Бившият зам.-министър Кирил Ананиев взел 540 000 лв. бонуси

Бившият зам.-министър на финансите Кирил Ананиев е получил през мандата си 540 000 лева бонуси. Стотици хиляди е взел и бившият зам.-министър на околната среда и водите Чавдар Георгиев. Двамата са били и съветници на бившия президент Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Бившият зам.-министър Кирил Ананиев взел 540 000 лв. бонуси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А най-интересното е че Влади Горанов е някакъв роднина на Кирил Ананиев и сам прецени чий кадър е като се запознаеш с кратката му биография: Владислав Иванов Горанов е роден на 30 април 1977 година в Плевен. Завършил е счетоводство и контрол в СА Д. А. Ценов. Работил е в Министерство на земеделието и горите и от 2001 г. до 2009 е началник отдел "Социални разходи" в Министерство на финансите. Бивш заместник-министър на финансите от ГЕРБ, понастоящем водач на листите в 24 МИР София и София -област --------- Преди да завърши в земеделското, после при вуйчо във финансовото. Как се е бунтувало Владевото сърце, по образец на вуйчовото, при тройната коалиция представяш ли си,а???? Вуйчовото, чичовото и всичките от измекярското котило, Ви щурмуват днес!:)

Ясно е защо са дошли на власт ГЕРБ- не е ясно има ли кой да им държи сметка. -и дали може някой да ги спре да крадат на поразия... Мисля си какво би станало ако тия крадци се докопат до още един мандат..... според мен- ПОТОП- НЯМА ДА НИКНЕ И ТРЕВА СЛЕД ТИЯ...

не разбра ли,че ананиев е на първанката

По -крадливи от сегашните няма. Спипаха ги натясно и сега ги боли като ухапано куче. Врявата е да се заметат милионните раздавания които си направиха като награда за ликвидацията на всичко до което се докоснаха.

Ти нещо май не можеш да смяташ -къде е 15 000 лв , къде е 540 000 бонус????

Ние така ли ще ги оценяваме - ако е по-крадлив - лошо, ако е по-малко крадлив - отлично ?! Малко странни са ти критериите, пък и ценностната система...

Лицемерието и безочието е потресаващо. Питам се , защо Ананиев е получавал бонуси, след като те са отивали за дарения. Доста безмислена операция. Лъжете г-н Ананиев.

Абсолютно прав си ! Няма ни логика, ни психология в подобна постъпка. Какви изпечени мошеници се пръкнаха в условията на беззаконие и грабеж.

ЗАЩО Б.Б. НЕ КАЖЕ КОЛКО ПАРИ СА ПОЛУЧИЛИ ДНЕШНИТЕ МИНИСТРИ И ЗАМ. МИНИСТРИ ? ЗАЩО ОТНОВО НИ ПРАВИ ПРЕПРАТКА КЪМ ДРУГИТЕ! ЗАЩО НИ ИЗЛЪГА ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕ ТОЙ И НЕГОВАТА КОМАНДА1 ЗАЩО НЕ КАЖЕ ИСТИНАТА!

А ТИ ЗАЩО СИ ГЛУПАВ ? ЗАЩО ЗАДАВАШ ТЪПИ ВЪПРОСИ ?

Каза 108 хиляди всички министри и зам министри Защото 108 хиляди за всички министри и зам министри срещу 540 само за един зам министър Защото системата е проядена от всякъде и държавен служител в България е синоним на корупция и некадърност Защото на Позитано не искате да я чуете

Че тогава как върнаха 600 хиляди, или Бойко скръцна със зъби и политкомисарите преизпълниха плана.

И тоя ги дал за благотворителност, тия са толкова нагли, че сигурно и като спят-лъжливи сънища сънуват. А и племенникът му Влади Горанов и той първи върна бонусите, само и само да не изпусне държавната служба!

Браво на управляващите ни.Аз работя като служител в Община и получавам 408лв. основна заплата ,не помня от коя година не сме получавали увеличение на заплата и 1 лв.А има един раздут щат т.е директори на дирекции, куп гл. експерти, а хал хабер си нямат от нищо.Важното да си роднина на някой и хоп голямата заплата без да има покритие.Вярно е и че и нашите начлниците вземат куп пари под формата на участие в евро проекти и какво ли още не.А пък и заплатите им са над 1000 лв. Управия се казва това.Борисов да погне и тях,не само министерствата.

ще погне - чакай- ти... от умрел писмо и от Рапона грижа за народа- НЕ РАЗБРА ЛИ (АМА ЯВНО СИ БЛОНДИНКА И ТО ПО РОЖДЕНИЕ) , ЧЕ ТОЯ КРАДЕ ОТ НАРОДА А НЕ ДАВА НА НАРОДА - И СЕГА АКО Е ОТКРАДНАЛ С НЕГОВИТЕ ЛАКЕИ 100 - СЕДНАЛ ДА ВЪРНЕ 5 ИЛИ 10..- НЕЩО НЕ СИ В ЧАС , ИЛИ ТИ Е ТРУДНИЧКО ДА ИЗПОЛЗВАШ МОЗЪКА СИ- МИСЛОВНИТЕ ПРОЦЕСИ ЯВНО СА НЕСТАНДАРТНИ ЗА ТЕБ......

Срам и позор ,народеца да го д.....а а пък бие си щракайте спръсти .тешко игорко на майките пенсионерите и всички които работят за жълти стотинки по 14 часа на ден.КАК ПЪК НЕ ПОМИСЛИХТЕ,ЧЕ ЕДИН ДЕН ТОВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИЩЕ БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ.

Путин ще го оправи тая лъжлива тиквена гад,като му пусне малко газ промоционално.Няма само Миро Дупето да договаря промоции на яйцата,след което днес вече видях и яйца по 53ст.ГАДОВЕ!!!

никого не озаптяват. защо се налага да ВРЪЩАТ бонуси? Защо не е спряна ПРЕДИ да ги вземат, а след дъжд качулка ? Аман от артисти !

Браво !!! Виновни сме си ние тъпите Българи , че ги търпим. Вижте простите Гърци какво правят ание сме измет !!!

Комунистите са гадни копелета. Свикнали са да лапат отвсякъде-легално и нелегално /случая с казиното/. Но има една малка разлика между тяхи ГЕРБ. Комунягите не са обявявали публично, че няма да си раздават бонуси, а след това тихомълком да си разпределят парата. Тази лъжа на сегашните управляващи е морално също толкова укорима, колкото и здравите бонуси на червените изедници.

Май само ти не разбра , че ГЕРБ е обикновенна издънка на БКП-БСП... и че почти всички са или бивши или настоящи партийци с червени билети, или пък са приближени или роднини на такива.... поинтересувай се - А ПОСЛЕ ПИШИ ТЪПОТИИТЕ СИ..

кои взел, кои варнал наз какво ни гре е , но за бедните пенсионери нищо нема. жAлко, а толкова много вервахме на новите избранници.

Какви са тия бонуси бе хора - половин милион лева, бахмааму . Ние за цял живот не сме спечелили толкова от заплати, а нашичкия ги е гушнал само от бонуси. Използвал ги е благотворително ха ха падам от коня , ми да докаже .

докажи даренията с документи бе нещастник, или върни парите!

До БОКО тиквата и Хан Аспарух да върне парите взети от Византия ДМС за проекта България И твоиа приател Валентин Златев да ни върне парите от некачествените и скъпи горива

На мен това ми звучи като "Крадеца вика, дръжте крадеца" След близо 3 години във властта, да продължаваш да се оправдаваш с предните е най-тъпото, мандата свършва. А и имам един въпрос при предните колко на минус беше бюджета, защото май беше само на плюс, а при вас г-н Борисов, коя година е бил на плюс, това показва кой как си е свършил работата. Мога да добавя и ръста на пенсии и заплати, ама за вас това няма значение, те не са фактори.

И това как променя факта, че др. Ананиев и една сюрия други другари, добре са се облажвали докато са "служили на народа в най-социалното и отговорно правителство" според думите на един социално отговорен другар?

Трябва да ги върне и то с лихвите.

боко тиква зелена държавата в момента е пред фалит бе тиквеник и да са вземали боноси нема никакво значение за сегашното ни састояние тиквеник Ти и твоите тиквеници са виновни за сегашното ни положение

МНОГО ДАРИТЕЛСТВА, МНОГО ... А НЕ МОЖЕ ЛИ ДЪРЖАВАТА ДИРЕКТНО ДА СЕ ГРИЖИ ЗА КОГОТО ТРЯБВА?!?! ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ НИ КРАДАТ И НИ ПРАВЯТ ЦИРКАДЖИЙСКИ ЗАБАВЛЕНИЯ. ГОСПОДА, БИВШИ ДРУГАРИ, КОРЕМИТЕ НИ ВЕЧЕ СКЪРЦАТ И НЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ С ЦИРКА. НЕ СЕ ХАБЕТЕ, ВЕЧЕ НЕ ВИ СЛУШАМЕ, ЗНАЕМ КАКВИ СТЕ.

Всъщност историята с бонусите ми напомни че в закона за държавната администрация изрично се забранява вземането на пари от министрите, кметовете и техните заместници за участие в бордове, комиси и там каквото се сетите. Закона влиза в сила от 1 януари 2009 , та тази светла дата може да обясни от къде са апартаментите на Цецо и защо добрите приятели Станишев и Борисов така бързо се намразиха.

Право ти казаха, пийни розовите хапчета и бегай бързо, право при Тиквата!

Той объркал цвета.Пил от жълтите - пургативите.

Добре бе!Нали за това ги избрахме - ТЕЗИ, че не са като ОНЕЗИ!?!?!!!

Сбъркал си, приятел, и ТЕЗИ са точно като ОНЕЗИ. Трябва бързичко да ги издухаме, иначе ще продължим ние да го д.хаме.

А сегашните ги е яд че са взели по-малко.На мен ми омръзна да слушам за предишните.Всеки е отговорен за собствените си дела.

И как точно са "отговорни"? Щото те и терористите като гръмнат един самолет с невинни хора, после застават пред някоя телевизия и "поемат отговорността"... Та в този ред на мисли, не е ли време и към родните ни политици да се прилагат законите за международния тероризъм, че са на път да ни изтребят като нация. А искам международен съд да ги съди, щото нашичкия е много милозлив и също толкова продажен!

Кефиш,язък -немоа да ти звънна! Смени локацията ,така или иначе промяна се оертава след двадесет-двадесет и пет години. Освен това ще може и да ти звънна ако си избереш нещо в Алпите.

Ае бат Бойко как не се сети 3 години да отвори дума за бонусите на предните, ам точно ся кат му запари под задника почна да разгласява?

Въпросът вече не е ДАЛИ Борисов ще спечели следващите избори! Въпросът е ДАЛИ ще има КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! И като в Унгария НАЙ-НАКРАЯ КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ на съвременна България да бъдат ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА!!!

Распутин,преди да почнеш с писането-си пиини розовите хапчета,че то мечти,мечтииии.

Той Тиквошенко не може да се оправи с една Угърчнска дебела тетка и оная катерица вицепрезидентката,камо ли с КОМУНОИДИТЕ И КРАДЦИТЕ.... Трай там ,докато другарката Цветелина Бриславова изкупи земя и направи соларнит паркове с европейски пари и после иди да си платиш тока-с обич към Тиквошевич.

А, неможе ли тези средства, направо да отиват при нуждаещите се, без да минават през джобовете на чиновниците?

Доган го нарича "хонорар", този се врича от "бордове", други ДМС, премии и т.н. Няма никакво значение как го наричаш, това е над много заплати и се нарича легализиран ПОДКУП за да ти свъши някаква работа която инъче така и така следва да свърши за основната си заплата...Е, има и такива като Доган и Марин които НИЩО не вършат, освен да търсят келепира! Но те не са от ГЕРБ и няма как да бъдат натиснати да върнат присвоеното.

Е,това се казва "намазан с масло" бонус,другари!

Поредният кух ПР популистки акт. Ако иска да докаже Борисов, че наистина го е грижа да предприеме мерки коригиражи наредбите, непозволяващи и за в бъдеще да се взимат необосновани бонуси. А уволнения, за това, че не е върнал бонусите ще осъди държавата и ще бъде върнат на работ - бонусите са законни, според актуалните нормативни актове и разпоредби. А, че са неморални е вече друг въпрос.

Малеееей , аз се чудех толкова много паметници кой ги е построил ?

ВИЖТЕ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕТЕ И ТЪРПИТЕ ОЩЕ... ЗА КАКВО МИСЛИТЕ, ЧЕ СТАВАТ ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ, КМЕТОВЕ...?!

Този за големи балъци ни има.Кой му вярва-ха,хаааа

герб и борко се осраха!всичко друго което правят е омирисвани на пейсажа,колкото повече роват,толкова по-се омирисва!!да видим сега и цветелина със едни пари от общината-800,000лв.,за какво бяха,корпоративна банка и още една,две!!

Бойко е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР от 22 г. насам,който СЕ ОПИТВА да озапти партизаните!Под партизани разбирайте присламчващи се към всяка власт "клиенти",които отиват там ДА КРАДАТ!В България има 100 и повече годишна традиция ДА СЕ КРАДЕ от държавата!НИКОЙ ДОСЕГА не си е мръднал пръста да спре партизанлъка.Напротив,идването на власт се празнуваше с фойерверки!Жив свидетел съм за синовете на Масларката 2005 г.Та докато Бойко води такава политика(доста умело и популистки,между другото) той НЯМА АЛТЕРНАТИВА! И ще печели избори колкото си поиска, и докогато си иска. Въпросът вече е може ли да постигне КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО?

Айде ся обясни и защо ББ се прави на изненадан и защо точно сега се сети че и предните са прибирали бонуси? Как не се сети по-рано? Изобщо не е тръгнал да озаптява никого. Това са типичните бушончета които предпазват общото благо - милиардите които са откраднати от България.

Иди на лекар, кокото по-навреме толко по-добре.

А защо Герб мълчи за Корнелия Нинова? Цецо каза в Парламента , че е получила от тютюневия холдинг 120 хил. лв., а се оказа че само 7696 лв и то за ЧЕТИРИ години и е дарила почти цялата сума още тогава. Сега и този Кирил Ананиев. Ако наистина парите са отишли за болните деца и старци евала му правя, защото тези от ГЕРБ източиха и Здравната каса. Задавам и още едrk въпрос. Вече опfвестиха поредното пъскъпване на тока с 10 на сто. Много яко! Причината са високите цени на зелената енергия, но това е бизнеса на Цветелина Бориславова, сиреч семейната касичка на Боко?! E но това му се вика бонус!!! Друг въпрос към Цецо шестака. Оказа се, че за охрана на този мазник отиват над 1 000 000 лв годишно?!

За коя Корнелия става дума?Тази дето след изборите си поплака в чинията по мъжки,ли?!

А защо не питаш, коя е Цветелина Бориславова? Мамицата ви гербераска колко народ излъгахте! Плъхове селски смотани!

допълнително материално стимулиране.Доходите на Ананиев са от бордове.Като председател на борда на "Ръководсво въздушно движение,ако взема 3 средни заплати,ате са по 4000лв,само за година стават 50000 лв. а за мандат 200000 лв.А може да учавства и в други.На времето при ИВ .Костов само братът на Ек.Михайлова освен Директор на ДЗИ,учавствуваше още в 12 борда на фирми с държавно участие.Най- важното обаче е че до 2009г. това е било разрешено,докато от тогава е забранено.

Излиза според теб че като са от бордове тези пари не ги вземал от мен или теб.Значи като се повиши цената на тока газта или цигарите те не отиват джоба на управителните съвети на корпорациите а в бюджета.Точно там ти е грешката в съжденията.

Е, стига бе. По тази логика лихвите са високи защото банкерите са с високи заплати, дивиденти и годишни бонуси. Още малко ще стигнеш до близките на ББ.

Дарил ги е бе хора !!! На жената , на децата , на балдъзата , на тъщата, на свата , на баджанака на .......ееее до мен не стигнаха. Язък

Тези просто не му са интересни,и ги е дал за благотворителност,пита се,колко ли е откраднал?

Всички, които са взели боноси да ги командироват ко края на мандата на това правителство да работят за държавата в Северозападна България, може и в община Кочериново да усетят вкуса на живота на обикновенния български гражданин.

Стига Боривов е гледал какво са правили преди него.Нали затова го избраха,да стане по-добре в България .Напротив -по-големи крадци,мошенници,престъпници и лъжци в управлението не е имала бедна България!

Страшно си прав и си много умен. Наистина не е имало по-големи крадци. Какво са някакви си 540 000 взети само от един човек на фона на 600 000 взети от цялото политическо ръководство на държавата.

Ех, откога си мечтая за една от онези умни бомби на натовските ни партньори, че да се позавърти по жълтите павета, та да изчисти биологичния материал от сградите наоколо... Еххххх, мечтииии!

скрито зад гърба ни.

НИЩОЖЕСТВА!!!

Така е ,но не сме ли ги избрали ние!? след избори,все имам чуството,че моя глас не е преброен и си мисля,че останалия народ е бая прост та да докара такива кожодери на власт! гласуването трябва да стане задължително,за да спрат лъжите и измамите и действително да стане:глас народен -глас божи!

А бонусите за 2012г. ще се връщат ли , или който е... е... , наша Пена се омъжи ?

хаир да не видите! не се накрадохте,мама ви мръсна... закопахте го тоя народ! Толкова години, то не бе крадене, не бе грабене, не бе чудо !!! Моята майка получава 115 лева пенсия, а на тоя боклук само дневните пари са му толкова.... В ковчега да му ги сложат всичките 500 хиляди,дано....

МОМЧЕТО ОТ ,,КОЧЕРИНОВО,, Е ВЗЕЛО 300 ЛВ И Е ЗАНЕСЛО 80 ХЛЯБА , КОЛКО ХЛЯБА ТРЯБВА ДА ЗАНЕСЕ АНАНИЕВ ЗА 540 000 ЛВ

"Двамата са били и съветници на бившия президент Георги Първанов". Около Първанов всичко е помия, а той се натиска за власт и кокал.

Като е взел да влиза в затвора. На мен оправдания не ми трябват!

Нямам как пич, всичкото БОНУС е напълно законно. Цялата полза роду от този скандал, е че лъсна част от истината как този народ е управляван и обиран през последните 22 години. ЧЕРВЕН КАРТОН за цялата политическа клика!