Подсилваме турската граница с 200 души от ФРОНТЕКС

Предвиждат се засилени полицейски проверки в Бургаско на микробуси и ванове за бежанци, подсилена е и охраната на границата и пътищата.

Обратно в новината

Коментари - Подсилваме турската граница с 200 души от ФРОНТЕКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА ПОДСИЛВАЙТЕ КОРУПЦИЯТА АМИ ВЪРНЕТЕ ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ КАТО КАКТО СИ ТРЯБВА БАРАБАР С ВОЕННИТЕ СЪДИЛИЩА ЗА ИЗМЕННИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ

с настъпателните чужди сили българия не води гард срещу бедите на окаляните хора. тя е с тях, поръчковите им запоредчици. европа дига крака си пред лицето ни като и се наложи буфер. функционално това е напипване и опипване. борив пред отговорност !

200 души ли?! По един "На всеки километър"? 2000 ми звучат по-реалистично, ама НЕМА - ратуриха армията...

Подсилването да стане с пчелно млечице!ОЛИОФРЕНИ!

По- добре да сложат малко мутри на границата, че и от тях да имаме някаква полза.

значи при 70 000 полиция държавата наема часна фирма :-) поредното източване на пари. само не разбрах каде са придобили опита си за който се споменава

За какви 70.000 говориш? Кой ти каза тези цифри? 60.000 са служителите на МВР, които включват всички чиновниси, тези, които издават паспортите и т.н. Полицаите, действащи "на терен", са много по-малко - около 15-20.000. И ипълняват несвойствени фунции, като охрана на футболни мачове например. Като играят ЦСКА-Левски или Локо Пд-Ботев цялата софийска и пловдивска полиция се мобилизира и се вика подкрепление от близките полицейски управления... Това на Запад се прави с минимално участие на полицията и със стюарди.

докога българските власти ще работят срещу българския народ , защо "избраниците "ни смятат , че тяхно задължение е да ни предават и унищожават, защо си затваряме очите пред антидържавническото(антиконституционно) им "управление" , защо обичаме да се правим на будали и да ни вземат за такива , защо нехаем за нас и собствената ни държава , защо манталитета ни балкански е точно обратното , на това което би трябвало да бъде ???????? мерси !

нямате отговор ли ? аз също !

ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАХА ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО РАЗПРОДАДАХА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ,40% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е КУПЕНА ОТ ТУРЦИ,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

Уважаеми daa, вие да не сте от партия АТАКА? Пишете много истини. Би трябвало да работите в телевизия АЛФА. Прав ли е бил ВОЛЕН СИДЕРОВ, когато подпали килимчетата на джихадистите пред джамията, за да отвори път на пешеходците? Само питам.

у нас има много голям вътрешен проблем , много хора-каналджии, които трябва да бъдат очистени !

Точно!! Да кажат и докажат какви мерки вземат за унищожаване на българските "каналджии" - това е проблемът! Че май спешно трябва да се направят места в българските затвори. Освен това и на децата е известно, че ако наистина се работи сериозно за защита на българската граница и спиране на арабите , тези неща не се обявяват! приятна неделя!

каналджиите трябва да бъдат лишени от празните им глави , защото в затворите само ще им ги напълнят с още повече мръсотии !повечето или много голяма част са роми или турци , които мразят България и с удоволствие я унищожават !

Най-лошата и решаващата грешка, която се допуска с мигрантите - приемането на мигрантите без документи. Първият признак, че човекът по-скоро не бежанец, крие нещо и е нечист в намерението си и той или радикал или икономически мигрант от къде ли не. При заплаха на живота си бежанец напротив показва документи. Но стига вече до там,че не само документите не искат, но и мургавата физиономия от Африка не им говори за нищо. Толкова безотговорно и безпомощно поведение на евроелит и чиновничество доброволно от криворазбрани толерантност или милосърдие да предадеш народа си и своя цивилизация на една орда, да пуснеш насилник в леглото на жената си и да оставиш беззащитни децата си и старци.

оо , грешката не е само в евроелита , но всяко правителство може и трябва да постъпва като орбан , вместо да си измива ръцете с другите ! крайно време е да спрем веднъж завинаги да си прехвърляме топката и всеки да поеме своята лична отговорност !!!и да се опитаме да бъдем РЕАЛИСТИ !Нашата отговорност е заедно да НАСТОЯВАМЕ ,управляващите да спрат да ни хвърлят пясък в очите и да ги задължим да работят за България,а не за нейното унищожение!!! В противен случай ние се явяваме най -малкото техни съучастници и вдъхновители....ние НЕХАЕМ ,а те още повече !!!

Една армия въоръжена до зъби завладява една страна и започва да яде, пие живее на гърба на населението да изнасилва, заплашва, бие и тормози местните. Същата армия захвърля оръжието на границата, навлиза незаконно във същата държава като бежанци и прави и получава същото както по горе. КАКВА Е РАЗЛИКАТА? Кой е емигрант и кой завоевател?

Навсякъде из страната трябва да има проверки и постове. Каналджиите са изобретателни!

изтекло времето, що не си завреш партийната книжка в з..... и изчезнеш от форума? За идиоти и малоумници няма място.

"Средец, Малко Търново и Резово са най-критичните места, като проблемът е, че все още оградата в най-трудно достъпните места не е готова" Не е готова, защото се полакомяхте и я дадохте на наши хора пак! Военните я строяха 10 пъти по-бързо и евтино. Ама вие не! Защо в България все още не се търси сметка на тия взели грешни решения по въпроси от национално значение!?! Това със забавянето си е застрашаване на националната сигурност поради некомпетентност най-малкото! Да връщат оградата на войниците, а тия подписвали договорите да се изгонят и съдят!

"Тези хора са много добре подготвени,.." ГЛУПОСТИ!Тези "полицаи" не могат да се ориентират къде е Изток ако не им кажат от Брюксел.В България тези специалисти просто ще се изпозагубят и ще голям майтап ако излязат обезводнени и изподрани на някой курорт да търсят помощ.По-добре пратете Динко,а вие си подайте оставките.

А някой ще каже ли колко е заплатата на един граничен полицай от смешната организация Фронтекс?На колко заплати на един български граничен полицай е равна?А?Брюкселски МОШЕНИЦИ!

Някой обясни ли какво става с курортистите след двете седмици в центровете?

ОЗЗИ,бегеец,канадец интересно е вашето експертно мнение.нали не сте тесни спецове само антираша!?Омразния ни соц пазеше границата далеч по добре,комай сме били и военно и икономически по добре и не сме клякали така лесно пред турците. Що тъй закъсахме след 89 нали толкова услужливо вървяхме по верния Според Вас път.Само не казвайте,чеРаша ни праща мигрантите - дебилно е!

Само една люта Баба Зима би се справила с орките. Дано скове още през ноември и да си тръгне чак април. Инак оправия нема. А какви вишки и картечари имаше ....

Нелегално влезлите нешественици, пропуснати легално от гранична полиция и залавяни във вътрешността на страната трябва да бъдат извозвани единствено до границата с Турция и с един шут там, и само там.Ние българите не искаме никакви бежанци и бежански центрове на наша територия.Не щем ислямски хрантутници,да си вървят в Катар,Саудитска Арабия и петролните емирства.Крайно време е Ердоган да ги праща там а не към Европа.

Вместо да се излежават на плаж всички политикани от всички партии на границата.Да отиват да я минират.Само това ще спре ислямското нашествие.Какъв Фронтекс,какви 5 лева.Те нищо не пазят само екскортират нарушителите.Стрелба и мини.Спрете ислямското нашествие.Никой европеец не вярва вече че това са бежанци.Това е ИНВАЗИЯ.Политиците са за разсрел.

Трябва спешно да се приеме закон, че помоща за мигрант не може да превишава социалната пенсия в страната. И да се забрани финансови инжекции отвън за увеличаване на памаща над този социален праг за местните хора. Никакво финансиране от Катар, Саудитска арабия, ЕС и други спонсори на ИД

ти знаеш ли колко е социалната помощ в българия за българите 45лв. и се заработва за роми и други има интеграционни добавки, които са много по високи и не се заработват

соц.пенсия все пак е изработена от нас , докато мюслито не е вложило и стотинка за нея.

Кристалина еничарката щеше да ни подобрява генофонда,а?Тая защо не е в затвора,а ни вреди от Брюксел?Гърбавите незнайно защо винаги се мъкнат след събитията,а е толкова просто да спреш емигрантската вълна.Нарича се охранявана граница/кльон,ПГРта Гранични войски,мобилни групи.../.Докато ни "управлява" ЦРУхунта издигната след фалшифицирани "избори"няма да имаме никаква сигурност,ще имаме измамна свобода и ще страдаме.

казано, браво!

можеше да изпратят още 240 защитници на българската граница. и без това в момента са свободни и се чудят къде да се заврат. а пък нали уж са в служба на народа. да вървят там и там да си правят заседанията.

Тези 240"защитници" щяха да свършат много по-добра работа в някоя уранова мина.

за запълването и ли ? :-)

Прах в очите на хората, които продължават да "верват" на ГЕРБ, РБ, а ПФ се интересуват единствено от постовете си и облагите, които им носят... Всички заловени се настаняват в бежански центрове, където се започва процедура за предоставяне на убежище. Обикновено тази процедура не завършва, защото "бежанецът" продължава към София (Мария Луиза, Цар Симеон, Овча купел...), а оттам към жадуваната Германия... Българското правителство е абсолютно неадекватно. Не съм чул за репатрирани граждани на Ирак, Афганистан, Пакистан, Бангладеш, африканските страни...

Не това е начина във вътрешността да възпрепятстваш нашествениците!!!!!!!!!!! Колорадските бръмбари и скакалците не се допускат в нивата ,защото вече са я опоскали!!!!!!!!!! На границата ма Чанто Бъчварова !!!!!!!!!!!!!Там да се заварди ма ОФЦО смотана!!!!!

индианците не са се противопоставили на нашествениците и сега живеят в резервати

Е, те се опитаха. После даже подписваха договори с американското правителство, че щели да ги оставят на мира и да си живеят свободно. След подписването обаче ги вкараха в резерватите.

Нас няма да ни вкарат в резервати. Мюслитата са по директни. Резват главата. Е, ако си клъцнеш оная работа, пуснеш брада, зачохлиш жената и почнеш да биеш чело в пода на джамията, ще те оставят жив.

Момченце на колко си годинки? А мама и тати слушкаш ли ги? Или май те тебе те слушкат? Или си платен трол на Путин? Случайно съм минавал покрай индиански резервати, повярвай ми! Дай Боже ние българите да живеем като американските индианци! Имат си собствена индианска полиция, имат си индианско самоуправление, вождове, каквото им душа иска. Правят си сватби, празнуват техни си празници, обаче имат пари за разлика от нас. Нощно време небето е осветено от лазерно шоу, гърми музика, фойерверки, никой не ги закача! Като нашите роми, само дето те са с много повече кинти от нашите. Да им имам проблемите, що не се бях родил индианец в Щатите!!!

Дир-а, я пуснете новина, че задържан за нелегален трафик е спечелил обществена поръчка на Гранична Полиция за ... извозване на мигранти. Поредния виц в българската реалност.

значи сделката е била -Бююк срещу спиране на нашествениците..

Да. Правилно си разбрал. Ще ги спираме и задържаме тук при нас. За целта търсим помощ от фронтекс да ги регистрира, а от сърбите търсим помощ, за да не ги изтървеме да отидат ня запад.

Пак си измислят вятърни мелници да се борят с тях. КПП-тата (забележи! по главните артерий) само ще тормозат хората, тези които искат ще ги заобикалят от където си искат. Друга е болката. Цяла разработена система има -> посрещачи, разводачи, изпращачи... и това са едни яки пари, които отиват където трябва. Но Сърбите ще ги оправят, като си блокират яко границата и не пускат никого и дори ще почнат да ни ги връщат... Затова е тъжен вожда напоследък, ще секне далаверата.

ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И ЦВЯТ. НЕКАДЪРНИ ДА УПРАВЛЯВАТ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ВАРВАРИТЕ И ГЛАВОРЕЗИТЕ ДЕТО ПРИБИРАТЕ?

Никъде не се съобщава, с цялата тази навалица от жандармерия, полиция, военни и Фронтекс колко броя "летовници" са върнати обратно в Турция. Какво значи "проверки", "подсилване", "охрана"? За какво са тия КПП-та, ако не, за пропускане, посрещане, настаняване и легализиране на нелегалните?!

Чии х.. ще управлявате утре, когато няма да има държава?

Сериозно ли мислиш, че управлението ги вълнува заради самото управление. Управлението е само средство за печелене на пари. После хайде на самолета и в някоя уредена дърава, където ще си ги харчат.

Уредена държава вече не остана.

В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Ирак, Сирия и Централна Африка. Приятни изживявания! Oтзад. Протект енд бронз!

Тези акции са преливане от пусто в празно. Залавят ги и не ги връщат. Така целта на орките е постигната.

Появата на КПП демонстрира пълната управленска немощ на ръководството на МВР.Сърбия е разположила армията на границата с България,в близко време оттам и пиле няма да прелети.Трябва незабавно да се проведе реподбор в полицейските подразделения,поради видимата съпротива при изпълнение на служебни задължения и наличие на нерегламентирани контакти с криминалния контингент.Трябва да им се раздаде армейско въоръжение,армията трябва веднага да бъде дислоцирана на южната ни граница,и ред други мерки. Родината ни е в опасност!

Не знам дали е безсилие . В щатите има доста КПП-та по магистралите към мексико и се намират на 100-200 километра навътре в сащ.

да има такива тъпотий и американците се борят с това защото е точно демострация на безсилие. Виж в youtube има доста клипове. У нас също ще са незаконни. И у нас и у САЩ -> на какво основание, ще ме спират насредата на пътя да ми дуе мускули само защото "колегата" му от границата не си е "свършил" работата или я е свършил, ама за собствената си сметка и всички го знаят. Затова едното е ГРАНИЦА, а другото път, територия. Пак с базуки комари трепем.

ИЗБОРИ 2016 - БЪЛГАРИЯ Е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН 1 януари 2007 г. България става член на Европейски съюз. Ето го резултата само за девет години членство в ЕС - бандитизъм и паразитизъм, със съучастието на представителните политици на ЕС и САЩ, и България. Комбинацията на 210 място по раждаемост и 3 място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население за 2015 г. Всяка година българските граждани намаляват с около 80 000 души годишно. Това прави скорост на намаляване средно по 220 души на ден или 9 души всеки час. България е първа в Европа по детска смъртност. България води класацията по самоубийства и самозапалвания в света. Влудяващата бедност и мизерия на огромни пластове от гражданите на България извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия - физическо, ментално и емоционално насилие над тях всеки ден. България е на едно от последните места в целия свят по реален размер на работните заплати. България е просто един концлагер на ЕС. Концентрационният лагер (концлагер) е голям център за масово задържане, предназначен за политически затворници както и за етнически или религиозни групи, които са лишени от свобода без съдебен процес. Понякога концентрационните лагери са използвани като места за принудителен труд (т.нар. трудови лагери), представяни като трудово-изправителни институции. Но в много случаи концентрационните лагери са използвани за физическото унищожение на затворниците (т.нар. лагери на смъртта). Кой носи цялата отговорност за България.Представителните политици на ЕС приеха България в ЕС. Българските граждани не са приели ЕС, а той прие тях. Ето защо цялата отговорност безусловно носят бившите и/или сегашни представителни политици на ЕС и България. Престъпленията срещу човечеството и мира са без давност. Там където има двоен стандарт, там винаги има робство или фашизъм. Не на робството, не на фашизмът, не на концентрационният лагер наречен сега "България", който е създаден умишлено само от представителните политици на Европейски съюз и САЩ, и България на 1 януари 2007 г. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.bg Bulgarian - English

А знаете ли що е то фашизъм? По всичко си личи , че не.

казано, браво!

Та този разговор се състоя преди три дни!!! Кога пък отчетоха по-доброто взаимодействие??? То бива журналистите да лижат, ама пък чак толкова е срамота!

Щом разни Динковци могат да ловят бежанци, а полицията не може... представете си какви курумпета и некадърници ни управляват. Орбан построи оградата по границата за по-малко от седмица, Тиквун нарочно я бави вече 2 години. Защо ли?

Тиквата няма обекти за рязане на ленти и сега ще реже ленти на откриванията на подвижните КПП-та. Всеки ден на различно място. А колко по-лесно и ЕВТИНО беше да се построи граница и да се засили гранична полиция. Ама явно някой е замесен в каналите. Вие се сетете кой.

КОЙто не може да се справи политически с Близкия Изток раздухва колко опасни били бежанците, за да може да разположи некакви демек спасяващи заптиета по чужди граници. Тези бежанци изобщо не щат да остават в България. Повечето от тях (авганци - нормални хора) са бежанци с десетилетия. Защо от миналата година меркелица млъкна за държавния дълг на германия?

..Аааа ..през горите и шубраците ,доловете и ливадите кой...ще ги варди ,бежанците ,бре...!?Трябва г-жа Меркел да ..питате..!?

"МВР отчете добро партньорство с Турция за пресичането на мигрантския натиск, особено след разговора на премиерите Борисов и Йълдъръм". - Защо са тогава тези КПП?

Няма никой в тази жална д-ва! Няма полиция,няма МВР,няма управление! Има и един жалък народ,който си трае и чака. Чака да бъде пометен и от собствените му домове !Спете,после къде ще бягате! Сънят свършва!

С това МВР признава официално че не може да се справи с опазването на границите ! Контрола на всеки който идва на територията ни се осъществява на гранични кптт-а, а останалата част от границата се ОХРАНЯВА г-н Борисов !!!

Пожарникаря вчера ряза ли лента, моля ви, дир, напишете, щото ако не е рязал, значи работата не е на добре....

Добра идея