17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не знае какво всъщност се е случило. За това и не може да има водеща версия. По принцип се работи по всички версии докато не отпаднат една по една. Включително и че малкото дете е опитало да нападне майка си и тя се е отбранявала. И както се казва: Като изключим невъзможно остава единственото и вярно решение.

Преди да пишете злобни коментари срещу жените, осведомете се какъв процент от убийците са жени. Доста неприятно ще се изненадате. Престанете с глупавите си сексистки коментари. После се чудете защо не се женели жените и защо не ви уважавали, ще има да чакате. Марко умря отдавна.

щото "на бодлива крава, Бог рога не дава!", а не защото не искате! ;)

по-мънички, по-слабички и по-тъпички, за да не врèдите много-много на човечеството! Ако вие бях те мъже, убийствата сигурно щяха да са 10 пъти повече.

нема по-злобно от жена! Мъж може да те убие сложебно и да ти се извини даже, ама жена... сигурно те е убила 1000 пъти в мислите си преди това.

ако не съ избийти сами аз щи ва тръшна ни съ притиснявайти...

Вместо да са ибът, са колят!

Няма какво да си говорим повече... (нали това е идеята?)

Тихите води са най опасни

Дир., има постове с реч на омразата. Мястото им не е тук.

да, няколко "s" насаждат сексистка омраза срещу мъжете. Техният служител (служителка?) с имена "Павел" и "Сандо" играе нереално груб простак с български паспорт.

Майки избиват децата си, бащи избиват децата си... Няма значение дали е майката или бащата, от значение е, че децата губят живота си. За подобни деяния е нужно смъртно наказание, без право на помилване.

както се оказа, има ОГРОМНО значение дели убиеца на деца е майката или друг. за майките се търси всяческо оправдание.

обикновено при "опасност" от раздяла с любимия съпруг...или ако е заплашена, че ще й вземат децата... В Германия-такива истории са едва ли не ежедневие... Убиват си децата за отмъщение...Нямам думи....

Подала фалшив сигнал, когато вече планирала убийството на детето. Искала е да стовари отговорността за собствената си лудост/гняв на главата на бащата.

И кво? Полицаите са си го преместили в другия крачол. Полицай ли е - стреляй го, има за какво.

Циганска му работа! Жалко за жената!

Там е работата,че това не е етносно поведение. Колко такива "самотни" майки има с едно дете от един с друго от друг.

да живее новият морал и 'емпаурните' женища.

Братята са с различни фамилии, това да не е някаква циганска лакърдия. Все по-подозрително става, че бащата е посегнал и на майката и на детето, след като е имало скандал същия ден с викане на полиция. Да се вдигнеш от Словакия, да дойдеш у Враца да гледаш на някакъв питекантроп децата, че и да му раждаш още...ужас.

Да, това е много модерно сега. Масово 30-40 годишни с по едно дете търсят сродната си "душа". Изживяват се като жертви от предишните си бракове и връзки и гледат да си хванат някой нов балама, на който да му родят едно дете. Трагедия от всякъде!

ЛюбооФФ ще да е било. Доколкото познавам чехкини, словачки и полякини, тези бели и синеоки (над 90%) севернячки страшно си падат по нашите мургави и чернооки мангьовци. Та чвно жената е била хлътнала по нашия мургав брат, събрала се с него, родило му дете, ама пустият му етнос... е, знаем ги тия, как третират жените си. Може тя да е превъртяла, може бай Мангау да я е убил - при всички случай е виновен той!

Има и сценарии, където обирджии да са влезли в апартамента на новодомците да тарашат... Знаем кои ходят с ножове по улиците. Това, обаче е доста взривоопасна версия и полицията, за да запази етническият мир, удобно ще нарочат я бащата, я майката за деянието... Скоро даже очаквам да ги изкарат с психични отклонения... А истинските престъпници ще се покрият и ще се чувстват недосегаеми...

Az mozhe i dasam Romka no sas zigansko samoopredelenie izo4avam Pravo i vladeia nikolko izika Nee vazhno dali e slovashka Romka vazhnoto e 4e e zhertva na edna Tragediata. I Balzag e pisal za 4oveshka komedia a Dante za Tragediata

Не знам кои езици владееш, но българския не е от тях :)

Махни я тази . Вечната "Stodentka Berlin". Мислехме , че се е затрила но тя като Феникс възкръсва постоянно в Дира.

Стодентката се такова с вас, ама вие не зацепвате.

Аз пък си мисля, че така написаното е сол-ташак, демек сарказъм...:)

Хасми пеле

Имам си нормален мъж , който не пие и играе хазарт,не ходи по жени.Така няма скандали и имаме пари.

В затвора ли е?

Мъже нормални има много, жени няма.

Вярно е, че има много нормални мъже, но има и такива, като Вас, за съжаление. И заради вас ще ни натрапват проклетата ИК още дълго. Няма да се учудя да сте един от пропагандаторите й, още повече, че не Ви трият коментарите, а написахте доста вчера и днес.

И пак се опитваш да вмениш вина на мъжа, а, скъпа?

павел-сандо е гей, това се видя ясно при една от дискусиите.

много си наивна...Остани си такава...

Мъжът й е Гербаджия и ще го прикрият.

си тъпа к*рва.

Що така тия жени и закона ги гали с перце! Имаше едно предаване "Искрено и лично", в което жените се жалваха, че били бити, тормозени и наранявани от мъжете си. Все мъжете изкарваха виновни за всичко, а за вина на жената не казваха и дума. Излиза, че жената дори да си отворя човката, да лъже, мами, кръшка, тя винаги е вода ненапита, не ощипана още вдовица. Само, че мъжете отдавна се усетиха, че закона ги пренебрегва и взеха нещата в свои ръце - бой и еван. Ако и тогава не и дойде акъла - тепане. В Турция например ежегодно около 350 - 400 шавливи дупета, биват утепани по най различни начини, като за най назидателен е този да ги заравят живи. Е, тук не е Анадола, затва случаите са по малко - статистически по 30 - 40 убити и хиляди бити и пребити, тоест ремонтирани. При бой мъжа влиза в менюто и прави промени на настройките в главата на жената, след което тя става по добра, кротка и смирена, но лошото е това, че трае 2 - 3 дни, след което мозъкът и се рестартира и отново проклетията и се активира. Устата и отново започва да бълва змии и гущери, което принуждава половинката и отново да прибегне към опциите в менюто. И така бий магаре, по магаре, докато на човека му писне и я прати или при майка си, или при Свети Петър.

НЕЩАСТНИК.....в твоето меню ще влезна и ще те рестартирам....

Ауууу, бойна дама и със самочувствие!

Известих модератор, на такива мнения не трябва да се дава трибуна, това е призив към насилие.

Сандоооо, така само на мастурбация ще караш брато. Смени се менюто, бъгнато е !

Бате, ти не си у ред. На лекар отиди.

ИДИОТ СИ ЧАДО, И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ, СБЪРКАН СИ ОТ ВСЯКЪДЕ! ОДИ СЕ ДАВИ!

При Боклука Борисов МВР стана частна собственост.

Не е при него , а още преди 30 години !

За какви става дума? "Единият от братята", "децата от първия брак", "тя е от Словакия", където има много от тези, които и тук не са малко.

Ti kakvo si sa za4udila ma patko sas patka kakvi gi imate tuka sopstveno ?? Niamash fpretvit nas Roma oder ?!!

Google translate-а се побърка :D .... но явно и ти си словашка циганка .i.

На нашите, родните силови и контролни органи скудоумието наследствена черта ли им е или е придобито? Отзовават се на сигнал за скандал, влизат и о. чудо, всичко си е тихо и спокойно, значи скандал и проблем няма ?! Това да им мине през ума, че докато са пътували натам, бабаита междувременно я е заплашил, че я е гъкнала, я...нали! Както преди две седмици, контролен орган се отзова на сигнал, че някой разорал плажа, отишли, но.....имало следи, а нямало тежка техника !? Проблем няма! А трактор се премества за 15 минути! Е, двата случая не са с равна тежест, но подхода е еднакъв!

Какво предлагаш да направят?

Ами викат психолог и/или социален служител, питат майката иска ли да излезе за малко, разговарят и с двете страни. Трябва да има задължителна процедура, ако ще да купи време. А те влизат, проверяват и оставят нещата ей така. Българските мъже не знаят как да правят жените щастливи. Даже напротив, имат си техники за подчиняване и подлудяване. После що така стана, та жената малко лудичка, малко отключила психично заболяване или направила нещо чудовищно. Ами както и миналия път - хората си мислят, че жените са някакви извънземни и безгрешни същества с безкрайно търпение и за тях законите на психиката не важат, може да мачкаш до безкрай и добичето да се свива.

Драга служителке на Анимус, още като ви чета скудомията, ми се набива на очи явният и неприкрит сексизъм. Вие даже НЕ допускате, че именно майките са по-агресивни и по-склонни към убийство на деца.

При майка убийца пак се опитват да изкарат бащата виновен! Въведем ли ИК, мъжът ще бъде виновен по презумция, независимо от действията на жената.

По-скоро, когато след сигнал за семеен скандал, има жертва, е твърде манипулативно първата версия, която ни се съобщава да е, че майката е посегнала на детето си просто ей, така.

Ти прочете ли, че полицията като е пристигнала по сигнала за скандала, не е заварила такъв или признаци за такъв?

Има жертва. Едно дете, убито от майка си.

И ти как разбра кой е виновен? Категорично съм против тази недомислица, но нека все пак да изчакаме официална версия. Че така с лопатата да се сипе помия...

2 варианта вариант 1) майката го е убила и после се е самоубила, като е играла спектакъл вариант 2) бащата ги е убил, след като е била викана един път полиция, и се надява да не падне подозрение върху него. да ви кажа честно, 2 малко ми се струва измислено. а и циганинът няма да убие, освен ако не е 'кукувиче'.