България ще участва в постоянна група на НАТО

България ще участва със сухопътни елементи в постоянната група на НАТО, която ще бъде дислоцирана в Румъния.

Обратно в новината

Коментари - България ще участва в постоянна група на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще бъда спокойна ,ако Русия отговори по същия начин ....

Ако съм на мястото на Президента на РФ Вл.Путин,ще затворя крана на природния газ който идва в България,ще пренасоча руските туристи към Гърция и Турция,ще преустановя всякакви търговски отношения, за да оставя тукашните управници с отворени уста.Не може да си даваш г..а под наем на натовските нашественици,предоставяйки бази на сухо и в Черно море,и да поддържаш някакви кухи взаимоотношения с един близко до нас славянки народ,с който сме били братя допреди две-три десетилетия и ще си останем такива!

Мога само да се кефя, ако руски ракети ударят нас, то същите ракети ще ударят и Америка и НАТО

С други думи ставаме фронтова държава. И ЩЕ ИМА повече военно-присъствие, пише го навсякъде другаде.... Много гадно се опитват да замажат горчивата истина, че нашите дупедавти не са запознати с думата - НЕУТРАЛИТЕТ

Не се коси, той урока ще се повтори....с хляб и сол пак ще посрещаме руснаците! Ние бяхме и съюзници на германците, така че съюза нищо не означава за българина! А тези които искат да се бият с руснаците, да изпратят децата си на война с тях!

То и Италия беше с Мусолини, пък пак посрещаха с цветя руснаците!

Свидетелство за заем Здравейте Успях да имам кредит между конкретната мадам мария раго, условията са добри, както и начинът на погасяване.Това е наистина сериозно лихвеният процент е 2%. Ако в противен случай се нуждаете от кредитна карта, кредит, за да се свържете с него тук е неговият имейл адрес: link

изчезвай с тъпите си поробващи кредити!

що пък командирът на ВМС го казва, немой ли някой от по-сухопътния модул...

Кога ще почвате и ученията за да дадат ръшите жертви ..от смях, бе?

Ниъ се участваме и все недоебани съ прибираме у дома ?

То е щото не ставате за нищо вече бабо:)))

Ниъ ли ни ставаме за нищо, бе НИЩО ?

Ей, върви майната си ! Не ми излагай феса тука сред бабите ! ! ГЕРОЙ ! ..?

Бре ,голям келепир. Вместо да ходят в Афганистан,Мали и на майната си като легионери по добре във Влашко, ама колко ще са командировачните им. Примката се стяга около врата ни а нашите умници не им пука,днеска ги има утре ги няма.

Руските ракети и в Париж и в Йорка - все ще ги ударят. Живеят си живото и ни поебават!.

Тая фрегатка "Дръзки", модел средата на 60-те, купена на старо от белгийците , каква вкусна далаверка беше за нашите тюфлеци от шайката на крадлив дедо...

Пак тарикатлъци: "Допълнителните (цораби) са си в рамките на формирането на ученията с посещения, но това е съвсем нормално. Това е планирано, не е нищо извънредно Аман! Янки го хоум!

Не съм аз виновен,че ме пускате в къщата си

..стъпало от дузеня отзаде. .

Много хубаво да сложат тази група да я командва турски генерал, па после нашите военни да идат да палнат по една свещ за загиналите за свободата ни деди.

Kak ли се излиза от НАТО? Или като влезеш, ако си много ценен като Д Добрев, може да не ти приемат оставката?

С дървени колове.Няма да ги спасят чугунените тикви

Сами си изкопахме гроба. Сега чакаме само да паднем в него ,а НАТО ще ни завие да не замръзнем.Не очаквах,че в България има толкова много национални предатели със суроватка в главите,вместо мозък.За чий хй дедите ни си жертваха живота?Мърши фашизоидни.

България ще участва със сухопътни елементи в постоянната група на НАТО.....Руското разузнаване, като разбрало този страшен факт за участието на БГ тюфлеците с шкембета на бременни жени в камуфлаж, донесло на Путин и той решил да съкрати 10-на пълнокръвни дивизии, дислоцирани по западните граници на Русия, но пък е взел решение да предислоцира в Черно море флагмана ТАКР"Петър Велики", както и 10-на ядрени подводници и 10-на крейсера и фрегати, щото нашата фрегата "Дръзки", подпомагана от "Дръзки" в Морската градина Варна, ще излизат в открито море!!!

Педалче, защо да ходим ние да бием път, рано или късно те сами ще дойдат, а ако не дойдат, най-вероятно ще ни изпратят 1-2 МБР"Сатана", ама май и една ни стига, щото краварите са изчислили, че 1 бр. от тази най-нова руска МБР с 10 бойни глави по 800 ктн. всяка, била достатъчна да изтрие от лицето на земята 4 американски щата!!!

Кой ни вкара в НАТО бе профани?! Кой? - Слугата на жидоянките, националния предател чифутин и неговия шеф крипточифутин Кобурга! Накрая документа подписа още един крипточифутин Серго. Аз не съм искал, повечето разумни българи, поне над 90 % не искат България да е член на НАТО, камо ли да се перчи на Русия?!! Чифутите продажници в България заложиха нашата най-древна държава като подлога на жидоянкините факяни щати! Каква ни е ползата на нас от това, а? Руснаците да ни изпепелят с първия залп! Какво има да мерим ние с руснаците бе идиоти недодялани, че сме били в НАТО, едва ли не звучи гордо!!??

НИЕ СМЕ В НАТО , А НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА ХОДИ ТЕЛЯК ПРИ РАШКИТЕ;)

Защото вие сте само теляци и мислиш, че други войски няма? При "рашките" са истинските бойци, там се учат и стават мъже. В НАТО само ЛГБТ може да се прихване.

СПЕЦИАЛНО ТИ И ДРУГИТЕ МУРЗЕЛКИ САМО ЗА ТЕЛЯЦИ СТАВАТЕ В КОЯТО И АРМИЯ ДА ИДЕТЕ;)

ЩОТО ти си теляк и на мисии И на натовски учения, нали? ...педерас. ..

Ще участва значи, България в постоянна група на НАТО. Ведно с Румъния и останалите т.нар. европеци значи! И срещу кого? Ами отново и за кой ли пореден път срещу Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство! Е, нищо ново, ама колко ще да е постоянна тази натовска група ще видим, щото от историята знаем колко беше постоянна и как не чак толкова отдавна завърши една друга такава група ведно с Румъния и останалите т.нар. европеци значи! Онази на Третия райх, която дори смятаха за вечна, значи! Пък и щом България ще участва, ясно значи!

кой ша пази таз група и от кого?! извънземни?

Имаме късмета че сме в НАТО иначе руските окупатори да ни са затрили като волжка българия където избиват ! милион българи

Тия НАТО-вци един кирлив самолет 25-та употреба не ни подариха. А по времето на СССР имахме от руснаците над 300 нови бойни самолета и над 2500 танка. Турция и Гърция трепереха от мощта на българската армия. Сега ставаме само за теляци, да сапунисваме и плакнем партньорите...

НАПРОТИВ СЕГА ИМАМЕ ЦЯЛАТА МОЩ НА НАТО И ПУТЛЕРЧЕТО ТРЕПЕРИ ОТ НАС;)

небойте са товарищи докато сме в НАТО руските ракети не могат да ни достигнат!Базата в Девеселу ни пази ,а също и моща на Шести Американски Флот който покрива яловите мераци на лудия гном в Кремъл за възстановяване на СССР! Мотиката в главата на Путин която му натресоха американците му държи влага!Не бойте се от руски ,,освобождения"и тем подобни глупости!Русия е нула!НАТО е най мощният военен съюз на планетата!И ние сме част от този съюз!Русия е нула!Вижте си телефоните и осъзнайте изключителното превъзходство на Цивилилизацията над гнома Путин!Вижте ги още веднъж!

ама никой не го брои. Стоичков, ти ли си бре, дърдорко.

ПРОЧЕТИ ОЛИВЪР СТОУН:ИНТЕРВЮТА С ПУТИН! МОЖЕ И ДА СХВАНЕШ КОЙ КОГО И ЗАЩО ЗАПЛАШВА!!!

Гледам го, китайски, гледам на колегите корейски, гледам на по-тъпичките, но с претенции колеги пак китайски, макар че пише американско име на него. Осъзнах превъзходство на Китай над всички народи по света. Мисля да кандидатствам да ме приемат в китайската комунистическа партия и да се заслевам там.

България ще участва в каквото и наредят господарите. Може да няма пари за болници, пенсии, и каквото се сетите, но за "приоритетите"на геополитическите архитекти се намират без всякакъв проблем.

руснаците само като видята тая ребата фрегата и ще умрут от смях

...ами да пукнат гадовете!

Натовски НЕГОДНИЦИ!!!!

Ще участваме, ама..., ще ни яде задника ядове! Тъпанари!

щот не си ни спрял да участваме ли? ... говори от 1 л. ед.ч.

...командирът на Флотилия бойни и спомагателни кораби флотилен адмирал Мален Чубенков. "флотилен адмирал" - ха, ха, ха - много вожд, малко индианец !!!

Хора, тия ни готвят война и всички ние ще сме пушечно месо ! Разбирате ли ?!

Грух, няма да те лъжем. Идват светли празници и ти Грух...

НАТО ни използва за пъклените си планове, а ние като маймуни подскачаме насам натам.

Ти и без НАТО си подскачаш...

Не искаме НАТО! Искаме мир!

А сега изпей и белите манастири

Те, съветските ботове могат само да пишат, що-годе грамотно, но не могат да пеят за сега! Ще трябва да почакаш някоя и друга година...

За какво са ни самолети и сухопътни елементи? САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма! От самолетите и от сухопътните елементи ще останат само комисионните!

Ти да не си ги носил - ракетите имам предвид или ...

ние сме в нато, никои не може да ни анексира.

Не се обаждай от краварското посолство - оставете ни сами да си решиме !

Тоя Петев е много дащен на янките бе. Много знае, какво правим в НАТО, и че те имат право да се размотават у нас както си искат!? Що за негодно псе е тоя предател?! Дайбаиглиста му гърчав!!? Вън България от НАТО, а такива безродници като Петев и неговите господари от ГРОБарската банда на дръвника!

Никакви военни кораби на БЛАТО в Черно Море! Не искаме Черно Море да стане БЛАТО! Вън на окупаторите! Веднага референдум за излизане от БЛАТО!

Няма окупатори и Черно море не е само на Русия. Всички страни от черноморският регион са натовски или приятелски на НАТО, те са в пълното си право да са в него.

МНОГО УДОБЕН ПРЕДЛОГ ЗА КРАВАРИТЕ ДА СЕ НАМЪРДАТ В ТОЗИ РЕГИОН,НАЛИ ТАКА!!!ПРИЯТЕЛИ БИЛИ!? И КАКВО НАПРАВИХ АЗА НАС ЗА ТРИЙСЕТ ГОДИНИ"ДЕМОКРАЦИЯ"ТЕЗ ПРИЯТЕЛИ?!ИСКАМ КОНКРЕТИКА!!!

abasador

никой, не те е окупирал колега. Пии си редовно хапчетата и прегръщай възглавницата. Омръзна ми/ни от идиоти като теб, дето питат какво прави БЛ(Н)АТО в Черно море и България. Та да подсетя и другите всезнайковци, все още не сте питали какво прави НАТО в Ромъния или Турция....! Айде, лек ден. P.S. Веднъж ти обясних, че не си Дирчо а си просто дирник, престани да се държиш като такъв.

завират ни го все по-навътре за по-големи мишени в една война....

Аре сега роси плюнката и жартиерите от прайда да ходят да борят лошите раши ;)))ю Български войни нямат място на това наркоманско сборище ! След случилото се на терористичните " учения ' в Румъния , твърдо заявявам : Жив , древен , безсмъртен и вечен е Българският Дух във всеки от нас ! От Българин потурнак , третополов врогей или сащисан лизаж не става ! Под класата ни е !

ние армия нямаме, техника нямаме. и въобще кво ли имаме.. май сме като малдия послушник от манастира... ще бъдем дежурни по долап и то не само в петък.

Като сме бедни като църковни мишки...

Въшливий карлик се е скрил в кремълските подземия от страх, а трол-армията му троли ли, троли...

Паднахме на вашето ниво за да изкарате някоя пара, че да не умрете от глад, но не прекалявайте!

А руските кенефи ще пускат водата, но вонята пак ще си стои. Няма измиване простотията и злобата им.

Виждам, че кретин си ти. Много си тъпо копеле.

Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г. Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснаците и ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме. Пълни нещастници и кретни.

Ти Москва и на картичка не си я виждал, разпоретино соросоидна!

Сигурен ли си, свиньо фашистка?

Те нищо не са скрили, а ти какво им показа?

Боярко, не лъжи, че ей сега ще ти изключим електрониката през вратния кабел!

Не ми и трябва да лъжа. Навремето българите ходихме в СССР да чОкаме "наташки". Бяха толкова бедни и жалки, че умираха за български х/й. Нали техните мужици не стават за нищо освен да се натряскат до козирката.

Който гроб копае другиму - сам пада в него! Лошото е, че и цяла България с него, без да са ни питали дори искаме или не! Ама така е със свободата и демокрацията в ЕС и НАТО - шепа тирани определят съдбата на всички!

Горките Румънци ... жив да ги оплачеш - и те ще пропищят от нас :)

Тоя генерал да ходи на фронта, да загине и да стане герой ! Аз на фронта не отивам - ще изчакам саира в затвора.

Волен харесва това!!! ХО ХО ХО

Едно време дедите им разгромиха фашизма. Сега те самите са фашисти, и прибягват до простотии като "хибридна война" за да налагат гадната си империя на тези, които не ги искат. Тоест, на всички. Само отчаяно фашистко дерьмо като путин би паднало толкова низко, че да плаща на тролове да създават фалшиви фейсбук акаунти, да тролят, да лъжат и заблуждават, да използват fake news... и да наричат всички, които виждат истината за него - "сросоиди", "еврогейове"... Да си придава облик на "защитник на славяните и православието"... и там подобни стари опорни точки на руската, имперска политика. Срам за такива като вас, хер путин.

Ако се води хибридна война, то тя заменя горещата и трябва веднага да му дадат Нобелова награда за мир, за спасяване на човечеството, а не на разни негра.

Пацата от наглосаксонското радио ЛГБТ направо ни отвори очите! Пуйка плаче, смартфон свири от тоя фриволен демосратичен негов пост!