17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От бранша посочват, че огромната хотелска база в Слънчев бряг може да се напълни само с организирани чартърни полети." - ами, организирана престъпност.

Браво на Памбос, че осигури ления сезон. Вече може да се прекратят държавните помощи за ХоРеКа сектора и Ричи да престане да реве по медиите!

Дали ще се справим с тоя Бум!???

А ще има ли бум на заболяванията от коронавирус в края на лятото, заради бизнеса на хотелиерите и ресторантьорите?! Каква ще бъде отговорността?

Важното е, че неприятните руснаци намаляват по черноморието ни. Всички други са добре дошли без орките на путлерь.

Така е като изгониха руснаците

Никога не сме гонили руснаците,това е глупаво твърдение. Но ни е ясна причината за трайното им намаляване по нашите курорти .Това са задълбочаващите се икономическите проблеми в Русия и обедняването на хората там. Особено на тези със средни доходи ,които можеха да си позволят почивка у нас.Та вече трето лято руснаците ги няма дори в техния собствен комплекс в Камчия. За сметка на тях пък непрекъснато се увеличава румънското присъствие. За румънците нашето Черноморие е това ,което е Северна Гърция за живеещите в югозападна България - близко и евтино. Плюсът за нас е, че румънците ни посещават през цялата година в празничните уикенди.

В Румъния нема руски кавали а в България е пълно

Тва и кучатта го знаят

Печалба само са хотелиерите от нощувки. Това туризъм ли е? Да чакаш на Румънци които са скъсани като Българи.

По добре скъсани румънци от опиканите руснаци, които ядат една супа 5 човека, ако можеш да ги наречеш така без да обидиш хомосапиенса.

Ти ако си барман какво те бъркат супите? Вкъщи си правя гъбена крем супа на блендера, но на работа правя коктейли. Тези които наливат на ол инклузив не са бармани. Наричат се Наливачи.

Тоя не е барман а психар, решил да се изявява медийно, щото никой за нищо не го бръсне, обаче ако го разберат кой е хотелиерите ,за такива писания яко ще си изпати

Латинорумънци пренаселили курорти, а досега чакали, че им бил скъп теста за корона вирус. Те и заможните руснаци дето нямали по 50 евро за виза сега може да ги последват

Щом цяло презастроено черноморие и държавата ни чака някакъв "латинофестивален" герой да им пълни хотелите е ново дъно. Този герой е известен данъкоплатец и таксите, които събира от танцуващи самотни мечки все ги прибира кеш. Драмата настъпва, ако му поискаш касов бон. Та така и с хотелиерите ни. И те мразят да плащат туристическа такса за посетител.

Хаха жалка пропаганда ! Повечето хотели няма да отворят и това лято. Тези които отворят, ще гледат ок по стария начин ден година храни, да избият по-малкото туристи. Да фалират и да затварят бетономорието.

По-противни туристи от румънските са еврейските туристи. Който е имал работа т кавина прасета и уроди може да ви разкаже цветно. Това не са туристи, това са антитуристи! На едно малко островче в Гърция бях свидетел как гръка изгони едни джюиши, събра цялата маса след тях, почисти им кочината и прекалено притеснен излезе с едни подноси с напитки да се извини на нас, останалите му гости, че сме присъствали на срамните сцени. А те не бяха една или две... две дърти еврейки ги влачиха да ги изкарат от заведението накрая...

браво. кочинаморието продълава да бъде усирано от мамалигарските мангали... apă fecală în porc ббаахаха

В Румъния няма ли от тоз вирус ковид, а че ще влизат свободно в България...???

Няма, горе долу от миналото лято.

не може ли да ви БУМНАТ един в чутурата?

Супер. Значи държавата и бедните българи няма да мислят родните мутрафони и бизнесмени от Бетономорието, да се преустановява и държавната помощ. Онзи ден гледах застрояването по Бетономорието. Няма една сграда, която да си прилича с останалите. Никаква визия, никакъв контрол. А в същото време страшно малка плажна ивица, която не позволява толкова голям брой хора - туристи. Когато Слънчака е пълен - трява да си хвърляш кърпата в 6 сутринта, за да си запазваш място. Иначе румънците вече взимат близо 2 пъти по-високи заплати от българите...

До месец пак са почнали да реват, че нямат пари, туристите намалели Х пъти и искат държавна помощ. Всички и всичко чакат на държавна помощ. Освен няколкото бизнес-центъра в източната част на София и служителите им home office, всичко реве за помощи, осигурява се на минимална, лъже и маже.

Големи простаци сте тези, които "си хвърляте кърпите", за да си пазите място.