Буря сред лейбъристите след загубата на изборите в UK

Противници на Корбин създадоха комисия да разследва фиаското, той ги обвини в арогантност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станаха жертва на прословутия британски прагматизъм - на всички им писна сапунката Брексит и решиха, че трябва да ѝ се сложи край, дори от БоДжо. Па и лейбъристите го увъртаха до последно с идеята да гепят повече гласове и от двата лагера, и както обикновено става - седнаха на земята.

Великобритания, а и Всяка държава , за да я има трябва да убива или да гони към Саудитска Арабия, всички с Имена- Шабана Махмед, Осман, АЛи, Мехмед, Халил, Фатме, Анифе, Кадир. Тия са Ислясмки змии.

А у нас Крушовица кога ???

Това продадоха на публиката като версия, да. Реалността е, че лейбъристите едно бяха подредени с неизбираемия Корбин, второ самият Корбин се постара с "комичната си нерешителност относно брекзит" (цитат, Тони Блеър го каза). Още по-надълбоко ако опита да рови човек неизбежно стига до конспиративни теории които са недоказуеми - не защото са верни или неверни а зашото публиката няма достатъчно информация какво точно става зад кулисите на властта, кой кого командва. Чий е единственият ингтерес брекзит да се състои е очевидно, кралската фамилия има кралство да пази като свое, интеграцията с ЕС е сталана плашеща за тях. То и все още може да се окаже, че са закъснели....

Стигат връзките на Корабен с арабските терористи и по-специално с Хамас. Следващите да си помислят.

UK в заглавието е уместно да се замести с Великобритания. Боко се чуди какво е това.

idio

Колкото и да се вълнувам от юк, тази тема точно е безсмислена... корбин..

комисия?!? ахахаха, тези англичани съвсем изперкаха. Дори без комисия, всеки нромален човек ще им каже причините за поражението. Мигранти, социализъм и болшевизъм, ЛГБТ идиотии, никаква мисъл за 99% от гражданите на държавата, служба на чужди интереси! Общо взето това са. :-)

Бо Джо е турчин. Където са замесени мюслитата работата става неприятна и започва да мирише на кенеф. Съжалявам за англетата, които си ислямизираха острова.

Скелета е в Градороба - ИМЕНАТА ?

ВИЕ ще патите.

Жан.

.

СТЕ!

За България! И не ме преправяй повече.

Аз не мога да дишам вече.

Вие в прераждането не вярвате.

Човек има много по-голяма сила ОТ ЗДравеняка.

Обкръжили ме 10 психиатри и бягаха, КАКВО БЯГАХА, ВЦЕПЕНИХА СЕ ОТ СТРАХ, САМО МЕ РАЗПИТВАХА БЕЗМИЛОСТНО ТИЯ МУТРИ, ЖАЛКА КАРТИНКА!

ДА ВИ УБИЯ, АКО ИСКАХ!,

КАРТИНКА

Само цигани и джихадисти да в ядрото на тази партия!

Норма на поведение, А НЕ генетична заложеност. Иван Костов; НИЕ НАПРАВИХМЕ ИТ НЕГО БЯЛ ЧОВЕК,:

да правя вече, - каквото и да сбъркам все е вярно. Разбрах го накарая. ВИДЕНОВ Of

на Йоан

смисъл.

Защо ни занимавате с тъпи английски новини?

Нещата са много прости! Британците не искап повече да спонсорират развитието на Източна Европа! ЕС взема милиарди от тях, французите, германците и налива в Полша, Чехия, Унгария, Балтийските републики.. Британците се осетиха че ги клатят и искат да напуснат ЕС то! Джонсън просто показа че има волята да изпълни желанието на хората и затова получи подкрепа! Другите политици си мислят че още могат да шикалкавят и да лъжат хората и затова получиха един шут! Те това е!

Нещата са много прости! Полша, Чехия и Унгария не са в Източна Европа, а в централна. Балтийските републики също! ОСЕТИХА се пише с У. Останалото е като това дотук!!!

Този какъв е по народност!

На психиатър, АМАН ОТ ПСИХИАТРИИ

Починат

Които лекуват психози и депресия с електромагнитно поле. Поинтересувайте се.

Тези химически меикаменти. Имат тежки странични ефекти и то с го пише в управлението към тях.

Да не ме преправяш.

Какво да се крие повече. Закрийте психиатриите!

Прав си за Усетиха се! А че е простичко, но не за прости хора, че под Източна Европа имаме впредвид източната част на ЕС, а не Воронеж или Самара. И си прав че си до тук, друго нямаш какво да кажеш!

Шабана Махмуд, ха ха ха хаха ха ха ха ха ха ха ха ха ......Като се сетя че причинат за брекзит е многото источно европейци дошли на острова....ха ха ха ха ха ха

То не е зле да се сетиш, че Шабана може да е от Пакистан. А Пакистан, като част от някогашна Индия, е в Английската империя от около 150 години. Обединеното Кралство е пълно с индийци и пакистанци от десетилетия. Та на какво точно сесмеещ не е ясно. По-скоро умните хора ще се посмеят на невежеството и глупостта ти.

а каква ли ще бъде бурята сред "демократите" след тоталната им загуба... просто ще се спукам от смех... :-))) . и зелените лузъри ги очаква тъмно-зелено бъдеще... :-)))

Шабана махмуд ще ви оправи вас мама ви да еба изгаврена

Корби се накорби и бе наказан от избирателите.

Путин и руските хакери още ли не са заклеймени?

Много си Прост.

От днес обявявам Великобритания за най голямата ПСИХИАЪРИЯ на света.

Смея се на недоклатени либерасто-демократи ,като теб,преди време видях една снимка на българския парламент в 2050 година ,който е само от цигани,това очаква и великата Англия един ден заради ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБ

Този като го гледам е типичен "английски" лейбърист.

Всички не0либерални прокажени - марш към Бунището на Историята

Не стига, че си невежа по отношение на историята, но явно не са те и възпитали достатъчно, та използваш цинизми в навечерието на Рождество. Образовай се, за да не ти се смеят хората. А тъпите шаблонни приказки за джендъри и либерастия, коино са много модерни в момента и се използват от примитивните умове скоро ще излязат от мода.