Подписахме с Долна Саксония за сътрудничество в земеделието

България и Федерална провинция Долна Саксония подписаха декларация за сътрудничество в областта на земеделието и хранителния сектор.

Обратно в новината

Коментари - Подписахме с Долна Саксония за сътрудничество в земеделието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубаво е че знаеш. Не може да се превежда дословно. В Хо ЛАНД е Ланд страна която преводачите пишат зо ФРГ -провинция а е СТРАНА. Що не пишите Нов Йорг? или Града на Петър. И не се обаждай левак.

Ще се ручат жабета и ще се ручат доматите с колците- ма трансверите ще са уйдурдисат по долно саксонски. Тези тъй наречени европейци са забравили, че българите са били най- известните градинари в Европа, а като идваха по морето ни се чудеха, че българският земеделец и дръжката на метлата да посади пак ще поникне нещо. Европейски тъпаци му ниедни, те ще ни учат, м?

Не можеш даже да си представиш какви добиви има в Долна Саксония. От преди торенето и пестициди/инсектициди. Този мит за градинарството е ужасен. Днес се нарича временна евтина работна ръка.

Звучи толкова хубаво - като спомени наистина от детството, но уви, ние вече не сме деца...

Айдее на немските компири! И какво още расте там в Долна Саксония. Ако успеем да им продадем и един домат, трамвай да стана. По-скоро немски домати ще ядем. Щото заради тях Русия наложи санкции, а ние сега трябва да им помагаме да си запазят стандарта.

Република България да сатрудничи с някаква си ПРОВИНЦИЯ която на тяхния език значи СТРАНА , Защото и Германия е ДОЙЧ ЛАНД, както е НИДЕР ЛАНД /което на български е долна провинция/

Я, най-после да видя кметицата на Долно Сахране!

сега остава да подпишете с горна саксония.

Ние земеделие имаме ли та сме подписали нещо за него защото като отидеш на пазара или в маркетите 80% пише Турция Гърция Македония Полша,,,Тия май така и не проумяха че де факто са НЕлегитимни ама като вземат още заплати се мислят че могат да натрисат на другите техните договори,

Изобщо не засегнахте главния въпрос. Ние какво печелим? Не говоря за обмяна на мнения и знания ,а за евро и левове. Колко?

Земеделската земя в Бг е на безценица ! Очаквам рязко поскъпване !

А, бе баба, тее отглеждат ли гръсти?

Е, сега вече "ще дръпнем" !.. в копането!?

ПУБЛИКУВАЙТЕ ТОЧКИТЕ В СПОРАЗУМЕНИЕТО.