Бустери до безкрай или четвъртата доза се оказа с по-слаб ефект от третата?

Прекалено честите ваксинации биха могли да се отразят отрицателно на имунната реакция срещу Ковид-19, тъй като има опасност да я отслабят, смятат от ЕМА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бустери до край за всички ваксинирани дебили.

10 пъти по-висока смъртност, но дебилите продължават да реват срещу ваксините!

Задължителна ваксинация за всички кретени.

Плюс от мен имаш. Ама няма смисъл от задължителна, защото те си се набодаха вече.

Без да сме учили имунология, го виждаме нагледно. Тия течности не са ракия да са ги приемаме постоянно и да не правят имунен дефицит. Евро председателя умря точно от имунен дефицит след 3та бустерна доза. Организма не издържа на тези отрови.

умря от тежка пневмония (инфекция на белите дробове), причинена от бактерията Legionella. Бактериална инфекция, не вирусна. Светът не е само черно-бял. А това заглавие все още не мога да горазбера.

не е бактерия, а им помага на бактериите пневмококи.

Американските учени (подпомогнати от британските учени) са установили с 96% сигурност, че следващият щам на Ковид ще влиза само през аналното отверстие. Затова те препоръчват бустериране по 3 пъти дневно. От Пфайзер съобщиха, че вече са произвели 1.8 милиарда страпони в три основни размера - европейски, азиатски и африкански. Има обаче опасения за недостиг на персонал, който да прилага животоспасяващата мярка. От НАТО са обещали пълно съдействие. Дай Боже! Бустерирайте, не спирайте!

набодените ги е яд че са прецакани и неистово искат да прецакат и други.. Не на субстанциите пробутвани като ваксина.

Ефектът може да се прояви след 20 г. Тогава няма даже да помниш от къде ти е дошло.

Три пъти ме бодоха и се чувствам прекрасно. И казваш че след 20 години ще почуствам отрицателен ефект? Е кво пък? Аз съм на 86 години. След 20 години ще ти се обадя, ако си жив.

Няма да се плашиш дядо, още поне 2 трябват тази година. Стискаме ти палци!

Отдолу Клеър някоя си и Гнойче Зеле! "-Аха! - помисли си Щирлиц... Пропаганда! Пропускам...

Там почна да им про/светва, а тук ще тричат Мангъров.

Завои и статии.. и това на фона на публичното самоубийство ба Австрия вчера и предстоящото на Германия.. не знам, много шизофрения, много психически проблеми личат в имунизираните. С всеки пореден буустър стават все по хаотични и неразбираеми

До "Менте статия" Провери си връзката с главния мозък...ама няма да я намериш,защото главен мозък при теб няма...невероятен тъпак си!

Анализ на смъртността от Обединеното Кралство. https://www.youtube.com/watch?v=9UHvwWWcjYw

Вече всички се опитват да вземат завоя... неща, които единици незаглушени говореха от години, сега почват да се представят като велики открития.. На някои им се удава, други очевидно ще изхвърчат от дъгата.. Ама обикновеният човек отново е прецакан и ще продължи да плаща масрафа...

Като пишете за справедливост какво чакаме . Да е ВЪЗДАДЕМ ЧРЕЗ ОГЪН . Да изгорим психопатията

Не на експеримента. Свобода или смърт

Беше ясно. Ама, който слуша телевизията, журналистките и от двата пола в сутрешниъе блокове, пропаганда, математици, политици, казионни лекари с наизустени, но неосмислени и осъзнати знания...хак им е! Ако не осъзнавате интуитивно истината, за толкова години не разбрахте ли, че на тия вера никаква. Че най-големите престъпници са тия от Запад прикриващ се зад баламурите вярващи в демокрация и грижа за населението. Язък, язък.

Ваксината действа незадоволително срещу Омикрон, който е и по-лек за боледуване. При това положение задължителна ваксинация е малоумие и безсилие.

НАПРОТИВ-ДЕЙСТВА! ПРЕДИЗВИКВА-ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ,ОТКЛЮЧВА-АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ЗАСТРАШАВАЩИ-ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО!!! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!

В ПРИЯТЕЛСКИЯ КРЪГ НА СИНА МИ(20-ГОД.),ЕДИНСТВЕНОТО МОМЧЕ(23-ГОД.),ПРЕКАРАЛ-ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО(СЕДМИЦА НА ЛЕГЛО,С МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА)...Е И ЕДИНСТВЕНИЯТ-РЕАЛНО ДВОЙНО ИНЖЕКТИРАН!!!!!!!!! ВСИЧКИ ДРУГИ(НЕИНЖЕКТИРАНИ,ИЛИ-НАУЖКИМ),ГО ПРЕКАРАХА:БЕЗСИМПТОМНО,С ЕДНО-ДВУДНЕВНО-ЛЕКО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ! ВАКСИНИРАНОТО МОМЧЕ,СЕГА ИМА-ТЕЖКА АЛЕРГИЯ,КАКВАТО НЕ Е ИМАЛ-НИКОГА ПРЕДИ!!! МЛАДЕЖИТЕ СА-СОЦИАЛНИ,ПИША ЗА МНОГО ГОЛЯМ КРЪГ...МОЖЕ БИ-ПОВЕЧЕ ОТ СТО!!! ДА ИНЖЕКТИРАШ-МЛАДЕЖИ,С ТИЯ-ШАМАНСКИ ОТВАРИ,СРЕЩУ НЕЩО С-НУЛЕВ РИСК ЗА ТЯХ,Е:ИЗРАЩЕНИЕ,ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,....И ЕДИНСТВЕНОТО НАКАЗАНИЕ,ТРЯБВА ДА Е-СМЪРТНИ ПРИСЪДИ! ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА-САТАНИТЕ!!!

На съпругата ми първи братовчед закъса със сърцето на 27 г. месец след ваксиниране. Никога не е имал проблеми преди това.

Трябва да натрупат по- големи нива графена в клетките ви иначе не ставате за антени...не сте истински трансхуманисти...В Австралия са поръчани 14 дози на овца, пардон на "човек" от всяка възраст...

Модерна строи завод.. не може да отговори на търсенето без производство на място

“ Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid – или евентуално към друг вирус. Така че нека гледаме как „истинската“ пандемия започва сега! В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“. По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това? Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса. По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече. Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж. Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно! https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachmentdata/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF47P8-LhGFXfDAv2ogMODqY доц. Атанас Мангъров”

А на хората внушават ,че само бустера ще ги спаси.Боц до безкрай.Испанкият вирус е продължил три години без ваксини,,яко умрели,,сегашният вирус вече трета година също ,,яко умрели,,Е ТОГАВА ЗА КАКВИ УЧЕНИ ГОВОРЯТ,ЗАЩО НЕ ГО СТОПИРАХА С АДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ

Пипи Пупи си го ваксинира Ерди, по босфорски, изотзадзе.

Във Великобритания излезе нещо като равносметка на епидемията откъм умрели. 2% само от всичките 175000 или около 3500 са под 44. Между 3/4 при алфа и след това 59% при делта са над 75 годишни, повечето с хронични заболявания. https://amp.theguardian.com/world/2022/jan/16/what-do-we-know-about-people-who-died-covid-uk В България да припомня за цялата 2021. 10(с поне 1 писано умряло от друго- катастрофа) деца 0-19, 63 20-29 годишни и 260 30-39 годишни. 333 умрели под 40 от ковид при общо 23055 или 1.4% от умрелите. Над 70 годишните ни умрели са над 14000(не помня точно) или 60.7%, а 60-69 са над 4800 или 20.8%. Нормално(2019 без ковид) под 30 годишни имаме 1181 умрели от болести, катастрофи и т.н. Над 70 годишни ни умират всяка година 70-80000, а групата нараства(застаряваме) и е над милион. Като се вижда ясно тенденцията не от вчера, то не можеха ли просто вместо локдауни за всички, сертификати и ваксини, дето явно не са смислени за никой под 50, да направят: - Кампания да разясни на младите за риска за възрастните и да ги пазят, като просто хремави се тестват и не ходят при възрастни роднини - за възрастните да се обясни за ползата от ваксина, да си следят за симптоми и да се лекуват по-рано - да се организира доболничната помощ и повече наблюдение възрастните да не развиват тежки симптоми Заключиха ни, продължават да ни мъчат, излагат ни на риск с ваксините. Да, шансът от миокардит може да е 1:100000, ама то за умиране на младия е по-малък, защото за 0-19 се пада 1:130000. Какъв е смисълът от ваксина за деза, ако рискът й е по-висок от този от болестта? На това отгоре бустерите се оказаха неефективни, с омикрон ни ваксинирани, ни неваксинирани пълнят интензивни и умират. Има 80% заетост на болниците, ама е ясно защо- имаш симптоми, дай да вземем от пътеката, че трябва да има за заплати. Време е лудостта по ковид да спре! В началото не познавахме вируса и имаше стрес. След 2г да се правят още повече грешки от преди в името на пробутване на ваксини е вече престъпление.

МОЖЕ,ЕСТЕСТВЕНО! НЯМА ДА ПРОДАВАТ:КЛЕЧКИ,МАСКИ,ИНЖЕКЦИИ ЗА-ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ-ДНЕВНО! ЗА ДВЕ ГОДИНИ,ОГРАБИХА И ПОРОБИХА-СВЕТА,С НИЩОСТРУВАЩИ:КЛЕЧКИ,ИНЖЕКЦИИ! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

От самото начало си беше престъпление и изкуствено създаден проблем, а непознаването на вируса също е под въпрос

Тук може да гонят да изкарват много, че от ЕС ще напечатат едни пари за компенсации и ако са много, ще вземат да дадат повече. А иначе от средата на 2020г. докараха 58 хиляди повече починали. Да ама от какво? Не всички сме фанатици и да го припишем на ковида.

Лекарският съюз ще разгледа д-р Мангъров за изказано мнение, а за призива и изказванията на ресторантьорите за неподчинение и неспазванията на държавни разпореждания нищо. Това си е двоен стандарт и репресия.

Които между другото са незаконни. Поне основаващите се на "извънредната епидемична обстановка", защото я приеха денят преди да влезе в сила закона и лъжат за решение 325 на министерски съвет, уж от 14 май 2020г. Не можах да изчислят, че ще се получи дупка с извънредното положение, докато мине цялата процедура през държавен главен инспектор, здравен министър, министерски съвет и пак здравен министър. Да не говорим, че в конституцията е записано, че никой не може да бъде принуждаван на медицински опити.

Тепърва ще берем плодовете на безумните двумесечни ваксини.

И СЗО каза, да махнат сертификатите, ама са си забили фикс-идеята в главите. И са като фанатици вярващи в Аллах.

ТОВА КОЕТО КАЗВА:Д-Р КЕХАЙОВ: “И СЕГА НЕВРОЛОГИИТЕ СА ПЪЛНИ С ХОРА С ИНСУЛТ,СЛЕДСТЕИЕ НА-ВАКСИНАЦИЯТА,КОЛЕГИТЕ ГИ Е СТРАХ,НЕ ВПИСВАТ-ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ-ВАКСИНАЦИЯТА”...ГО ВИДЯХ ЛИЧНО-ДВА ОЪТИ!!!!!! ДВАМА ДУШИ-ПОЧИНАХА НА:ПЪРВИ,ТРЕТИ ДЕН,СЛЕД-“ДОБРОВОЛНО”ИНЖЕКТИРАНЕ С-ОТВАРА....СРЕЩУ НЕВИННА ХРЕМА! ТРОМБОЗА-ИНСУЛТ,ТРОМБОЗА-ИНФАРКТ!!! НЯМАХА НИКАКВИ:ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ОПЛАКВАНИЯ-ПРЕДИ ИНЖЕКЦИЯТА!!!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАПОЧНЕ,ДА: АРЕСТУВА,СЪДИ,КОНФИСКУВА-ПЛАНДЕМИЧНИ ОБОРОТИ,ОСЪДИ НА-СМЪРТ,ИЗРОДИТЕ? ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ГНУСНИТЕ АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

А що се нодохме?

бодохме, ама резултата като онодохме

Нормално е да се очаква, че като ползваш често нещо, ефектът му ще намалее. Това е резултат от недоизследването и прибързването след първоначалната паника. Но няма начин да се ваксинираме до безкрай, все ще се създаде резултатно лекарство, въпросът е кой ще го получи и наште търгаши за колко ще ни го шиткат. Защото такъв гювеч наготово изпуска ли се, как ами?

За хероина е така.

за поклоници на мангъра! Само от тая статийка ще си заминат стотици хора,които ще повярват на поредните щуротии. Точно както мънгъра гнусен изтрепа хиляди с глупостите си!

Дотук с истината...

се стегни тоя даже не го знамкъв е но няма да се ваксанирам просто защото не искам... няма нужда даже да се обяснявам ходете си със сертифиатите и т.н. кукли н аокнци...

Джендерите от DW...Там ваксината е табу!

и си прави изводите.....

ТОВА КОЕТО КАЗВА:Д-Р КЕХАЙОВ: “И СЕГА НЕВРОЛОГИИТЕ СА ПЪЛНИ С ХОРА С ИНСУЛТ,СЛЕДСТЕИЕ НА-ВАКСИНАЦИЯТА,КОЛЕГИТЕ ГИ Е СТРАХ,НЕ ВПИСВАТ-ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ-ВАКСИНАЦИЯТА”...ГО ВИДЯХ ЛИЧНО-ДВА ОЪТИ!!!!!! ДВАМА ДУШИ-ПОЧИНАХА НА:ПЪРВИ,ТРЕТИ ДЕН,СЛЕД-“ДОБРОВОЛНО”ИНЖЕКТИРАНЕ С-ОТВАРА....СРЕЩУ НЕВИННА ХРЕМА ТРОМБОЗА-ИНСУЛТ,ТРОМБОЗА-ИНФАРКТ!!! НЯМАХА НИКАКВИ:ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ОПЛАКВАНИЯ-ПРЕДИ ИНЖЕКЦИЯТА!!!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАПОЧНЕ,ДА: АРЕСТУВА,СЪДИ,КОНФИСКУВА-ПЛАНДЕМИЧНИ ОБОРОТИ,ОСЪДИ НА-СМЪРТ,ИЗРОДИТЕ? ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ГНУСНИТЕ АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

В последно време, СЗО го раздава доброто ченге и Робин Худ. Явнона цирка му се вижда края и ще трябва да натрупа малко червени точки.

Но после американците избраха Байдън и нещата станаха трагични. Тази организация трябва да се премахнеи да се класифицира като терористична!

Аха - трябваше да пукне един педал от високите етажи на политиката в EU - та да почнем лекичко да признаваме че може да “има усложнения в имунната система”. Ей овцииииии…

умря от легионерска болест! Чети,мисли,дебил!

Ти изобщо знаеш ли какво е легионерска болест, как се хваща и кой я носи в Европа? Да те ограмотя - основно при полови контакти, от Африка - и много напомня СПИН. И да - няма как да го напишат в прав текст за председателя (бивш) на ЕП.

ОЩЕ ЕДИН:”НЕОБРАЗОВАН”..”.ГАННЮ”,”ПЛОСКОЗЕМЕЦ”-НЕВЯРВАЩ В-“НАУКАТА ИМ”,А В ТОВА КОЕТО Е:УЧИЛ,ВИЖДА В ПРАКТИКАТА СИ! Д-Р КЕХАЙОВ..НО ТАКИВА КАТО НЕГО,НЯМАТ-ДЕНОНОЩЕН ДОСТЪП ЗА-ОБЛЪЧВАНЕ,ПРИ-МИСИРКИТЕ!!! Сега какво стана? Истината постепенно си проправи своят път. Въпросите са невероятно много и един от тях е: ще се извини ли някой поне от МЗ на доц. Мангъров и проф. Чорбанов, на мен не държа да ми се извиняват, за цялата помия, която се изля върху тях и продължава да ги залива яко. Моята житейска трагедия, е че казвам истини на които времето не е дошло и реализацията им е въпрос на по-далечно бъдеще: предсказах акумулиращата токсичност на тези прототипи на ваксини и това вече е неоспорим факт /само генерализираната миалгия от 5% след първата доза вече е около 65% след 3-тата доза, а това е невинна странична реакция, и не ми се мисли за малигненените странични реакции на ваксинационните прототипи/, предвидих преди още над 5 месеца и насилието срещу лекари във връзка с тези напълно нелепи ваксинации и това стана, уви...сега ще направя още една прогноза, може би една от последните ми, защото не желая да влизам в конфликти нито с колеги, нито с приятели във връзка с действието на даден лекарствен пордукт: с падането на очевидно неефективните за разпространението на пандемията насилствено наложени ограничителни мерки плюс появата на смъртни случаи вследствие ваксинацията на неосведомени хора ще доведе до ескалация на насилието срещу лекари не само у нас! Вероятен срок за реализацията на тази прогноза 12-18 месеца. И докато шефът на Пфайзер България ходи с платена от фирмата му охрана, обикновеният лекар не може да си позволи този лукс.... и ще стане жертва на отмъщение от пострадалите пациенти. И сега неврологиите са пълни с инсулти, получени след ваксинацията с тези прототипи, но колегите ги е страх и си мълчат. Естествено починалите пациенти не се пишат починали от ваксинацията и затова официално няма у нас данни за този вид смъртност, но ако се направи проучване колко от починалите имат поне една ваксинация истината ще стане крещящо ясна за всички.

гнусен гном Мънгърообразен лежат хиляди човешки животи,повярвали на глупостите му!

Ааааа?! Верно ли?!

Роди ме мамо проста, аз сама ще са ваксинирам!

Каквото каже Пипи Пупи това ще стане, ясно ли ви е, сусируиди такива!?!?

Санитаритееее...

за правата ми подписана от държавата ме кара да кажа просто не искам... ами защо ли... ами така ...не искам и толкова...

:)

съм опитал още първа доза... а изкарах и ковида нямах вкус и мирис - кофти бе... после млако дертматит и един отит... и все пак няма да се ваксам...

Някои хора са прости. И като прости, от обяснения кое повече, кое по-малко не разбират как се смята. И затова мерят и си Броят случаите. И като премерят казват - третата доза не върши работа. Като си го прекарал пази два пъти повече отколкото да си си бил две инжекции. Ваксините дават огромен ефект: същия като да идеш на студа в планината, да хванеш студа и да ти тече носа няколко часа. Ето тука от испанската проста академия на науките, дето така се научи например как от неваксинираните в болница да умират по-малко от процент а не като в България над 5%. https://www.niusdiario.es/ciencia-y-tecnologia/ciencia/tercera-dosis-vacuna-covid-no-frena-avance-omicron-disenada-contra-variante-original-wuhan%5f18%5f3269448383.html Имат и броене за сертификата между другото, половина Испания я направиха със сертификат, половина без и пак брояха. Абе трети клас, не като нашите експерти с доц. проф. и д-р. Естествено, то броейки стигат до тривиалния извод: сертификат вирус бе спира. И като не спира го махат. То за да няма някой местен дерибей наклон към диктатор даже като го въведоха имаше краен срок. Сертификат само за вакснат и преболедувал, но само за дискотека, свиждане в болници, публика в спортна зала и големи ресторанти. https://www.abc.es/sociedad/abci-pasaporte-covid-no-frena-omicron-202201192002%5Fnoticia.html

антиваксър се е изтропал тук???? Статия ,пълна с лъжи,недоказани,недоизказани предвиждания,изсмукани от пръстите Предположения тип даюаджана....Мангър гнусен пак ли ти бре?

фатмаците са в гъз, третополовите, продажни джендъри са на съд! но не на съда на педалите в австралия! но както се казва в дозата се крие успеха, аз казвам, че за педалите, всяко насилие е малко! все пак педалите ни предизвикаха да ни обърнат срещу себе си, е, нема такава перверзна самозабрава! фатмака радев ще си остане тъп джендър. не ме интересува, какво продажниците правят.. с минуси и ли без избора на австрийската хунта те пак си остават лузъри! луууууузззъъъърриии каквито "зелените" са! да видя некой против? свинята блъскаща минусчета е първа на снайпера на оръдията ми!

ВСЕКИ има ГЛАВА да взима решене а не да бъде манипулиран

Директорът на националната здравна агенция в САЩ, Rochelle Walensky, най-накрая се принуди да признае, че 75% от починалите от Ковид в САЩ са имали поне 4 придружаващи заболявания! https://www.youtube.com/watch?v=ecOA_4ewpwk https://www.youtube.com/watch?v=NiWj1VYmYK4 https://www.youtube.com/watch?v=Hd819yamzhU

хората от единственото засега спасение от маркуча с кислород и интензивното! Прокуратура няма ли да се сезира кой е поръчителя??? Е,заради такива безумици мрем като мухи!

Хихи. И са над 70, нали? Щото такива са масово умрелите. Даже УК си го публикуваха, че под 44 са само 2% от умрелите.

Ех, колеги, колеги! Защо предадохте четата.....

А пък аз ги задължих моите рашън балами :)

Време е Ердоган да си вземе държавата/територията.

А на онова дибидюс голото хюмне с чепката грозде отпред, кога ще му набутат 5-6 големи кожени бустера наведнъж??

Сънувах кошмар. Бустерирани ме гонеха да ме ваксинират, бях единственият останал чистокръвен.

Малко разсейване на масовата психоза с официални правителствени данни от Обединеното Кралство, които няма да ги видите в големите телевизии и сайтове заради целенасочената програма за манипулиране на масите и масовата психоза: . - Средна възраст на починал от Ковид в Обединеното Кралство през 2021 е 82.5 г. Това е повече от средната продължителност на живота в Обединеното Кралство преди Ковид пандемията! . - Брой починали през 2020 и 2021, при които в смъртния акт е записано ЕДИНСТВЕНО Ковид като причина за смъртта - 17 371 души. Това е 8 ПЪТИ ПО-МАЛКО от официалната Ковид статистика, която казва, че до септември 2021 г. 137 133 души са били починали 28 дни след положителен тест! 78% от тези 17 371 души са били над 65 годишна възраст. И това по време на Делта варианта, който протича по-тежко от Омикрон! . - Починали от рак последните 18 месеца поради невъзможност да се диагностицират или лекуват заради Ковид ограниченията - близо 50 000 души. Т.е. заради Ковид психозата и ограниченията, само от рак са починали 3 пъти повече хора, отколкото от Ковид. . Източници: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/conditionsanddiseases/articles/coronaviruscovid19/latestinsights . https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsfromcovid19withnootherunderlyingcauses?s=09 . https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/lifeexpectancies/bulletins/nationallifetablesunitedkingdom/2018to2020 . https://coronavirus.data.gov.uk/details/deaths . https://www.youtube.com/watch?v=U90eDxJV_9k

И сега каво стана....деба и вансините :)))

Трета фаза на експеримента приключи, набоцкахме достатъчно морски свинчета ... следва проследяване на дълготрайните ефекти и дефекти, до пълното усъвършенстване на "еликсира" на живота! Благодарности на всички, и не забравяйте да си попълвате редовно досиетата до самия край ... това ще е от голяма полза за общественото благо!

Антиваксъри,мрете,вярвайки в такива цистушки!

се мълчи за самото начало в Ухан.И пренасянето на това начало в целия свят.Американците са решили заедно със себе си да повлекат целия свят.Такава истерия покрай тези ,,ваксини" е плод на тотално вредни за света хора.На зли зверове.