Честито Рождество Христово!

Всяка година на този ден се ражда нова надежда

Обратно в новината

Коментари - Честито Рождество Христово! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бяхме забравили какво е това режим на тока от времето на другаря Живков, Благодарение на "Промяната", на Бъдни вечер между 21:30 и 22 ч. целият квартал "Сухата река" в София беше без ток! нЕ'ам думи! Добре е, че имаме свещи зареден лаптоп и бисквитка с интернет, та да си пускаме "Бог се роди Коледо!" ... май "най-доброто тепърва предстои" :( Въпреки всичко, Честита Коледа! Оцелели сме през всякакви режими!

Весела Коледа ! Нека светлината огрее душите ни! Дир. Бг :Радвайте хората с новини за доброто!

Честито рождество Христово, светлина в душите на хората!

Явно тези, които слагат минуси са на светло и топло и се кефят, че на другите им е зле. Бъдете благородни и съпричастни, поне в тези празнични дни!

Честито Рождество! И не забравяйте да се боцкате;)

Се мазнят на читателите си А когато им трият коментарите...

Имаш +

Днес е Рождество, Бъдни вечер. Подранил си:)

Весела Коледа! Дано не я забранят, както Промяната направиха преди 75 години

С 200

Хубаво е че има почивка, събираме се с близките и похапваме добре. Това, че повода е фалшив /ако въобще е имало такъв човек/ то той най-вероятно е роден есента - Септември или Октомври. https://www.beliefnet.com/faiths/christianity/articles/when-was-jesus-really-born.aspx

Според някои изследователи на стария и на новия завет, Исус Христос се е родил между първи и десети октомври.

Подаръците са у мен Така ме SORRY

дира, много хубави слова. като аз да съм ги писал. но не съм аз. не е жалко, напротив радостно е, моите почитания. значи можело. Честито Рождество на Доброто и на Верата въ Него. инак словото ми скъпи приятели и неприятели за вас е по-горе. написано от дира.

Първо трябва да се разкаяте Откажете се публично от Герб И от ковид шаманите И АКО ви простим Това се правете на мили и смирени!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!! СЛАВА НА ОТЦА И СИНА И СВЕТИЯ ДУХ !!! АМИН !!!

Комунягите не са и не могат да бъдат християни!

вярата е по-силна от неверниците и техните милиарди. и ще го докажем още в първите месеци на новата година. както винаги с факти от живота. живия живот, а не измислиците от статистиките.

Първия

Тебе вече са те боцнали отзад. Скапан провокатор.

Честито Рождество бъдете здрави ,щастливи и следвайте мечтите си

бъдете смирени поне на тоя ден, не казвам със склонени глави. просто чуйте тишината!

Да не забравяме че преди 1989 година комунягите донася ха на мвр и дс кой ходи на църква. Важно е да не забравяме!

Весела Коледа на всички! За малко да забравим за Толупи, за Мунчовци, за ПП-та, за комуняги, за ДБ-та, за Славета, за Каскети и за всякакви политици! На всички вас, единомислещи и опоненти, на вашите близки, и приятели желая здраве. Всичко останало се купува.

Първо какви са тези църковни празници? Другите религии също си имат празници, те с какво са по-различни? Имате ли идея как се чувстват на този ден мюсюлмани, юдеи, будисти, зороастрийци, пастафрианци(да, тази религия е официално регистрирана) и така нататък? С безкрайните изкушения на вино, свинско и прочее които на сила се натрапват на мюсюлманите? Айде малко по-кротко, празник, празник ама не толкова натрапчиво - първо да махнем елхата, после да оставим само един ден и да не го споменаваме толкова ... Но заговорихме за надежда - Надежда за освобождаване на Крим - надежда за приемане на Украйна в НАТО - надежда за повече американски бази в България като надежден отпор срещу руската агресия - надежда за постигане на 100 процента ваксинация - надежда за зелено евробъдеще

Весела Коледа! Здраве за всички и нека в народа е дошло времето на доброто и усмивките, защото ми писна от злобни, намусени и недоволни мутри….

Нали е ирония?

Страхотни думи и силна статия. Три пъти я прочетох. Адмирации на дир-а!!! Честита Коледа Дами и Господа, Да сме живи, да сме здрави и нека Бог е с нас!

Pagan power!

Здраве, здраве и пак здраве! Всичко друго идва в резултат на ментални настройки! Това е идеята на всички свети празници! Честито Рождество Христово!

Весела Коледа! Живи и здрави.

Айде ти си празнувай дедо Коледа,а ние(повечето от нас) си празнуваме РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО,бре дебил!!!

Честито Рождество Христово !

Най-хубавата статия за годината! Честито Рождество Христово !

На поздрави се цъкат минуси... ех племе....

Вярата ви била съхранила хилядолетия... ? Да, ама чия вяра? Вярата на източната римска империя? Константинопол ? Да, ама тази вяра казва, че Рождество е на 7 януари... Вие сте едни толкова объркани хорица... В объркаба държавица... Нито вярата ви е вяра, нито историята...

Много ми харесват тъпари, които пишат, донася ха, здравей те и т н. Помисле - те, преди да пише- те (пише се слято) ---тъпана-ри!!!!

къф беше тоя бе?...Аааа...Оня де'т майка му прайла минети на римските войници,та зела че забременяла "непорочно". Или оня дет реве - Налагай с огън и меч правата вяра. Или оня дет Бог му диктувал Стаия завет (Библия)-откровени глупости и извращения,станали основи на предните две "религии" Общото между между трите - Око за око,зъб за зъб.

дето му се молиш най-горещо ако закъсаш със здраве, в живота или ти се появи отнякъде тежък проблем ...

ама разликата между Юлианския и Григорианския календар е точно същата като разликата между лятното и зимното часово време. Все едно да спорим в колко часа започват вечерните новини през декември и през юли

и на Рождество ли няма да си приберем отровните зъби?

Господ дава, но в кошара не вкарва. Януари е време за новогодишно прочистване на боклука събрал се на Дондуков 1 и 2.

Един е Путин и Лавров е негов пророк.

Вярвайте в себе!!! А не в някакви измислени герои написани в библията. Това там са приказки а не биография. Бог живее във всеки един от нас, вашето тяло е вашата църква.

)

Честито Рождество, Dir!

Така се казва християни слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение!

... сине дяволски, враг на всяка правда, няма ли да престанеш да извращаваш правите пътища на Господа?

Ей старо календарен и тук ли си се настанил върви в руската църква

Много си тъп ве соросоид нечестив