Бум на COVID-19 в социален дом в Габровско

За по-малко от месец там са починали шестима души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дб - дебилите на бай-дън- . козлодуйски бряг - БУМ! Бум на ваксинираните педали! срещу радиация... :-)))

Трябва персонала на всички такива домове да е 1000% ваксиниран, както и клиентите. Сега собственика ще се усети че е загубил 12 % от клиентите си.

Нищо няма да усети. Следващите вече чакат да се "грижат" за тях,защото няма кой друг или близките не могат/не искат.

Умирайте тъпи българи, продължавайте да не се ваксинирате дебили.

Ваксината убива. А ти си ..

що не идеш на мaйка си в пу*ката

Горния коментар е за 777

В домовете за стари хора...ОБИКНОВЕННО има починали!!! А колко са починали в тоя дом-ПРЕДИШНИ ГОДИНИ? ИЗМАМНИЦИ-ТЕРОРИСТИ,БЕЗ СРАМ ДА ПРАВЯТ ПАРИ ОТ ЧОВЕШКИТЕ ТРАГЕДИИ И ПРИРОДНИ НЕИЗБЕЖНОСТИ!!! СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Бум шакалака! Антиваксърите ще обвинят ваксината.

давайба в остата дир ще блокирам на майкатипутката боклук!

Удобно ли изпускаш, че са били ваксинирани?

къде пише?

,,бум" за ковидидиотите

А модератора е пеерас

Гнусет боклук си

Поредната стакмистика

А така кажи им го разийш

Това са сухи съчки и без това щяха да умрат

Цялата гора изсъхнала бре!

Умирай ти неваксиниран боклук

някой ваксиниран служител е разнесъл вируса

Знаем колко обгрижвани са възрастните в такива домове. И как. Заминават си от недохранванване, изолация, от варварските грижи на персонала там.

Няма ковид, бе..

Живея си на запад - всички са добре, живеем си свободно, пътувам си където искам. Бях в Австрия миналия уикенд и сега съм в Швейцария. Тук там искат да ми видят документа за ваксина - показвам - взимам си биричка и си се радвам :) Никой не умира и не го умират с измислени пътеки. Със здраве. Всички млади умни хора дето знам избягаха от България ... тъпаците да си пируват.

Моли се един ден да не се окаже че най-разумно е да се върнеш в България, щото с тази западна свобода може и да не ти се получи. Като си толкова гурбетчия, я вземи и скочи до Австралия да изпиеш някоя биричка и се насладиш на свободния живот.

Пълно с прости хора които не могат да разберат че това е само началото. Стъпка от по-голям план с крайна цел пълен контрол и подчинение. Казаха ви го в прав текст - няма да имате нищо и ще сте щастливи. Низши духом хора... какво да ги правиш. Майнта и на свободата да си пи биричката и това е.

Пеост и беден

Браво, послушко! Имаш качества за слуга.

След масово тестване с фалшиви тестове се разбра че има болни.

???

И фалшиво починали. Ей ги на здрави са. Харчат си парите които им платиха, да ги пишат починали от Ковид. Техната ма ма.

Да минат on line

Няма излязъл жив от домовете за възрастни. Там ги вкарват ,за да се отърват. Дори се плаща на директорите да избиват хората.Целта е имот,влог,земя . Бой,тормоз,оскъдна храна,извеждане на слънце,извеждане на снега,връзване,обливане със студена и гореща вода. Концлагер със съгласието на правителството.

Видя се, че мерките не помагат

Хайде вече да спрем с тази истерия, а, може ли??!?! Аз няма да се ваксинирам и няма да спазвам мерки, точно както съм правил и досега, и както виждате нищо не ми се е случило!!!! И ще ми искат не знам си какви сертификати, за да мога да ходя на бар и на дискотека, моля, тия луди ли са?!?!! Държавата е длъжна да ми гарантира нормален социален живот без да се бода с някакви неясно какви отрови, това ясно ли ви е? Ако не, значи сте овце!

Ама душичке златна, може ли да предадеш на госпожа майка си, че е дарила живот на КРЪГЪЛ ИДИОТ.

Държавата не ти е длъжна нищо, когато не допринасяш нищо към развитието на обществото На паразитите като теб не се полага нищо.

Какви строги мерки, като няма такива в града. Пълна анархия е.

Сухи съчки са това, не хора, така че споко.