Буйствалият в КАТ дрогиран шофьор с три обвинения, очакват се още

Възможното наказание по тях е до 3 години лишаване от свобода, към което ще се добавят още 6 месеца от сегашната му условна присъда, чийто изпитателен срок мъжът за пореден път е нарушил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрогиран или пиян?

Баров0 на Полицая !

Айде към панделата. И да не забрави вазелина.

До месец е навън, гаранция!

Какво значи "поредно нарушаване на условна присъда"? Дори при ЕДНОКРАТНО нарушаване на условна присъда, осъденият излежава новото си наказание, към което се прибавя и срокът на условната присъда. Няма такъв термин в правния свят ПОРЕДНО НАРУШАВАНЕ НА УСЛОВНА ПРИСЪДА! Четете малко преди да тресете глупотевини!

Сидеров колко условни присъди има?И колко пъти ги наруши?Сещам се за него понеже е обществена личност.Поне беше,де.

Тук става въпрос за нарушаване на присъдата В ИЗПИТАТЕЛНИЯ СРОК, което автоматично я трансформира в ЕФЕКТИВНА. Сещам се за Андре Токев. Сещам се за него, понеже е обществена личност. Поне беше, де.

На подходящо място се е ударил, най-накрая да го спрат.

Що сега не го осводетелстват и пъхнат в психиатрията? Ще го тъпчат един-два-три месеца с хапове и ще е кротък като ягне по гергьовден. За мен такива рецидивисти, които съзнателно карат след употреба на алкохол или наркотици не могат да се определят като нормални хора и за тях трябва съответното въдворяване в институция, защото са опасност за населението.

От утре е под домашен арест, след 1 седмица "най-справедливият съд" ще се произнесе за ..... още една условна присъда и в краен случай ще се появи още едно "висящо дело", а след 10 дена същия хубостник ще направи поредната катастрофа.

Аз съм удивен как има такива хора на свобода с толкова много нарушения и ги хващат по случайност. Както и онзи наркоман Семерджиев, ако не беше убил жените нямаше да го пипнат. Защо трябва да се чака да умрат хора за да се вземат мерки не мога да разбера.

Както виждаш - полицията ги знае. В случая са предвидили че пак ще направи нарушение, спират го за него и съответно го заключават и за наркотици. Проблема е съдебната система - как този с толкова нарушения на условни присъди е навън?

Ай ... стига бе ...