Челен удар между кола и украински тир на пътя Русе-Бяла, загина 89-годишен шофьор

Съпругата на водача е с политравми в болница, предполага, че му е прилошало на волана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причините са ясни - 89 годишен сигурно летял със 130

Боеприпасите в в ТИР-а нали не са гръмнали?

Само Чък Норис може безопасно да кара кола на 89 години. Дори Джо Байдън ползва шофьор. Принц Филип, херцог на Единбург, караше кола до 98, но само в двора на двореца. Баба Бети благоразумно не се качваше при него. Аз съм на 74 и вече не ми се отдава много-много шофьорлъка.

Кво? Завъртяла се и се е ударила със задната си част в насрещно движещия се украински тир? ИЛИ ТИРА Я Е УДАРИЛ ЩОТО Е КАРАЛ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ. ВИЕ НИ ВЗЕХТЕ ТОТАЛНО ЗА МАЛОУМНИ.

Като им ги е мокър барута как да гръмнат?

Карат като луди, непрекъснато нарушават правилата за движение по пътищата, нищо чудно тира да е виновен

НОИ харесва това ... повече пари за останалите живи енсионери.

засрами се

Като е карал с 200 никой не му е виновен на тоя дядка

Като е карал с 200 никой не му е виновен

ако беше тирът руски няма проблем, нали 90 годишен шофьор, мир на праха му с проблеми със сърцето къде е хукнал като знам баща ми, лека му пръст с какъв зор го накарахме да слезе от колата да не изтрепе млафи хора добре, че личния го вразуми на 90 са абсолютно неадекватни шофьори

Моите уважения, но човек на 89 години да шофира си е направо самоубийство!

принц Филип спря да кара след две катастрофи последно блъсна млада майка с дете и тогава го спряха

и по-лошоможеше да е ако беше лек автомобил в насрещното, а не тир може и да си е убийство

Лека му пръст на дядото. Жалко е човек на тези години да си замине по този начин. Къде е тръгнал особено като има проблеми. В тази сбъркана територия всеки вярва че точно на него "няма начин да му се случи".

Комшията на 84 години кара рено 19 автоматик Много е добър Станало му лошо и помля с реното на внука си маздата удари я странично между двете врати покрива и стана като палатка изкрив я цялата и я набута в градинката Маздата я дадоха за скраб на реното дядото купи нова броня и фарове и си я кара Тва автоматика е голяма работа няма спиране

Аз съм на 70 и избягвам вече да карам когато има проблеми, нощно време, когато има голямо движение и мисля съвсем скоро да прекратя да карам! Този 89-годишен човек къде е тръгнал по най-опасното място в България?

виждаш нещата наобратно тирът влиза в България ако ще товари боеприпаси Дунарит е в посока Мартен Мидата е посока Плевен

ако му е станало лошо и не е могъл да махне крак от педала на газта не значи, че се пави на пилот просто губи управление и е сдно торпедо

Т.е. тира е виновен че е ударил колата в неговото платно и то странично ? Аман от Путкинороби дето скачат като попарени като чуят Украйна

Значи си от партията на мекити пишки

До всички ,които коментират скоростта на дядото(лека му пръст) - в този район има камера и много лесно може да се провери с каква скорост се е движил! Относно другия инцидент станал по-рано - да не сте объркали клките , понеже румънците ги правят тези номера при изпреварване?

Виж снимката в кое платно е ударена колата и че е странично ударена. Путкинороб скапан.

Моля, от партията на гладките мозъци да не се обаждат...

Жалко за тира и шофьорът му. Относно 89 г. самоубиец най добре щеше да е дърво или канафката. След 75 г. желаещите да шофират с медицинско от комисие и психолог!

за шофьори над 70 години ежегодни тестове вкарват му една магистрална труженичка (ама той да си плати), оставят ги за половин час насаме и проверяват какво е свършил, ако е хвърлил семе може да е шофьор, ако не е книжката на трупчета, докато хвърли

Не може ли да напишат с множество травми, вместо политравма.

Може, но не е проблем да се напише и политравма - това е медицинският термин, вероятно така са съобщили от болницата.

Смешник, като е карал с 200 сам си е виновен

Хаха Дядото има ли други внуци щото тоя ме съмнява да иска да го гледа

Добре че "хуманитарната помощ" в украинския ТИР не се е взривила тогава катастрофата щеше да е наистина голяма.

Ами къде е тръгнал? Много ясно: за гробищата е тръгнал!!

Това е най-малката беда. Преди няколко десетилетия поне част от медицинската терминология беше на български. Сега вече български медицински термини почти не останаха. Попитах един познат млад лекар защо е така. Отговори ми, че сега професорите поради някакви съображения преподават по този начин и не използват български медицински термини. Така например няма да чуете съвременн професор да употреби думата далак. Вече няма дума пикочен, използва се уринарен, вместо пикочопровод се казва уринарен тракт. Всичко вече е на латински, отчасти на старогръцки, понякога смесено на латинско-стърогръцки, а най-съвременните термини са на английски.

Защо пускате въобще Укри в България ? Британците ги изпращат в Африка Руанда ! Да си седят в Украйна не ни трябват в България Имаме си Цигани и Укрите ли да храним ! За 3 месеца са похарчени 17 милиона лева за Хохлите !

На 89г....причините са по-скоро ясни. Бог да го прости

Какво говорите, бе хора? Как ще оставите човек на 89г. да шофира. Вие добре ли сте? Над 80г. да се веведе закон и направо да им се отнемат книжките. Щом КАТ са решили- това е начина да се изчистят от пенсионерите.

Ако ще умирам на 89, предпочитам да е в катастрофа. До вчера е бил активен и не се е отказал да живее. Не пише да е бил с невалидна книжка. Тия дето са на по половината от тези години по-добре да се замислят как ще ги доживеят въобще. И ако ги доживеят какъв живот ще е това след примерно 75 - затворени вкъщи? Колкото до риска за другите участници в движението, природата е неумолима: старите коли и старите хора са по-опасни. Но много шофьори в страната се подлагат на далеч по-сериозни рискове чрез собственото си безразсъдно шофиране. Отделно, че ако беше този път магистрала или поне с преграда между платната и доста по-млади щяха още да са живи…

агиналият е бил на преклонна възраст, не е трябвало да шофира. Бог да го прости! А украинецът е карък, донесе лош късмет.

скрап..

ще фърли , не семе а боба най много

ашкосум , евалла аферим .... аз не се виждам на 89 да шофирам ако даде Господ толкоз живот.

Медицинската терминология в БГ никога не е била нла на българдки а на латински в Сащ си е на англииски

мойе пък е бил некой приоритетно седнал на стол пред р@ботн@ маса kанцеларист, или чантаджия, санким е к -ормувал -амион, -омбайна, трактор ... живи и здрави

"За 3 месеца са похарчени 17 милиона лева за Хохлите !" - ти какво си похарчил бе манго ? ЕС ни е превел 140млн като помощ за украинците Дтеба в оръфляка..той бил хранил

Не пускайте Укри в България и ще се реши Въпроса с аварийте и катастрофите по пътищата в България ! Укрите са Пияно Племе и не могат да шофират правилно !

Добре бе, докога нашата малоумна и тотално НЕАДЕКВАТНА държава, ще позволява на 90 годишни да карат ?!? Тоя се е самоубил в камион, ами ако се беше забил в колата на някое семейство и ги беше избил?

Що е укра все е лайно!

Да вземеш да прочетеш статията ли, преди да изс.ереш глупав коментар?

промени в закона. На 89 години нито имаш реакциите, нито знаеш какво може да ти се случи всеки момент. Отделно, че и други животи могат да си заминат покрай теб.

89-годишен шофйор - ужас! украйнски тир - още по-глям ужас! вече и на таран го удариха украйнците! а европата ще принуди вскички пенсиоонери да седнат зад волана за да ги довърши по-бързо!