Коментари - Честит празник, българи! Днес е Денят на народните будители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ ДОЙДАТ ЛИ ДА ГО ПРАЗНУВАМЕ СЪВМЕСТНО ?

Велики хора са работили за България Сега 30 г.ородажни плужеци ликвидираха България

Кви будители кви 5 лева? Интересува ни салама, цената на айфона и къде довечера ще има чалга парти!

Будители се опитвали опитвали... Ама мъртво пияните не спят. Нямат шанс да се събудят. Те са пияни

честит празник!

Съвместно?

Честит празник! Днес ще мина през книжарницата, може да има отстъпки :)

БГ ПОЛИТИЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГИ СПРАТ !! ВИДЯ СЕ КАК ДЪРЖАВАТА ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ПРОВОКАЦИЯТА В БЛАГОЕВГРАД !! ЯВНО НАРОДЪТ САМ ТРЯБВА ДА РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ !!!

Путьо неграмотен писането и българската граматика не са ти сила...

Така е в западнала европа и при сащ-исаните...В България все още има будни, умни хора...

Това е проблемът ни, че има с какво да се гордеем от минлото ни, но няма с какво да се гордеем от нстоящето си!

Честит празник на бълтарските, народни будители и благодарим. Честит празник на събудените българи...

Козма и Дамян За съжаление сега са Несвети сребреници наследниците им

Честит ни празник

на всички българи и на тези, които се чувстват българи! Да отдадем почит на всички наши будители. Всеки един от нас трябва да буди всеки ден честта си, съвестта си, достойнството и смелостта си. Бог да пази България!

Можеше все пак БТВ да не канят украинец, а българин понповода.

Кои имаш в предвид, дебелите от изхождане ли?

Както ви интересува и поредния транш от руското посолство.

Честит Празник на всички българи! Нашето бъдеще е само в Европейския Съюз! Ние допринасяме за неговото развитие. Всички страни в него защитаваме ценостната система основана на хуманизма и човеколюбието! За пример сме на целия останал свят!

От 9 септември 1944 г след избиването на тридесет хиляди българи без съд и присъда България се управлява от руски слуги и сега агенти и техните наследници Коминтерновските мандрообирджии инационални предатели

Честит празник на всички БЪЛГАРИ и да не позволяваме на западните будители да ни промият мозъците!

“Русия е забранила преподаването на български език, затворени са неделни училища и центрове в Запорожка област. Това потвърди по Нова телевизия проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет. 30 български села има в района, имаме много добра мрежа от неделни училища, които се подпомагат от българското министерство на образованието и местни меценати. Моите приятели от тези села ми споделят, че е забранено да се преподава на български.”

Прав си, абсолютно!

На руските войни О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния.

Много хубав български документален филм ,има го в клубата ,препоръчвам на всички него гледат.

Колко трябва да си прост да пишеш минус на стихотворението на Иван Вазов ?

Честит празник БЪЛГАРИ!!!

но знаеш ли повода? а дебил? знаеш ли, че обявихме за пореден път война на Русия тогава? Гнусната сироспийска опорка за пореден път се провали. ти си се оказа прост дебил.

Това е по повод нахлуването на руски войски в България. Генерал колев на коя руска територия е разбил руските войници?

Поводът е когато русия напада Добруджа през 2016 година ,говньо нещастен.

Във в-к Дума Ботев пише през 1871 г. : „Нѣма славянинъ юженъ или западенъ, нѣма свѣстенъ човѣкъ, който би можалъ да съчувствува на такава абстрактна идея, каквато е тази на руситѣ, съ осѫществяването на която се поглъщатъ цѣли народности, отдѣлени една отъ друга съ история, литература, нрави, обичаи. Съ химическото сливане на подобни народности става композицията на робството, на яда, който приема почти цѣло столѣтие болната Полша.”

на празника на Народните будители да ми лансирате опорките на гнусните сороспии е доста нагло! Все едно мюсулманин да празнува Ханука! Посмешища. бас ловя, че всичкинсте си облекли травеститските рокли за хелоуин.

Мияч на чинии, едвам изкарал средно образование?

Тая пасмина от руски слуги и агенти и национални предатели докато не се прогони от всички държавни служби оправия няма да има

Лицемерия тези които КРАДЪТ МИЛИОНИ да ни ЧИСТИТЯТ ПРАЗНИКА след което да казват ще работите за 1000лв, а жилиеще 80м2 ще струва 400 000лв или 209 000 евро???? НИЕ ЩЕ КУПИМ ВАШИЯ ИМОТ ВЕДНАГА.....С КАВИ ПАРИ СЕ ПОРОБВАТ ХОРАТА????

Наистина Български документален филм, показващ само факти! Трябва да се гледа във всяко училище и във всеки клас...и от всеки БЪЛГАРИН!!!

Честит празник, Българийо! Да им се свети името на сите будители, включително моя прадедо, язе и онуй, дето иде след менека!

абе вие американските подлоги се интересувате само от крайния резултат, а причините не ви интересуват. Типично за вашето ограничено мислене, за да не ви натоварват и без това затормозените две мозъчни клетки.

беги

Ушанката с петолъчката? А червеното знаме със сърпа и чука извадихте ли го??? Колкото и да ви е неприятно на всички роби на русия, България е не само европейска държава, а също и една от най-старите държави в европа. И пътя на България е към и с европа, а не с азия накъдето тръгна вашата русия.

По голяма олигофрения не бях чувал. Ами ако е празник на просветителите тогава косвено се обвинява народа ,че стои на тъмно и някой трябва да го просветне ли ...... жива да не бях

Честит празник българи! Благодарности за хората, които учат нашите деца и са отдали живота си на това!

дали в насрайна е разрешено да се празнува

Да работиш за 100 лв докато партийния секретар получава 1 000 и да чакаш 20 години за да получиш жилище. При това след като си го платил авансово. И то само и единствено ако си семейство поне с две деца. Ако не си член на партията разбира се. Я кажи другарю защо твоите комунисти забраниха този празник?

Българите в украйна го празнуваха.

Кажи след това защо русия е единствената държава против съединението на България? След това кажи за какви облаги си станал родоотстъпник и служиш на русия.

Какви будители, какво образование, какви пет лева... Образование в България вече от незнам си колко десетилетия просто няма... И няма и да има, ако сме все с тия учителите, с които са ни пълни училищата. Само заплати искат, нищо не правят като хората, половин ден работят, после 3 месеца ваканция, а реално на нищо не учат децата ни... Поколенията все по-зле излизат... Като цяло, време е учителската професия в България най-после да бъде призната за най-непрестижната, защото и без това вече по света това се прави от робот!!!! И ние няма ли най-после да се отървем от тия учители?!?!? Роботът не иска заплата, може да работи по цял ден, не иска ваканция, не иска да му се плаща за храна, дрехи и т.н. Освен това, ако нещо е сбъркал, ще си признае, няма да обвини децата, че не учели... Ми как да учиш бе, след като пред тебе има някакъв дърт пенсионер, който пие успокоителни на килограм, пие хапчета за кръвно, вече не може тотално да се владее... Е, как да учиш при това положение, как да имаш желание нещо да знаеш?!?! И на всичкото отгоре, самите учители не си знаят материала, който да предадат... Методиките им са от 19 век, а да не говоря, че не са и чували за комютър.... Е, как да се учиш от такива хора?!?!? И кога ще се отървем от тях, някой може ли да ми каже?!?!? Аз например няма да допусна, ако някой ден имам син или дъщеря да се ожени или омъжи за учител. Това е толкова непрестижно! Кой разбрал, разбрал, на останалите приятен ден!

Ти защо не си стана учител ами си се хванал да пишеш пропаганда?????

Очевидно ти си в летаргия другарю

Чалмите и етиопците са ни държали в състояние на кома.