Кола с афганистанци блъсна патрулка при гонка в Бургас

Автомобил, превозващ афганистанци, е блъснал полицейска патрулка при гонка по улиците в Бургас, съобщиха от полицията в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Кола с афганистанци блъсна патрулка при гонка в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се, защо световните медии не коментират този факт?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!МАЙ СТАНДАРТЪТ Е ДВОЕН???????

Световните медии отразяват гръмко само това, което е в защита на "бежанците". Инак са обективни.

Сестри мои! Вас само ви биха или ви и е...? Ако сте се отървали само с бой - късметлии сте, сестри мои!

Географията явно е пропуснт предмет за цели поколения политици и журналисти, които знаят къде е Доха, но не и Средец, които определят зона на 50-60 км от границата, като ''гранична" - то така само Казанлък и Велико Търново не са гранични зони според тях.

Каналджиите, заедно с превозваните от тях мигранти, обратно в Сирия или Авганистан ако може! Товарят се на самолет и се пускат с парашути, па който оцеле, ама следващите ще поразмислят.

Със сигурност тука има и хора с бизнес. Помислете как да поощрим този човек - с оръжие-награда, с безплатно за него съдействие на адвокати, с парична награда, с помощ от психолог за преодоляване последствията от застрелване на нарушителя. Защото не плащаме ли на наша армия, ще бъдем * и обирани от чужда. А някак си не очаквам ББ да свърши това, Плевелиев и останалата част от колониалната администрация пък - абсурд. Време е за новия чорбаджи Марко от "Под игото" да се събуди.

Не се казва ,,Под Игото,, Казва се ,,Под Присъствието,, По-малко дискриминационно звучи.Питай Хелзингския комитет

Трябва ли ни този министър председател и този главокомандващ които не могат да защитят българския народ а режат само ленти и теглят заеми.

Сега ще получат ли статут на бежанци?

Проблема е в нашия криминален контингент! Всички само с това се занимават! По-лесно е и по-бързо се печели! Ако каналджиите /престъпници с досиета на свобода/ са под контрол, няма да има и мигранти!

Каналджиите са съучастници или укриватели и трябва да се наказват веднага по НК.

Уж сирийци чакахме, само авгани идват, уж ограда правихме ловиме ги на 50 км на вътре, уж били "Мигранти" а пък те въоръжени .......... уж свободни медии имаме, а те ни лъжат както си искат, това държава ли е !??

три леки автомобили - kakva e taia negramotnost

Ако това се беше случило в САЩ щяха да стрелят в колата с противотанкова граната и след това щяха да броят загиналите съучастници. Кльона на границата бе тикво смотана. Като военна зона.

Ама и вий сте едни! Хората тръгнали да ни оправят генофонда, осигуряват лекари, инжинери,учители... Вий ги нещете. Ше ви сложим чипа.

Ами така трябва да бъде, докато не се застрелят и мигранти и канаджии български граждани това няма да спре!Все пак това е държавна граница не сме тръгнали до магазина и да си правим каквото си искаме!Само стрелба на месо ще прекрати нещата!

Лошо взе да става. Все повече и повече са, а граничарите ги е страх да стрлят щото няма кой да ги защити след това.

Какво търсят чаршафите в Бургас .Това по Тошо беш абсурд.

Огън по сганта докато е време!!После ще е късно...

Крайно време е всяко незаконно преминаване на държавната граница да се приравнява на агресия срещу суверенна държава и всяко съдействие с агресора да се счита за измяна на Родината и наказва съгласно военновременните закони!

Турция отвори границата вече! Или ще плащаме или ще се стреляме!

Нали, двете държави са в НАТО, Пасито от Габрово плачеше от радост при приемането ни в пакта.

1. Защо се говори за криза в Сирия, а всички незаконни у нас са афганистанци? 2. Как влизат тези пампайци в България? 3. Кой ги е заблудил, че тук спим и кое им дава кураж да влизат в големите ни градове? 4. След всеки инцидент, което у нас вече стана прецедент, променят ли се мерките, численият състав на полицията и режимите за достъп? 5. Какво трябва да се случи, за да имаме по-адекватен отпор на случващото се вече месеци? 6. Чие разрешение ни трябва? 7. Нали сме независима република? 8. Не е ли сега времето да покажем на отнесена от измислени идеали Европа, че не сме заспала орда, а сме народ с достойнство?

Диплодоците, които не си задават въпроси и само цъкат минуси да си знаят мястото! Един анемичен и безмълвен минус е нищо, в сравнение с едно аргументирано изречение!

На "женския пазар" едно ЕЖК-а, потвърди, че индианската нишка през с. Грънчар, Бургаско, Странджа, била доста "дебела", непрекъсваща и с голям дебит.........иначе коя медия ще отиде на границата, хайде холам.......ЕС е такъва разграден двор, че .......куче влачи вагон - диря няма.........

Траурна агенция обявява взривяващи оферти за екскурзии до Ислямска държава!

как тия въобще са в Бургас.Какво изока главокоманващия и предсдатля боисов по въпоса.Изобщо тия двамата за какво ни са като н могат да с гижат за сигуността на гажданите да теглят зами и да режат лнти ли?Защо до ден днешен костов не е в затвора за съсипване на армията за нарязаните миг 29

Виждам позитивен прогрес в отразяването на новините. Първоначално бяха "бежанци", клети и изстрадали. После станаха "мигранти". Днес вече ги пишат по националности. Предстои да дръзнат да напишат и истинското им наименование: агресори, терористи, армия.

Това са си чисти агресори!То вече не е миграция,а превземане на територия! Само през нощта в София са заловени 80 авганистанци,в Бургас 20,50 други са се опитали да преминат и са дали 1 жертва....всичките забележете са авганистанци! Няма,как да се приемат толкова хора,да не говорим,че тези са малоумни и не стават за нищо,а и идват с техните си култури и религии... Не знам,как може да бъде спрян този бежански поток,освен вече да се използват крайни мерки...

а тия от патрулката оружие немали ли са ?

Новината можеше да е и по-добра - 1 задържан и 54 застреляни.

История на Гранични войски, НРБ: На 1 юли 1953 г. младши сержант Вергил Ваклинов на 23 години, влиза в бой с въоръжена група от 4 диверсанти, завръщащи се в Гърция. Диверсантите са подпомогнати от английското посолство, след терористичен акт/отрова във водата на пионерски лагер/. Групата е убила от засада двама граничари и служебното куче. Граничарят Вергил Ваклинов влиза в бой с диверсантите, убива трима, но е тежко ранен. Тогава кучето му Вихър разкъсва последния диверсант, но също е тежко ранено. . След приключване на сражението Вергил Ваклинов през нощта в продължение на часове е носен на ръце от другарите си до съседното село Марулево, където селяните окосяват голяма поляна, за да може да кацне изпратен от София санитарен самолет, който да го транспортира до болница. Въпреки положените усилия от другарите му, от местното население и от властите, Ваклинов умира по време на полета. С министерска заповед младши сержант Вергил Ваклинов е повишен посмъртно в звание младши лейтенант и получава отличието Герой на Граничните войски. В негова чест през 1960 г. село Марулево е преименувано на Ваклиново. В центъра на селото е издигнат паметник на граничаря Вергил Ваклинов и кучето му Вихър. По време на демокрацията, паметниците са разрушени.

100000000000000000000000000000000000000 +

Тази демокрация превърна България в разграден двор. Колкото повече минава времето, толкова повече ми се струва, че комунизма имаше и хубави страни. Поне ни пазеше границите. Хората бяха патриоти, а сега се състезават по продажничество на България.

Демокрацията не може да реализира високите очаквания за морални и общочовешки ценности. Тя е просто оправдание за алчни и продажни политици, които ти продават нищо, докато планират да ти вземат всичко. С нищо не е по-добра тази обществена система от предишната! Направи стойността на човешкия живот равна на стойността на един хляб.

Това е показателен случай за времето, когато бяхме държава! А не бананова република!

Преди малко пратих полиция по едни други. Дано ги хванат. Време е да видим кой е полицай и кой хрантутник, кой има гъзец да учасва в гонка и умее да ползва оръжие в защита на милата ни Родина, българската дъжавност, реда и законността.

и по телевизиите "не купуваите контрабанда"! няма граници-каква контрабанда?!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това що не го отразява CNN.

еврейска, световна цензура и манипулации.

ЖИВЕЕМ В УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!! ИМА ЛИ ДЪРЖАВА???ИЛИ НЯКОИ САМО СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ!!! И ДА ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА ТЕЗИ,КОИТО 26 ГОДИНИ СА НАЧЕЛО И УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИНА!!!

Цяла Странджа-Сакар се епревърнала в палатков лагер.Всеки ден там по селата имат неканени гости.Възрастните хора там умират от страх.

онзи ден прокуратурата на германия започна дело срещу някой си, който направил две бесилки, като ги определи, като заплаха, нарушаване на обществения ред и т.н.т. на това явно нарушение на всички закони какво ще се каже? ще си остане "гонка". и сега от вредното за света еврейско оон - да не подгоните сега полицаеите по новия закон за "джигитите", че са участвали в гонки, ей, лицемери с двойния аршин.

Граничарят да бъде награден и поощрен!!!

История на Гранични войски, НРБ: На 1 юли 1953 г. младши сержант Вергил Ваклинов на 23 години, влиза в бой с въоръжена група от 4 диверсанти, завръщаща се нелегално в Гърция,. Групата е водила бой и убила двама граничари. Граничарят Вергил Ваклинов вдлиза в бой с диверсантите, убива трима но е тежко ранен. Тогава кучето му Вихър разкъсва последния диверсант, но също е тежко ранено. . След приключване на сражението тежко раненият Вергил Ваклинов през нощта в продължение на часове е носен на ръце от другарите си до съседното село Марулево, където местните селяни окосяват голяма поляна, за да може рано сутринта на 2 юли да кацне изпратен от Софиясанитарен самолет,[1] който да го транспортира до болница. Въпреки положените усилия от другарите му, от местното население и от властите, Ваклинов умира по време на полета.

Има доста милиционери -макар пенсионирани. Върнете ги на служба, за месец-два няма да има еми-ами-ими-гранти, нито наркорафиканти. Живи де...

и да не са пенсионирани милиционери, ще се намерят доброволци, които да отстрелват нарушителите на границата - не всички в тази държава са путьовци! Ама като министърката е п.тка и комисарката по външна политика е п.тка и най-голямата сила в ЕС се представлява от п.тка каква политика да чакаме?!!

И днешните си могат - само да им позволят да се държат мъжки, а не като дресирани пудели!

безпаричието направи българските патриоти предатели . Кой ги вози тия емигранти ...... жалки наследници на българския род. Що не се обяви официално че ДЪРЖАВА НЯМА ....което е очевидно и кой както му ДОЙДЕ

Не безпаричието, а алчността и желанието да изкараш лесни 1000 лева за половин час.

Добре и това да е причината ..... резултата предполагам не те кефи

що трябва да са наследници на български род: ей виж Алгафари, Хампарцумян, Читак казак и разни други такива какви видни българи са!

Кавото и заглавие да му слагате на този текст, той НЯМА да стане световна новина. За разлика от другия с убийството.

Какво убийство, бе перекнеде седерасто-гробарско. Това е законна самоотрбрана.

Афганците с далеч от пазарната икономика. Ноу мъни, няма трапсфер към Юропата. За едни жалки 1000 евра да се подлагаш на куршуми, макар и летели към звездите, пък рикошеирали, мама му стара! Не е късно все пак, Цацаров заедна хилядарка ще ви реши случая

Опомнете се хора, бъдете толерантни, бъдете европейци ,посрещнете бежанците и ги приютете ,нахранете ги,дайте от залъка си,нека да пазим демократичните ценности .

кат та сгащят демократично и ценностно във входа ти, когато се прибираш каталясал/а от работа и ти отмъкнат квото могат и ако останеш жив/а... не може да приютиш всички, а и не бива

Не мога да повярвам, че това е нещо различно от зле прикрит сарказъм...

Когато полицаите не са в схемата възникват и конфликти. Бизнеса с трафик на бежанци се разраства и няма време да се утъпкват канали и създават връзки и покровителства.

Като намерят двама-трима обезглавени превозвачи край сръбската граница и ще премине тая мода.

Как така ще избягат каналджиите ? Май полицията делят с каналджиите.

Ужас, горките граничари и полицаи, после не им завиждам колко кофи с мастило ще изпишат за тези случаи, ще ги разкатаят.

По Живково време никой нямаше да има Опел или Ситроен, най-много Москвич, а в Москвич не може качи 50 афганистанеца! Пък и тогава нямаше нужда афганистанците да пресичат нелегално границата, Живков си ги водеше тук да си опрашват гяурки... затуй е пълно сега с разни харабелчета...

Ако ви спрат хора и ви питат на развален английски нещо за границите,кой път или подобно веднага звънете на 911. Казвате им янки -гоу хоуум. Показвате къде е уест и прекратете разговора веднага

Боряна, с картечница! И гранатомет, да Й се зачисли. И, гащеризон, без тесни поли ! И според врага, баби майки и деца, или опасни "Хомогенни групи", сама, да си избира, оръжието с което да ги спира ! Как ще ги спрем Афганистанците, и КОГА? Да чакаме ли Третия мандак, или СЕГА ! джантата

Не се залъгвайте, че това са чужди емигранти - арогатността е присъща за родните бандити оставяни необезпокоявани, неосъждани и свободни повече от 20 години. Сега тези се занимават с трафик на хора и не им пука да нападат и полицаи.

Напрово да им режат ръцете на трафикантите.

да бе, да. после да им плащаме инвалидна пенсия. по-добре да им режат главите.