Буря сред лейбъристите след загубата на изборите в UK

Противници на Корбин създадоха комисия да разследва фиаското, той ги обвини в арогантност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички не0либерални прокажени - марш към Бунището на Историята

Този като го гледам е типичен "английски" лейбърист.

От днес обявявам Великобритания за най голямата ПСИХИАЪРИЯ на света.

Путин и руските хакери още ли не са заклеймени?

Корби се накорби и бе наказан от избирателите.

Шабана махмуд ще ви оправи вас мама ви да еба изгаврена

а каква ли ще бъде бурята сред "демократите" след тоталната им загуба... просто ще се спукам от смех... :-))) . и зелените лузъри ги очаква тъмно-зелено бъдеще... :-)))

Шабана Махмуд, ха ха ха хаха ха ха ха ха ха ха ха ха ......Като се сетя че причинат за брекзит е многото источно европейци дошли на острова....ха ха ха ха ха ха

То не е зле да се сетиш, че Шабана може да е от Пакистан. А Пакистан, като част от някогашна Индия, е в Английската империя от около 150 години. Обединеното Кралство е пълно с индийци и пакистанци от десетилетия. Та на какво точно сесмеещ не е ясно. По-скоро умните хора ще се посмеят на невежеството и глупостта ти.

Смея се на недоклатени либерасто-демократи ,като теб,преди време видях една снимка на българския парламент в 2050 година ,който е само от цигани,това очаква и великата Англия един ден заради ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБ

Много си Прост.

Какво да се крие повече. Закрийте психиатриите!

Да не ме преправяш.

Тези химически меикаменти. Имат тежки странични ефекти и то с го пише в управлението към тях.

Които лекуват психози и депресия с електромагнитно поле. Поинтересувайте се.

Починат

На психиатър, АМАН ОТ ПСИХИАТРИИ

Този какъв е по народност!

Нещата са много прости! Британците не искап повече да спонсорират развитието на Източна Европа! ЕС взема милиарди от тях, французите, германците и налива в Полша, Чехия, Унгария, Балтийските републики.. Британците се осетиха че ги клатят и искат да напуснат ЕС то! Джонсън просто показа че има волята да изпълни желанието на хората и затова получи подкрепа! Другите политици си мислят че още могат да шикалкавят и да лъжат хората и затова получиха един шут! Те това е!

Нещата са много прости! Полша, Чехия и Унгария не са в Източна Европа, а в централна. Балтийските републики също! ОСЕТИХА се пише с У. Останалото е като това дотук!!!

Прав си за Усетиха се! А че е простичко, но не за прости хора, че под Източна Европа имаме впредвид източната част на ЕС, а не Воронеж или Самара. И си прав че си до тук, друго нямаш какво да кажеш!

Защо ни занимавате с тъпи английски новини?

смисъл.

на Йоан

да правя вече, - каквото и да сбъркам все е вярно. Разбрах го накарая. ВИДЕНОВ Of

Норма на поведение, А НЕ генетична заложеност. Иван Костов; НИЕ НАПРАВИХМЕ ИТ НЕГО БЯЛ ЧОВЕК,:

Само цигани и джихадисти да в ядрото на тази партия!

КАРТИНКА

ДА ВИ УБИЯ, АКО ИСКАХ!,

Обкръжили ме 10 психиатри и бягаха, КАКВО БЯГАХА, ВЦЕПЕНИХА СЕ ОТ СТРАХ, САМО МЕ РАЗПИТВАХА БЕЗМИЛОСТНО ТИЯ МУТРИ, ЖАЛКА КАРТИНКА!

Човек има много по-голяма сила ОТ ЗДравеняка.

Вие в прераждането не вярвате.

Аз не мога да дишам вече.

За България! И не ме преправяй повече.

СТЕ!

.

Жан.

ВИЕ ще патите.

Скелета е в Градороба - ИМЕНАТА ?

Бо Джо е турчин. Където са замесени мюслитата работата става неприятна и започва да мирише на кенеф. Съжалявам за англетата, които си ислямизираха острова.

комисия?!? ахахаха, тези англичани съвсем изперкаха. Дори без комисия, всеки нромален човек ще им каже причините за поражението. Мигранти, социализъм и болшевизъм, ЛГБТ идиотии, никаква мисъл за 99% от гражданите на държавата, служба на чужди интереси! Общо взето това са. :-)

idio

Колкото и да се вълнувам от юк, тази тема точно е безсмислена... корбин..

UK в заглавието е уместно да се замести с Великобритания. Боко се чуди какво е това.

А у нас Крушовица кога ???

Великобритания, а и Всяка държава , за да я има трябва да убива или да гони към Саудитска Арабия, всички с Имена- Шабана Махмед, Осман, АЛи, Мехмед, Халил, Фатме, Анифе, Кадир. Тия са Ислясмки змии.

Станаха жертва на прословутия британски прагматизъм - на всички им писна сапунката Брексит и решиха, че трябва да ѝ се сложи край, дори от БоДжо. Па и лейбъристите го увъртаха до последно с идеята да гепят повече гласове и от двата лагера, и както обикновено става - седнаха на земята.

Това продадоха на публиката като версия, да. Реалността е, че лейбъристите едно бяха подредени с неизбираемия Корбин, второ самият Корбин се постара с "комичната си нерешителност относно брекзит" (цитат, Тони Блеър го каза). Още по-надълбоко ако опита да рови човек неизбежно стига до конспиративни теории които са недоказуеми - не защото са верни или неверни а зашото публиката няма достатъчно информация какво точно става зад кулисите на властта, кой кого командва. Чий е единственият ингтерес брекзит да се състои е очевидно, кралската фамилия има кралство да пази като свое, интеграцията с ЕС е сталана плашеща за тях. То и все още може да се окаже, че са закъснели....

Стигат връзките на Корабен с арабските терористи и по-специално с Хамас. Следващите да си помислят.