Ройтерс очерта политическите рискове в България

България преодолява кризата в еврозоната с малко щети благодарение на строгата фискална политика и за сметка на бавния растеж и на един от най-ниските жизнени стандарти в Европейския съюз, коментира агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс очерта политическите рискове в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега се събудих и влязох до дубълве- цето. И нали темата напоследък е за някакъв референдум, та се позамислих кои са му плюсовете и минусите? И то верно излезе кон за кокошка, ако ми следите мисълта. Единственият минус, които открих е, че ще бъдем зависими до някаква степен. Но това е неизбежно, така или иначе! Докато за плюсовете- сигурността на Белене я има, независими откъм ток- също, работа за местните- също... Има и още, ама стига съм мислил вече, че везната бая натежа!

Да гласуваме, но повечето не разбират, че бъдещето ни е в техните ръце. После тези, които ще гласуваме ще ни обвинят за техните несгоди. Аз искам да направя нещо за бъдещето

Всеки ден на депутат се падат по 1500 лв режиини, това не е ли малко нагло. Не очаквах, че и тези ще постъпят като вс останали - да крадат като за последно преди избори. Ако искате промяна, излезте и гласувайте. Гласувайте, за да ги разкараме. За да имаме бъдеще, гласувайте!

Дори и популистки, важното е на 27 този месец да, гласуваме тока, че да си имаме ток. Другото- тя неговата песен е изпята- сега за начало, в средата на годината- завинаги.

Прав си

Сега ще имате даже две възможности да изразите мнението си! Референдум и избори. Не трябва да забравяме, че нашите решения водят до последици и няма кой друг да виним освен себе си.

Тиквоний, ГЕРБ ще управляват още Два мандата, а ти още Осем години ще си опозиция.

link

Нали знаеш, кой носеше ибрика на доган, цели четири години? Без доган, станишев е един безработен украински евреин, пребиваващ в България.

Гаргамелчо,нещо за зам.министър Боянова от ГРОБ???Тя ГРАБИТЕЛ ли е???А шефа и Б.Б.Тиквата???

Дядка Тиквоний, няма ли да разнообразиш малко репертоара. Стържиш като стара грамофонна плоча на едно място. Размърдай си малко мишлярника, ако можеш ...

ТИКВОНИЙ е твоят ГОСПОДАР Б.Б.Тиквата!!!

Каква е разликата межу партиите в БГ, знаете ли? Отговора е единствен и правилен ... НЯМА РАЗЛИКА! Всички лъжат, докато вземат властта - после жална ви майка! Да не сте спали на изборите, ами да сте си седели дома. Никой не ви бий по главата да се подлагате на тоз или оня. Те и двамата са шматки и дебили. И двамата ще ви прекарат :) Не се ли убедихте в това, толкова години го правят!? :)

И като не гласуваш какво - няма да има Парламент, Правителство, Президент, Местна власт...турците ще гласуват на 101 % и тогава не се показвай от дома си... и жените около тебе де са - с бурка и шалвари съ преминят

Гаргамелчо,нещо за зам.министър Боянова от ГРОБ???Тя ГРАБИТЕЛ ли е???А шефа и Б.Б.Тиквата???

ГЕРБ ще победи - защото България няма друга възможност! Загуби ли ГЕРБ - губи България, а тя толкова много е губила с тия фашисти, че няма на къде повече

Гаргамелчо,нещо за зам.министър Боянова от ГРОБ???Тя ГРАБИТЕЛ ли е???А шефа и Б.Б.Тиквата???

Дядка Тиквоний, що за глупости пишеш? Сутрин трябва да си по-трезвен и по-нормален и да си с по-ясно съзнание... ГЕРБ и Борисов за пореден път ще победят на следващите избори с огромно предимство.

Начело на държавата е момче за мокри поръчки, как да пребори мафията или нещо друго. Освен да ни "нареди", то друг начин не знае. Хубавото е че, западните му "приятелчета" го знаят що за стока е и ще му спретнат интрига за "рождения ден"

"като рискове се изброяват спадът на подкрепата за правителството, вялата икономика, както и корупцията и престъпността." Откога подкрепата към правителството и икономическите/ социални проблеми са съизмерими??? Корупцията и престъпноста са съществували и при всички предишни правителства, не само при това. Обществото не може да се пребори с тях, защото те така са се срастнали в обществения ни живот и разбирания, че ги приемаме като нещо нормално. Едва когато се преборим с тях, страната ще може да се развива икономически и институционално напред. А дотогава ще си останем на опашката на Европа и малко пред Азия.

Нещо много гафове им се натрупаха. Миро Найденов би трябвало да е аут вече с неусовените милиони и отвратителната замянка на дюните. Принципният Цветанов, също замесен в скандала - и той трябва да е аут. Помните ли как един много велик политик Хелмут Кол постъпи при подобна ситуация, за много по-дребно провинение? За съжаление нашите са дребни, крадливи и корумпирани душички. И докато такива хора ни управляват, ние ще затъваме.

Ние нямаме политици от този ранг. Нашите са селски тарикати и дребни полски мишки!

Тези са като "дрийм тийм" на селските тарикати - вече не играят на дребно!

Ще има осъдени държавни служители - мутри, но догодина след изборите.

Това, че ГЕРБ строи магистрали, няма да ги остави във властта и за следващите избори. Корупция, кумове, кумци, пушене, забрани, данъци, акцизи, ниско заплащане, ниски пенсии... На какво се надяват те? Няма начин да се случи!

ЧЧЧ, както би казал Винету - аре си не говорим глупости! НЕКА НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ, ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ КОЙ Е БИЛ ОСЪДЕН ЗА ВИДЕН ЯВЕН ПОДКУП, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ПОДОБНО!!! И - когато това някой ми го каже - нека с чиста съвест да ме плюе мене, въображаемите комуноиди и ливанците от Хизбула! ЕДИН ОСЪДЕН ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ИСКАМ ДА ЧУЯ!

Кайманът, кайман не яде в "Блатото на алигаторите".

Колега, само че не за последните 4 години, а въобще за последните 24 гофини няма осъден. Да не би БКП или Царя или Костов да работеха против корупцията...

Кой е тоя Ройтерс?

ivo10

Така е Мунчо. В това е трагедията ни и в плиткоумието ни. Пак, за пореден път може да издухаме супата пълна с ужасно люти чушки и да ни люти на халките дълго време. И това не ни го причиняват папуасите.

А бе няма поуспяло управления от това сега. Това е факт. В криза да зикараш страна като Българи без гладна смърт, с икономически ръст и дефицит под 3% - е уникано постижение! При много по-добри условия предишните постигаха или задлъжнялост, или спад на икономиката, или нищо. Искаме по-добри от ГЕРБ, сиакме да се родят по-добрите. Но докато не уважим по-добрите с вот като към по-добри (просто зашото искаме някакви още по-добри) и ако се върнем в средните векове и оставим най-голямата напаст в света през последния век да има гласове, то сме посрани глупаци.

ivo10

Антигерб, направо ме забавляваш. Преди дори нямаше да разбереш, че някой си е лапнал апетитно парче от морския бряг. Томата нямаше да има възможност да го обяви, защото щеше пак да бъде уволнен отвсякъде. Камо ли самия министър председател веднага да спре строежа и да започне разследване. Преди се правеше щателно покриване и прикриване на тези далавери. Колко уволнени и изключени партийни функционери имат червените за далавери? Николко. Дори ги защитават. Преброй колко бяха низвергнати от ГЕРБ за най-малките съмнения? Само със злоба не става, трябва и акъл да помислиш и то на трезва глава.

Абе, мушморок, А КОЛКО ОТ ГЕРБ СЕ ОКАЗАХА ЗАМЕСЕНИ В ДАЛАВЕРИТЕ НА СТАНИШЕВ, ЦАРЯ, В ЗАМЕНКИТЕ И ДРУГИ??? КОЙ КАЗА НЕЩО ПРОТИВ ТЯХ БЕ, ГЛУПАК? ТО НЕ БЕШЕ ЕМО ЕТРОПОЛСКИ, ТО НЕ БЯХА НЯКВИ ГМО БУРГАЗЛИИ - ЧЕ ТЕ ПРЕДИ 2009 БЯХА ЦАРЕ, А ПО ВРЕМЕТО НА ИНДИАНЕЦА - ОЩЕ ПО-ЦАРЕ!!! Скрий се, леке герберско! ПЪК- и хайде да си говорим! Ма маргините, ма галевите, ма цонев, ма КОЙ бе, абдал от предните "величия" влезе в затвора? ТИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАШ ЛИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ - ВСИЧКИ БЯХА ОПРАВДАНИ, АМА ОТ 1989-ТА ГОДИНА НАСАМ!

Червените нямаха чак толкова далавераджии, пък и знаеха, че отстъпниците им ще ги вземат в ГЕРБ!

Подкрепям те! Много точен коментар. Не обръщай внимание на тоя кУмУниС отдоле! Верно забавлява, мм нема как на работа е, требва да заработва. Ама се чуда немаше ли по-умни бе... Много свалят стандарта тия некадърни писачи ...Бива ли такова нещо и в лайнометите пак връзки требват. Нема се оправи ме....

ivo10

Явно болшинството от изявените мозъци тук не са си имали вземане- даване с управляващи. Болшинството отдавна са забравили какво беше преди 5-10 години и как се държаха тогава властимащите с обикновения народ. Народна памет - явно я няма и потенциала й намалява прогресивно. Някой от вас да е излизал на протести при Тройната коалиция? Едва ли. Поне се върнете в архивите на новините от нейното време. Протестите винаги бяха съпроводени с дирижирани провокации и побой над протестиращите. Организатори - вътрешните министри на интелигентния Станишев. Ако на това му викате демокрация! Колко пъти Станишев се вслуша в гласа на гражданското общество? Имате ли спомени? Николко. Приемаха си закони обслужващи и оневиняващи тях, крадяха си, присвояваха, източваха нашия труд и не искаха и да чуят мнението на хората. Едва на изборите народа си каза думата. Сега, когато всеки може да си каже мнението без последици, когато се чува гласа на гражданското общество и наистина има демокрация в действие, а не на книга, отново сме пред опасността да си изберем Тройна коалиция и то от същите. Това е необясним масов идиотизъм и е прелюдия към поредната катастрофа в развитието на страната. Да бяхте оставили пак коалицията на власт, а не да избирате ГЕРБ. Така щяхте да видите и да усетите колко ги бива по време на криза. Сега нямаше да плачете, а щяхте да виете на умряло като през 1996 г, с пенсии от 3 долара. Колко интелигентен бил Станишев! Толкова ли сте наивни, та не разбирате, че ние не сме имали по-нагъл и безочлив премиер и политик от него и шайката около него? Ама нали трябва да следиш политиката и да можеш да си обясниш нещата, а не да мрънкаш в алкохолно опиянение пред компютъра. Положението е трагично, но и комично. И да смените ГЕРБ, няма да мине и година и пак ще плюете по тези, които сте избрали и то пак от простотия. Здраве да е. И това ще преживеем.

Иво, братко... дреме им на хората за историята и за политиката! Важно е кой обещава кебапчета на Бузлуджа, а не кой прави реално нещо! Да правиш нещо е свързано с риск, а да крадеш без да правиш нищо е чудесно! Не ме е страх да кажа - Борисов не би бил Премиер в нормална страна, но е най-доброто, което ни се е случвало от 30 години насам! А червените тикви винаги ще са недоволни - и на 1000 кебапчета ще мърморят, че безплатната бира е прекалено студена..

От TundzaDelta ( лоялен ) 1.1.13 23:50 И, да обобщим Коледно - Новогодишните новини, ВДИГНАЛИ НА НОВИ ВИСОТИ ВСЕНАРОДНАТА ПОДКРЕПА КЪМ ГЕРБ: 1. Цачева се оказва случайно на барикади в Банско. 2. Цветанов също случайно се оказва на същите барикади в Банско. Двамата заедно обещават на скиорите по-лъзгави писти и др. неща. 3. Някакъв странен тип изкупил някви смотани дюни в Несебър за нищо пари. На следващия ден ги продал на някаква странна фирма за 50 пъти повече пари. 4. Червендалестото недоразумение, което се подвизава под прикритието на земеделски министър, осъди внезапно, но не особено рязко, странните случки от точка 3. И така също ни уведоми, че събитията, случили се в т.1 и т.2 са абсолютно случайни, но ние вече случайно се бяхме сетили. 5. Разбрахме с какво се храни домашното бижу на г-жа Фидосия, че даже разбрахме, че му нахлузвала и джинси. За съжаление не разбрахме менюто на самата породиста нотариуска, но това не може да се отчете като пропуск, защото Червендалестият тип (не го бъркайте с Дядо Коледа или Дядо Мраз!) утре-другиден сигурно ще ни го каже. 6. Пет минути преди 2013-та се появи на екрана Плевнелиев. Не стана ясно защо точно, но присъствието му в нещо наподобяващо Овалният кабинет и Библиотеката на Конгреса, ни накара да се замислим, дали не са го забравили в САЩ при последната визита. Е, оказа се, че спийча, които произнесе Президента на България, е подпури от спийч на Кенеди, 1961 година, ама - кой помни. 7. Ден първи, 2013-та година. Танцуващият с вълци обяви, че се надява на политическа стабилност СЛЕД изборите. Преди изборите, четири години - било каквото било - оказа се, че и през тях сме живели с простотиите на Станишев...

Поредната платена злостна комунистическа пропаганда, насочена срещу незапомнените успехи и невиждания разцвет на България при управлението на министър-председателя д-р Бойко Борисов и всеотдайните му съратници от ГЕРБ след десетилетията на опустошителна разруха и упадък! С всеки изминал ден подкрепата за ГЕРБ нараства неимоверно - пропорционално на възхода на изстрадалата ни родина!

Божееееееееееее, слез да си събереш верисиите!

ДОКАТО ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ОТ ГЕРБ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ПО ФОРУМИТЕ ДА ВЪХВАЛЯВАТ ТИКВАТА И ГЕРБ , КУМЕЦЪТ НА ЦВЕТАНОВ ПРАВИ ДАЛАВЕРИ С ДЮНИТЕ В НЕСЕБЪР , ЗАМ . МИНИСТЪР ДАВА ПОДПИС ЗА СТРОЕЖ И РУИЕНЕ НА ДЮНИТЕ ... А ТАКА НАГЛИ И КРАДЛИВИ ГЕРБЕРИ - ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ ,НО ЗНАЙТЕ ,ЧЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЩЕ ВИ ВКАРАМЕ В ПАНДЕЛАТА .. М...ВИ МРЪСНА .ГЕРБ ЩЕ ЯЗАЛИЧИМ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА ...

не само рейтинга да им се стопи ами герб да се стопи , как може зам. министър да подписва като селски кмет-не обиждам кметовете -те са по начетени от министрите на управляващите.Такива безобразия никога не е имало

..да, прав сте! за плювачи като вас човек не би дал и лев!

Борисов не иска и да чуе,че освен 'Винету" има и "Последният мохикан"

подписвам ,защото ми се носи за подпис , тогава си подпиши и оставката , като си некадърна ,повтаря "в смисъл.... в смисъл...." то тъпото девойче и речник няма

добре де бб да си отиде ами тогава кои да доиде, пак ли раковите образованя като комунистите и депесарите, след бб ще останат поне магистрали, а след комунистите какво остава дворците на доган, и ако пак доидат на власт сус доган може вече тuрскят език и забрадките да са задулжителни за всички в булгаря, затова празноглавци престанете да пишите с оная си работа а погледнете каква криза е на всякуде не само в булгаря.

ББ ще остане на власт,ако удвои пенсии и заплати в бюджетната сфера сега,а не преди изборите.После ще бъде късно.Увеличение с 5,10,30% не е нищо.Това не оправя жизнен стандарт и не възкачва на трон.На народът му писна да чака и да получава подаяния.

...не разбра ли, че не става за година-две мед и масло, кънтри. Мерцедес, Фиат, Самсунг, Тойота, Форд да не са се появили от нищото. 1000 г. са чакали и блъскали хората. Върви в Куба, при Чавес или в С.Корея, там е по твоя тертип. И бързай, докато не са се осъзнали.

Ха, Бойко Борисов, щял да прибегне до популистки ходове. И какви са те? Да "запържи" поредните Калинки, поставени лично от него? Бидейки видна мутра, Бойко, докато е пращал някой цървул да събере парите за откраднат джип, тези "постановки" ги е тренирал. Другари и дургарки, оказва се, че управелнието на ВИС, СИК, Ипон, Левски Спартак, най-накрая се сведе не до управлението на фирма, а до управлението на държава. Като се почне от това, че сам си караш колата, че бодигардовете (некви нещастници от НСО) ти да не ти врътнат номер в стил - да го закараме на гюмето, та се стигне - пъхане на залъци от "хляб и сол" с два мазни пръста в устата на девойки. Е, поувлякох се... Ама тия комундета педали от Ройтерс - кво толко искат, ъ?

Много мъка си събрал ... никакви ходове няма да ти помогнат.

Един голЕм седераски народен ШУТ и ГЕРБ ще излезе от купола на шапитото на цирк "Борисов" яко дим ... ДИМ ДА ГО НЯМА, заедно със "спестените" от закуски пари и от "върнатите" бонуси, ... и т. н. , и т. н.

За всички, които не харесват ГЕРБ: Трябва да знаете няколко прости неща. Първото е, че у нас е невъзможен протестен вот - броят се само действителни бюлетини. Второ: може да има /и е имало/ наказателен вот - гласуваш не за някого, а срещу него за който и да е друг. Даже за ДПС, Български орел, Ера 3 и за който се сетиш /ако е регистриран. И трето - най-важното: Никога не забравяйте, че при пропорционалната избирателна система и 20 % да гласуват избори ще има. Жалкото е, че тези 20 % са твърдите ядра на големите партии. Всичко написано важи и за симпартизантите на ГЕРБ, но голяма част от тях мразят комунистите /днешни социалисти/ и всичко изглежда по-лесно!!!!!

ако не бЕха комунистическите гласове, Герб можеше и да не спечели изборите. Но сега зависи колко от гербовити активисти са "наваксали" и дали ще останат пак на длъжност. Останалите вЕтър ни вее и с Герб и с БСП и с ДПЗ и т.н. монархисти, част от които ни организират нЕкакво течение на гражданите. ВЕтър и мъгла из Балкана. Хората разпределят вече баницата за следващите 4 години.

...15 в. папата разделил света така-50 градуса на запад за португалците/ атлантическия океан и евентуалните земи-неоткритата Америка/ и 50гр. на изток на испанците-Индия, Китай и пр. Тогава Англия не била велика сила, Италия била разделена на градове държави, а Германия си била още на племена. Но Франция? Имали големи разправии и претенции-1474г., но нещата се оправили. Близо 300 г. по-късно, но се оправили. Франция станала /тя си и била/велика сила и участвала в разпределението на света. Още 200г. по-късно чичко Ленин приложил Комунизма в Русия, а после и из половината свят. Комунизъм е латинска дума и означава Общ. Примерно в ъв вашия блок жените са общи, ядете от общ казан шкембе чорба без оглед дали я обичаш или не, а с комшията общо менкате Мерцедес и Москал. За промени в човешкото общество е нужно време. Малко време, да събориш нещо, и много, много да го построиш наново. Наново нещо ново. Само Герб ли е обещавал? Иван ме излъга, че никога няма да ме предаде, а като падна на изборите се скри и профука СДС. Симеон ме метна, че за 800 дни дъра бъра, другите изобщо не съм ги слушал. Тя историята е ясна-Америка и Западна Европа са пример. Времето.

България няма кой да я победи. Тя сама ще се унищожи.

Важното е че еврокомисарите си вършат работата!Местните байраци са едни и същи играчи с различни роли в театъра!Можеш да загубиш битка но ще спечелиш войната това е ЕС!Политическия ни "елит" го разбра по-трудния начин.Ч.Н.Г.

Да припомним крилата фраза: Най-ценното в медиите е онова, което те премълчават!...Колкото до др. Збигнев Бж.- Хазарски, той самият е жертва на огромна манипулация и зомбиране, които му пречат да ръзсъждава нормално, т.е. като свободен човек!

чета коментарите и се чудя... хора, вие добре ли сте? можете ли да мислите? Как ще гласувате за Доган и компания? какво сте подхванали магистратите, да, мили, България има нужда от ифраструктура, как някой ще дойде да инвестира тук като преди това трявба да инвестира в луноход....най-трагичносто е че голяма част от младите (аз съм на 29 години) мислят като комунистическите баби! едва ли ще ме разберете, освен да плюете друго не можете, изберете си Доганчо да му помогнете да си завърши не магистралите, а дворците, които си е построил

А аз съм на 33 г. и както аз , така и всички мои приятели на моята възрастт ,познати и техните близки ,моите близки- всички ще гласуваме против герб .защо ли- попитай за това твоят идол- боко тиквата . Сигурно си някоя турбочалгарка , щом имаш за идол- нискочелия примат ,лоената топка , дебелия тюфлек ,прочел само една книга през живота си- боко тиквов мафиотски амфетамински .

Дядка, спри се, много лъжеш... Бил на 33 год, дъртата пенсия... А си един съвсем изперкал и изветрял нискочел примат/цитат на дядката/, истински тюфлек/това е цитат от Хр. Стоичков/. Той има и други цитати, подходящи за дядката ...

не, мили, не слушам чалгарка, завършила съм в Германия и се върнах в България! Твое право е да си гласуваш за доганчо, станишев и другите му себеподобни, просто не се оплаквай после! или си мислиш, че заплатата ти ще стане 3000 лв.? много обиждаш, което е знак за интелекта ти!

България продолява кризата в Еврозоната... Кризата е наследена от Станишев и тройната коалиция... Както след всяко соц. управление остават кризи и катастрофи...

соцуправлението? Ми то само соцперсони ни ходят по главите по време на т.н. ПРИХОД.

Що ли така на ройтерс (с малки букви нарочно), хич не им вЕрвам?!?! Пуснах си на vbox7 да търси - "фотошоп - грузински стил" и хоп....От тогава ....аман от зомбиране!

колко ви е лесно да давате обяснения!А нищо не знаете за това животно КОМУНИЗМА!Язък,че Бжежински ви учи по темата и доста ви осветли!Вие какво си мислите,че политическите нрави имат нещо общо с вашите!Дълбоко грешите!Тукашните политици са довчерашни сервитьори,шофьори,безработни,шивачи и кроячи,и не са завършили Харвард,Бъркли и Масачузетския технологичен,а Московския партиен за кадри на компартията,АОНСУ,История на БКП,Политикономия и т.н.С една дума боклуци,които нищо друго освен интриги не могат да сътворят!Така наречената опозиция не коригира ,а само саботира и е готова да продаде родината си,за да спечели властта!Затова:Никога не можете да разберете истината за България и за това какво блато е посткомунизмът-много по-зловещ и зловонен от самия комунизъм!

Всичко разбират тези от Ройтерс и подобни (та нали схемата е установена от едни и същи кукловоди-господари на света), просто така им нареждат да говорят! Медиите в цял свят (без изключение) служат да заблуждават и да хвърлят прах в очите на природонаселението, така че то да не се усеща за какво иде реч! в противен случай няма да се поддава на контрол и слушакане и папкане...Тази схема в Б-я е доведена до крайност и голяма част от народа продължава да спи - на това разчита т.нар.бълг. полит. елит...

Защо злобеете един срещу друг?Не разбрахте ли ,че котилото е едно и също-бкп.От него се пръкнаха и сдс,и бсп,и герб,и....

"Агенцията отбелязва, че неуспехът на правителството да се пребори ефективно с корупцията намалява преднината на управляващата партия ГЕРБ " ооо, я стига глупости, пък били те и от Ройтерс! Самото ГЕРБ в съдружие с братската БСП е корупцията..какви борби, какви преборвания ви се привиждат! А колкото до осъдителна присъда на висш държавен чиновник, ще има, гаранция е че ще има и то.скоро, но не с тези управляващи(а от тях) и не с този Главен Прокурор..и не човек, а цяла пасмина от "човеци".....от всички парти и партийки минали, като башибузук през последните 23 години!

БКП, бре, тоя е непребоядисан БКП-еец! Затва мрази БСП, а Станишев му е проблем 4 години!

Прави са от "Ройтерс", западнякът се интересува, дали нещо в България няма да се отрази на пазарите им. Малък, малък, ама сме пазар! А злоупотребите, престъпността и корупцията пречат на родното производство, така че западняците ще се притеснят, ако някой погне протежетата им в българската олигархия.

Бат' Боку ги фаща - пък Цеци ги пуща ... хахах

Абе, вие нямате ли друго по-приятно занимание...или сте пенсионерка (най-вероятно) , та сте толкова активна "политически"?!

Абе, измекяри позитановски, за власт ли сте зажаднели а, гниди червени? Няма да стане тая, ще сте в опозиция докато сте живи, след това децата ви и те ще са в опозиция и внуците ви и те, няма да видят власт. Вие сте обречени, да се оплаквате и да мрънкате - това е мисията на неудачния ви живот.

Абе папуняк герберски ,по- скоро вие повече никога няма да видите власт , защото си отивате за винаги при ндсв . . пукни се от яд , увехнало герберче ,ще ви заличим от лицето на земята .

Дядка, пак се запени, ама ще увехнеш на изборите като пр...но мушкато

Каква конструктивна дискусия се е заформила тук. Браво момчета. При такива титани на мисълта скоро не само ще излезем от кризата ами току виж ги изпареварим и европейци и американци, че и тия от Того

Борисов и комлания си въобразят,че са бригадири по строеж на пътища с евро средства.Некадърноста им да създадат условия за разстеж и увеличаване на доходите са очевадни.Оправданието,че няма пари е за преикриване на неспособноста да ги произведеш,т.е е признание ,че са далеч от управлението на държавата-не стават!Един премиер,който не разбира от икономика,финанси и е се хвали с Финансовата си дисциплина,на гърба на унизителния стандарт е смешен и буди подигравки !

Някакви си червени тиквоний и леля таня се опитват да говорят за демокрация и да защитават загубени серГЕЕВИ каузи. Голям смях пада! Какво е серГЕЙ без доган - украински евреин, без нито ден трудов стаж. А какво е серГЕЯ с доган - пак украинец и пак евреин, но ибрикчия. Никъде в световната история, няма да видите, евреин да обслужва с ибрик , мюсюлманин. Но заради властта и кражбите, серГЕЙ е готов да продаде и Втората си родина.

Работата е по-завъртяна, товарищ. БГ се управлява не от "първа ръка" комунисти от ЦК, а от синове и внуци на техните шофьори и телохранители и други другар/ки от регионалните комитети на БКП: напр. ЦЦ, ББ, Д. Ковачева, Л. Павлова, Ц. Цачева и т.н. Пълна инфо е достъпна в интернет! И това ако не е дюшеш за мат'риала, здраве му кажи!

Българският изберател е "наивен", т.е. вярва в "добрия цар", но последователен. За 23 г. никой от "добрите царе" не бе повторен, а сритан в ъгъла на забвението. Едва ли точно за царят-Мутра, които дооглозга кокала ще има смяна на стереотипа!

Ако комунистите дойдат на власт - тръгвай към терминал 2 на летище София

Гаргамел, аз съм и поданик на НВ кралицата на ВБ, така че не се кахъри за мен... -:)

Гаргамел

Не съм се закахърил...или ти по подразбиране така чатиш...клишета

Що бе?Комунистите вече бяха на власт, пък не си умрял, нито си се евакуирал? Хайде стига сте прашили народа, че едните са по-страшни от другите! Който се е присламчил към политиката, не го е направил от благородни и алтруистични подбуди! Хубаво е депутатите и министрите да декларират при влизане в управлението какви имоти и авоари имат и като свърши мандата - с колко авоари и имоти излизат. никой не е обеднял от депутатство, нито от министруване...Още Алеко го е турил в устата на Бай Ганьо: Ти мене слушай, всички са маскари... Серииозен човек, човек с идеи и професия никога не би станал политик.

Ами, за това става дума! Такава е наложената схема, за да няма управия, а народът се хаби напусто тук във форума... Единственият изход (обаче те го предвидиха и ликвидираха армията, а увеличиха полицията)...

призна си-акустирал си твърдо на левия бряг и очакваш нещо по-твърдо и за теб.....то ще ти влезе,почакай още малко до лятото

"Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят". (изказване на англ. полит. наблюдател от началото на 20 в.)

станишката е само собственик на "спартакус" и като гледам ти си явно почетен член в клуба......на розовите сърца от левия бряг:))))))))

интересен ник си си сложил(а),явно в тази поза и пишеш глупостите си:))))