Коментари - Бургазлии купуват масово шаран, въпреки евтината черноморска риба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шарана не е морска риба, скъпи дирници!!! "не отстъпва по вкусови и полезни качества на останалите морски обитатели" ... втори ден пишете тази глупост

никулден! задължително шаран! задължително с люспи! празнуват именяците, банкерите, търговците, баонкерите! а сафрида и чернокопа и го яжте след пости!

Кой ти е казал, че през пости не се яде друга риба, освен шаран? Викаш, който яде скумрия, все едно пържоли нагъва и постите не му се броят?

Миналата година за последно си купих шаран! Рибата бе много хубава в миналото, но сега е пълен боклук, тлъсна, накъртваща, пълна с всякакви боклуци. И всичко това благодарение на европейските закони и нашите велики булгаристански бизнесмени!

тази риба винаги е била такава. Просто твоите вкусове са се оформили и можеш да различиш вкусно от невкусно, а не да тъпчеш с всякаква помия.

Винаги е била тази в микроязовирите, в които ги хранят с камионите със смески.

Знаят си стоката бургазлии и затова не я ядат. Ама ако си мислят че тези шарани са по-хубави жестоко се лъжат. Всичко идва от помийни ями

Продължавайте да ядете помия. Не ми пречите

Разкошен е шарана, ама все по трудно се намира див. Не от тези мазни прасета като на снимката от рибарник. Пък черноморските боклуци ловени в помийната яма на Европа и съдържащи цялата менделеева таблица тежки метали , живак и т.н да си ги ядат разбирачите.

Експерти твърдят, че шарана не отстъпва по вкус на... Какво? Кучешка храна? Кои са тези експерти, някой от Дир. Бг? Нека да сме наясно Шарана е на мизерната риба. Народи с култура на храненето не я считат за годна за консумация. По-бедните народи я хапват, добре овкусена с формати, чесън, орехи и лимон, за да не се усеща смрадта... Но за кокаляците няма спасение.

трънкина. Че като ти мирише измий го, изчисти го. За шарана говоря. И отвътре го измий. Махни и люспите. И не давай червата на котката, че ще фане глисти. Да видим дали ще ти мирише на тиня.

Що не ми ядеш мойта риба без кости...

Е определено не е за калпазани, които не готвят. Трябва добре да се почисти, остърже от люспите, да се измие идеално под течаща студена вода и да се изкисне една нощ във вода и оцет, за да се премахне неприятния мирис на тиня. Шаранът добре приготвен е много вкусен. А тези народи с култура на храненето сме ги виждали. Знаем какви боклуци от веригите набиват. В Западна Европа съм бил много пъти, купуваха едни мазни риби от рибарниците, угоявани с гранули точно като тези шарани на снимката.

Опитвала съм кучешка храна. По-вкусна е.