Чешките власти вкараха бивш руски военен в интригата за взривовете във Върбетице

Живеещият в Гърция, но с чешки паспорт, Николай Шапошников имал тясно сътрудничество с наемателя на складовете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами как чехурлята дават гражданство на такива като този Шапо....? Аз ако поискам няма. Без значение., че съм чешки възпитаник.

Чехите ще си получат заслуженото, като бъдат анексирани от Германия, но после ще бъдат третирани като подчовеци ,и работата им ще бъда по почистването на лайната в Германия, а заплащането ще бъде във вид на храна, която ще си делят с свините в кочините.

Точно така Симо, възхищавам ти си че заделил от ценното си време и си Африка, Амазония. Успял си да видиш лъжи, не си ги чул, видял си защото са били на таркалета, успял си да видиш и зеленчуци (които може би уптребяш), които приличат на човешки фекалии. гениален си, пиши по-често, очаквам с нетърпение следващото ти творение.

Смехотворно обвинения на просто Чешко следователи ! Толкова ОМРАЗА , нито в Африка има ,нито в Амазония има ! Лъжи на таркалета ! При нас един има той също се беше осрал обвини Петров и Баширов че са го отровили и също му повярваха едни Тикви ! Странен Народ се навъди , пък не мрът от този Ковид че да се почистим от Човешки фекалий !

Взривиха ги тъпите кравари от ЦРУ, Гебррв им пречеше на бизнеса с оръжия. Пък и удобно, да обвинят руснаците. С един куршум два заека. Както стана с терористичните атаки през 2001. Сами си ги направиха, и хайде на война в Афганистан и Ирак.

Schilo

Хубаво де, ама чехите твърдят, че имат доказателства за руско участие само в първия взрив. Вторият, как е станал? Аре, помним, какво се писа преди време.

Нищо не знаеш слаб 2. Руснаците изтрезняват с водка. Бирата я ползват за разредител.

В Луганск се намира единственият украински завод за производство на патрони... от тогава НАТО осмука всички складове с изостанали от времето на Варшавския договор боеприпаси, остана само онзи в Приднестровието, същото Приднестровие което наскоро беше споменато и от Столтенберг, ама него го пазят руснаците. Остава само да се реши въпросът дали взривовете прикриват незаконните доставки на боеприпаси, а са незаконни защото ООН най-нахално е забранил тия работи, или някой е унищожил стоката преди да бъде доставена;)

Приднестровието е ЧАСТ ОТ МОЛДОВА. Държава разделена от Украйна от Русия. Молдова няма море, че да акостират чибурашки, сука. Приднестровието БЕ ОЩУПИРАНО ОТ РУСИЯ ОТ ОНЗИ ЛУДИЯ генерал ЛЕБЕД и терористите на 17 - та армия.

Ужас, те са навсякъде. Няма никаква надежда за спасение. Санитарят и той е руснак и сега ще ми изключи нета

а защо още няма осъдени руски терористи?

Засега изловиха само Гебрев... пък той не ще да си признае.

Schilo

Щото няма доказателства бе, глупак!