България получи висока оценка за Европредседателството

Министър Лиляна Павлова представи пред председателите на комисии в Европарламент в Страсбург хода на работата на българското председателство на Съвета на ЕС.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доволни след като видяха лилето с новата чанат от мола

Хората измират в тази простотия, наречена България , тя се хвали.Всичко е много розово.

Свинетке, знаеш ли колко ми дреме на дедовия?

Щом има потупване по рамото, погалване по главата и конгратюлейшънс - значи всичко ни е наред.

А хората - кучета ги яли - за съжаление, БУКВАЛНО

Бях започнал да се питам какво ми липсва? Сега го осъзнах-дългото медийно отсъствие на тази елегантна дама!

Но поне Европа разбра, че не ни трябва Истанбулска конвенция - я глей как си гледаме жените - то облечено, нахранено...

на дядо пръжката

Ако Лилето сама си е дала оценката, може. Иначе, едва ли някой ни забелязва. Пък и какво са постигнали, че не се сещам. Малко повече приказки от обикновено. Макрон днес поля със студена вода ентусиазма на нашия международник, че Западните Балкани, аха, да влязат в ЕС.

Абе то и Макрон беше полят със студена вода, но това е друга тема

Всички кореспонденти на БТА са служители на КДС и ГРУ. Продължават със старите си методи на безскрупулна измислена и фалшива пропаганда. Всичко написано от тези хора е лъжа и дезинформация.

Ама какво разказвате: как еврофеодалите няма високо да оценят най-корумпираната българска крава и шефа и послушен шопар?!

Браво на Лилянка! Малко пари ли изхарчи за реклама?! Павлова възложи рекламата на европредседателството на приближени медии и сайтове за готварство и клюки Сред тях бият на очи специализирани медии за готварство, тийнейджърски проблеми, прогноза за времето, тунинговане на коли, сайтове за клюки, спортни страници, изцяло музикални радиостанции и още десетки медии, нямащи нищо общо с актуалните политически и обществени проблеми... ...Прехвалената съпътстваща културна програма на европредседателството се оказа фейк. Реално досега са се състояли САМО 2 от 55 СЪБИТИЯ, финансирани от Националния фонд Култура. Повечето ще се случат след края му, стана ясно от обясненията на шефа на журито. Месене на тухли, живи килими от цветя и музей на стола трябваше да впечатлят чужденците. Вместо това ще си ги гледаме ние."

осланинено

Винаги когато я видя тази и и се питам от кой театър е- Сълза или Смях. България просто върви по инерция.

И това как кореспондира със съседната новина :" Макрон отряза Западните Балкани....."

Да се се оплачат от здраво хапване и пийване на корем. На наша сметка. Щеше да има някаква стойност, ако беше казала, че са ни приели в Шенген.

излъчва воня.

Висока, висока, колко да е висока-точно като по протокол!

Че топиме мас скоро от свинята.

Напълно безразлично ми е кой от бандата ЕСАЩски агресивни масови убийци от Запад , ..наричащи се Международна общност,...свободния свят.... ...е потупал своите местни Народни Палачи ГЕРБ по рамото и ги е похвалил за "добрата работа " !! Гнусари.

За тая висока оценка е 3-ка.... Те ни критикуват, а тая си мисли, че я хвалят...... Калинка !

Освен Павлова, никой не се интересува.

Няма друг такъв измислен ''министър''.Какъв министерски пост ще и измисли мутрата след председателството?

Председателството е толкова елементарно и от него не зависи почти нищо за държавата, просто се редуват и те не знаят за какво? Кой се итересува от Балканите и срещата във Варна? Отговор Бойко Методиев Борисов, другите не им пука, че има такава работа.

Получила...дрън, дрън. Някой уведоми ли председателсващите, че ще замерят Сирия с ракети?Страна, която не граничи с нито една европейска държава, и не застрашава европейски граждани? Председателите научават станалото от телевизора. За какви оценки говорим?

Само не се разбра кой ни хвали и за какво.Тази се е вживяла сериозно в измисленената и длъжност и си се хвали самичка.Лошото е да нямаш реална представя за действителността както повечето управляващи

прочетох само заглавието и до там ...... оценка 6 на половината време от председателството... няма какво повече да коментираме... пореден абсурд. Оценка се дава на края и от по горни инстанции, а не сами да се хвалиме.

Когато те хвалят,някъде си сгрешил. Но нали си куха лейка...

Вероятно чантите на Лили от по 5 бонки са получили висока оценка или рекламанта на европредседателството по кулинарни и клюкарски сайтове на които пак Лилито е броило 370 хиляди бонки! Браво на Лили, само така! Харчи нашите бонки и се хвали!

тая се не умори да повтаря колко добре се е справила!аман,некой да я похвали!!пародията е пълна,само с блъскане в гърдите не става

:))))Всеки е посрещал гости,някой домакин да е чул лоша дума за себе си когато гостите са си тръгвали???

НЕ 6 бона последната и чанта от МОЛа в Милано марка Есмара е за 4800 Е/9600 ЛЕВА/

Язък за чантата! На СВИНЧЕ-звънче!

А бе, комунистическо чедо, не те ли е срам за тъпите ти изяви. То бива, то може, но ти си някакъв уникум. Господ ще те оцени.