17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земята в реални граници!Разсипа готова, комасирана земя, мечтата на Александър Стамболийски, и не само...

тази банда, която разсипа държавата ни така безнаказано не бива да се отърве, най-добре ще е тъкмо са на куп да ги арестуват, за да ги търсят после и право в затвора, за да видят народната любов резултат от управлението на държавата, а имотите им да се продадат и парите да се върнат в хазната...

А тия присъстващите живи- чиста ли им е съвестта! Да се готвят за преизподнята - защо ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ!!!!?????!!!!!

Нечистата съвест и мръсните пари могат да се перат!

Една великолепна епитафия за достойни хора: "Спомени ме, за да оживея!" Сакън този да не оживее пак, че ние няма да го преживеем!

Офффффф за миг се притесних,че Любен Гоцев .......ще ми разбият доказателството за вечно присъствие на Земята......

Само изроди са присъствали на погребението,няма ли някой комунист да направи нова Света Неделя?

А Любен Гоцев не се ли мярна някъде там? И той имаше някаква многоцветна идея, която създаваше и толерираше мафията в България.

А Любен Гоцев не се ли мярна някъде там? И той имаше някаква многоцветна идея, която създаваше и толерираше мафията в България.

От червени боклуци семка не искам. Ходете си при Ким в Сев Корея.

и все пак сте гнусна пасмина! Уж спряхте под новините за смърт на когото и да било да пускате възможност за коментари, но намерихте начин и се изкушихте да си вдигнете шибания трафик и кликове - пуснахте ги под новината за погребението! долна пасмина сте! не го правете, независимо кой е умрял - настройвате хората един срещу друг така, озлобявате ги! печалбата ще ви излезе през носа!

Бедна ти е фантазията да видиш какви коментари ще има след разстрела на ДС мутрата буда.

Хубаво е, че си отиват и не се връщат. Провалиха живота на три поколения българи.

Протестиращите може би са вече в Дира, ужас!!! Няма минаване, задръствания с изражения многооо, ооо!

Sic tranzit gloria mundi" Малко утешение за плебса е, че това, което са открадали тези наглеци, чийто център на морална тежест е разположен между ректума, простатната жлеза и джоба, не могат да го отнесат в отвъдното. "Катафалката няма ремарке!" Липсва само баба Яга - Елка Константинова, която някога грачеше в парламента, че "България не е концлагер и всички кльонове по границите трябва да се премахнат!" Премахнаха ги, а сега плащаме, за да ги строят отново! Честито! "Времето (не) е тяхно!" В резюме - обикновени гнусляци!

по- голям гнусляк от теб няма ....а твоята морална тежест отдавна си я из.срал в някоя селска яма

"Слабост е гневът на мравка!"

Виденов отказа през 1997 г. д подпише предложението на Свет.банка/75% ликвидиране на икономиката и 25% приватизация/. Свалихте го. Дойде Костов и подписа.

Къде е ремаркето с парите?

не ремарке, а влакова композиция с над 300 вагона,че и повече и мнооого белезници и решетки,може и до стената,че ще е сигурно

Виждам на снимките и други виновни за разграбването на България.Например Асен Агов.Ликвидационните съвети съсипали селското стопанство са едно от нещата сътворил този.Крадене и некомпетентност са другите.Типичен крадлив седесар ....

На асен агов парите и пицариите са в Сиатъл/щата Вашингтон и са под командата на енински помак

Един по един до един амин!

Ама царя как ги издуха са една седмица тия..................

Всички умират. И КОЙ, и свой, и батко, и Тиквун, и Цацата, и Цецо-апартамента... всички. Замислете се какво остава след вас. Нещо смислено или купчина тор.

Логиката на живота е, че един ден всички лягаме в пространство 1х2 метра. И в него не могат да се поберат откраднатите милиони или милиарди.

1х2 метра ако си платиш. Иначе е 120 х 80 сантиметра в земята а иначе е още по малко - една кутия с размери на обувки 43 номер. Дори и там има социално неравенство.

Този глупав адвокат написа и прокара закона за ликведирането на селското стопанство като въведе ликвидационните съвети. Всичко беше разгромено и разграбено от тях недораслите и лумпенизирани псевдодемократи. Срамота!!!!!!!!

какъв гражданин си ти бе...ти си див, миризлив червен селяндур

Освен покойния и тези от снимките са виновниците за разграбването на България. Да си спомни, че те започнаха разграбването на всичко читаво и унищожиха селското стопанство. И как да си го спомним с добро? Казва се лека му пръст, но май няма да е лека.

Кви бяха тия СДС? Крадци някакви. Там се подвизаваха Мистър 10%, Едит Баскетболистката, Ваньо синия венец и разни други крадци, които никой вече не ги помни, но ако оживеят, ги чака Народният Съд.

А БСП то как са? Те не са ли същите крадльовци? Даже в десеторен размер.

Да ме прости Господ но Васил Гоцев имаше един голям грях. Той предложи Никола филчев за главен прокурор. Костов и ОДС го послушаха и ... после съжаляваха горчиво за избора на този меко казано психически неуравновесен човек!

На снимката се виждат част от хората,които ако бяха успяли да вземат още поне един мандат,България сега щеше да е на севсем друго дередже.Кабинетът Костов беше единственият досега който знаеше какво прави - съставен от изключителни професионалисти.При този кабинет държавата вървеше напред. За съжаление руснаците успяха да докарат крадльо от Мадрид,за да излъже българите и да възпре възходът по пътя на демокрацията и капитализма. Вече 17 години ни управляват децата на ДС,БКП които не разбират нищо от демокрация ,капитализъм и най вече от пазарна икономика.И затова има хора които плюят по сегашното време

Е да,но защо Костов с такава лекота деде Нефтохим и не само него,много държавни предприятия?

трябваше да балансире между великите сили.Даде Нефтохим на руснаците а Мариците на американците.Направи сега справка колко данъци е платил Лукойл от 1999г досега и какви инвестиции е направил(аз ще ти отговоря - НУЛА ДАНЪЦИ ЗА 20 ГОДИНИ,те са вечно на загуба - монополиста)Направи справка какво направиха американците с Мариците за какви инвсестиции става въпрос и какви данъци плащат вече близо 10 години. Както каза Костов преди време - "ако никой не ги контролира,те ще си правят каквото си искат"

Част от кабинета "Костов" изпрати Васил Гоцев в последния му път, дай Боже ние да изпратим останалата при него!!! Там е мястото на престъпниците, които изгониха 2 милиона българи от Родината ни, които почерниха хиляди майки!!! Останалите мишки - съучастници в НС-то и тях ще изпратим!!!

ще ги изпревариш и дано се къпеш в собствените си ла й на , червен б ок лук.

СДС кирките взеха да се скапват. Над България може да изгрее слънцето...

Обадете се го пукне ,дето разкости Родината. Ха дано да е хаирлия, един като опъне петалата спирка няма!

Както можете да видите - бивши депутати от БСП също са на погребението.

Черни овци и мърши винаги има сред всяко стадо.

ама това тяхното стадо само мърши, бе..

Не много, всичките.

Много червени боклуци тука юр, че и прости....

Колко пенсионери измряха в мизерия заради такива седесарски неграмотни индивиди.. Мани ми мекерето Желев и паметник дигнаха. Тия заслужават една майната ви и у реката при рибите.

Дир.никът се скъса да крие коментари. Илюзии. Интерент се следи от 30 000 IT-войни от Корейската Народно-Демократична Република. Девойки, не погубвайте младините си в триене на коментари.

Всички седесарски измекяри при него. Съсипаха България.

Още един от грабителите на България. Пфу...

Тоя Гоцев, не е ония Гоцев!

"За умрелите или добро, или нищо!" Грозни, жалки, дребнави коментари, на грозни, жалки, малки човечета! Според мен, под новина за смърт, не трябва да се допускат коментари, това е грозно.

Човек трябва да живее така, че на погребението му хората да го споменават с добро, без да им се налага да им напомняш.

Прав/а си по принцип! Със забележката,че коментиращите нито го познават,нито познават живота и делата му!

Аз и Хитлер, Сталин и масовите убийци също не ги познавам...

А колко по-добре щеше да звучи "Васил Гоцев изпрати Част от кабинета "Костов""

Нинова не е ли отишла..? или тя чака генерал Любен Гоцев?

И останалите, и останалите гробокопачи на България в най-скоро време да отидат където им е мястото - на 2 метра под земята!!! Сган СеДеСарска!!!

СДС продаваше по 1 долар, БСП купуваше по 1 долар. Сега сган били...

Много сте били тънкообидни, бре глупаци!!!

говеда на майка ти на околовръстното!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

пуууу колко са грозни, но пьк добре хранени и загладили косьм. Без следа от лош живот.

А курни как така не е отишла или им е била сърдита, че е единствената уволнена поради некадърност, пардон, некомпетентност?!?

Директно в Народния съд - новият. После в Белене при гладуващите прасетата.

Бог да го прости! Жалко, вярвах в Синята идея... А то, какво стана!.. Така се издъниха нещата :(

Ех почнаха да ни напускат строителите капитализма . Не се притеснявайте, скоро и ние- потребителите ще напуснем демокрацията ( българския вариант). Че то не се издържа вече.

Всички които предадоха България за жълти стотинки !!! Предатели !!!

минусите само показват колко промити мозъци има в този сайт !