1 млн. за Камено и Бургас, 110 пострадали взимат по 325 лв.

До 3 ноември над 110 пострадали от пороите в област Бургас ще получат еднократна помощ от 325 лв.

Обратно в новината

Коментари - 1 млн. за Камено и Бургас, 110 пострадали взимат по 325 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не стане като в Мизия, милионите са усвоени,,по веригата,, на практика нищо не е направено, най-сигурното е яка застраховка защото държава няма.

Сега заливат селата, скоро ще започнат да ни заливат и градовете. Това е умишлена война срещу нас, а не природни бедствия!!! Това се прави нарочно и целенасочено!

А по колко години ще получат собствениците на рибарниците, които за да не загубят риба не източиха рибарниците предварително и всъщност така предизвикаха нещастието. Ааа забравих, на Боко и ГЕРБ-авите собственици на рибарниците - Господ им е виновен, че валяло дъжд.

От източването на вода от рибарниците не се губи риба. Водата се изтича през съответните решетки, рибата си остава в язовира!

За тази цел трябва да се поддържат и почистват микроязовирите ... нещо, което никой не прави защото струва пари. За това разчитат на преливниците, когато дойде време за дъжд.

Отпускат 1 мил. от които - 35 хиляди за пострадалите, останалото за "наши" фирми.

Бюджетът е като чувал от брашно и пари от него винаги могат да се изтупат. И този път хората с добри сърца ще дадат нещо на невинно пострадалите. Но повече ме интересува и сега ли няма да се намерят виновни? Докога безохаберието ще се размива в благотворителност и държавни помощи? До следващия потоп ли, когато пак ще пращаме SMS-и? Колко пъти вече???

Виновни има и те се знаят кои са. Това са държавните власти. Кметове, областни управители, държавни чиновници, министри и т.н.

Турските комунисти даже биха доограбили пострадалите, ако имаха възможност. Браво на ГЕРБ!

Кои са турските комунисти, че не разбрах? И защо браво на ГЕРБ, като парите са от бюджета, не от личните им спестявания?

А за Рибовъдците по 3 милиона на калпак Нали?

Направиха щети за 10000 лева на човек, а им отпускат по 325 лева. Това е подигравка.

Подарете на някой 300 лева от джоба си и ще преосмислите размера на тази смешна сума. За разликата между 10 хиляди и 325 лева има едно нещо, дето му се вика застраховка.

Хората в тези села нямат пари да си застраховат къщите и имуществото, а властта е виновна, че не поддържа язовирите в изправно състояние. Язовирните стени се рушат и заливат къщите на хората. Щом властите са виновни, трябва да си платят реалните щети, които са причинили на хората, а не да им се подиграват с 325 лева!

дкми

Застраховка? Глупости! Кога и къде си видял застраховател да плати????? Личен опит за застраховка на къща. Застрахователят започва: Пловдивският регион е земетръсна зона - срещу земетресение не може; Къщата ви се намира близо до река - срещу наводнение не може; Къщата е стара - срещу пожар не може, щото ел инсталацията можела да се запали; Питам - а тогава срещу какво да я застраховам? И получавам отговор - "срещу други инциденти". Какви са тия други инциденти - идея си нямам. Вероятно - нападение от извънземни?

Леле, леле, не е ли срамота да се хвалите с това ??? СРАМОТА Е ! Ами ако ви пожелаят и на вас да ви се случи ?