Пак условна присъда за Владимира Янева, но и 1000 лв. глоба

Софийският апелативен съд увеличи присъдата на бившия председател на Софийски градски съд Владимира Янева, но само с глоба от 1000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Пак условна присъда за Владимира Янева, но и 1000 лв. глоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато няма правосъдие, гражданите вземат казуса в свои ръце.

мръсници!! с тази огромна глоба направо ще я разорят женицата!!

Най -опасни за обществото и държавата са корумпираните съдии,а те са може би над 70% от състава им.Те заразиха обществото с личния си пример на беззаконие, безнаказаност.и липса на морал.Трябват по -строги наказания и връщане на смъртното наказание за корумпираните съдии,политици и адвокати.Тези три съсловия развратиха обществото ни..

А кога ще вкарат в Затвора, съдиите които пуснаха от затвора шефовете на Бургаската(Валери Стефанов) и Свиленградска митница- хванати с подкупи ??? Трябва да махнат всички СЪдии- да ги уволним или избием. С тия съдии не може да просъществува България. Тия, Никой не ги избира- Нито народа, нито Народното събранив, нито Президента. Разни араби и турци плащат подкупи на ВСС/ Висшия Съдебен СЪвет и стават Съдии в България.

Народната мъдрост гласи :"Гарван на гарван око не вади" ".

щ ЩРАКАЙТЕ ЕС-ЕМ-ЕСИ ЗА ЯНЕВА,САМО ТАКА ЩЕ Я СПАСИМ ОТ ФИНАНСОВА СМЪРТ...

Тая не беше ли Цецова приятелка?

ама веке не е. Нема да си цапа афтобиографиата, я! Тя му свърши църната работа, и сеги вуци я яли! Тъ, така с домашните приятели.

осъзнавам, че тази жена е не дотам красива дори е може би невзрачна да речем, обаче мен ме привлича силно сексуално .извратен ли съм

Направо жива да ожали човек тази:)))!!! Вместо да й избодат очите,...убавците като нея й изписали...веждите:)))!!!

деер

Аз пък нямам нищо против всеки политик и общественик да се подслушва и след 3 месеца всички разговори в интернет!!! Апропо, не ти разбирам злобата към нея!Нека има БИГ брадър за полотиците!

А някой сети ли се да попита, източената информация от масивите на МВР в чия библиотека се намера! Или цялата държава нехае затова.