17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маските са в ПОЛЗА само на КРАДЦИ и ИЗМАНИЦИ като оня Семерджиев.... НЕ можеш да ги ПОЗНАЕШ докато КРАДАТ или продават НАРКОТИЦИ... ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! ВАЖНОТО е да НЕ носим МАСКИ ние, българите !!! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Само 100 пъти по-заразен? Аз четох други изследвания, според които е 15 344 пъти по-заразен :)))))

Davi eba maikata s tia zoni.

Явно войната отиде в киреча....трябва ново плашило...

дирници, заврете си паниката, която се опитвате да създадете там, от където сте излезли.

❤️Здравейте. Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Малоумници, излезте навън (ама без маски), огледайте се и вижте какво се случва: Хората си живеят живота, и на никой не му пука за малоумния ви ковид. Така и ще бъде, колкото и да дрънкате глупости. Нищо лошо няма да се случи!!!! А който го е страх - да се затваря и в бункер ако ще.

Каза човека в бункера заврял се да чете дир.бг. верно ли си навън и живееш живота? ;)

Гледай, сральо! Ковид е тук и сега, а ти си нагло същество, което няма да го има до 5 години. Такива като теб са зловредни и на изток и запад ги съдят за дезинформация. Понеже няма как това да се случи в "Татковината ни" - ела да ти налея малко акъл от първо лице. Не говоря за диспут.

хапчетата. Редовно.

Според Worldometers България е на 93-то място по седмична заболеваемост и на 57-o по седмична смъртност с ковид. На 6-о място по седмична смъртност е мега-супер-дупер-антиковидната Нова Зеландия, на 8-о място е мега-ваксинираната Малта. Пак на 6-о място по седмична заболеваемост е Нова Зеландия, а на 9-о е Гибралтар, със 100% ваксинирано население. Ваксинирайте се, да не изоставаме от цивилизацията :)

В колко от тези сттани минават милиони антиваксъри ( но платежоспособни), не като теб? Статистика, тъпако?

В Нова Зеландия антиваксъри не минават - не ги допускат. Ще трябва да поумуваш за друго обяснение.

да започне възраждане пандемията чрез раздухването на ковид истерията у нас и веднага клакьорите започнаха да изпълняват този ултиматум ! "Броят на новозаразените" започна "да расте" и всичко ще свърши когато народът бъде принуден всички да се ваксинират и то не еднократно, а "сертификатът" стане задължителен за да имаш право дори да излезеш от дома си! Войната в Украйна попречи на мнозина да си приберат печалбите от ваксините, тестовете и процедурите по сертификатите и сега отново започват да ни правят на опитни мишки и да ни се месят в живота като ни правят затворници в собствените ни домове!

Онлайн ваксиниране е работата....

Тоя просто не е в час... "100 пъти по-заразен от грип и некви такива" ... ма да бе, то затова изчезна грипът, нали - щото като влезнат в едно помещение с ковида и оня му бие шута направо. То в такъв случай, при такава фантастична заразяемост, каква файда от парцалче, през което можеш да гасиш запалка? "Най-голяма опасност през лятото има в София" - баце, лятото София се опразва яко, не знам дали си забелязал. Така де, да видим онея 70 000 заразени дето ги обещаваше ей този същия от януари, после ще мислим за нова вълна ;)

Pochna se pak,ludetini !!!

Поне 50% от положителните тестове са фалшиво позитивни. Жената го изкара, и аз покрай нея. Моя тест отрицателен, нейня положителен. Не им вярвяайте! ЛЪЖАГ!