Бургазлии на протест срещу вандалски прояви на посетители на заведение

Абсолютно невъзможно е да се спи в часовия интервал между 22 и 6 часа, това продължава вече 12 години, обясняват живущите в района

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

И до нашия блок идваха да пикаят от съседното заведение ама няколко от горните етажи си жертваха съня за благородната кауза и ги обстрелваха с бутилки или буркани. След около седмица вече никой не пикаеше.

не е изключение в Бургас - на малката ул."Възраждане " има нощен клуб, положението е същото, в същата сграда има още един /забележете/ още един нощен клуб с вход откъм ул."Тутракан" - 2 нощни клуба в ЕДНА сграда + открита сцена за изяви /неизвестно на кого/ озвучени в много от случаите с тонколони до едно заведение залепено за същата тази сграда.Не питайте как живеят хората наоколо.Отгоре на всичко монтирана въздухопречистваща система във вътрешния двор за същите тези нощни клубове под прозорците на две жилищни кооперации, която вдига невъобразим шум. И всичко това под носа на Община Бургас, която е на крачки от това.

Открита сцена? Ако виждаш тонколоните можеш да ги надупчиш с въздушна пушка.

Ако се прави заведение в сграда, нали комшиите дават съгласие да го има!?

Тези са против бъдещото управление на страната и ще берат ядове. Не разбраха ли, че следващото управление ще е на чалгата и комедийното шоу и те трябва да се подкрепят по всякакъв начин.

Всеки ден да пускат сигнали. За пушене на закрито, за неиздаване на касови бележки и след 1-2 седмици този сам ще затвори.

той са спраии сос шумот!

Едно не мога да разбера-12 години пък чак сега са се задействали. Съжалявам ама преди години имахме подобен проблем с компютърен клуб. И там бяха викове крясъци-след като подадохме 15-ина сигнала до общината и до полицията, на третия месец отидохме вкупом пред общината. Да видиш колко бързо се решиха нещата. Тези чакали с години.

Как може (колко струва) да дадеш разрешение за дискотека в жилищна сграда ?

Чалгарите в каторга, каменна кариера или да правят тухли.