Коментари - Четири спасителни акции за часове: Дете и "жена" се изгубиха, други две пострадаха в Рила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А застраховки имат ли пострадалите? Кой, кой, кой ще плаща разходите по спасителните акции?

Цц кашкавал туристи, видяла кокошката че подковават коня и тя дигнала крак. Къде сте тръгнали като не знаете къде и как да вървите? Първо се разходете по Борисовата градина, след това една две години по Витоша и чак тогава в Рила. Те тръгнали от вратата за краката, е така не става, добре че са останали живи. Рила не е хапка за всяка уста.

"Жената е пострадала при битов инцидент. Планинските спасители поясниха, че тя е контузена вследствие на падане." Дрън -дрън, това НЕ Е битов инцидент, битов е част от ежедневната ти къщна работа - например да се хлъзнеш в банята, да се спънеш по двора, но не и да паднеш в планината.

Може и в банята да се е хлъзнала. Там хотели ли няма, или какво?

х.Мальовица не е някоя порутена колибка, а цял комплекс. Така че, падналата може да се намира в планината, но не е била в дебри непроходими, а нищо чудно и в банята да е паднала. Съчувствам ти, не можа да намериш кусур на хората тоя път.

Ти явно си веуик турист, щом толкова щедро ръсиш съвети. Жалко, че си пропуснал на Боян Петров да дадеш акъл преди да тръгне да ходи по чукарите.

Ти щом знаеш как да вървиш, значи това никога не може да ти се случи.

В случая най-важно е дали имат сключени валидни планински застраховки! Второ, битовият инцидент не се покрива от планинската застраховка. Питам аз има ли застраховка за битов инцидент или професионална злополука в планината. Съмнява ме, че пострадалата жена е от персонала на Мальовица, вероятно готвачка и се е подхлъзнала на мокър под. И значи, кой ще плати за разходите на ПСС при спасителната акция, специално за тази жена, пострадала при битов инцидент?

ти!

може и в банята да се е подхлъзнала. Ама защо се къпе сама? Ако имаше мъж с нея имаше къде да се хване.

Не е задължително да отидеш в планината, за да паднеш и да счупиш нещо. Жена ми се потроши вкъщи по стълбите от няма нищо. Все пак в планината трябва да се внимава и е хубаво да имаш застраховка.

А защо са кавичките??

И аз това смятах да питам.

Защото са поставени от "редактор" Лилия Чалева.

" Жената" да не е от мъжки пол???? Имах ви за сериозна медия, ама явно спите......