17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ненаказано добро.

Защо спасителят е в ареста!?

Защото го е пребил. Сега ако жената не потвърди версията, че съпругът и я е биел, това момче гори.

Я попитайте за етноса на бияча на жени, ганювци!

Срам за гнусната ни държава!!!!СПАСИТЕЛЯ В АРЕСТА!

Браво на спасителя, жив и здрав !

На мангал отива ама нейсе

Българин е, ганьо, българин.

Само тъпунгери в държавата ни - ММА бойци, стъкита, каратисти, джудисти, караоке бойци, пулевци, мулевци, станке златевци....!

А защо спасителят е в ареста?

До изясняване. Стандартна практика няма сензация

е как защо, бе ? защото е пребил някой да улицата, едно е да спасиш някой, съвсем друго е да му счупиш челюстта ... не защитавам никой, евала на момчето, че е защитил жената ама и той е прекалил малко ... в крайна сметка не можем да раздаваме справедливост ние

И аз бих му счупил нещо на такъв. Най-добре бъбрек или крак, че да го накажа за цял живот.

Има по-цивилизовани методи двамата да се разберат, каквото и да е станало, а не да я пребива на улицата и то пред децата.

Ееейййй! Няма оправия тази държава! Човек да не може спокойно да пребие жена си тези дни! Разни каратисти ти чупят челюстта от изневиделица!

Хахахахахахахахаахах

Аз пък бих се учудил на обратното. Тая патка щом още след първия бой не е викнала полиция и не се е развела, работата е ясна и патологична. Онзи изгоря, но поне не с много, обаче ще се охарчи, макар и до затвор да не стигне. Стига да не е в изпитателен срок в момента, де.

Жената може да няма пари, не зная за образование, може да няма добре финансирана работа или дори никаква. Не е изключено да му е дала шанс, а може това да е първи брутален случай, но това последното силно ме съмнява. Има вариант насилникът да е заплашил жената и тя действително да има нужда от помощ, а психически жената да е в шах.

Още по-зле ако е толкова зависима от насилника. Значи ще го защити и намеселият се е вътре с двата крака. Цинизмът предпазва от излишни простотии - не се месете в чужди каши и всеки да си сърба това, което е надробил. Няма добро ненаказано е народна мъдрост, питвърдена от практиката.

- е друга известна поговорка. И в този смисъл - на теб, "един друг", ти пожелавам най-искрено скоро да те пребият до смърт на улицата и никой да не ти се притече на помощ, че да не си получи "наказанието" за доброто.

Тъпчо, аз това съм го играл, бе. Нападна ме цяла тумба, но не успя да ме пребие, защото се защитих, при това сам. После задържане, показания преписки и прокурорът ме беше подкарал по наказателния кодекс за хулиганство, запкаха за убийство и т.н. Само дето и опит за убийство не ми беше нашил. Добре, че се оправих и не стигнах до съд... Истинският живот не е като илюзиите на бройлери като теб.

Не бих се очудил, ако госопжата защити мъжа си, а спасителят получи обвинение.

Ха,ха, е тоя сега изгоря за телесна повреда. Навремето една вечер гледам някяв пияндур гони няква пача около паркирана лола го блока и креши как щял бил да я разпорил от да не казвам кое до гърлото. Оная търчи и пищи. Намесих се с психипеската готовност ако онзи действително извади мож да го надупча. Той нож не извади, обаче тая като ми се нахвърли в гръб, още малко и щях да я запукам с ритници. От тогава не се меся в такива цигании. Тая щом го е търпяла побойника, няма сега да се вразуми и като нищо ще свидетелства протув момчето, счупило ченето на миличкото й. От личен опит знам, че при сбивания задържането за 24 часа е гарантирано за изясняване на обстоятелствата. Ако другият не беше в болница, също щеше да е прибран. Накратко - не се месете и не качвайте стопаджии. Стане ли беля или катастрофа, ще оперете пешкира.

Стопаджийки може :) Връзват.

Бе, да стане някоя катастрофа, хеле пък по твоя вина, така ще ти вържат, че повече няма да ти трябва. Колега на баща ми така го вкараха в затвора при соца.

Един друг (нерегистриран), Имам си декларации за отказ от претенции при ПТП, стоят в жабката. ВСЕКИ, който се качи в колата подписва една от тях и си я слагам в задния ляв джоб :)

Стискай палци да не стигнеш до тоя хвърчащ лист. И нотариална заверка да има, пак не те оправя, защото искът към теб ще е регресен от застрахователя, който ще ти предяви след изплащането на обезщетението. Тези неща не се цедират и опасно се самоуспокояваш. Все едно преди уличен бой всички да подпишат декларации, че се отказват от претенции и ще участват в рицарски турнир - ха, ха. Ти за нищожност чувал ли си?

А наказателната отговорност не я коментирам изобщо. Съдебно производство и декларация за отказ от претенции - егати вица.

Маса народ се изпотема заради тези разпоретини. не така бре момчета, не си струва!

Бой без причина няма

Да си неандерталец обаче, причина има, а тя в конкретния случай е изображението, което виждаш всяка сутрин в огледалото.

Хич не ми пука, дали съм неандерталец! Бой в тиквата, докато и дойде акъла в главата! Отворила едни уста, като ханджийски порти!

Дано това, което казваш е някакъв извратен сарказъм! Иначе дано скоро си получиш заслуженото!

Побойникът долен е в болница, а нормалният, достоен човек - в ареста! Е, не!!! Веднага жената да подаде жалба за домашно насилие и да помогне на младежа, който е спасил нея и децата! Затвор за побойника и отнемане на родителските му права!

..и малко радост около ципа.. :)

Бе! Мърлата се изправила срещу него и му крещи! Сто процента му е посегнала първа! Може и чиния в главата му да е счупила! Той цял ден на работа, бачка като луд, а тя в къщи, и било писнало!

Възможно е ... ама може и да е обратното ... Ти бил ли си там, та да знаеш ?

100%жената е носела чинията в чантата!Няма как!Трябва да е била подготвена!

Арестували сте грешния човек!

Едно съм разбрал. Щом жената е с такъв мъж, значи такъв си е избрала. Или му е правила номера, или вечно се е правила на интересна. Жените просто си го търсят на моменти. И изобщо не трябеа да се намесваш, щото можв да отнесеш някоя ножовка в корема.

Тка като се зачета... Към дадения момент като че ли мъжът си го е търсил. При това пред децата. Вероятно си негов пример за подражание.

Не знам тука какъв е случат точно, но жените са станали дтрашни курви иначе се правят на светици. Пределно ясно ми е как може да му извади нервите.

Абе... хем не знаеш случаят какъв е, хем ти е пределно ясно. Защо трябва да я бие за изваден нерв? Толкова ли е неспособен, че не може да вади нерви и той? Или сигурно действа на принципа "око за две, зъб за чене". Не е справедливо така. Този път е случил на друг съмишленик.

Глупакът, да лежи! Сега жената ше каже, че този е пребил бащата на децата и, без причина! Ха ха ха ха

Традиционното българско семейство! Еквалайзер!

Пернишко ежедневие...

Има хипотеза, че 32 годишната с 29 годишен, а 40 годишния е разбрал...

Абе никой бой не почва от скука,то е ясно. Проблемът е, че такива хора не трябва да са заедно а те не искат да се разделят макар че очевидно не са един за друг.

хаха безумията в БГ! поука - не се меси където не ти е работа, дори да я смаже от бой другия път. ти няма да си в ареста.

Затова цъфтим и връзваме - щото мнозинството седят в публиката и са неми свидетели на очевидни зверства и несправедливист. Ако твоята майка беше на мястото на жената пак ли щеше да си благодарен, че никой не се е намесил да я спаси?!

Ако му е казала: Къв си ти? Не си баща на децата!

Ами ако той е казал, че тези деца не са от нея, а тя не е била съгласна?

Побойникът в болница, спасителя - в ареста. Нямам думи

Принципно да ... но в такива случаи се задържат и двамата за изясняване на ситуацията (а "големия мъж" по очевидни прични не могат да го задържат в момента).

Щото жените станаха кучки и законът ги защитава! Човек, колкото и да е спокоен, изперква в един момент!

Побойникът е в болница, а спасителят - в ареста! Нямам думи!

И правилно! Къв е тоя дето раздава правосъдие? Ще бие? Хайде сега, ако не е самозащита, да полежи!

Закон Божи на Запад! Нямаш право да се намесваш! Има си органи на реда! Звъниш и стоиш като свидетел! Правилното сега е да го осъдят!

Глупости на квадратчета ! Закон човешки във всяка една нормална държава - ако видиш човек , имащ нужда от помощ - намесваш се ! Иначе подлежиш на наказания за неоказване на помощ на човек в нужда (формулировката я има и в българския закон също) !

Добре! Хайде иди и виж! Паднал на улицата! Не пипаш. Само питаш! Като не знаеш, не се обаждай, щото ще подведеш много хора!

Има огромна разлика между паднал на улицата човек, който не знаеш какво му е и жена, която я пребиват пред очите ти. В единия случай ако се намесиш може да навредиш, защото не си лекар, в другия случай директно предотвратяваш нараняването или евентуално смъртта на жената.

Г-жо ХА ХА ХА ХА, В такъв случай за оказването на първа помощ хеликоптера ли ще чакаш? А знаеш ли, че е подсъдно, ако можеш да окажеш първа помощ, но не го направиш и в резултат човек е починал? По шофьорската книжка много лесно ще познаят, че си изкарала инструктаж за първа помощ. Ако следваш инструкциите, няма начин да те осъдят за нещо. И има защо да е така.

В Бургас мъжете са турци жените ханъми

Малко ме е бил боя на говедото,дето е пребивал жена си пред децата на улицата!!! А на момчето трябва да се даде награда, а не да бъде в ареста!!! Боклуците, които се бият с жени трябва да бъдат не в болницата, а да чукат камъни в някоя кариера,за да им дойде акъла!!! Сбъркана държава!!!

Няма ненаказано добро дело.... особено с нашите закони. Спасителя - в ареста. И как да помагаш при подобни условия? Преди повече от десет години изтеглих буквално изпод колелата на трамвая един струполясал се на релсите пияндур.... Размина му се на косъм.. И прекарах 12 часа в районното да пиша обяснения - дали не съм го блъснал там, що му били счупени очилата и какви ли не още простотии. Поне едно "извинявай за загубеното време" да бяха казали накрая. А то - "свободен сте, няма да бъдат повдигнати обвинения".

Смятайте каква е тая че да превърти тоя да я бие на улицата пред децата….

на палачите все жертвите им виновни

Kakвато и да е (може да е наистина тя предизвикала цялата драма) - не може да я бие ... еле пък пред децата, еле пък на улицата ! Има едно нещо наречено развод - като не ти харесва каква е - развеждате се и кой откъдето е ...

Смятяй какъв боклук е този, че да бие майка пред децата й!

Тази ли? Май е като онази, дето мъжът и давал пари да плаща апартамента, пък тя ги проигравала на бинго. Накрая им взели жилището и на улицата!

Само накрая да не излезе, че момчето спасило жената от побоя, пред погледа на децата й, че е големия виновник, а бияча да търси човешките си права.

lu4ka

Викаш, не може да се разведе мирно и кротко. Първо трябва да размаха рогата, та всички да му се смеят.

"Побойникът е в УМБАЛ-Бургас, а спасителят - в ареста."

Обратното ли трябваше да е?

намерил си е майстора

морето и неговите трудови хора......Тони Димитрова ще го възпее ли и това като градска особеност?

е имал разправии със жена си но боя не е решение

няма ли някой адвокат да го извади от там, този младеж е герой.

Прав е човекът. Имаше случаи на убити помагачи през последните години, не един и два. Аз се сещам за Кюстендил един дето разтървал някакви и го наръгали. Тая година нямаше ли пак такъв случай на убит? Февруари пак имаше в Стамболийски така наръган младеж, който оцеля. Във Варна 2019 един го наръгаха до сърцето, пак разтървал биещи се познати...

Аз докато си довърша коментара и са изтрили тоя, на когото отговярях.