Коментари - Буркина Фасо предложи на Мали да направят федерация. Какво общо с това има ЧВК „Вагнер“? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига се занимавахте с Глупости ! Вагнер е Уважавана Организация Повече от Моцарт ! Пробутвате ни разни Хазарски Пинизи !Укрите са мръсно племе и 98 % от Българите ги Мразят и не желаят да ги виждат в България !

"забрана на френския телевизионен оператор RFI" ..... Брей!!! Я виж ти! Ми то било като в люлката на демокрацията ЕС.... И какъв е проблемът ако, вместо Фнтация, там е Русия?

В духа на обърнатите реалности от типа: Оръжия за Мир, платената пропаганда на англо-саксончетата се опитва да омаловажи ефекта постигнат с Вагнер от Русия. Ми сори, ма Краварите загубихте в Сирия, са Франсетата губите Африка, а новината, че вместо да се трепат някви хора искат да имат федерация, няма как да е негатив.

.... а руските отпадъци, загубихте в Украйна ....

На снимката - православен славянин от Третия Рим!

98 % от Българите ОБИЧАТ Украйна, руски сoпoлe ....

Означава, че скоро тълпи от негри ще тръгнат на гости на макрон и Фондерлайн. Путя има тайна черна армия дето ще залее ЕС и ще цоцат помощи , докато режат глави

Дреме ми на кро какво общо имат

Къде загубиха??? В бахмут ли Където ВСУ е в под похлупак с котела с катрана А укродобитък

.... мечтаещ да сайдиса русо руско дупе ....

Уплашен идиот от Канзас

Ама никак не е готино да ни правят нашите номера!

Вагнер ще оправят Африканците! Не ги мисля, нито едните, нито другите. Само да не ги натирват в Европа,ама най - накрая... Така ще стане.

O колко си прост има ли смисъл с теб да говоря ! О колко си прост има ли смисъл О не!

Като излезем от ЕС и НАТО след референдум на Костя Копейкин - с тези две държави ще направим федерация и нашите мурзилки вече ще лапат черни мамби, както все реват по форумите!

Един Вагнер мамата им ева на ес и сащ! И в украйна и в Африка и де ги фане разните соециални западни пееради там ги гласи. Иначе отворени соросдебилите.. тръгнали на Путин да се репчат. Ще го накарат накрая да прати армията и да разберат че Вагнер са само като леко предястие.

Ами как къде бе руски добитък, 120 хил руски отпадъка дадоха фира само до момента ....

БВП на глава от населението в Мали/Буркина Фасо = 800 долара БВП на глава от населението в "бедна" България = 12,000 долара Руснаците с този ход наистина застрашват геополитическата стабилност на Запада. Буахаха...

Ми гоееемите американци плюхана петите и гуд жай крайна

Оххххх мамин сладък, как яко лашка руското си дупе си към "черния африкански патладжан" .....

Омръзна на всички

след като САЩ и колективния запад замразиха отношенията си с Русия, тя започна да засилва влиянието си в бившите техни колонии от Африка и Латинска Америка.

Никъде по света не кльопат вече западняците..и защо ли.. В продължение на векове богатствата им се дължат на колониите, и сега се чудят що им показват среден пръст

Идиoти сър!

изгониха от африка нато и франция..Мали покани Русия тя прати инструктори и музикантите те с атам от 5 г сега биха шута и на последните колониалисти сега златните Мини с ана Русия.. газ пикаят в европа кога булгаристан ще изгони сащ? 4 безплатни бази не плащат ток и вода не носят отговорност в румъния 8 бази за само 2 от тях получават наем на година 1,3 МИЛИАРДА $ а булгаристан Кур само на козак има над 1300 "служителя" демокрацията е невъзможна!

Франция има чуждестранен легион ма нещо не се справят.

Няма нищо по-прекрасно от Гражданска война в Африка + Близкият изток и милиони , милиони бежанци в кервани запътили се към Европа Путя може да ни гътне без ни един патрон. а най-якото е че точно либералите дето се бият с Путя ще отворят вратите на Европа

То зеленият да се самообеси !!! Ми там са много повече от всу

Руснаците помагат на много страни да се освободят от краварския и наглосаксонски окупатори.

хахах няма 1 отишъл там да се бие с Велика Русия смърт на усрайна!

Вагнер го направи смешен

Ма не моеш да кешираш един нов телефон, що така?!?

Това щото броиш БВП , а не черните патки. Патките брой, скоро ще ти дойдат на гости

Кървавите диаманти, злато, нефт, уран и др. все ценни суровини.

Хем черни, хем мюсюлмани, хем бедни като пушки. Затова Русия не може да им устои на Букрина Фасо и Мали. Това е то "руската цивилизация" ...

Беларус, Северна Корея, Иран, Мали, Буркина Фасо, Еритрея ... ... какъв е тоя анти-подбор?!? Каква е надпреварата - кой първи ще моли ООН за хуманитарна помощ тази година?

Германската анналена зелена патка изтърка летища за Мали.. докато с макрон не признаха, че руснаците ги изгониха. И така замина мечтата за нова колония

Ами само ще заместят френските пиявици.

Моцарт го направи смешен...

Руский мир - ислямисти от Кавказ, въоръжени милиции от Централна Африка, ислямисти от Иран и северокорейци. Кошмар.

Путин събира антиотбора на света - всички диктатори, крадци, терористи и пирати.

Урви усраинскии :)

Ами Русия изнася военно влияние/оръжие,войници.Това което има.Обаче започва експлоатация и заграбване на природни ресурси.Тези 4 страни добиват злато.Не малко.А златото е стратегическа суровина .Всъщност военните преврати ги организираха руснаците докато франсетата спяха.сами са си виновни.

Демократ!!! Гол и бос

Абе тези хора в Африка не знаят ли, че където стъпи руският ботуш, там трева не расте. Да бягат от Русия като от чума. Още по-зле ще стане.

За разлика от лайното исранс

Така ли ти казаха от козяк?

Досега тези са били част от френската цивилизация, и това са резултатите от нея! Просто местните са силно недоволни от тези резултати, и затова се обръщат от Франция към Русия (или Китай)!

Черните били гладни, бедни и надървени. Като ги пратят в Украйна , ще се нахранят, ще се облекат, ще напазаруват перални и печки, и ще се от ебат с украйнки. А, тука тъпите пръчки не вдяват какво се пече ...

Да не се окаже, че това е А отбора! Но и да