17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уязвимите групи и особено старите бяха хвърлени на боклука от управляващата криминална върхушка. Затова е висока смъртността

Данните са занижени. Колко измират по селата, колко забравени и незабелязани мизерници??

починали от ковид - над 200 направени аутопсии - 0 е, да ви е.а майката манипулативна - как установихте причина за смъртта?

Ама защо ви дават да се изказвате?

Никой няма сметка да лъже за това бе откачалник.

да поправим фактическите грешки - не е правилно новозаразени, правилното е С ПОЛОЖИТЕЛЕН PCR (т.е. има немалък шанс даже и да не са минали покрай ковид); не е правилно да се казва "излекувани", правилно е ОЗДРАВЕЛИ. Сега няма да уточняваме дали БЛАГОДАРЕНИЕ НА или ВЪПРЕКИ положените усилия на "лекарите" (извинявам се на малкото истински лекари). А и дали случайно няма да споменат от тези двете групи колко са били ваксинирани

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

Това е рекорда на полицейският ГЕРБ. Само смърт и кражби Рекет и убийства. КОМУНиСТи БСП подлоги

Алоо..Чорбанав и Трифонов..койментирайте

тоест дайте си Становището..умници

Някой да е видял 200 катафалки за ден. В обора България нямат и 200 линейки. Кой изтипоса опашатата лъжа измрели, щяха да пищят линейки и опела целодневно, а то мъртви освен пищене поръчково от кърдалийски журалиски.п.

В 65 милионна Англия имат 23 мъртви от Ковид за 24 часа! В 6 милионна България и ГЕРБ от Ковид умряха 203 човеци. Близо 100 Пъти повече умрели в ГЕРБария!!! В проценти... 10 000% повече умрели .

Бог да прости починалите, но мисля, че над 80% от тях НЕ СА ОТ КОВИД, А ОТ СЪПЪТСТВАЩИТЕ ИМ ЗАБОЛЯВАНИЯ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДАТ В БОЛНИЦА ПРИ СПЕЦИАЛИСТИ.

Ама потурковците ги е страх от ваксините Не от вируса Мега прости сухи съчки по думите на един кандидат депутат

Давай Боко, на прав път си да затриеш нацията. Гнусен тъпак!

От 5.4 нататък ще цъфнете и ще вържете, Славчо Мая и мангъра ке ви ашладисат и ке стане рай. Със 7000000 олигофрени

Пак Бойко ще е със Слави

Глупости !!! Я попитайте онова Теле Коцьо - данните са ЗБИР-ЩАЙН ... ПРОСТАКЪТ Е ПО-ПРАЗ ОТ АННА-МАРИЯ НА ШОСЕТО ..., НЕ ГОВОРЯ ЗА МИНИСТЪРА-КЕНЕКОЛОГИЯ ...

Аман от лъжите на Борисов и НОЩ...създават излишно напрежение само и само да вземат пак властта...да попитам след като починаха през последната година около 30-40000 души, направи ли си някой труд от ЦИК да им изхвърлят имената от избирателните списъци ..НЕ, разбира се..това са гласове за ГЕРБ и са добре дошли....МРЪСНИЦИ! Българе, не гласувайте за ГЕРБ и патериците им...ВМРО, НФСБ-Воля..ако те останат извън ПАРЛАМЕНТА, пак ще е победа за антигербистката опозиция....ще има повод да се радваме. Без тях ГЕРБ е загубен.

Ние пък сме болни без да фигурираме в статистката. Тестовете така и не ни хванаха. Така, че цифрите по 3.

Благодарение на "НОЩ и сие" сме на това дередже. Усвоиха милиарди евра, а здравеопазването е като по времето на Фред Флинстоун. Директорът на Александровска рапортува, че за денонощие са "изхарчили" 8 тона кислород. Брей че рекорд. Ако трябва ще похарчиш 80 тона щом става въпрос за спасяване на човешки животи. Или от това не печелиш докторе??? И е крайно време да ви потърсим сметка. И тук не става въпрос за политиците, а за всички в системата на здравеопазването. Начело с т.нар. министър. Защото явно не можете да опазите здравето ни. Аман от аматьори.

За нас няма черни рекорди - питайте Ластика! Той управлява най-успешно кризата в цяла Европа, но не знам защо сме на първо място по смъртност...

стига вече с този фалшив портал- всеки вторник най-много починали тъй като това са данни от предните 3 дни. Засрамете се най -на края.

Да така е а пък в неделя от както водят статистиката пишман докторите умират най-малко, чудна работа... Ако някой не вярва да провери

Добре дошли в страната на крадливата Тиква! Моля гласувайте пак за него за да продължи да краде и да купи на мутресата в Барселона по-скъпа къща с вашите пари.

Защо в понеделник има 4 пъти повече починали от неделя? И това се повтаря всяка седмица! Имам няколко възможни отговора. Първият е, че в неделя медицинският персонал е в почивка и преброяването на починалите се прави чак в понеделник. Вторият е, че "грижите" за болните са такива, че когато персоналът е в почивен ден, болните оцеляват. Третият е, че в неделя цифрите умишлено се изкривяват, за да могат тези от т.н. Национален оперативен щаб да си изкарат спокойно почивния ден. А какво мислят по въпроса самите те?

Първи март мина и осми март мина освен ако нямаш предвид другата година

говеда не се изолират когато усетят сами , че не са добре, винаги ще има зараза, защото същите тези говеда я разнасят по супермаркети и навсякъде като и не носят дори и маски

си тестове за тази работа.

А ти като дойдат жената и децата в къщи си без маска щото мислиш че са твоите, дано...... Дано ме разбра ама надали

Борисов: "На 1 март задължително отваряш ресторантите. Повече по тая тема няма да се говори. И две и три хиляди да сме - отваряме, който има, до тогава трябва да е минала вълната, да са минали двете седмици".

те лекуват от вирус, а ти умираш от сърце...те те лекуват от сърце, а ти умираш от сепсис или от каквото и да е....има ли значение от какво ще умреш, все някой ден или година пак ще умреш! Блаженни са вярващите, че ще живеят вечно!

Хора са умирали и пак ще умират. ГЕРБ се справят най-добре с пандемията и ако дойдат други ще е много по зле.

на мен да ми е добре, а най сакам на Вуте да му е зле!

откакто свят светува, ако не умреш от една, ще умреш от друга, така че да го духате с ваксините, набийте си ги където искате....а може и отзад!

Хората със симптоми най вече суха кашлица трябваше да се само изолират а не да ходят на работа и на разходка по супермаркетите най вече Лидъл и Кауфланд и в обществото да има нетърпимост към това, защото чрез симптомите се пренася зараза а вместо това изолират здрави хора, които по никакви научни правила няма как да разнасят вируса без симптоматика, нали са с маски освен това . .

си тестове за тази работа. И лекари. Сухата кашлица знаеш ли колко още неща освен ковид могат да я предизвикат? От много приказки на висок глас до злокачествен бронхиален тумор.

В разгара на пандемията идиота Мунчо ще прави избори, а тъпака Боко ще отваря кръчмите...

Каза ли Мутафчийски, че яко ще се мре? Вие му се смееехте и питахте, къде били черните чували с трупове, че не се виждали нещо. Те чувалите няма да ги оставят по улиците. Труповете са по къщите първо, в затворен ковчег и после в гробищата.

Мутафчийски е за съд! Мре се заради кражбите и некадърността на мутрите от ГЕРБ и подлогите им от НОЩ!

На прост народ, правителството му виновно.

е народа. За правителството също.

От прост народ какво правителство очакваш да избере?

Хайде честито. Да полеем на 1.04. в близката кръчма

Значи ако някой умре С Ковид - умрял е ОТ Ковид. Ако умре след ваксина - умрял е от друго, но случайно точно тогава са му сложили ваксина. Кой ще ви вярва след подобни лъжи. Това е фалшифицирана статистика върху която се вземат фалшиви решения.

Колко от починалите 203 човека са били ваксинирани?

Какво очаквате от страна управлявана от премиер който казва "Нека Цвета каже Аз съм проста кърджалийска П.УТКА"

ти лично ли го чу това?

Освен аз, го чу лично цяла България с ушите си.Не го чуват само платените герберастки тролове

че женати е курва. и цяла българия го знае това.

а ти какво очакваш от прост управник!

не спряха да предупреждават за опасността и да призовават българите за мъдрост и здрав разум. Фатмака Радев твърдеше, че всичко е умишлено насаждана паника. За това какво ще кажеш, трол смотан?

Май си некой старшина, а фатмска

Понеже виждам ,че се пишат кви ли не глупости ,та минавам само да поясня : Високата смъртност НЯМА нищо общо с това ,че вече година практически сме спряли лечението на всички тежки и хронични заболявания ,с това че затваряме хората в къщи без работа и пари , че ги панираме денонощно чрез медиите до ужас ,за да им падне тотално имунната система,че болниците ни са с най-старато оборудване и с най-остарялата методика на лечение в Европа, че кадърните ни лекари отдавна са в чужбина и тука са останали само сбир-щайн ,които лекуват Ковид по протокол ,който съм писал АЗ като коремен хирург и колегата Ангелов ,който стана професор с дисертация на тема : " Сестрински и санитарни грижи и мотивация на помощен персонал " !!! НЯМА нищо общо !! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ и се пазете от прилепи носещи новия щам !!

понеже си вчерашен та не помниш че в началото на миналата година даже КПП та имаше, а такава смъртност нямаше. Отделно че през януари не беше кой знае колко различно и също нямаше такава смъртност. Бах мааму! Да не би пък да е заради вирус? И троловете дето мътят главите на хората с какви ли не идиотщини служейки на господарите си политици нямате разбира се нищо общо. Присъстващите винаги са изключение и приликата е случайна.

Между другото излезе в статиетиката смъртността за 11-та седмица на годината в средата на март. 3297 души при нормален брой около 2000 за този период през миналите няколко години. Благодарим на троловете и на политиците наши и чужди на които те служат, и най-вече на правителството за всичката работа, работа, работа!

на Мунчо Естонски, юмручето и Шипка, както и на Мая, Триото, Славчо Учиндолски, протестърите с горенето на маските и всички тролове, за които вирус, няма , лек грип и измислена епидемия.

както виждаш благодарен съм на какви ли не политици. Но правителството с решенията които взима заслужава специалните благодарности заради специалните заслуги. И началника на началниците най-вече. Все пак тези под него най-вече и предимно слушкат.

Гербераците яко мрат.

Съюзите "с" и "от" по принцип ли са синоними или само при изготвяне на псевдостатистики?

ПРИЧИНИТЕ : ДЪРЖАВАТА ТРЯБВАШЕ ДА ОСИГУРИ БЕЗПЛАТНИ ИЛИ НА НИСКИ ЦЕНИ ТЕСТОВЕ, ХОРАТА СЪС СИМПТОМИ СЪЗНАТЕЛНО НЕ СЕ ТЕСТВАТ, РЕСП. ЗАРАЗЯВАТ ДРУГИ ХОРА. ЗА ДА НЕ СА В КАРАНТИНА И БОЛНИЧНИ / ГУБЯТ ПАРИЧКИ /. УЧЕНИЦИТЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ОЩЕ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ. ЗА РАБОТЕЩИТЕ С ДРУГИ ХОРА ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА С ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ, КОЙТО ДА Е ПЛАТЕН ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ/ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ ПРАВИ ВСЕКИ МЕСЕЦ. И ОЩЕ БЛИЗКИ ДО УМА НЕЩА, КОИТО НЕ НАПРАВИХМЕ. А - И ВАКСИНИ ЗА ВСИЧКИ.

и баща ти е трябвало да те тръсне на рогозката, ама...

Психират ли ни нарочно: По отношение на смъртността, си направих труда да направя тази проверка, днес имаме 203-ма починали – съболезнования на близките на всички, но те са от следните дни и са вкарани в системата от лечебните заведения, посочи проф. Ангелов. "На 29 март са починали 71, на 28 март – 66, на 27 март – 38, на 26 март – 28. Никакъв намек не правя, съобщавам факти“, посочи здравният министър.

Колко от починалите са били ваксинирани?

абе Ангелов, ти ъкъл имаш ли? как ще облекчаваш мерките от 01.04 при тази висока смъртност? това го няма никъде по света!

изглежда и матряла никъде по света не е толко проз

не ни дреме че руслямския пожизнен жрец се е боцнал с Модерна.

Борисов - диспечерът на смъртта в България.

Пак ще си го изберем.

А аз не искам да ме управлява човек, който спи с пистолет.

Ако пистолета е съветски, тогава може.

с окончание "ка"!

Добре, че никой не иска да копира българския модел като иновативен. Те си имат собствени модели за "справяне" с пандемията.

са ваксинирани?

Нито един.

значи са били сухи съчки

Ще става все по-зле защото ваксинацията боксува. Тия са уникално тъпи! Разчитат, че с увеличени количества от тези ваксини ще успеят да ускорят ваксинацията. Няма да стане! Няма да стане, защото много хора се отдръпнаха от "Астра Зенека". Дали имат основание или не е спорен въпрос. Факт е обаче, че проблемите с ваксината в много европейски страни се усетиха и у нас. Останалите две ваксини са в малки количества и няма да могат да задоволят нуждите. БЕЗ РУСКА И КИТАЙСКА ВАКСИНА НЯМА ДА МИНЕМ! И ДВЕТЕ СЕ ПОЛЗВАТ С ДОВЕРИЕ В ХОРАТА И ЩЕ НИ РЕШАТ ПРОБЛЕМА. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ, КОИТО ПРАВЯТ ПОЛИТИКА СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА! ТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВКАРАТ НИТО ЕДНАТА, НИТО ДРУГАТА ВАКСИНА! ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ПО 203 ПОЧИНАЛИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ!

ви тролска гнусна! Защо не споделиш и чия е заслугата да се отдръпнат хората от Астра Зенека? Я виж в Англия като им е през пудинга за джавкането на руските тролове къде са в момента. И си задай и въпроса колко трупа имаш лично на сметката благодарение на собствените усилия да тролиш за Путин. Трупове на българи. От Русия с любов.

Тази произведената в Корея, Китай или Индия? А и нещо бъркаш опорката. Нали ни убеждавахте, че ваксинацията е лошо нещо ве?

Бай Иване, да, всичко е сбъркано с тази пандемия, но не си мисли, че руските и китайски ваксини са панацея, самите руснаци твърдят, че руската ваксина дава немалко странични ефекти, не е нещо по-различно от тези у нас, от китайските също се мре. В Украйна ползват масово китайски и за жалост и там има смъртни случаи с тромбози. Проблемът е, че експериментални ваксини заливат пазарите, НЯМА други, КРИЯТ тежките странични ефекти, ПРИКРИВАТ смъртните случаи и призовават хората да се ваксинират, пълен нонсенс... Отделно, че по всички епидемиологични добри практики се ЗАБРАНЯВА масова ваксинация по време на епидемия - не дава желания резултат и води до мутации на вируса...

един германец на 70 г. ще пробяга 1 км., преди да се измори, един българин на 70 г. ще пробяга 50 метра и ще клекне! Истински късмет е, че Ковид мори българите само няколко пъти повече от германците.

Но има германец и германец. Разликата е само, че Германия не я заливат денонощно с помия хибридните тролове на Москва. И затова германците имат все още мозък в главите си, за да вярват първо на науката си. Проблемите които им създават, са разни пришълци.

германецът си прави тест, регистрира се в системата и попада под наблюдение, българинът си прави нелегално тест, не се регистрира, цели семейства заразени се разкарват по магазини, офиси и обществени места и едва когато зазлеят, хукват към болниците.

Това е добра новина. Колкото повече умрат днес, толкова по-малко ще умрат утре. А и не е зле човечеството да се попрочисти. Спестете си коментарите защо АЗ да не умра. И аз ще умра, когато ми дойде редът - нищо фатално, но това, че още не е дошъл показва, че не съм от най-калпавите.

дядо Боже да ти е пратил графика? Че нали знаеш - да говориш на Бог е тайнство, ама ако ти отговаря е жива патология.

Дядото

Няма бог. Това от мен да го знаеш. Ако имаше, досега да ме епратил в ада 100 пъти, да го еба у нещастника импотентен!

КОГАТО ПИШИТЕ ЗА УМРЕЛИ ЩО НЕ КАЖЕТЕ НА КОЛКО ОТ ТЯХ Е НАПРАВЕНА А У Т О П С И Я И КАК РАЗБРАХА ЧЕ Е ОТ ВИРОСА —— АХА ПО ТЕСТ КОЙТО ОФИЦИАЛНО НЕ Е ДИАГНОЗА МАЙ ТУКА НЕ Е ВАЖНО ОТ КАКВО СЕ УМИРА.,, МАЙНАТА ИМ НА УМРЕЛИТЕ ВАЖНО Е БРОЙКАТА ДА СЕ ВДИГА.,,,,, АХ ПУСТИ ПАРИ

На никой не е правена, връчват на близките молба за изписване на тялото и смъртен акт, на който отгоре с химикал пише- ковид, няма епикризи, лекарски заключения, говоря за столична луксозна клиника София мед, майй на Домусчийски беше, основния медиен магнат, който жъне зловеща жътва от драгите зрители и читатели.

Научи се първо да пишеш бе боклук!

Не виждам за една година статистика процент починали от влезли в болницата! Разликата между нас и Германия е 10 пъти! Там е разковничето, но за 1 г никой журналист не зададе този въприс БМБ и НОЩ!

за лечение на Ковид в Германия и България е един и същ. Това, което е различно, е материалът! Загряваш ли, троле?

сравняваш с Германия защо не провериш колко се тества в Германия? Понеже дори троловете вдяват че с повече тестове се откриват повече от заразените. И защо очаквате да плащате за здравеопазване колкото африканци а да получавате европейско и то като на най-богатата държава в ЕС?

PEYTSCH

Унгария отчете над 20 хиляди починали...

Като сравнявате вожда си с единствената държава по-зле, само демонстрирате тоталното осиране на ГРОБ, геберастчета.,

Сега последно черен рекорд ли имаме, или ситуацията е достатъчно бяла да разхлабват мерките?