17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При майка убийца пак се опитват да изкарат бащата виновен! Въведем ли ИК, мъжът ще бъде виновен по презумция, независимо от действията на жената.

На нашите, родните силови и контролни органи скудоумието наследствена черта ли им е или е придобито? Отзовават се на сигнал за скандал, влизат и о. чудо, всичко си е тихо и спокойно, значи скандал и проблем няма ?! Това да им мине през ума, че докато са пътували натам, бабаита междувременно я е заплашил, че я е гъкнала, я...нали! Както преди две седмици, контролен орган се отзова на сигнал, че някой разорал плажа, отишли, но.....имало следи, а нямало тежка техника !? Проблем няма! А трактор се премества за 15 минути! Е, двата случая не са с равна тежест, но подхода е еднакъв!

За какви става дума? "Единият от братята", "децата от първия брак", "тя е от Словакия", където има много от тези, които и тук не са малко.

По-скоро, когато след сигнал за семеен скандал, има жертва, е твърде манипулативно първата версия, която ни се съобщава да е, че майката е посегнала на детето си просто ей, така.

Ti kakvo si sa za4udila ma patko sas patka kakvi gi imate tuka sopstveno ?? Niamash fpretvit nas Roma oder ?!!

Какво предлагаш да направят?

И ти как разбра кой е виновен? Категорично съм против тази недомислица, но нека все пак да изчакаме официална версия. Че така с лопатата да се сипе помия...

При Боклука Борисов МВР стана частна собственост.

Google translate-а се побърка :D .... но явно и ти си словашка циганка .i.

Що така тия жени и закона ги гали с перце! Имаше едно предаване "Искрено и лично", в което жените се жалваха, че били бити, тормозени и наранявани от мъжете си. Все мъжете изкарваха виновни за всичко, а за вина на жената не казваха и дума. Излиза, че жената дори да си отворя човката, да лъже, мами, кръшка, тя винаги е вода ненапита, не ощипана още вдовица. Само, че мъжете отдавна се усетиха, че закона ги пренебрегва и взеха нещата в свои ръце - бой и еван. Ако и тогава не и дойде акъла - тепане. В Турция например ежегодно около 350 - 400 шавливи дупета, биват утепани по най различни начини, като за най назидателен е този да ги заравят живи. Е, тук не е Анадола, затва случаите са по малко - статистически по 30 - 40 убити и хиляди бити и пребити, тоест ремонтирани. При бой мъжа влиза в менюто и прави промени на настройките в главата на жената, след което тя става по добра, кротка и смирена, но лошото е това, че трае 2 - 3 дни, след което мозъкът и се рестартира и отново проклетията и се активира. Устата и отново започва да бълва змии и гущери, което принуждава половинката и отново да прибегне към опциите в менюто. И така бий магаре, по магаре, докато на човека му писне и я прати или при майка си, или при Свети Петър.

Мъжът й е Гербаджия и ще го прикрият.

Ами викат психолог и/или социален служител, питат майката иска ли да излезе за малко, разговарят и с двете страни. Трябва да има задължителна процедура, ако ще да купи време. А те влизат, проверяват и оставят нещата ей така. Българските мъже не знаят как да правят жените щастливи. Даже напротив, имат си техники за подчиняване и подлудяване. После що така стана, та жената малко лудичка, малко отключила психично заболяване или направила нещо чудовищно. Ами както и миналия път - хората си мислят, че жените са някакви извънземни и безгрешни същества с безкрайно търпение и за тях законите на психиката не важат, може да мачкаш до безкрай и добичето да се свива.

си тъпа к*рва.

Имам си нормален мъж , който не пие и играе хазарт,не ходи по жени.Така няма скандали и имаме пари.

Az mozhe i dasam Romka no sas zigansko samoopredelenie izo4avam Pravo i vladeia nikolko izika Nee vazhno dali e slovashka Romka vazhnoto e 4e e zhertva na edna Tragediata. I Balzag e pisal za 4oveshka komedia a Dante za Tragediata

Има и сценарии, където обирджии да са влезли в апартамента на новодомците да тарашат... Знаем кои ходят с ножове по улиците. Това, обаче е доста взривоопасна версия и полицията, за да запази етническият мир, удобно ще нарочат я бащата, я майката за деянието... Скоро даже очаквам да ги изкарат с психични отклонения... А истинските престъпници ще се покрият и ще се чувстват недосегаеми...

НЕЩАСТНИК.....в твоето меню ще влезна и ще те рестартирам....

В затвора ли е?

Мъже нормални има много, жени няма.

Не знам кои езици владееш, но българския не е от тях :)

Ауууу, бойна дама и със самочувствие!

Вярно е, че има много нормални мъже, но има и такива, като Вас, за съжаление. И заради вас ще ни натрапват проклетата ИК още дълго. Няма да се учудя да сте един от пропагандаторите й, още повече, че не Ви трият коментарите, а написахте доста вчера и днес.

Известих модератор, на такива мнения не трябва да се дава трибуна, това е призив към насилие.

Сандоооо, така само на мастурбация ще караш брато. Смени се менюто, бъгнато е !

Братята са с различни фамилии, това да не е някаква циганска лакърдия. Все по-подозрително става, че бащата е посегнал и на майката и на детето, след като е имало скандал същия ден с викане на полиция. Да се вдигнеш от Словакия, да дойдеш у Враца да гледаш на някакъв питекантроп децата, че и да му раждаш още...ужас.

Бате, ти не си у ред. На лекар отиди.

Циганска му работа! Жалко за жената!

Махни я тази . Вечната "Stodentka Berlin". Мислехме , че се е затрила но тя като Феникс възкръсва постоянно в Дира.

Не е при него , а още преди 30 години !

Да, това е много модерно сега. Масово 30-40 годишни с по едно дете търсят сродната си "душа". Изживяват се като жертви от предишните си бракове и връзки и гледат да си хванат някой нов балама, на който да му родят едно дете. Трагедия от всякъде!

Там е работата,че това не е етносно поведение. Колко такива "самотни" майки има с едно дете от един с друго от друг.

И кво? Полицаите са си го преместили в другия крачол. Полицай ли е - стреляй го, има за какво.

ИДИОТ СИ ЧАДО, И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ, СБЪРКАН СИ ОТ ВСЯКЪДЕ! ОДИ СЕ ДАВИ!

Подала фалшив сигнал, когато вече планирала убийството на детето. Искала е да стовари отговорността за собствената си лудост/гняв на главата на бащата.

ЛюбооФФ ще да е било. Доколкото познавам чехкини, словачки и полякини, тези бели и синеоки (над 90%) севернячки страшно си падат по нашите мургави и чернооки мангьовци. Та чвно жената е била хлътнала по нашия мургав брат, събрала се с него, родило му дете, ама пустият му етнос... е, знаем ги тия, как третират жените си. Може тя да е превъртяла, може бай Мангау да я е убил - при всички случай е виновен той!

много си наивна...Остани си такава...

обикновено при "опасност" от раздяла с любимия съпруг...или ако е заплашена, че ще й вземат децата... В Германия-такива истории са едва ли не ежедневие... Убиват си децата за отмъщение...Нямам думи....

Майки избиват децата си, бащи избиват децата си... Няма значение дали е майката или бащата, от значение е, че децата губят живота си. За подобни деяния е нужно смъртно наказание, без право на помилване.

Дир., има постове с реч на омразата. Мястото им не е тук.

Стодентката се такова с вас, ама вие не зацепвате.

Аз пък си мисля, че така написаното е сол-ташак, демек сарказъм...:)

Ти прочете ли, че полицията като е пристигнала по сигнала за скандала, не е заварила такъв или признаци за такъв?

И пак се опитваш да вмениш вина на мъжа, а, скъпа?

както се оказа, има ОГРОМНО значение дели убиеца на деца е майката или друг. за майките се търси всяческо оправдание.

да живее новият морал и 'емпаурните' женища.

павел-сандо е гей, това се видя ясно при една от дискусиите.

Драга служителке на Анимус, още като ви чета скудомията, ми се набива на очи явният и неприкрит сексизъм. Вие даже НЕ допускате, че именно майките са по-агресивни и по-склонни към убийство на деца.

Има жертва. Едно дете, убито от майка си.

2 варианта вариант 1) майката го е убила и после се е самоубила, като е играла спектакъл вариант 2) бащата ги е убил, след като е била викана един път полиция, и се надява да не падне подозрение върху него. да ви кажа честно, 2 малко ми се струва измислено. а и циганинът няма да убие, освен ако не е 'кукувиче'.

да, няколко "s" насаждат сексистка омраза срещу мъжете. Техният служител (служителка?) с имена "Павел" и "Сандо" играе нереално груб простак с български паспорт.