17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятах да напиша истината: че статията ви е тенденциозна, че Аюсо беше първата, която поиска строги мерки, че правителството на Санчес от години иска да задуши икономически и социално Мадрид и че Пабло Иглесиас е опасен сталинист, който трябва да бъде посочен като враг на всяка демокрация. Първо не му публикуваха коментара и второ : видях, че Дир е сложила "рекламна" новина за Мадуро и Сегал. Казах си, че след като можете да пишете комплименти за този неграмотен мафиот и палач, който разруши една чудесна страна, какво да очакваме от тази страница?

Нормално, хората не искат да плащат високи данъци, които да отиват за издръжката на мигранти, които да безчинстват. Испания е страна с висока безработица и все пак Мадрид е място, където можеш да си намериш работа и да се издържаш. Хората просто искат да имат работа, а не популистки леви мерки, които всъщност правят положението още по-зле. Това се видя и в Берлин, където левите въведоха таван на наемите и резултатът беше, че жилищата станаха още по-недостъпни.

капитала - другото е популизъм

Видно е ,че никаде по света не искат леви правителства,защото освен да крадат ,те друго не могат да правят.Тръгнали да махат саркофага на Франко,глупаци та той е национална фигура на Испания.

Лош пример от испанските другари.

Колкото и странно да ти звучи точно Корнелия е българският еквивалент на Аюсо като дискурс и политически възгледи. А етикетите леви и десни са за простолюдието... Нещо като Левски и ЦСКА. Само че в България стига всичките дърти комунисти да се боядисват в синьо и Бай Ганьа си мисли, че гласува за дясното :)

Ильо ти пи ли си хапчетата тази сутрин.Не съм убеден.Каква Исабел Диас може да бъде тази недоебана овца,като само комунизъм и Русия и се върти в главата.

разбраха, че с помияри нищо не става и се върнаха към класиката.