Чешкият президент не се отказва: 90% от ромите не работят

Цигани публикуваха снимки как се трудят и поискаха извинение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганите да си се връщат по родните места в Индия, Пакистан и т.н. Кафявите толкова дават зор да се набутат тук въпреки, че Пакистан например има ядрен арсенал и космическа програма.

Abe, къде са снимките на работещите цигани, че не ги видях?!

Ама под юргана

Що да работят бра'тчедите, след като "европейските ценности" признават за тяхно право да ядат, .ерат и .бат, без да има нужда да работят. На всичкото отгоре държавата им гледа чаветата, не им търси отговорност като "берат" ток, вода, дърва и изобщо всичко, каквото им попадне под погледа. Плаща им масрафите и ги оставя да вдигат гюрулутия когато си искат и колкото им душа сака. Пък техните душици едни такива ящни, пу, да не им е уроки.

Социализмът не е и не може да е накарал ромите (циганите) да работят, защото те са природно трудолюбиви.

Срещал съм и работещи цигани. Срещал съм и достатъчно умни и начетени. Лошото е, че преди 89 година наистина работещите бяха значително повече от маргиналите. Като дойде демокрацията политиците ни ги научиха, че може да се потребява без да се плаща стига да се гласува правилно на изборите и оттогава процента на неработещи нарасна драстично. Не знам дали са 90%, дали са повече или по-малко, но със сигурност е над 50%.

на Дружеството с ограничена отговорност "Безотговорност", търси да назначи Чешки римлянин за свободно работно място:"Анализатор и коментатор на извършената от други работа". Дълго време мястото е овакантено, след многократни опити да бъде назначен Български римлянин. С доза завист към колегите в Чехия, за огромния брой работещи техни римляни.Все пак Чехия си е европейска страна, а ние отскоро такава. При подаване на CV много от нашите кандидати изпратиха снимки, на които е видна тяхната заетост: ядене, пиене и тормоз на римлянката,тридневни празници по всякакъв повод(един сниман споделя, че не му се е случвало да остане без празник повече от един ден и било ужасно).Довод на повечето снимани беше свършеното с чест-заобиколилите ги техни чаавета-средно 7-8 на брой. Някои се бяха снимали при прикачването рекордоман към пружина за легло, та да се греят чааветата. Римлянка переше с безплатна вода. Други усилено беряха дърва в Западнио парк, а трети налагаха безмилостно някаква кранта по нагорнище, да разбере кога е влачила два тона жица. На една от снимките реших, че е от дивия Запад-бригада римляни пренасяше изоставена релса, а римлянчета събираха изоставените гайки. На снимка се виждаше и римлянин, гледащ Закона за движение по пътищата, с цел да стане бакшиш.Не бе ясно дали го чете, защото нямаше данни да е ходил в училище. Чехи, нека ви пратим някои CV-та със снимки, да си проберете от нашите римляни(вие им казвате другояче). Помагайте, нали някога бяхме братски страни!

Чехите са разбрали, че чрез толериране на мързела, неспазването на законите и раждането на деца за социални помощи всяка държава ще се маргинализира и в крайна сметка ще загине. А това не важи за нашите политици, които мислят само за собствения си келепир и да бъдат избирани и преизбирани, чрез ман-галските гласове. Защото те крадат повече и от ман-галите!

житаните работят повече от циганите

В България не е така. Тука 90% от ромите работят нищо, не са някакви, дето не работят.

Ако можехе да работят това, което Делян Пеевски работи, 100% от ромите щяха да работят... Ама Мама Дебелана е една.

Ми не е прав Земан - не 90%, а 100% от ромите, водките и бирите на работят. И как да работят, като имат само градуси, а нямат ръце?

" Чешката неправителствена организация "Ромеа" определи изказванията му като обидни, а Европейският център за правата на ромите в Будапеща ги нарече расистки" Много ги харесвам тези организации които 99,99% от времето ги няма никакви,но когато опре до реплика (и/или размирици) по адрес на някое малцинство и извират като вулкан.Било обидно и расистко да наречеш определено малцинство не работещо,каква жалка паплач!

Истината много често е неприятна, особено за някои...

КРАДЕНЕТО И ПРОСИЯТА РАБОТА ЛИ СА?! ЕМИ,ЯВНО СА ГИ ОТЧЕЛИ В СТАТИСТИКАТА!

Навсякъде където има ромеи е така. А като знаем как и каво работят тези дето работят, спокойно може да отчетем, че 99% от византийците не работят.

Навсякъде където има ромеи е така. А като знаем как и каво работят тези дето работят, спокойно може да отчетем, че 99% от византийците не работят.

Schilo

Прав е Земан. А на снимките, сигурно "берат" желязо.

PEYTSCH

10% работят ? Много от тях лъжат...

Мда, има сигани, които работят... те са 10%, които подкрепят правилото, щото са изключение !!! И тези, които работят - какво работят - лекари, инжИнери, кат' бежанците на меркел, а?! Нека се признае проблема, за да се намери решение - сиганите са известни повече с мързела, мръсотията, престъпленията и др. Освен това и нежеланието да се поправят!!! Когато се изкаже истината за този етнос, тогава и ще се намери адекватно решение на проблема, иначе нищо няма да се получи, само ще ни обвиняват, че сме расисти, нацисти, фашисти и прочие...

Не разбирам какво го възхвалявате тоя фашист Орбан! Хал хабер си нямате какви ги върши той в Унгария и как малко по малко прокарва една диктатура в страната си, която съвсем малко се различава от онази на Ердоган в Турция. Вие виждате само перченето му в Брюксел и злобеенето срещу мюсюлманските пришълци, но в Унгария се случват много неприятни неща, които вие самите бихте искали да избегнете. Орбан е нищо без европейските субсидии. Само ксл и празни приказки.

Schilo

Какви ги върши в Унгария, че докато бях там не разбрах?

баце унгария беше пред фалит преди да дойде орбан на власт. сега иди и виж ги къде са и как се развиват. събота и неделя бях там и съм силно впечатлен в половителния смисъл. спрямо това което беше там преди 15 год. ако и ние си имаме такъв ръководител и А3 ще гласувам да стане диктатор докат стане на около 70

Някои диктатори мислят за народа, други не. Орбан направи много положителни неща за унгарците, докато други само гледат как да се нагушат на принципа "След мен потоп".

Един да си каже истината.

И в България имаме политик от висок ранг, който не се страхува да нарича част от ровите с истинските им имана. Това е Валери Симеонов. Гордея се със смелоста му и винаги ще го подкрепям.

А МНОООГО ПРЕДИ ВАЛЕРКАТА ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ, ГОВОРЕНЕТО ЗАПОЧНА СИДЕРОВ! И АЗ ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ!!!

Прави сте и двамата в говоренето Бялата Златка и Валерко Далаверко нямат равни. Само не заглеждай делата им.

Всъщност те са само двама: М. Земан и В. Орбан!!! Повече няма! Бокичът? И него го няма! Това е! Peace!

Боже мили, защо нямаме късмет с нашите "вождове"? Трябва ни сега и веднага един Земан, един Орбан, един Георге Иванов на Македония, но - не, няма такъв в България. Такъв, който да държи на народа си, на правото, на честността, на законността, на думата си, а не днес едно, утре - друго, на историята си, на предците си. Не е необходимо да е такъв, който да се стреми да се хареса на Меркел, на Путин, на Макрон, да ги потупва по гърбовете, да ги целува, да се снима с тях, за да видим всички ние - електората, колко много го "уважават" по Света. Наказани ли сме с тия хора, които се закачиха като "тикви за плет" преди 30 години и няма откачане от тях и в същото това време не видяхме едно хубаво нещо, което да са направили за обикновения човек. Само и единствено увеличение на цените на храната, на данъците, на ток, вода, парно, данъци. Всеки ден измислят всевъзможни данъци, увеличения на текси, цени. Как им го раждат главите на тия "умници", но те и затова са там да ни доят до последно, за да дебелеят те - изедниците на народа.

Интересно, Вие от къде си въобразявате, че идват всички пари в една държава - не е въпросът само да ги отпечатат! Без данъци нищо в социалната политика не е осъществимо - поинтересувайте се какви данъци плащат, например в Швеция! "в същото това време не видяхме едно хубаво нещо, което да са направили за обикновения човек" - а обикновеният човек какво прави и дава, за да се променят нещата? Не Ви ли омръзна от популистки оплаквания и хленч?!

Изпреварихме чехите - у нас работят вероятно към 20 процента от въпросния матрял.

jingiby

Двама цигани отишли в града да търсят работа. Цял ден обикаляли и разпитвали, но никой не искал да ги наеме. Вечерта легнали да спят в парка и по-младият попитал по-стария циганин: Бате, ами ако утре намерим някаква работа, кой ще я върши?

Коя светла личност ви накара да ги наричате роми. Пак с лъжата да сме равни - пред кого?

Виктор Орбан, Матео Салвини, Земан са истински патриоти. Соросоидите затова ни плюят. А какво да кажем за нашите лигльовци?

Понеже ми писна да слушам, че за всичко са ни виновни циганите (те самите се наричат така!) предлагам първо да направим анализ колко ни стуваха досега: Филип Димитров, Илия Павлов и Делян Пеевски и да съпоставим със средствата изплатени като социални помощи на цигани.

Сравняваш престъпни българи с племе, което се е набутало в България. Родителите ти са се провалили с възпитанието ти.

НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН С ЧЕШКИЯ ПРЕЗИДЕНТ - ТА СИ Е НЕ РАБОТЯТ , ЧАКАТ НА ПОМОЩИ, КОИТО НИЕ ИМ ГИ ИЗКАРВАМЕ РАБОТЕЩИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОЙТО ДОСТОЙНО СЕ ТРУДИ И ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ СИ И НЕНАВИЖДАМ РОМ, КОЙТО ЧАКА ПОМОЩИ И ВЪРТИ САМО ДАЛАВЕРИ !!!! КЪМ ВТОРИЯ СЪМ РАСИСТ !!!!!

Не знам чешкият президент какво прави, но знам, че наще умници у парламента нищо не правят, а циганизацията на държавата започва да приема застрашителни размери! Множат се като хлебарки и същевременни са и толкова безполезни! Нищо не влиза от тях в хазната, само лапат и цапат!

Всъщност такива като чешкия президент правят услуга на ромите за собствена изгода. Сега трябва да отвърна, като кажа, че всъщност 50% от ромите работят. Вие ще кажете , че съм мангал и ще си харесате него. А преди да се изкаже съм искал да кажа, че 50% от ромите не работят и това е проблем. Искал съм да кажа, че все пак има нещо положително, защото педи 5 години не са работили 70% обаче темпът не е достатъчен и ромите трябва да се постараят повече. Е да ама след кретена президент ще трябва да браня други позиции. НА мен въпросът ми е следния - вие искате ли ромите да работят и да плащат данъци или искате да докажете тезата, че ромите не могат да работят. Аз предпочитам първото, ЗАЩОТО СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ, а от второто само избори.

В крайна сметка не се разбира, какво точно искаш да кажеш. Явно здраво си се оплел в собствените си безсмислици.

всеки, който казва истината в еврохалифата е обявяван за расист.

Всъщност лъже - по статистика 50% от ромите не работят. Ти сигурно си мислиш, че помощите за ромите са повече от пенсиите за пенсионерите , нали. Ами влез в НСИ и виж, че всъщност и един лев да не дадем за детски помощи, включително и на българите ще можем да увеличим пенсиите едва с 20%. Е да ама теб не те интересува , нали. Повече ти харесва ЛЪЖАТА , че за да се увеличат пенсиите двойно не трябва да се увеличават твоите данъци, а да се спрат детските за ромите... И ще кажеш, че много ги харесвам - ами не ги харесвам. Харесвам си повече бели, образовани, начетени българи. Всеки си харесва хората, които са като него. Ама също не харесвам и теб, защото си само бял....ТА си почти в една категория с ромите. След море си си направо в същата.

за пенсии не съм говорил, но понеже засегна въпроса- майка ми е вишист с над 30 години трудов стаж. пенсионира се, но продължава да работи. взима пенсия 240 лева на месец. Почти толкова, колкото социална пенсия взима и една циганка, без нито ден трудов стаж. така че хайде да ми спестиш глупостите си.

Първо - няма роми, а има цигани. ЦИГАНИ! Второ - помощите давани за цигани са пари хвърлени на вятъра, защото циганите с нищо не допринасят за благото на обществото - само лъжат, мързелуват, паразитират, убиват, рушат и крадат! Никаква полза от тях, само вреда. Трето - не говорим само за детските помощи, за циганите се харчат много повече средства, бъди сигурен. По непотвърдени данни са близо 4 милиарда на година, което ако се раздели на 2 милиона пенсионери ще даде по 2000 лева на човек на година, близо 200 лева на месец повече! Как е? Четвърто - пенсионерите, за разлика от циганите, са работили цял живот и си заслужават пенсиите! Пето - не е случайно, че навсякъде се оплакват от циганите. Фактите са си факти и не могат да се скрият или преиначат.

Циганина си е циганин навсякъде по света! Той не работи, той краде и чака друг да го издържа! Малкия процент изключения само потвърждава правилото!

Прав е чешкия президент, казвам му браво за смелостта. Въпросът е, кога нашият генерал Лижо ще каже думичка за нашите ромляни. Нали все пак са му електорат и трябва да внимава в приказките, защото госпожа Пача ще му се скара.

Как им завиждам на чехи и унгарци за лидерите им. Имат топки и не се дават на една изперкала бабичка от ГДР да им влияе. Ама пък нашия три папи са го галили по главата, скоро ще станат три имама.

ТОЙ ще се появи...

Ама славяните НЕ ги брои за хора!

Истината казва чешкият презмидент. От това племе никога нищо не е ставало, защото са прости, мързеливи, смръдливи, нагли, неуки, нахални, плодят се като зайци, без да се замислят с какво ще хранят чаветата, когато свършат парите в държавата. Единствено, що-годе, при бай Тошо бяха вкарани в ред. Но тогава имаше, ред, закони, които се спазваха, а и тоягата в МВР-то играеше, без дори да те питат дали искаш да ядеш бой или не. Сега циганите, престъпниците, крадците, убийците, изнасилвачите, корумпетата имат права, а нормалните хора, които изкарват парите за тая измет - нямат. Това е България, създадена по образ и подобие продиктувано от Запада, което е много, много жалко за всички.

Стига мо на него бе бате, ас като сме сиган нисам ли хора би ?

Когато някой ден всички НПО-та в Европа бъдат закрити и забранени всичко ще си дойде на мястото. Има една много хубава Българска поговорка - "Който не работи не трябва да яде". Ако спазваме този прост принцип много бързо и циганите и всички останали лентяи ще се научат да работят !

Категорично не съм съгласна! Работят ромите и още как! Берат желязо и други метали от чужда собственост, всяка година обират овощните градини и бостаните на земеделските стопани, изтърбушват до голо обезлюдени села, продават дрога на едво и дребно в Столипиново например, проституират, джебчийстват. Малко ли е? Трудят се хората, изкарват за хляба.

Поредната серия от сагата "Царят е гол". Всичко, което е неудобна истина, е или расистко, или сексистко, или крайнодясно, или антисемитско. Това е новата свобода на словото.

Чехите и унгарците са мъже на място. Не превиха гръб пред СССР, няма да превият гръб и пред западните либерасти. Браво! В този извратен свят не ти разрешават да кажеш истината, точно както беше преди 89-та!

Човече "Браво( нерегистриран)" , шапка ти свалям за тези приказки по отношение на чехи и унгарци , че и поляци. Апропо , точно тия страни се очертават , като един оазис за нормалните хора искащи да живеят нормално. Сигурно следващото поколение емигранти ще се ориентира към централна Европа , а не към западна или Америка.

Това, че живееш на държавни и социални помощи ли те прави толкова докачлив и обидчив...

тук 99% не работят а се плодят за детски надбавки от които живеят като не се брои "брането на желязо"