Руски военен: Сирийските бунтовници правят химическо оръжие

Руски военни са открили в сирийския град Дума лаборатория на бунтовниците, в която се произвеждало химическо оръжие и се съхранявали компоненти за него.

Обратно в новината

Коментари - Руски военен: Сирийските бунтовници правят химическо оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е верно, че са унищожили лаборатории и складове на Асад за хим. оръжие, е все тая по какъв повод са го направили... Даже довечера трябва пак!

Aaaa ясно, КГБ се разработило. Само дето като разглегаме хронологията прозира некадърната работа на тъпите руски агенти.

BILBO,"тъпите руски агенти "казаха ,че на местопрестъплението няма признаци за БОВ,а това ,че лабораторията може да е на друго место.Според те отровата за Скрипал е изработена до дръжката на вратата му така излиза според твоята логика.

разбира се, че сирийските бунтовници правят химическо оръжие! дори са толкова тъпи, че след като го направят, не го ползват да тровят русские нашественици, не тровят поне ордите на асад, а го ползват да си тровят децата и жените!

Правят го в количества, дето им стигат само за беззащитни хора, а и не им стиска да го ползуват срещу руснаците, че след това на тия "бунтовници" ще им се стъжни.

То пък кой ли вярва на лъжите на Запада?! 1999 - Излъгаха за Югославия 2003 - Излъгаха за Ирак 2011 - Излъгаха за Либия 2018 - Излъгаха за Сирия 2014 - Излъгаха за Украйна 2008 - Излъгаха за Грузия 1964 - Излъгаха за Виетнам (Тонкинският инцидент е операция на САЩ под фалшив флаг за да започне във Виетнамската война. 1990 - Излъгаха за Ирак 2001 - Излъгаха за Афганистан 2017 - Излъгаха за химически оръжия в Сирия 2001 - Излъгаха за 11 септември 1941 - Излъгаха за Пърл Харбър 1969 - Излъгаха за Луната Излъгаха за Гуантанамо Излъгаха за за Бин Ладен ... Лъжите са безброй и не мога да изредя всички!

Аз вярвам е не на сто процента, но повече вярвам на "запада" отколкото на кухите руснаци. от руснаците сме виждали много по-просташки лъжи и все пак, те живеят в лъжа от 1917 и още не са се научили да лъжат достоверно.

Така е, американците много лъжат, ама си правят майтап! Когато БВП на САЩ е 20 пъти по-голям от БВП на Русия, може да си правиш майтап! А когато си със съдрани гащи, майтапа не вървой и даже е опасен!

Че к'ъв им е проблемът да са с 20 пъти по-голям БВП от Русия? Прибраха златото на всички страни по света и не го връщат. Задлъжняли са с повече от БВП и не връщат. Печатат си парички когато и колкото им трябват, с което фактически ограбват всички останали страни. Е, вярвайте им на такива! И им се радвайте и ръкопляскайте, че то въпрос и на морал, и на възпитание, и на способност да се различава доброто от злото! Сигурно и на мутрите вярвате повече, отколкото на обикновените хора, заради скъпите джипове и златните ланци, ама то си е Ваша работа.

Руски военни са изградили и открили в сирийския град Дума лаборатория на бунтовниците, в която се произвеждало химическо оръжие и се съхранявали компоненти за него.

Имало ли е тържествено откриване с тостове "За здравие", с "Бояршник"?

Прав си. Как ще повярват тези,които работят заедно с екстремистите?

Западняците ли, е те за това бомбиха, да заметат следите, ама пак логистиката им не е у ред, пропуснаха некои места.

Страшно ме кефят братушките, знаят че никой не вярва на лъжите им, ама ще се скъсат да лъжат, като за последно!

Накрая ще се окаже, че тези "химици" са си получили висшето образование в Москва, и са се квалифицирали в някоя секретна руска лаболатория! Много лесно ги разкриха!

Но вече известно е, че англичани помагали на предишния Ирак с хим.оръжие.

Легендарният музикант от Пинк Флойд Роджър Уотърс заяви по време на концерт в Барселона в петък, че счита Белите каски за фалшива организация, която пропагандира в полза на джихадисти и терористи. Та питам аз - може ли една организация, която се финансира от САЩ и от богати сирийци, живеещи в САЩ, при това на страната на сирийската опозиция, да бъде достоверен източник на информация.

Е пъ Русия, дето финансира Асад, и изравнява с бомбени килими градове и села в Сирия, може ли да бъде източник на достоверна информация? Пъ щом и певците станаха източник на достоверна итформация, утре ще я търсим от чистачите на градки тоалетни в Русия!

Иван Петров

бомбардира и убива терористи и тук там цивилни... но е там законно, докато щатите не убиват ... при техните бомби и куршуми заобикалят косвените жертви...

Крокодайл, това е почеркът на Коалицията, да изравняват градове и села със земята - болници, църкви, джамии, мирно население - когато фактите говорят и боговете мълчат, ясно ли ти е? Или немаш и основно образование?

Следващото съобщение ще бъде НОВИЧОК е произведен в секретна лаборатория на бунтовниците в Сирия с помощта на Англия! Преди седмица-две, англичаните бяха прехванали SMS от Сирия "Пратката е доставена, двамата получатели я приеха"! Ама крият, гадните ингилизи!

Ах , тези лоши сирийски бунтовници. Трябва да ги напляскаме друг път да знаят.

Тук е пълно с българоговорящи руснаци.

полуграмотни тролове, по-точно един трол, храненик на нпо на сорос - по-известен като "той".

Западна Европа отчаяно се нуждае от работна ръка и млади хора, за да си поддържат икономиката и пенсионерите им да взимат високите пенсии. България, Румъния, Полша и Украйна се оказаха недостатъчни, трябва още хора, особено мъже без хомосексуални наклонности, в каквито се превръщат масово местните западноевропейци. Войната в Сирия е вид решение на проблема, за да дойдат "мигранти" към Англия, Германия и Франция. След Сирия ще има друга война. Преди време войната в Югославия имаше същата цел и попълни редиците на мързеливото, глуповатото и извратеното младо население на евроатлантиката.

Ако Западна Европа искаше само "работна ръка и млади хора, за да си поддържат икономиката и пенсионерите им да взимат високите пенсии", щеше просто да направи подбор на подходящи кадри и да ги приеме на работа, а не да води война в Сирия и да приема тълпи от всякакви и то без документи, за които не знае нищо! Освен това само 1/5 от т.нар. "бежанци" са сирийци!

МО РФ Вчера вече съобщи, че са "намерили" лабораторията, в която са произвеждали БОВ. Следователно всичко е подготвено за експертите на ОХЗО и няма повече пречки да стигнат до Дума. :) Като знам подопечните на МО РФ как се справят с пропагандните задачи, имам един пресантиман, че отново ще се забавляваме за сметка на МО РФ.

Но на Русия никой не попречи да окупира части от съседни държави. Като почнеш от Финландия та свъшиш с Молдова - няма не ощетен съсед!

това, че си дошла тука от бивш усср, не те прави руснак.

Финландия, неграмотнико, суверенна, самостоятелна държава.

Чудно защо руснаците откриват разни неща, които никой друг не вижда. Може би защото са не съвсем като останалите хора, а?

как ти не си видял и чул това, което чуват и виждат другите, с нормални сетива. вероятно си глух и сляп. не, ти си просто кон с капаци и не си никакъв руснак, а неверник от някоя група поддръжници на "бунтовниците" в интернет, техен политкомисар.

Русия пречи на САЩ: - да световен диктатор; -да напада чужди държави; -да ограбва ресурсите на други държави; - да раздава "правосъдие" по своя преценка; - да бъде "America first".

Китайците не им пречат, те просто ги изпреварват! Може и така....!

На никого не може да пречи една държава на роби и алкохолици. Просто са голяма държава,която колкото ида е мизерна е световна сила и са заплаха за мира понеже малоумни роби се управляват от малоумни диктатори и действията им са малоумни.

Тези руснаци верно ни вземат за канарчета. Преди два дни твърдяха , че нямало никакви следи от химикали , а сега открили и склад с лаборатория. Демек ако експертите открият нещо , то да не е работа на Асад. Нещата най си личат , когато се прави опит да се замазва.

ти си червей , не си канарче, ще им се обадя да им се скарам на тези лошите руснаци

А ти Гого си просто руска подлога. Въпрос на избор, все пак и кучето си облизва разни изходни части.

От събота досега руснаците оборудвали лаборатория за "терористите" за да я намерят вчера!! Не че някой ще им повярва.

Мисля се за добросъвестен. Все пак е неприятно български медии и сайтове като ДИР да опитват да ме правят без усилия на канарче. Горната статия е типичен случай.

А кой ги снабдява с материалите - УСА. УСА ще фалира за 3 дни, ако не продава оръжие. Държавите ако искат мир трябва да направят бойкот на УСА оръжията.

Лавров: Наши специалисти ходиха там и не откриха следи от химическа атака?? Руски военни: Намерихме лаборатория за химическо оръжие?? Тия идиоти да вземат да се разберат помежду си кой лъже!!

А ти къде виждаш противоречие ? В Солсбъри има военна химическа лаборатория. И какво - нима има атака с химическо оръжие ? Опс, извинявай. Всъщност имаше атака. Там отработиха схемата, приложена месец по-късно в Сирия.

Първо се кълняха че не е имало химическа атака, сега намерили лаборатория?? И как няма противоречие?

Всъщност истината за Скрипал е, че сам се отровил от угризения, че е предал скъпата си родина......

По-скоро някой идиот да вземе да разбере разликата между "атака" и "лаборатория".

От малария умират над 100 000 човека годишно. Да сте видели три ташак лъжливи държави да правят удари срещу комарите на стойност милиони? Няма такава работа ... 40 отровени и проблем, 100 000 не е наша работа ... разликата е в парите. Не гледайте какво говорят измекяр великите сили ... вижте какво правят. Съсипват Сирия и след тяхната намеса страната и европа са много по-зле!

Поздравления за коментара! В страните с малария няма петрол и газ.

Боже опази! Само това остана, да тръгнат да трепят маларийните комари с Томахавки! Моля Ви се, не ги призовавайте да се борят с маларията!!!

Източник от разузнаването: Терористи и актьори от "Бели каски" в Сирия подготвят нова бомбардировка с химическо оръжие, за да обвинят Асад - 10 април 2017 г. Не ви ли прави впечатление цикличността на събитията.

Да, прави ни впечатление руските лъжи!! Там терористи няма!!

Сус бе керата!

Руснаците като са виновни почват да хвърлят всякакви версии!! Първо лъгаха че техни специалисти не били открили следи от химическа така???? Сега пък намерили лабораторията от която била направена тая атака?? И кое е вярното? Имало ли е атака или не?? Оплетоха се в лъжи.

Четете един по специален сайт. Там си го пише ачик ачик че малко преди това на "пошещение" е бил Джон Маккейн, подлогата на кликата Буш,Клинтън,Сорос и тези до "умряло море".

И идва Асад, целият в бяло. Браво Масква! Браво Путин! Няма да има газ от Близкия Изток за Европа и толкоз! И българските путинофили са против. Така де.

Тъй де. Всички знаем, че на никой не му пука за сирийците и държавата им. Никой не интересува дали наистина е използвано химическо оръжие и от кого. Важното е да се защитават американските интереси в региона.

Пардон, руките интереси. Чудно е как така толкова много българи, смятат, че интересите на Русия да продава по-скъп газ в България се припознават като бъгарски интереси!? И всячески пречат на всякаква възможност за диверсификация. Включирелно с дебеловрати момченца, които устройват "референдум" в добруджа против добива на газ. По-добре от Русия да го купуваме, нали? Ама това, друже, е национално предателство и скоро ще се плаща за него.

А от къде взеха хеликоптери за да я хвърлят тая химическа бомба върху себе си?? Руснаците лъжат като разпрани!!

Руснаците лъжат от 1917 година, та досега. Българските им лизачи се възхищават онемели.

Ама то химическо оръжие само от хеликоптери ли се хвърля ?

Това е хвърлено от хеликоптери , казаха очевидци.

Асад няма нужда от провокации, от такива имат нужда губещите талибани, подкрепяни от САЩ. Колко му е да се произведе химическо оръжие, в един гараж може да се направи и да се ползва за провокация. Това е най вероятната версия, пак сценарий на циркаджията Тръмп и неговите крави-генерали!

Ами направи ти като е толкова лесно а?? И ни покажи?

кажи си адреса и ще ти изпратя едно "писмо" такива като теб соросоиди така ще трябва вече да се лекуват

ква стана,а ?!не ,че някой се е съмнявал в това ,че това е твоя провокация,ама нейсе!!същото е и със Скрипал,безмалко да утепате своя човек !!изложи се,Путин е прав,язък за перчема ти !!

Руските лъжи нямат граница!! От събота досега тая лаборатория правиха за да я покажат на ОЗХО?? Фабрикуваха доказателства??

След като в други освободените гадове намериха английскаи оръжията и американски високотехнологично оръжия, сега в Дума намериха и фабриката за БОВ. Режима на Асад може да следи само територията които контролира за БОВ. Другите територии се контролират от запатните терористи.

Намерили са неща които сами те са подхвърлили!! Най лесната пропаганда.

Затова ли англичаните не допускат разследват по случаят "Скрипал"? Защото доказателства са им подхвърлени?

По-тъпо нещо не бях чул;! Руснакът кърти мивки с лъжи и слабоумие

идея за ново име искаш ли ? "американски използван презерватив " как ти харесва ?

Сега вече ми е ясно- сирийците направиха Новичок и напръскаха своите близки! Чак и за Англия имаше и само по случайност удариха Скрипал и щерка му! Яко! Мноо яко! Значи, както казва човекът , така е!

марсианците дойдоха и хвърлиха химическо оръжие / газ/. никой друг не е виновен. нито Асад, Нито Путин.

хаха знаех си ...запада згреши и този път .....

каквито и глупости да пишете, тоя път Путин го хванаха, драскачите тук, да го ....

Всички знаем, че западът организира провокациите с химикали в САР. В тази поредна находка няма нищо изненадващо. И преди в районите, освободени от окупацията на терористите са били откривани подобни лаборатории.

Най-противното на тази война е,че човек не може да разбере... Кой срещу кой е... Сащ със кюрдите ,турция против кюрдите,Сащ със Турците(официално),неофициално... Против. Русия с Асад ,обаче и с Турците(неофициално). Русия... с Израел проблем няма(официално), обаче е съюзник с Иран ,на които цел в живота е несъществуването на Израел. Турция и Израел имат търкания.. Обаче се явават като съюзници срещу Асад... Бунтовници и исл. држ. Няма да коментирам,за мене това са клонинги на Цру,които сами признават ,че на моменти воюват сами срещу себе. СА са касичка на Американските интереси. А Европа играе подгряваща група на Сащ. Не виждам светлина в тунела!!!

Добрите са срещу лошите. Както винаги е било, е и ще бъде.

що не ни дадете един случай, в който след химическа атака и влизане на сирийската армия в населеното място, БЕЛИТЕ КАСКИ не остават в него.. Нали са ГРАЖДАНИ, ДОБРОВОЛЦИ при това. Не са въоръжено формирование. От какво се страхуват? Те не остават ли да се грижат за ранените, да погребват трупове.. И не постнат барем една снимка на гроб, в който е погребана жертвата. Па да пуснат и едно тайно писъмце до ОЗХО на ООН и да го посоча де е този гроб. Една есхумация под надзора на ОЗХО е достатъчна...

белите каски на извънземните -това е единственото обяснение .

Сега, нито Русия, нито Москва, Новосибирск или Владивосток са "първоначално твърдеше, че не е имало никакво нападение с химическо оръжие в Дума, а после обвини бунтовниците, че това е тяхна провокация, извършена с британска помощ". Винаги са казвали едно и също: че не е имало химическа атака и че ВИДЕОТО, което се разпространява от алахакбарите и заради което техните патрони хвърлиха 103 томахавки, е постановка и провокация на "бунтовниците" канибали, извършена с британска помощ.

Трябваше им време на рашките да организират тая бутафория с лабораториите и затова не пуснаха хората на здравната организация, уж че сигурността ала-бала. Сега вече могат да идат и да разгледат "лабораториите". Саме дето никой вече не вярва на руските приказки от 1001 нощ.

българското оръжие и сандъците от ВМЗ-то в Сопот, в онова мазе на болница в Алепо... Те и туй ли сколасаха да организират. А тук УЖ американска фирма го купувала.. Та чак фира едно американче на полигона на ВМЗ-то даде..

Пожелавам ти в твоя живот да изпаднеш в ситуация в която си обвинен за нещо което ти знаеш, че не си го направил, но и не ти се дава възможност да докажеш че си невинен.Ако си спомниш моите думи ще разбереш колко лесно се пишат глупости и колко трудно се доказва истината.

1. НЯМА АТАКА. СОРОС СОРОС. ВСИЧКО ИЗМИСЛИЦА 2. ДА ДОЙДАТ ДА ПРОВЕРЯТ ХИМИЦИТЕ 3. ДА НЕ ИДВАТ.. НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ ТЕРОРИСТИ. 4. ООО... ИЗЧЕЗНАХА - ДА ДОЙДАТ 5. ААа... НАМЕРИХМЕ БОВ 6. НЕ НЕ НЕ НЕ ... ТОВА Е НА ТЪПИТЕ НЕУКИ ЧАЛМИ 7. НЕ НЕ НЕ НЕ... НЯМАЛО Е ОБГАЗЕНИ 8. АМА Е ПРОВОКАЦИЯ НА АНГЛИЯ. ТЕХЕН Е ХЛОРА 9. бла бла бла Същата работа като с МН17

То за това украинският пилот обвиняван за свалянето на МН-17 се самоуби в дома си в Киев.

Русия нека си говори каквото поиска. Санкциите ще се задълбочат. Няма да стигнат нивото на Венесуела, но стандарт на нивото на Молдова очевидно ще постигнат. Как не се наситиха на лъжи. Такива новини отдавна не е имало. Такава хибридна война с нахалство е ужасяваща. Зомбираното простолюдие се държи като стадо и не разсъждава. Това трябва да се спре. Няма ли смел български политик който да спре тази смърдяща клоака.

Зомбираното простолюдие пише зомбирани, прости и дори просташки коментари като този който си написал.

ха ха ха ха... ох милите рашки... накъсаха се да си сменят опорните точки :))) всички противогази били инсценировка. Нямало такива кадри. Нямало газ. Измислица било. ами сега... ? ха ха ха на късокрачко му станаха краката по-къси

Кажете къде правят космическите ракети и коя космическа станция посещават.

с очите си, гледах и репортажа на един щастски журналист - абсолютно корктен репортаж, така че ряботата е ясна кои са белите каски, кои "бунтовници" се занимават с алхимия в дупките си - още в една стара тема казах, че ако има химия, тя е в бърлогите на т.н. бойци, а по същество терористи.

това американче, което направи абсолютно коректно журналистическо разследване и каза, че т.н. химическа атака е тъй наречена и нищо повече от това. тоест нямало е такава.

Злобата путинска е безкрайна. Жертвите в Сирия са произвеждали химическо оръжие, Скрипал сам се е отровил с английски Новичок, украинците сами са виновни за загубата на Крим и Донбас, украински щурмовик стреля по самолета на Путин и уцели МН-17 със зенитна ракета, всички, които са против путинския диктатор Асад в Сирия са ИДИЛ, турският диктатор Ердоган ту е ИДИЛ, ту не е.... Нещо да съм забравил?

никои не ти пречи да си ,,вярваш,,...!!! ,,луд умора ...нема,,...!!! и да го убеждаваш само му разваляш ...спокоиствието...!!!

Шило

Пак ли простотии? Нито британците вярват на Мей, нито американците на Тръмп. А след репортажите на Диляна Гайтанджиева, много се колебая и нашето място къде е.