по света... Умира се от ковид само...Сдравните системи забравят за истински болести... Политици се крият в карантини... Щрак с пръсти и офцете по кошарите... Идилия брат..

А лолко ваксинирани са умряли, дир?

Оценявам чувството за хумор.

Евете си майката дирнишка

66.67% не са ваксинирани, като добавим хората на които им е през юуюя от самото начало, защото ваксинираните са общо 30%, се оказва че ваксинираните са на равно с не ваксинираните. Хубаво би било да се направи статистика, колко от ваксинираните са изкарали инсулти и инфаркти, и колко от тях са починали от други болести, спрямо не ваксинираните?

Ще остане загадка как в деня, вкойто руснаците атакуваха Киев ковидът спря.

Ковид е грип,рака и сърдечните заболявания са опасни.

Варелите с ковид, предназначени за разпространение бяха унищожени...

99 процента от населението на България реално не е ваксинирано, защото отдавна падна защитата на инжектираните.

Тука само невакстнираните броят. Едва ли не "вижте, само те умират". Много манипулативно поднесена информация. В Португалия са около 90% ваксинирани и имат повече смъртни случаи от нас.

От овча шарка колко умират на ден?

Трябва закон за забрана на използването на трансмазнини, палмово масло, ГМО продукти,месо над 1 година.Тези отрови запушват кръвоносните съдове и водят до инфаркт и инсулт. Наскоро имаше внос на месо със син печат от 1960 година. 62 годишно месо в колбасите ???

Няма Ковид докато не се изолира щама. Само празни приказки без доказателства.

Това няма да стане. Всички лекари се оправдават и защитават ваксините. А това са най-опасните такива в историята на човечеството именно заради многобройните странични ефекти, елементите в състава и мащаба, в който се пласираха. За пари хората са готови да жертват живота на другите.

78 ваксинирани умряха от внезапна смърт заради тромбите.

Искат ваксини за настинки!!!! Това е страшното! Утре ще искат да ваксинират и срещу зъбобол! Трябва як отпор! Това вече не е наука! Това е дране на пари!

с малко, но намалява броят на заразените спрямо този ден през миналата седмица, да се надяваме че няма да удължат мерките.

Пускам си тази новина през шнура, вчера в градския в софия влезе контрола и освен 5-6 пенсионера, никой друг не беше с маска, познайте колко човека свалиха, точно така познахте нито 1, а познайте на колко направиха забележка, че нямат маска? Ей браво бе пак познахте, на нито един. А на дирА ще им кажа да си ЕПМ, защото вчера или онзи ден от 5 починали 3 бяха боцкани, но те не го упоменаха дори и с две думи в статията, камо ли в заглавието!!

Това е единствената пандемия в световната история, която е най-опасна по телевизията

Пак претоплени манджи! Този път затворите ли ни, ще ядете дървото, ама много ще го ядете! Вече сме много и озлобени и бедни! Ай си ЕПМ!

Не ни интересува! Не разбрахте ли? Платена медия с фейк новини! Интересно ми е да споделите законни ли са мерките и теглилките? Да споделите за делата срещу зелените сертификати, нещо не ви чувам в тази насока? А всяка сутрин едно и също :)

Не всички лекари.

ㅤ

Всички са "неваксинирани" т.е. нямат 4та доза, нали?

Е това е заради стандарта - "Стара планина", ако беше с прясно месо трябваше да се казва "Млада планина"....

Четири жертви на Covid за последните 24 часа - всички са ваксинирани! Българи, четете , ли? Всички заразени преди това са си били отзад в гъза , бавно действаща отрова , наричаща се ваксина срещу Кромид! Разбрахме, истината! Маскарата , ПАДНАХА! Буквално и маскарата , падат , хората все повече са без парцали или гащи на лицата си , което е добре! Хората ги разбраха ковид-фашистите! Между другото , получих, новите руски патрони за калашника , на летище Бургас! Да живее, България!

На никой не му пука за ковид. Колкото и да пишете, не ни дреме.

Няма да е дърво. Ще има трупове

Да! До там издържат хората , щом са четири души ,,жертви! Значи са си били или скоро ще си бият четвърта доза! Ако кажат , че са 200 жертви , значи тия глупаци , всеки по отделно си е бил 200 дози , бавно действаща отрова , наричаща се ваксина срещу Кромид!

Лъжат. Сигурно са били с по 4 дози ваксини. Също както лъжат за операциите в Украйна.

И да ги удължат, какво? Мреки няма, защото на никой не му пука за тях.

НЕваксинирани бе, тъпак.

На кой говорете?

Голямата картина е крансоречива - бустерираните общества не показват по-добри резултати от напълно неваксаните. И ако ние преминем през тази поредна вълна с едвам изсмукани от пръстите и приписани на КО няколко жертви на ден, то трябва да сме доволни. При 30% положителни тестове логически следва, че заразените са милиони. Та 4 приписани жертви би било доста оптимистичен вариант. А ако решите да се постараете и да припишете повече жертви на КО, обмислете това - нивата на смъртност в неваксинирана България спадат 2 години поред! И дано така да си остане!

Като те заключа в къщи ще ти задреме.

Не, просто когато се гътне някой петорно ваксан, това бива замитано под килима. А тъй като у нас 80% от хората нямат и една игла, то всеки път когато се спомине подобен човек , те имат шанс да припишат трагичната развръзка на ко-то.

Още 4000 лв са платили на бедните им семейства, да пишат роднините си, че са пукнали от ковид.

Чекщ Копейкин се ваксинира!

Zatixva voinata v ykraina I kovid izmamata zapo4va pak.

Не знам как решихте, че войната затихва. Руснаците убиват наред...

Кой ги плаща тези пари, бе другарю - да се запиша и аз в списъка на бедните ковидясали

Ако спреш телевизора всичко се нарежда :)

Дам, мечтите ви този път няма да се реализират! Не е случайно, че никой не прави проверки в момента. Много добре знаят, че сопите са подговени :) ще ги научим да си траят в истерясването ви!