Бюджетът на София бе приет след тричасови дебати

Възлиза на рекордните 1,7 млрд. лв. Основните проекти са развитието на метрото и модернизацията на градския транспорт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цели три часа преговори за някакъв си милиард и нещо. Не мога да повярвам. Те са работили почти до обедната почивка. Абсолютен рекорд за държавни служители.

1,7 милиарда и София отново няма да има околовръстен път. Да благодарим на г-н Премиера, на г-жа Кметицата и на главния Архитект на София. Честито !!!! От Люлин до Бояна ще продължаваме тези 8 км да ги караме всеки ден на първа скорост ! Честито на всички печелифши и продължавайте да гласувате за ГЕРБ !

Където видят малко свободно място между блоковете, инвеститорите веднага издигат кооперации, разстоянието е - една ръка, гледаме с в прозорците, няма градинки и паркинги, децата няма къде да си карат колелата.... Напълни се със селяния....

А дали са предвидели пари за изплащане дълговете на Топлофикация?

Поне с 17-20 милиона ще се нагушат някои партйни вождове и общински лидери от т.н.обществени поръчки.

15% За вожда,20% бонуси за нашите хора,20% за копуване на гласове и останалото ремонт на ремонта...

При такъв бюджет - най-неугледната столица в Европа. Освен презастрояване, нищо друго не прави впечатление. Неподреден,хаотичен, зле поддържан град. Ужасно разбити тротоари, олющени мазилки, липса на паркинги, никакви възможности за спортуване. Всичко това е София! ..

Много точно казано...

Дали ще намерят малко трохи и за нас работещите в сектора култура или ще продължаваме да слушаме мантрата "пари нема ", щото автобуси трябват, улици, тротоари итн итн...

3 часа са делили постата! Тая селска даскалица ще се окаже голяма тарикатка ;)