17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Путин няма ли да прати 96 ракети на UK в памет на бабичката

Сбогом,Лизи две.

Боли ме фара.....голяма лакърдия...мир на праха на бабата....дай боже всекиму до 96...

е абсолютен пример за чуждопоклонничество и дебилизъм. През комунизЪма дажв нямаше подобни простотии. Казваха там, че е пукнал баш комуниста и това е. Големо натегачество, голема работа. От ЮК сме видяли само и единствено тотални гадости, но нашите мисирки по минути са разписали всичко. Да ви еба путките чайчини скапани джурАНАЛисти!

Значииии, моля, моля, живели сме през комунизма, не било имало чак такива - хайде холън, поне не лъжете толкова много. Та ако Тошо си беше отишъл през соц-а, не смея да си представя какво ни чакаше, 20 дневен траур сигурно, или като в Сев. Корея, където ако си позволиш усмивка и следва разстрел. Че на Г. Димитров мавзолей беше издигнат - хайде стига лъгали, че дори тогава не било така, ееееей. А пък за "руските братя" що поклони бяха, що целувки, що паради . майко мила. Просто спрете да лъжете.

Ти си този, който лъже. Човекът каза съвсем точно, както си е и както беше. А ти, или въобще не си бил в България тогава, или те е ударила жестока деменция. Просто акъла ти е изфирясал и е останала една дива ирационална злоба. Чисто лична, която няма връзка с реалностите. Пълна липса на обективизъм. И трябва да се съобразяваме с личните изтрещявания на всяка мисирка да себсъобразяваме. С реалността ще се съобразявам е. А нивото на соца скоро няма шанс да достигнем, само може да си мечтаем. За който може да го разбере. За което има параметри, които да се сравнят. А не по това, дали си могъл свободно и демократично да си купиш тублетонче, глупи. Абе много траш има сред популацията. А Дира с тоя цикъл статии, просто удари журналистическо то дъно. Очевидно, просто не става.

Олелеее, прочетохте ли нещото си, преди да го пуснете. Прочетете го, ако вече си взехте хапчетата, че е нечетимо. Най-вероятно не една и две клавиатури счухите, докато го писахте. Още нещо, хич нищо изфирясало няма в мен. Ще ви припомня - колко седмици България беше в траур при смъртта на Брежнев - проверете и пак ще си говорим. Колко време се повтаряше кой /с всичките му титли/ е починал, пак за същия говоря, и това през 5 минути по ТВ. Ами лъже човекът, а вие също лъжете. Да, в България бях, не живея и никога няма да живея другаде освен в България и никога няма да се кланям на никой освен на България, за разлика от Вас - рускопоклонници - национални предатели. Колкото до този тип новини - за мен е абсолютно нормално, когато си отиде подобна личност да ни занимаят с нея, Елизабет II не беше случаен човек, нито беше кралица на случайна държава, няма да навлизам в повече подробности.

Даже беше по-зле!!! Като почина Брежнев даже ни пуснаха от училище за да гледаме церемонията. Да не говорим какви сълзи и сополи се лееха по БНТ.

Абсолютно, а как разпалено лъжат комундетата, че не било така. Няма такава наглост.

Късметлии. И ние искахме (т.е. не искахме да караме физическо), но не ни пуснаха. Избягахме всички от час, както бяхме намислили, но учителят ни писа неизвинени.

до всички българи с амнезия точно този кралски род са въоражавали отоманската империя да тъпчат колят и бесят порoбеното население. така че не мога да имам някакви съболезнования

Особенео Елизабет 2 е помагала активно на Османска Турция да потиска българите. Макгахан, Бъкстон, Карнеги и те.

Хайде почнете да се подкрепяте с факти, моля, тези голи приказки, в стил чиста манипулация, ни омръзнаха.

Не българин, отвори учебника по история на България

Кой учебник, писания от комунистите ли? Благодаря, има и други по-достоверни източници от любимите ви руски подлоги. Но за вас, щом Русия го е казала, край, друг няма право на мнение, визия или факти. Дори спирате да мислите тогава. Та - дайте факти и източници, моля, просто от любопитство, не за друго, тъй или иначе сте ми ясен/ясна.

уникални коментари. човечни, разбиращи, християнски, като от нормални, цивилизовани същества, уж европейци, а не евразийско-балкански питекантропи със западна техника в ръце... п.п. няма шанс. не, на за британийката....няма шанс за България с такива "хора". Бог да прости кралицата. Колкото и да не му се ще на вечно злобния, вечно мразещия и храчещ ганьо, наистина беляза цяла епоха с тихото си присъствие.

o!!o

да последваш кралицата

Отдавна се убедих, че християнски ценности не са останали в България /или поне в масата пишеща тук/, иначе много биене в гърдите има за проваславието, но баш тия патриотарите, дето освен да мразят всичко, що не е руско, никога, ама никога, обзалагам се, не са прочели и ред от Библията, нямат и идея, кои са 10-те Божии заповеди и ... Самият факт, че под Вашия коментар са Ви пожелали да я последвате, говори много за въпросната личност и за християнският му морал.

Фигура,която англичаните отдавна трябваше да изхвърлят.Прекалено много ни занимават с кралицата,каква рокля си облякла Кейт,къде са отишли с Уйлям,в кое училище учат децата им.А нашите проблеми остават на заден план.

отиде си ама и в последните си часове успя да направи поредните поразии като назначи идиотката Тряс- едно американско леке, работещо за либерастдемокрастите на сащ, Англия нищо добро не я чака с нея. Хората не трябва да се връзват на медиините атаки, както беше срещу джонсън, те се случват само когато някой е неудобен на сащ.

По времето на руското иго преди 89г ни даваха по три дена ваканция когато умре някой съветски боклук.. и ние още като ученици се молехме да умират по често съветски и руски боклуци..ха.ха

Извинявяй, но нямаше такова нещо. Социализмът имаше други грехове.

Ти определено по това време не си бил роден. Прост малък и тъп лъжец. Но много нагъл, задължително.

аз мисля че за смъртта са виновни путлерофашистите. Обичаната кралица от целия свят беше здрава като камък

Аз мисля се употребява от хора с наличие на мисъловна дейност. Ти си папагал от Соросокопа. Не се опитвай да се надхвърляш. Максимум да омажеш гащите. А ако обичаш да ходиш без гащи, ще окъкаш краварските чепове. И ще ядеш бой.:)

на тия без мисЪловна дейност им казваме орки или руски свини..ха.ха

Дир. Абе вие добре ли сте? То бива да си подлога. Но чак Ъалов гъзоблизане. Лека й пръст на британкста А над какво трябва да ни вълнува толкова. Това са английски дела, не наши. Да не припомняне, че исторически от тази държава не сме видели нещо добро, само злини. И такова държание, като че сме английска колония. Отделно, все пак починал е един от група паразити. Проблемът си е техен.

Прав си. Но аз в знак на съчувствие ще направя единственото правилно нещо,: ще си го преместя......

Мен като българин защо трябва да ме вълнува английската кралица, че да пускате 20 статии? Обяснявам си го едиснтвено с принадлежността ѝ към сатанинския кабал, към който принадлежи и племето на шевчето ви станишко

тъпак

Господа и госпожи от дир бг, поне тази новина можехте да оставите без реклами! Лека й пръст!

За всичките соросоидни гниди, твърдящи, че Дир е проруска медия:По делата им ще ги познаете! Та видно е колко дир са с проруска насоченост, не са оставили е една новина от България, всичко е за кралицата и нейната кончина. Да не говорим, за това че ежедневно почти ни осведомяват с голямо старание за всичко в живота на кралското семейство. Подлоги, сър!

Така в НЕподкрепа на казаното от вас - не знам каква медия са, но виждам какви са последователите на тази медия - определено русолюбци - национални предатели. Ако това леше статия за смъртта на руски олигарх, щяхте в черно да се облечете, да си покриете главата с пепел и да пазите траур и да говорите точно обратното. Това първо. Второ, няма нищо по-нормално от това медиите да споделят подобна навина, отишла си е ключова фигура, не само за Англия, но и за света, кралицата , а и страната, чийто монарх беше не са никой на световната сцена. Смятам, че е напълно в реда на нещата да бъдем уведомени за ситуацията. Просто злобата ви е в повече. За християнски ценности, даже не говоря. Обичай ближния си - дори не сте го чували и нямате идея Кой го е казал и какво носи, като послание.

Кралица Елизабет беше емблема на цяла една епоха. Независимо, че не участваше директно в управлението на Великобритания, тя остави дълбока следа в световната история ( което не може да се каже за просташките и полуграмотни коментари тук) . Тя премина с достойнство през всички изпитания, които животът й поднесе, Да почива в мир.

А бе струва ми се, че в Северна Корея като почина Ким Ир Сен имаше по-малко подмазване, Сега за кралицата, като че ли е от български произход и сме нейното графство толкова слагане от медиите. Горката България с такива продажници!

Струва ти се, разрови се и виж, защото ми писна да ви чета поредната тъпа опорка. Ама как на секундата граквате в един глас, с едни и същи думички. То е толкова прозрачно, че ...

Се управлява от правителството, а кралското семейство живее луксозно на гърба на данъкоплатците.В 21 век крале кралици и замъци.

Половин България е свързана с англия, кой студент, кой ягоди брал, кенефи чистил, в банка работил и т.н. Така, че много банкноти с лика на кралицата са носели прехрана на родния гастербайтер и родата му. Да почива в мир. Рубладжиите шатдафакап

С нищо не сме свързани. Труд срещу пари. Пито платено. Друго отношения и ангажименти нямаме

Брежнев беше лидер от световна класа. Цяла България ронеше крококремълски сълзи и доброволно изпадна в траур. Но тука ше има отпор. Не може англо-саксовете да ни налагат скръб в душите. Какво казаха соросите джендъроиди? Ше има ли траурно шесфие в София утре? Да идем да хвърлям пиратки, останаха ми от гей парада

Докато има такива като теб държавата ни ще е на това дередже

Гореща жена, няма 6-5.

Дирници, жалки сте, защо триете коментарите? За да не ги прочете бабата ли? Не можете всичко да изтриете. Верни поданици сте, разбраха всички.

От са спреле коментарето? Га че ли она ке ги пречете?

ЗА УТРЕ ЛИ ЩЕ Я ПИШЕМ ИЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ ЗА ВТОРНИК ??? жена на 96 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; .................................... КРОМИДАРИ ДОЛНИ КРОМИДАРИ

И нас какво ни интересува, че някоя си пукнала!

Язък, имах чувства към нея..

отиде цяла седмица всичките сороспии ще пръскат плюнки по медиите и ще се късат от престорена мъка ... типична за евроблейците

Samo 12 dni do pogrebenieto shte ni trovqt po 24 chasa v denonoshtieto, jalna ni maika.

Най-после дъртият рептил си отиде..... В пъклото!!

Оня ден-Горбачов,днес-Елизабет... Бог си прибира вересиите !

Путлер кога?

След всички боклуци "демократи ".

Когато му дойде времето, има още много работа на този свят.

Vse hubavi hora.

Все още по Земята ходят Джордж Сорос, Бил Гейтс, Клаус Шваб, Рокфелерови, Ротшилдови и тям подобни "господари" останали в сенчести места...Все пак не могат да се скрият от Царя на царете и Господаря на господарите - Господ Исус Христос. Всички тези сенчести души ще отговарят за делата си пред Съдията на Великия Бял Престол. "10 И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове. 11 След това видях един голям бял престол и Онзи, Който седеше на него, от Чието лице побягнаха земята и небето, че не се намери място за тях. 12 Видях и мъртвите големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгънаха; разгъна се и друга книга, която е книгата на живота; и мъртвите бидоха съдени според делата си по написаното в книгите. 13 И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си. 14 И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - присъдата за в огненото езеро е втората смърт. 15 И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро. " Книга Откровение Библията - 20:10-15стихове

Починала, хубаво. Лошо няма. Ама нашите медии се държат така верноподнически, все едно тук сме квартал на Лондон. Че и повече, даже. Гледайте сега цяла седмица тук ще сме в траур като роби за господаря си. В ДБ ще си късат парцалите от крокодилски рев.

И в другите новини по темата са спрели коментарите, сакън да не се проявим като верноподаници и да кажем нещо неугодно...

LeGrandTulup

Нищо чудно да прекръстят Цариградско шосе на Елизабет II.

А, както върви, скоро може и някой булевард да стане на Байдън, че и той нещо не изглежда много във форма.

Демократичният Дир спря коментари към новините от велика Саксония.... Ми явно като имаме гадни коментари въобще не информирате за Тея долни говеда. Ама заръката на ББС треба се изпълни а...

Ама тоя шнорхел Чарлз нали се отказа от короната за да се ожени за Камилата. Или и при тях е като у нас. Не ме гледай какво приказвам, а какво правя след това? Да се самосизира конституционния съд на англия!!!

Там има съд само за добитъка. Целият остров беше собственост на тази. И водата. И въздуха. Сега е на Чарлз. Но на плебса така му харесва. То там дори няма избори. Онзи ден само отбрани избираха премиера. Добитъка няма право

Сега съобщиха, че Бабета е помръднал, като по този повод стотици нейни роднини паразити пристигат.

Сакън! Чарлз е видян да тича с възглавница да я натиска и охраната го е възпряла...

Следващият е бай Джо. Камала ще го наследи. От едната страна на океана Камала, а от другата - Камила.

От целата кралска плеяда, Хари е най нормален, защото е син на Даяна и коняра и и няма кръвна връзка с изродите

! ! ! ! !

Точно така. Виж, че ги отеба всичките.

Трилистник, Слатина, Каравелово, Богдан...всяко чудо за 3 дни. Бабишкерата пукяса и сега всички ще говорят за Чарлз, Камила, Хари и Меган.

Бабиерката се оказа слаба ракия. Майка и и баба и живяха по 105, 107 години. Окепазиха гена рептилите. Чарлито окончателно ще го съсипе.

с английските тъпоглавци ли ще мни знимавате цяла вечер и утре включително.... за тая работа има английска преса ... и за финал имто на Чарлз незнам си кой сега ще е Крак Клатикурко (ако може да го дигне)....

Ти, па - и утре? Ще ни занимават поне две седмици сега с всичките му процедури, ритуали и клюки. Докато го короноват официално Чъки доста време ще мине в чалъми...

Чеки! Он пръво мора да си избере с какво име ке го короноват. Имал четири имена, а забраил да пита макя си. Мъка ке биде.

9ти Септември е мрачна дата и за Британия и за България

Днес е 8-ми бе цървул

Кво толкова. Да му мислят дяволите в ада.

Пътят на Карлито, Шарлито и Чарлито.

Сега е момента тези умопобъркани и високомерни островитяни да ликвидират монархията и паразититр и.

Това дали не си е тяхна работа? Като гледам просперитета на Великобритания и "просперитета" на България, май са доста по-умни от нас. Само, моля, не търсете вината за падението ни, в друг, освен в нас. Извънземни и на тях не са им помагали във вековете, та и до днес /въпреки конспирациите, за които четем толкоз много/.

ЩЕ СТАНЕ НА 74 ... АМА 7+4 = 11 .... РОГАТИЯ ! 11 АРКАН - ЮСТИЦИЯ !

ЩЕ БЪДЕ КОРОНЯСАН НА 73 ... А ТОВА Е 10 ИЛИ 1 ... Т.Е. НАЧАЛО НА НЕЩО НОВО ! МДА ... СЛУЧАЕНОСТ ???

Сравнително млад човек си отиде от този свят на фона на милиардите изядени от кралското семейство. Ако бяха спестени тези пари, сега щеше да има за газ в Англия до 2200 година!

??? счетоводител вероятно? или си хейтър със свободно време да се изявяваш тук понеже другаде не те отразяват или си неграмотен Тази нация е владяла половината свят, може да си позволи да "си храни " монарсите БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО се е случвало. И за разлика от всички тъпаци пишещи тук - англичаните не възразяват и ги уважават - ТОВА Е ИНСТИТУЦИЯ Пък вие всички си пишете тъпотиите

И всички,които ги е владяла днес ще празнуват...

Абе не разбрах тази като е камила защо е кралица КОНсорт?

Бабетката починала мирно, а обикновените хорица не почиват ли мирно?

Сега настъпва ерата на глупака Чарли и камилата му, уйлям ще чака още двайсетина години

НА 96 ... КОЕТО Е ОГЛЕДАЛНО НА 69 , КОЕТО Е ОГЛЕДАЛНО И НА СЕБЕ СИ .... ХМ ... СЛУЧАЕНОСТ ?!?

На Англия и трябва само една руска супер звукова ядрена ракета, за да потъне и изчезне от хоризонта на майката Земя. Дано Путин е включил това в плана си и стане факт.

+++

Аре марш при Капутина ти мил в Раша, чии го дириш в България

Ама защо модераторите трият всички радостни коментари?

Плаща им се... !