Чакърдъкова след ареста на зет ѝ, намушкал трима: От месеци той не е част от семейството

"Трима са заклани, намушкани, разрязани като прасета. Цялата дясна длан е разрязана и ножът е минал от дланта към горната част", каза бащата на една от жертвите на заподозрения Симеон Бакалов

Обратно в новината

Коментари - Чакърдъкова след ареста на зет ѝ, намушкал трима: От месеци той не е част от семейството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имахме право на оръжие , като в Щатите , зетя щеше да е в моргата вече ! Това е начина да се дисциплинираме !

Той ѝ е" мъж" само, когато се показва по телевизията и представя"идеалното" си семейство. Иначе е всеизвестно, че всеки от тях си живее с някой друг.

Не говорете така за идеалното семейство ...

Какво ще кажете за мъжа на чакардъковс

Зорка Първанова не ѝ е никаква братовчедка. Какви са тия глупости?

така става. Който прави баници с 10 яйца шията му изчезва.

И аз споделям мнението, че дъщерята е надута селянка като майка си. Но поне си има врат. Николина няма врат. Като чели главата ѝ е поставена директно върху раменете. Шия липсва. И като нахлупи и тюбетейката отгоре....

Каквато щерката, такъв и зетят. Такова и цялото семейство-простаци с цигански манталитет.

А какъв е Българскя

Да я еба у газъ николина

Наистина я харесвам като певица!Но когато дава интервюта,то не би хвалене,със семейството си!Беше направила един клип към песен със зет си.Ами то се личи,че е побойник по всичко!!!Физика,мутра!!!!!А,тя горката не спря да казва"моят зет"та "моят зет"!!!

Защо не си гледате в вашите паници

Що не си гледате себе си ами гледате другите и ги коментирате боклуци даго духате нещасници

Дъщерята е същата надменна селянка като майка си.

Ти 'гражданин ' нерегистриран , що не станеш нещо като нейния талант и тогава да плюеш. На такива като теб 'дължим' уважението към успелите и талантливите.

Прехвалена, но идва ден излиза истината.

Чакърдъкова, Чакърдъкова.... Възпитавай си чакърдъчетата, а не парадирай с идеалното си семейство! Първо синът, сега пък зетят....

А кой тогава шиба, пардон - чаластри щерката?

Чакърдъкова правела баница с десет яйца - само крайно бедни и изостанали хора могат да ядат подобно меню........на Чакърдъкова танцьорите са облечени в гръцки носии, а не в македонски.....прятел и бе президента Първанов..

Първанов не и е приятел.Съпругата му -Зорка е нейна братовчедка.Сега го дава по-скоро но,но преди не спираше да го изтъква.

зема мутрата не рева. Сега ша ревеш...

Е човек не може цял живот да бъде тарикат , в един момент животът го халосва неочаквано и доста болезнено .

Ти за много честен ли се мислиш?

Гледал съм интервюта с Чакърдъкова по телевизията. Няма акъл тая жена, говори със заучени фрази, лъже, че има идеално семейство. А мъжът ѝ е под всякаква критика. Дъщерята е расла в това семейство. Какъв мъж да вземе? Човек не може да надскочи произхода си. И тя е общувала с такива хора. От цървул обувка не става

Една фалшива показност, позитивност и самовлюбеност....

Кога.ядохте кюфтета беше всичко точно...сега...просто дъщерята е евтино курве женена за боклук

човек трябва да гледа и да мисли когато се жени, но по неведоми причини точно тогава най малко го прави!Оставете момичето, тя е изкупила вината си с това да остане сама, че доколкото знам имат и детенце! За майката също не напъвайте да плюете, всеки си плаща за греховете! Мога да кажа само пази боже от тези житейски неща! Ако пък се замислим, дали и ние сме толкова праведни, че да съдим другите? Що се отнася до пияния побойник - за това има държавни институции!

Обаче защо трябва да афишира фалшивото си щастие? Всички сме хора, всички имаме различни проблеми, защо трябва да се правим на такива, каквото не сме?! Дай Боже всекиму семейство и деца, внуци и щастие, но не всеки ги има. Защо трябва да се хвалим с това, което всъщност нямаме?! Защо изобщо трябва да се хвали?? Да пее, да е жива и здрава, а останалото да пази за себе си, защото не е пак толкова розово, колкото й се иска....

спрял е да поебава баба си, и тя го е изгонила, останал е без мангизи и се е пропил.

Зет като мед,да му откъснеш главата от кръста!Хубаво се излагате,браво

Като мед,кара наред

Срам ме хваща, като чета подобни драсканици! Омраза, омраза, завист, злоба, злоба, проЗтотия, проЗтотия и още, и още ... Защо бе хора, защо сте толкова дебилни, защо мразите и плюете, вие ли сте тези които ще съдят, вие ли сте тези, които сте най-праведни, вие ли ... Замуислете се! Замислете се!!!

Да не бъдем толкоз злобни.

Стига глупости ! Има ли брак с дъщеря и ! Има ! Значи е част от семейство и ! Щом не са разведени или не са в процес на развод е част ! Бива човек да се излага , но тази прекали !

Чакърдъкова, ми щерката де е зяпала ма ? Или й харесват такива батки ? Тоя и за чеп за зеле не става, сега плаче като млада вдовица. Айде у лево при Първанката

СИГУРНА ВРЪЗКА НЯМА КАКТО НИЩО СИГУРНО

Много паразити има в България вече. И то мъжки паразити.Чудя се как не са си направили партия или лобиско движение още. Явно са му резнали потока на издръжката и сега скърби.

И аз така познавах един влади, ама като излезе един списък, установих, че само сме се чували по телефона да си честитим рождените дни няколко пъти.

На некадърна комунистическа подлога какъв може да бъде зет и? Тая жена не може да пее въпреки, че от години постоянно ни убеждават по всякакви медии в обратното. То има и много други дето също не могат да пеят, ама рядко са толкова скучни и безлични.

Боклук

СЕМЕЙНО.

Има такъв прост и долен народ!

Евразийски примати.

"С нищо не го провокирали само му казали да седне на другата маса." По принцип и така да е то пияният и от нищо се провокира. От пияния, казват, и лудият бяга. С такива никаква дискусия, не знаеш какво ще му щукне, какво носи. Е така пиян с пищов ме е спирал на улицата и ме е карал да му търся в близкото барче някаква сервитьорка (ама няма страшно вика бармана, той полицай, наш човек, ма тя не е на смяна. И му вика влез да те черпя едно.) По принцип когато си толкова налян в някои държави е престъпление да обикаляш по обществени места. Но ние предпочитаме да гоним голобради напушалници. Кофти случка. А усещате ли колко ще загрубеят нещата ако носим и огнестрелно оръжие като в някои щати в САЩ както много от нас настояват?

Какво интилигентно излъчване на зетя....порядъчно момче, вижда се от далеч, сигурно говори 3 езика и се чувства огорчен от станалото!!!! За интелектуалния багаж на щерката даже не ми се коментира!!!!

И аз това си мисля, добре, ти като зрял човек, родител, като му видиш излъчването и наглата муцуна, че и на дружката му, не ти ли става ясно що за човек е това? И говорът му вероятно веднага го издава. И ти си ок детето ти да се разкрачва за тоя павиан???

Моля, не коментирайте момичето! Тя е много интелигентна и е добро момиче, дори не я познавате, срамота е да.се изказвате по този начин!! Била е млада направила е грешка, свързала се е с поредния скрит луд, в момента в България има бум на домашно насилие, Слава Богу че се е отървала навреме от този.

Ххааа кой ми се сра в гащите,кой ме Ева???!

Егати грешката. Като го гледам как изглежда, въобще не е скрит луд, ами си е бая явен

На Гоце звънели ли са за помощ?

Марийче, кога те искаха интелигентни млажежи, ти каза искам лошия. Ето резултата.

Веднъж зет - завинаги зет, чарго

Селяндури прости. Превърнаха държавата в див запад

Нямаше нужда от толкова показна фалшива семейна идилия....

Ибре-дебре, баси лютите македонци! Нема да слушам повече чакърдъковата музика!

Саша и плитко заравяне.

Този поглед, това излъчване - вижда се ясно какво е момичето, ама те си го взели за зет, че сватба му вдигнали, че и деца се родили....

От чакгари кючекчии какво да очакваш

Николина няма нищо по-малко в рода си

У нас е модно да си мутра. Само така си готин. Защото си недосегаем. Имаш си кинтакти с милицията и когато стане нещо те те пазят. Че даже те охраняват. Много често и те ескортират докато караш пиян. После, когато някой милиционер го изгонят, той отива на работа при мутрите. Така си поминуват доста хора в родната полиция. Или милиция. Ако пък се сдушат с някой по известен, кой като тях. Всяка българска девойка, или повечето от тях си мечтае да има за партньор мутра. Да стане мутреса. Ако пък е чалгаджийка, това е Задължително. Иначе не е никаква певица. В началото всичко е ОК, ама после мутрата започва да се държи като господари. Намира си млада любовница и т.н. Защо родните моми не искат да си вземат някой скромен научен сътрудник от БАН. Нито ще ги бие, нито ще ги тормози. Ама бил мухльо. Не бил готин. Докато в тази държава ебпрестижно да бъдеш престъпник нещата няма да се оправят. В конкретнив случай се срещнали някакви селски бабаити и всеки се е опитал да се прави на мъж. Пияни, дрогирани. Три а сажналетяли на един, оня извадил нож инги накълцал. Ако бяха избягали нямаше нищо да им се случи. Ама те са мъже, как ще избягат. И белята става. Милицията я няма никаква и саморазправара е налице.

,,скромен сътрудник от БАН,,. Ти имаш ли връзка с действителността? Там има по-богати от мутри с "честен" труд , платен от държавата.

Повечето на снимката са мънгасаре

Ще го таксуват с тежка мярка, но никой няма да му се подиграва там повече. По думите от тук, разбирам че са го заплашили. И той им е отговорил

Боклук с боклук се събрали. Колко данъци е платила стрина Николина от хонорарите си. Един ден ще иска като Рипкина държавна пенсия без да е внасяла нищо .

Застрелял ги е с ножа.

Виждам по друг начин случаят. Те са били тримата, а той сам. Няма връзка на кого е той човек и те. Скачат му на бой , защото са трима и са смели. И той вади нож и ги прави на салата. Кой ходи с нож на дискотека???? Защо на входа не се събират и проверяват за оръжия???? Защо няма охрана? Заведението е отговорно за сигурността на клиентите си без значение кои са.

Е то е пределно ясно как е станало, секунда по секунда в булет тайм може да се преиграе. Не че не може от нищото да се е филмирал, но те си казват, че са влезли в разговор с него, надали в съвсем учтива форма. И бащата вика заклани били. Всъщност не са заклани, а са клани, недоклани. Ако бяха заклани щяха да са мъртви. Но то винаги е така, единият вика "скачаше ми на главата, обезобрази ме", другият пък "с пръст дори не съм го докоснал".

му искала само отзад и му прищракало на човека.