17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руските ибрикчии сте си същите навсякъде

Нещо не го разбирам това "заподозрян в злоупотреба с еврофондове, получени от негов хотелски комплекс край Прага през 2007 г., четири години преди да влезе в политиката". Злоупотреба с фондове е възможна само когато злоупотребяващият се разпорежда с тях. Как Бабиш, който тогава е бил само бизнесмен е злоупотребил? Той може да е давал подкупи на управляващи и чиновници, но тогава е корупция, а злоупотребилите са те - защото срещу пари са ги дали на Бабиш. Също може, Бабиш да не е използвал дадените му фондове по договорения официално начин, но тогава това харчене не е трябвало да бъде одобрявано от одиторите, които винаги извършват одит на изразходваните суми и постановяват, дали те са вложени по правилния начин.

Как пък тая еврогейска парлама не видя какво иточване от властващите на еврофондовете у нас става???? М-а директно си заявява да не се шуми за очевадните далавери. премиера директно доказва шизодрнията си и краденето на еврофондове с някакви магистрали дето до месец се рушат и чакат ново праве а да отреже поредната лентичка.. Време е май да се закрива и тази парлама и парите да си остават в суверенните страни с които я издържаме...ЗЗЗЗНали всяка страна има национални парламенти които вземат решения та се питам за какво трябва и някой друг отгоре им да им се разпорежда за да могат взаимно да се оправдават един с друг ама все в техен интерес

В някои източници Бабиш е определян като чешкия Борисов... Представете си за какво говорим....

Да де, ама Чехия има 10 пъти по-мощна икономика от нас

Бабиш е руски кавал. Чешкият Цветан Василев. Надявам се и да свърши по същия начин.

Бабиш, ще буташ паметници на хора дали живота си за свободата ни. Сега ще духаш супата.

Паметника беше бутнат от привърженици на други политически партии, Бабиш няма дял в тази работа.

То замяза на пражка шунка нежели на нещо друго. И там ли пипкат и залагат повече на първата съставка на думата "еврофондове"? Не го очаквах. А я виж какви хубави Шкоди правят вече, да им се ненадяваш. Значи утешителното е, че не сме сами, поне в един бранш имаме нещо общо.