Коментари - Челен сблъсък между кола и товарен автомобил на пътя Пловдив - Карлово, има загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой се е движил по-бързо , от колкото неговия ангел пазител може да лети.

Пътят е ОК. Проблемът е в местните селяни, които шофират съобразно манталитета си. Избягвам този участък.

В България трябва вече да се движиш по пътищата с военна техника за да оцелееш. Само гамени и галфони по тия пътища и като стане някоя простотия реве, че държавата му е виновна. Не може до всеки галфон да се сложи полицай или съдия или прокурор. Няма общество, няма морал, няма ценности, всичко това води до унищожение.

Няма празно при малоумното и диво племе. Всеки ден е жътва -:)

Отсечките Карлово-Пловдив и Пазарджик-Пловдив са предвидени за оцеляване само след специална "местна" шофьорска подготовка. Външен човек няма шанс. Яко се кара и изпреварва в насрещното с пълното съзнание, че движещият се в своята лента ще намали и ще се сбута вдясно, за да те пропусне. Всичко това е придружено с лошо гледане, псуване и специфични ръкомахания Ако се падне насреща да е нормален шофьор, който не знае местния закон за движения по пътищата - горко му. Доскоро и пътят Пловдив-Асеновград беше така, но за разочарование на местните пилоти, го разшириха и даже монтираха мантинела между платната.

Лека кола не може да пребори камион и мъж не може да забременее, но опитите продължават.

ако се движиш със скоростта на основния поток автомобили, няма да се налага на никого да те изпреварва! ако не можеш, ползвай междуградския транспорт! или бдж!

Много си прав. Вместо да крадът като за последно, да разширят пътищата и да поставят мантинели и ще спасят много човешки животи. Но на кого му пука?