17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които толкова реват, че само жените са жертва на домашно насилие? Мъжете не са ли? Преди няколко години, мой колега(точно на Коледа), се самоуби така!

Ако беше скочил без да е имало семеен скандал е нямало да загине, нали?

Не, ако е нямало семеен скандал и кой знае какво преди това, вероятно нямаше да скочи въобще...

Изрод, ами ако имаше някое дете доло да му се изтупка 100 кила месо върху главата.

Ало, неграмотния, не е зле да се научиш как се пише грамотно, преди да ръсиш злоба и плюнки !

Вече се виждат първите резултати от новото упревление - нагло излъганите пенсионери, излъгани ученици и техните родители, повишение на цената на газа и инфлация, как да няма скандали

Коронавирусът удря в главата, демек поразява нервната система!

Тука някой, нещо казал, и всички му вярват безрезервно, стига да им харесва казаното. Изведнъж всеки познава хиляди страдащи мъже и никой дори не е чувал за жена с бушон, камо ли да види, или пък той да го е правил. Абсурд! Значи жените в България за нищо не стават, но природата компенсира с най-свестните мъже на света... Пият като казаци, но не се напиват и дори дъха им е на теменужки. Работят все едно, че развиват собствен бизнес, изкарват все едно, че са учили Безос как се правят кинти, галантни толкова, че не ги канят по посолствата, за да не засрамват чужденците, начетени като професори, но силни като професионални спортитсти. Добри с децата, кучетата, птичетата и охльовите... Разбират от коли, жени, спорт, политика, мода, изкуство и наука. Истниски ренесансови хора (прочетете какво значи това, че да научите нещо днес)... И все разни уруспии им се случват... Нищо чудно, че са леко изнервени в коментарите. И аз щях да съм изнервен на тяхно място. Ми не е честно, мама му стара! п.п. Направо не ми го побира главата, как само мъжете успяват да бъдат възпитани така чудесно, а с жените, не се получава и не се получава...

Свободни съчинения с психотичен привкус. Изчетох ти плеядата и никъде в коментарите долу не открих връзка. Почини си, пий един чай и заповядай пак.

Погали корделата малко и ще се успокоиш.

Води се СКЛОНЯВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО ! Тая дърта вещица в затвора !

Чл. 127. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който по какъвто и да е начин подпомогне или склони другиго към самоубийство и последва такова или само опит, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години. Директно в ареста и да се почва дело.

Ето човека не е издържал на торомоза и се самоубил, но се говори само за жени жертви на домашно насилие..

Ще има ли протест срещу насилието над жени?

А над мъже ????

какво ни причиняват на нас бедните мъже тези жени...

Карай си на ръчка Ванката. Не ти трябват неприятности.

И този ще го пишем в статистиката с Корона-та. Нали том вкарвами всичко, и удавени, и самоубийци, и жертви от катастрофи, и отравяне с гъби дори... Всичко в името на Корона-та, всички за Корона-та, целият народ да дава своя принос за Корона-та. Така ще дадем рамо на нашите играчи, трите бабички, Кантара, Кунчо, математиците, че и на някои мисирки също...

Страничен ефект от факсините, ако не ти докарат инсулт и сърдечен удар те психясват и губиш желание за живот.

Такива глупави коменъари не са в подкрепа на антиваксърите...

О, в шоково състояние! Ама наистина ли! Ама тя няма нищо общо! В шок изпаднала милата! Аууу, горката! Бреййй, тоз луд човек, що така направи! Ама аз не исках! Опитите да бъде оневинена невинната женичка с тези коментари са дълбоко неадекватни! Това е реалността, защото без съмнение горката женичка, изпаднала в шок, преди това с години, систематично и садистично, с лъжица и свредел е отнела стружка по стружка, с кръв и стенания, всяко желание за живот на човека. Отделен е въпросът, че той е извършил непростим грях, жалко! Бог ще ни съди всички справедливо!

Прав си. Капризни, претенциозни, но пък са хубави жени наистина. Ако мислиш че с пловдивските или варненските жени е по-лесно, в заблуждение си. Друго си е някоя перничанка, носи и на б.й и на е...е

Хубави са през вторите 18 години от живота си, после рязко си губят търговския вид.

достигайки втория етаж - до тук добре..

Къде са онези шунди, които протестират срещу насилието над жени и т.н.

Познавам няколко човека женени за бургазлийки ... жените от този град са големи усойници, изискват много търпение или яка сопа.

И анален секс ги ооравя

Така ще е , докато комунистте са на власт ..България без бъдеще за българите ...

Какво ли не правят вече Ковит-а и СДС-Чумата!

Както е написал един по-долу: "Смятай колко е теглил за да го направи. За съжаление познавам над 10 мъже, които се самоубиха заради жени. Това обаче е тема табу." Алооуууу, къде е Истанбулската конвенция, Айшета? Мъжете да мрат тихо, а вие да си живеете живота в апартаментите им после!!! Двойният стандарт е доста популярен у еГЕЙска Европа .

Ае и ти марш на село!

А да те онодя преди това?

И много ли пикаш ?? " Дама Пика ?

Умрял е от Ковид ,докато падайки е стигнал до втория етаж !

Коврата да го е бутнала, няма свидетели

Е, това е заглавие! Първо е скочил и след това е загинал от семеен скандал...... Некадърници

Мунчо прецедент, Курнела председател, хората са отчаяни :)

Явно 30те сребърника за тролене са по-важни от човешката трагедия. Бог да прости човека, а на вас троловете си го знаете...

Смятай на този колко му е писнало от скочубрата, че да отвори джама и да излезе оттам. Туй жените са вампири и вещици, докарващи хората до лудост. Не случайно жена е прецакала Адам да ги изгонят от рая.

Айде сега и мъжете да излезем на един протест от тормоза от "нежните " половинки.

Кой ще вдигне "мъжете" от дивана. Тва е вапросот.

Ама те тези новини толкова зачестиха, през два часа, че ще надминат ковида! Толкова много ли изперкаха хората, че да няма за какво да се хванат да живеят....? В болниците да правим половината отделения ковид, останалата част- психиатрични! Явно изтрещяването е с висока смъртност, направо към пандемия вървим!

много възръстни мъже слагат край на живота си след многогодишен психически тормоз от жените си

Значи човекът се хвърля от терасата, пък горкичката женичка я откарват в болницата, а? Сега ще чуем ли нещо за домашен тормоз, или горката домашно насилвана жена ще се окаже жертвата, че ѝ се е наложило да гледа как докараният ѝ до отчаяние съпруг се е самоубил?

Смятай колко е теглил за да го направи. За съжаление познавам над 10 мъже, които се самоубиха заради жени. Това обаче е тема табу.

Сезона отмина и почнаха да скачат :)

Живота на всеки е 1, не си заслужава за никой и нищо да се стига дотам.

Сигурно е бил болен от ковид, и това е причината за смъртта

Днес също един е скочил от Аспарухов мост във Варна. В страната на Мунчо е така.

Друго си е да се палят като при бибитко.

Колко ли време е търпял горкия човек домашно насилие, без да има сили да се оплаче на някое НПО. Не е лесно да предпочетеш смъртта, пред домашния тормоз. Незабавно да се подпише истансбулската конвенция!

Да се оплаче, ама няма НПО-за за защита на мъжете! Защо ли?

Горкият, кой знае колко е изтърпял, че накрая безмълвно да скочи през прозореца.

Да кажат името на жената и също нейни снимки да разлепят! Да не се мине и още някой....

само 3 етажа

:)

дали ще оцелееш от третия :)

Ще останеш жив ,но живота ти ще бъде още по скапан..