Чешкият премиер обяви, че афганистанските бежанци нямат място в Европа

Според Андрей Бабиш "по-добра алтернатива е решение, при което да се накарат хората да останат в Афганистан"

Обратно в новината

Коментари - Чешкият премиер обяви, че афганистанските бежанци нямат място в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снайперисти по границите и всеки нарушител да се отстрелва, като паднат няколко другите ще спрат

Прав е!

в Афганистан и какво ще им се случи там,че и пари на правителството им да давали.

Да ги приемат САЩ ! ТЕ са виновни за тази криза ! Те я надробиха тази попара !

на чешкият премиер кой пък му е казал , че той нещо решава в европа.

Който влиза легално - минава единствено през КПП-то. Който не минава оттам, е нарушител на държавната граница, което е углавно престъпление. Решението го знаехме - за отстрелян нарушител: 15 дни отпуск и награда. Отделно - въоръжени доброволни отряди за гражданска самозащита, със сродна мотивация. После могат да се използват за прочистване на България от престъпници и паразити.

Да пускат само жени. Тези "бежанци" отиват на война.

През 1961 г Афганистан наброява едва 10млн. души ! Следват 10г. съветска окуоация и 2-3.5 млн. убити афганци ! Следват 20г. американска окупация и още 40 х. избити афганци ! Афганистан е държавата с най-голяма детска смъртност в света ! Един господ знае колко афганци са напуснали Афганистан като : бежанци, емигранти, гастарбайтери и др. НО ! ДНЕС Афганистан наброява …… 38 000 000 души !!!! Разбрахте ли всички вие идиоти от ЕС защо не трябва да си пъхаме гагата в Афганистан ? Защо не следва да “им помагаме”? Защото с к….р ще ни превземат !!!!

Едва ли ще се случи. Те са като орди. Един - двама убити или ранени, няма да ги спрат.

Тези нищо не решават.Тук играят Ротшилд и слугата им Шорош.

И този, като Орбан, има " топки"! Арабите не щат събратята си, ние сме добрите самаряни....

Тези "афганистанци" са всъщност пакистанци.

Точно така! Да ходят в САЩ/Канада. Нали там са най-големите правозащитници? Е, сега да си вземат малко мюслита с бради.

трябва да се борите с основния тумор за него отдавна са взети мерки, от САЩ, от Китай и от Русия. Забраняване на всякакви НПО с чужди или недоказани пари. И тук се гърчим от 'общественици', които най-нагло лобират за гмо и джендър закони.

САЩ имат такъв закон още от Студената Война, Китай са безцеремонни, а Русия го направи сред вопли точно на гей-джендър-либерте движенията.. които в момента уреждат трафика до бреговете. А оттам е лесно. И, докато както в САЩ едно време да карат да се работи 10тина години като роб за да си платиш гражданството, и няма оценки както е сега за Канада примерно, защо да ги приемаме в ЕС? Да кандидатстват за лотария, на всеки 1000 да се приема един ама със семейството си.

да ама не. техните либерасти си вкарват достатъчно мексиканци. а този бунт е планиран, така се нагъзва третия им враг - ЕС, и първият им Враг - Русия. За Китай също е неудобно, но малко. Там национализмът не е забранен, а афганците не са 'жълти'.

Им е мястото.

2,5 милиона афганци посмали малко

Принципно съм съгласен с него. Това не ми пречи да питам - преди 20 години що не каза същото за американските войници в Афганистан?

второто е голям проблем за престъпниците и паразитите, вкл и тези, от Отровното трио. а и утре можем да поискаме работещи танкове, не, не онези на "НАТО", дето са ни окупирали за пръв път след 45-та..

тогава още цареше опианението от демокрацията. после видяхме какво менте е. същата история ама 100% само с малко по-модерни средства, същата като.. опа, тези дето им бутнаме символите за да ги забравим. и повторим. някой да помни Варшавския договор и СИВ? аз все още.

в Афганистан са мигрирали доста измет, престъпници при това не джебчии.

да ти кажа честно, България е на Балканите, Русия била в 'азия', но за Чехите няма как да излъжете, че не са европейци.

ми нееееее. виновни СМЕ според тях. щото сме подкрепяли офанзивата. като една малка част казвахме, че не трябва да сме в НАТО и със САЩ в техните 'миротворчества', ни викахте 'русороби' 'червени' и други обиди.

Проста математика

Противно на това което повечето българи си мислят, политиците не искат да си затриват народа и държавата. Напротив. Техният грях е другаде. Политиците, така както и техните избиратели, искат бързи и лесни решения на проблемите. Това винаги означава краткотрайни ползи и дългосрочни проблеми. Никой никога не е искал имигранти. Нито Европа ги е искала, нито България, нито коята и да е друга държава. Но в тези имигранти се вижда бързо, лесно и удобно решение на проблеми с икономиката и пазаря на труда. Тези проблеми имат други по добри решения, но те отнемат много време, труд и постоянство - нещо което модерното Макдоналдс общество няма! То иска сега, веднага, бързо, лесно, евтино и удобно. Политиците не само разбират това, но и те самите или са такива или са принудени да работят по този начин. Някои държави не изпитват такава остра нужда от решаването на проблеми с пазаря на труда или поне краткотрайните ползи от имигрантите са по малко от краткотрайните негативи. Това са държави като Чехия и Унгария (и други от Източна Европа). за това те говорят най много против бежанците. Може да сте сигурни че не е защото мислят за следващите 50г - политика е лишен от такава дълга визия и погледа му се простира в рамките на неговият личен политически живот.

Напред към нови рекорди! Скоро 1ви в света!

Много наши историци, привърженици на Иранския произход на българите твърдяха, че ние също идваме от там. От Хиндокуш в общи линии. Кво, да се изнасяме ли? Хахахахаахахаха. Има доста доказателства за тази теория. То ако ние сме от там вероятно и цялата славянска общност ще е с тамошни връзки де. Принципно всички са дошли от някъде. Въпрос е да се погледне достатъчно назад в историята. Та този процес нито е спирал, нито ще спре. Обаче насочването му с войни насам-натам не ми харесва. То и ние като афганците чакаме САЩ да ни оправи. Е, тях ги оправи. Сега пътят на коприната - Китайската доктрина минава през Талибанистан. За капак Турсия иска да контролира летището в Кабул. Исляма срещу Китай. Де сме ние в тази игра. Де - на границата с исляма. Чехия е малко по-назад все пак, ама ние. Иначе сме върли съюзници на САЩ. А да видим до къде са ни гокарали с бежанската криза дето ще дойде. Сега или на пролет ще дойде. Талибанята със сила спират хората да бягат, ама как да се сърдиш на мирни хора, че не щат талибанисти. Срам за световната цивилизация. Бурки, жените да не излизат от вкъщи, а на фризцорския салон за жени - кво, камили ли да нарисуват?

Наистина мястото на тези бежанци е в САЩ .Те разбутаха тази държава и вкараха военни да се бият. Някой друг трябва да оправя бакиите,сътворени от САЩ. С какво са виновни околните държави около Афганистан,че да приемат бежанци?

малчо малката доносника от дс/бкп