Прокуратурата: В ОДЗ „Брезичка“ има изтезание на деца

В ОДЗ „Брезичка“ има извършено насилие над деца. Това е заключението на Районна прокуратура Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: В ОДЗ „Брезичка“ има изтезание на деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И моето дете рева 1 месец в детската ясла заради непознатите хора и обстановка, но после така свикна че не му се тръгваше.

Тези които коментирате че детето било не послушно гледахте ли изобщо видеото или просто така си дрънкате? Едното момченце не можеше да изпълни танца както тя искаше, другото пък момиченце което го подмяташе за косата от маса на маса не знаеше кое е маса номер 2. Ей за такова не послушание от 4 годишни почти бебета става въпрос. Тази е за бой, ама много.

Няма лошо да изкара в Сливен няколкогодишен курс по превъзпитание.

"Прокуратурата: В ОДЗ Брезичка има изтезание на деца" "Припомняме, че учителката Милена Иванова от ОДЗ "Брезичка" в Бургас бе заснета със скрита камера да блъска и обижда 4-годишни деца." Последно изтезание или блъска и обижда. А имали "доказателства събрани по надлежния ред", както искаше Цацаров при записите в Банкя между Борисов, Найденов и Кокинов или при Ченалова, само питам ?

живея в чужбина и когато сина ми беше на 4 реших да го запиша на градина в морската във варна, само за лятото за да свикне. детето беше направо в криза, реве та се къса. решихме да седнем отвън да погледаме с жена ми защото всеки ден ги изкарват на разходка в морската градина. изкараха ги и нашия още плачеше а едната учителка му се скара и после го хвана през кръста и го носи така до поляната където оставиха децата да си играят а те седнаха да пушат цигари на една пейка . разликата в отношението към децата на запад и в българия е огромна. тук нашия ходи на училище с желание а учители те са му приятели.

Тука е пълно с луди лелки ,които нямат акъл да възпитават децата си без бой.Жалка история.то това ако беше нормално , щеше даме уредено законово.Че учителката може да упражнява физическо насилие над беззащитни деца. ПРОСТ НАРОД, ПРОСТ И МИРИЗЛИВ !

На родители дебили, децата олигоерени, това е !

Тука е пълно с луди лелки ,които нямат акъл да възпитават децата си без бой.Жалка история.то това ако беше нормално , щеше даме уредено законово.Че учителката може да упражнява физическо насилие над беззащитни деца. ПРОСТ НАРОД, ПРОСТ И МИРИЗЛИВ !

Като са искали нов танц "за празника" как да стане ? И на Нешка Робева не и е било лесно да направи толкова световни шампионки>

Който не иска да се скарат и шляпнат на лигльото му да си го гледа в къщи. Когато в къщи не го учиш на ред и респект от по големи няма как в градината да не показва същото т.е. каквото иска да си прави а не каквото кажат че трябва да се прави...

По вашата логика когато един шофьор нашляпа и се скара на друг, нашляпания да си седи в къщи щом едно време родителите му не са го възпитали, никакво каране?! А журналистите вместо "поредната агресия на пътя", трябва да използват "поредното превъзпитание на пътя".

Когато липсва възпитанието от първите 7 години, това е крайния резултат.

Родителите като си дадат децата в градина (с "връзки" разбира се) ТЕ КЪДЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ГИ ДАВАТ ??

Без да искам да звуча геройски, а и мисля, че и други родители биха се отнесли по същият начин, но тази "учителка" ще съжалява, че се е родила, ако това бяха моите деца... Няма да я бия, защото не е правилно, но ще и съсипа живота. Докато не я видя да проси на улицата няма да спра. Как може да има такива боклуци? Да си дойде детето ми вкъщи и да ми каже, че хората които я възпитават са и посегнали...не ми се мисли.

Ами то май таквоз като вас дете си заслужава такова отношение в градината където гледа как да съсипва часа и да пречи на другите...

Дете на 4 години...колко да слуша в час според вас? И с бой ще стане по-добре? Единственото, което ще научите някой с бой е стах и ненавист срещу хора в позиция на власт. А защо сте решили, че децата не са слушали, но след като има хора мислещи като вас, тогава не съм изненадан, че има такива "възпитатели" като тази. Дано вашите деца слушат, че голям бой иначе ги чака.

Ами то като посяга на другите деца? Другият баща ще дойде и ще предприеме същите мерки и към вас. Но съм съгласен, че госпожата трябва просто да изгони непослушното дете от градината. Пък родителите да му мислят.

Ако непослушните деца не разбират от дума и бият, хапят и блъскат други деца как да се подходи. Ами родителите на пострадалите деца как ще реагират. Кой в къщи не е наказвал своите деца. Ако някой възрастен удари малкото дете както трябва може и да го убие. Тези удари са условни и са само за сплашване.

Прокуратурата нареди да се съберат доказателства ,а видеото малко досазателство ли е? Пак ще си измият ръцете,жалко за дечицата .

Трябват "доказателства събрани по надлежния ред", както искаше Цацаров при записите в Банкя между Борисов, Найденов и Кокинов или при Ченалова. Това видео е записано по незаконен начин и виновния подлежи на съдебно преследване по Наказателния кодекс.

Много ми е интересно, как заснетото със скрита камера е доказателство, а когато са заснети кражби, боеве и убийства с камера не важи, само "свидетели". Май се мери с двоен аршин!!!

.дума дупка не прави, бe!

Като знаем какъв ни е съда, че и за убийство не вкарват затвора, надали и тази ще влезе.Има обаче начин тя и колежката и да си го получат, като всички родители на потърпевши деца заведат отделно, собствено дело с иск за финансово обезщетение.Това, ако са 10-15 семейства, тия двете кат маймуни ще ги разкарват от дело на дело, ще има да плащат за адвокати, та свят ще им се завие.И да е за урок на останалите невротички!Всеки може да има проблеми със слаби нерви, но като си знае, че главата не го слуша, просто да си избере по-спокойна работа, а не да травмира невинни душички.

Мммм ами тази убила новороденото си на студа получи оправдание и потупване по рамото защото е манга.Защо така?

Преместете ,,Брезичка,, на остров Белене! ТАМ ПОНЕ ДЕЧИЦАТА ЩЕ ДИШАТ ПО-СВОБОДНО.

Намекваш ни, че потенциални ,,антикомунисти,, малките ли?

Просто са само ,,анти. .,,.

видео и аудиозаписите нали не са доказателство пред съда, ако не са направени по "процедурния ред"? Ако записите бяха доказателство, наш Боко отдавна трябваше да е на политическото сметище!

Изгледах клипа два пъти. Поведението на тази беше отвратително-крещеше , удряше и блъскаше децата. Подозирам, че нещо не е добре с нервите тази жена. Аз по принцип съм за налагане на строга дисциплина в училище . Но не по този начин.

на Възрождението възпитанието на деца с пръчка по ръцете си е било нещо напълно в реда на нещата!И много българчета са се ограмотили.... Във всеки случай повече от сега!

Видеото няма да издържи в съда, ако учителката каже, че съжалява за стореното ще й се размине

Защо припомняте само за Милена Иванова, а другата , която ги пердашеше с линията, тя отпадна ли вече от играта...?

Тая като няма нерви за работа с деца какво прави там, да ходи да мете улиците.

Хората с нерви пък не искат да работят нещо подобно. Какво правим в случая?

А ти какво ще работиш, ако тя ти вземе работното място?

Върна й се фашкията на тая.

Чак пък "изтезания"??!! Прекалихте!

Те убийци не вкарват в затвора, та тази ли женичка.

Какво значи ''изтезава'' че вече съвсем се оляхте...Ами то от вашата ''загриженост'' още в детската се качват на главите на учителките а после се чудите в училище защо са такива.. Нима не се карате на детето си като направи нещо???и като кажете ''не'' просто проумейте че сте най големите лицемери..

Между 7г и 11г ми се е случвало да си изтърва нервите и да плесна по д-то моите деца, но друг човек, особено възпитател, учител е недопустимо и не ми се е случвало. Да си мислиш, че ще постигнеш нещо с агресия спрямо 4г чуждо дете и идиотско!

Значи на вас ви се е случило и сигурно е имало причина ама нали си е ваше може ама госпожата ако има 2-3 такива тях ли да дундурка или другите да занимава??Ще дойде детето ви да ми се репчи и аз ще го погаля защото не е мое ли???

Ти с едно си била в конфликт, а с 30 как би се справила?

Да я съдят по бързата процедура и в затвора! Другите възпитателки да си преценяват дали ще малтретират децата.

Ясно като бял ден е, че безнаказаността поражда вседозволеност. Една наказана с цялата строгост на закона е най-добрата превенция срещу насилието! Ако са повече- още по-добре. Това ще е изключително ясен сигнал към останалите докъде стигат техните правомощия и какво се случва, ако ги превишат. Редно е да има правила и закони, които се прилагат, щото ако те не се прилагат - ще се прилага само един- закона на джунглата!

да те съдят теб тъпак