Германски политици предлагат замразяване на членството на България в ЕС

Германия е силно обезпокоена от ситуацията в България. Евродепутат пък заплаши, че заради потъпкването на демократични принципи в България ще иска да се задейства член 7 от Лисабонския договор - временното отнемане на правото на глас на държава в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Германски политици предлагат замразяване на членството на България в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да ви обнадеждя малко искам да кажа че потестиращите в единия от форумите вече си говорин за направата на организация или партия каквото там реши мнозинството и да излезем с ясни написани искания добавям линк https://www.facebook.com/events/475048025915600/permalink/489721751114894/

"В противен случай ще се наложи ЕК да се намеси" Ами да се намеси ...

Като съм равнопправен гражданин на ЕС, заящо не мога с високата си квалификация за работя във всички страни от ЕС? Да се говоря на едро е лесно - кои демократични принципи не се спазват? Има несъгласни - казват го свобдно. Това не означва, че с всеки крясък трябва да се съобразяваме - ние не сме вреслива република - парламентарна република сме - имаше избори - гласувахме, избрахме. На следващите ще гласуваме всички, за да бъде зиборът по-задоволителент. Това е демокрацията, умници! В ЕС не обръщат внимание на всеки ппротестиращ - дори при това инфо затъмнение, сме наясно!

..защото високата квалификация в областта на "Кръчмарските разсъждения" кой знае защо не се ценят особено извън селото ви...

Защото нямаш никаква квалификация. Нашата образователна система не предлага квалификация а само диплома с която да си бършем гъзовете.

Коментара Ви красноречиво говори за "високата квалификация"която си въобразявате че имате.

Не мога да повярвам. Страхотен шанс за Българя да излезе от този смотан съус ЕС. Протестиращи, не спирайте, помагайте да излезем от ЕС. Аман от тея съдисти, та то небеха кокошки, та то небеха гейове, та то не беха бързи коли, та то не беха комплесаризъм.

Ако проекта Пеевски бе успял, сега Боко и Цвъко щяха да са на топло с екипа на ювентус

Да спрат и еврофондовете, без това това правителство ще ги открадне и няма да има нищо за хората. Така или иначе, средствата по еврофондовете ще ги спрат. За да си удължат срока на кражбите, направиха подмяна на прокуратура, съд, полиция и следствие.

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЗАМРАЗИ ПЛАЩАНЕТО НА ЧЛЕНСКИ И ДРУГИ ВНОСКИ В ЕС. За членсктвото ни в ЕС в страната не е провеждан РЕФЕРЕНДУМ. Сега внасяме повече отколкото ни дават и това от най-бедната страна.

и колко даваме и колко сме получили?

козите на село? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бих се съгласил с тези евродУпетати, но да изнесат някакви факти, а не просто политическо говорене. Кои демократични (поне един) принципи са нарушени? Стотина хулигана правят золуми, а полицията не се намесва. Веднага бе сменен Пеевски. Правителството работи въпреки хулиганите. Но явно антибългарското лоби (подстрекавано от български представители) действа подмолно. Нека медиите да отразят какво правят наште парламентаристи в ЕС и да ги попитат за кого работят?

Ами опита на Миков за налагане на цензура? Ами...

не те ли притеснява самият факт с назначаването на пеевски? смениха го защото номера не мина, но това си беше явна заявка ,че превителството ще работи против интересите на България ! сега ще са по-внимателни но не по убеждение а по-принуда ,че ще бъдат следени отблизо .искаш да ни управляват мошенници ли ?

Много се чудя на германците - какво не ни харесват?Най - богатата и цивилизована страна в Европа сме, всичко ни е както трябва...

и смотльовците от острова разбраха, че ЕС не ги устройва. Унгарците и те натам. Редно е да има референдум за оставането ни в ЕС. След като излезем от него, ще си върнем ограбеното от чуждите монополи и концисионери и ще си жевеем по-добре.

си намерил кого да даваш за пример англетата-консерви които дори щатите предупредиха ,че излизането им от ЕС ще ги превърне в никой на международната сцена а за унгрците-техният орбан е нашият сидеров,и двамата са фашисти по убеждения.защо смяташ,че монополите са основен проблем а не ниските заплати?? не,че тока е скъп а вземаме малко .едно излизане от ЕС как би допринесло за увеличение на работните места??

като не ти е ясно. Преди 1989 всички работеха, за какви работни места ми дърдориш в ЕС. Айде бегай да си играеш на жмичка

Прав си, под знамето на панславизма е редно да се насочим отново към ..ОНД!

това ще реши проблемите ни с корупция,безработица? какви знамена и идеи за разделяне от европа те гонят? ти направо хващай пътя за мосва .

нямам търпение да карам китайска кола и бензина да е 19 стотинки

съм силно обезпокоен от ислямизирането на ЕС и в частност на Германия,предлагам да им замразим членството заради пълчищата от гастърбайтери от страни извън съюза,да се наемат турци само ако няма кандидати за съответното работно място на хора от евросъюза

Няма нужда да замразявате членството на Бьлгария в ЕС, замразете парите, отпускани чрез фондовете на сьщия...... Те комунистите сами ще се откажат от власта, като няма лапачка!!!!!! :-)

popov

Не зная къде бях чел една мисъл, казват, че била на Тачър. Проблемите на социалистите започват там където свършват парите на другите.

danisapfirov

Много точно го е казала.

Да не би проблемите на капиталистите да започват от дргаде?

Значи така, след като въпросният немски депутат е от партията на Маркел това означава, че другарката е решила твърдо да върне Борисов на власт тъй като това е нейният човек в България. Никак не е случайно също така че един от главните организатори на протестите Иво Прокопиев живее от няколко години в Сингапур и върти бизнес главно с китайците. Всичко това накуп само илюстрира негласния съюз между Германия и Китай и този съюз е факт, колкото и да се опитват да го прикриват зад някакви си уж търговски спорове. За това и Борисов в момента демонстрира самочувствие, защото макар да знае, че вече не е фаворит на САЩ, все още му остава подкрепата да други две велики сили, с които е успял да се договори.

Изобщо не трябва да бъдем изненадани от тази реакция на ЕС, защото нищо добро не ни очаква щом сме го докара ли до там комунисти, турци и фашисти да ни управляват! Единственото спасение е незабавна ОСТАВКА на шизофренната политическа коалиция БСП, ДПС и Атака и ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!

Май просто трябва да излезем от ЕС. Какъв е тоя принцип? Коай определя кога са нарушени правата и тън-мън? Това е заробване.

така както ние не подкрепяме македония за членство в ес защото тяхните комунисти ги лагаха толкова много че вече ни имат за враг # 1, така и европа има претенчии кам нас и то тарпеливо изчакаха. сидеров и пеевски, отиваме от запад кам дивия запад. на запад хората се саобразяват и сами си налагат рестрикции и не си позволяват да прекрачват граници. това е демокрацията която ние сме обещали да спазваме. (лично мнение). *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОПА!ИЗЛИЗАНЕ ОТ КОЛОНИАЛНИЯ СЪЮЗ.ЩЕ СИ ПЛАЩАТ НА ГРАНИЦИТЕ МИТА И ТАКСИ И В БЮДЖЕТА ЩЕ ИМА 6 МЛРД ЕВРО ОТ ТЯХ!!

6 ++++ На митницата да ги гепна .......им ще цепна!

Цвьк

Ехххххх смешко, смешко...ми нали ако си усвояваме ЕС парите ще спечелим поне 3 пъти по толкова! Даже и финансист не трябва да си, за да го разбереш това.:-)

да ама без подкрепата и надзора от ес мислиш ли че тези милярди ще отидат там кадето трябва. нямам предвид само при митничарите. путя на истината е само един, стига вече с тези заобиколки и преки които само ни забавят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нормален европейски човек не може да проумее, как се стига до управленска политическа комбинация от бивши комунисти милионери, етнически турци и гламави националисти. На всичкото отгоре, изборите са спечелени от дясна партия, член на ЕНП. Ясно е, че тук има някакъв гешефт. В който е включен дори главния Прокурор на България, който още не може да преброи едни бюлетини, подсказани му от Мая Манолова. Германецът е човек точен и ясен, работлив и разсъдлив, и такива бъркотии хич не са му по вкуса. Затова, по-добре да се замрази членството на РБ в ЕС, а след това, даже да се изключи. До това състояние може да ни докарат сзмо тримата нагли измамници Сер гей, Лютви и Волен болен ...

Тия германски политици и те май са дали фира...

Толкова жалка картинка сме, че нямам думи! Да закриват тази държава - тук никога няма да бъде европейска държава! Никаква демокрация не върши работа - само диктатура или президентска република. Защо блокират пътя на хората да се прибират вечер - да си стоят пред парламента!

Гпнят ни от евро съюза, отиваме към великия съветски съюз. Изборите това показват, хората искат да се върне живота преди 89-та.

От кога един говори от името на всички? И защо се прави новина от едно изявление па дори на евродепутат. Ако питате друг, ще каже нещо различно. Тоя чл. 7 да си наврат където искат. В Гърция смазаха гърците от бой, изгониха една камара народ, протестите им бяха на ръба на война- нищо не каза. Явно щото там имат друг интерес.

Тези немски помияри какво ни плашат? Я първо да си отключат мазетата и да пуснат изнасилваните жертви,а после могат и съвети да датат и даже да ни заплашват. Да не забравяме,че всъщност SIEMENS е държавна фирма и е доказано най-корумпираната в цяла Европа.някой нещо да им направи на сексуално извратените немци?НЕ

Не съм виждал по-безскруполни и в същото време малоумни управници освен в страните от близкия изток там имат сходно мислене на идиоти.

г- да и дами трябва да ви напомня че в цялата българска исторя европа не е направила нищо за тази нещастна част на света. те подкрепяха турция и гледаха да не си развалият дослука с тея ,те дадоха българия на сталин - техеран ,ялта , подздам . те определиха тежки репарации въпреки че нашите воиски освободиха -белград, будапеща , виена. те изпратиха сарбя за да я разбием при сливница и драгоман. никога нищо не са направили добро за нас - поне порследните 1000 години . даите един аргумент защо да се сйобразяваме с тях. ние сме просперирали само когато сме били сами . не русия не англия. сами бавно ще се рашат нещата като се изметат слугите на чужди държави

Май ни позабелязаха в Европа-та. Две седмици по 100 човека- към 1500 няма как де не ги забележиш. Сега да видим как ще го употребят? От една страна за Шенген сме напълно отстранени. От друга, ще ускорим приемането на Турция в ЕС, т.к. се вижда , че тук ставаме само за нужник"" и евентуално няк`ъв резерват. Сложно!!! А е с толкова просто решение - една оставка и едни избори, докато не са ни изработили новите червени очила за промити мозъци.

Абе де беха тия, като 4 години в страната цареше мутро- бандитски режим. Пак за тиквата ли се оглеждат , немааа ,немаа да стане вече с тиквата и простаците.

МЪЛЧИ БЕ ЛИЛИПУТ!

А когато българските граждани бяха подслушвани те не бяха ли и граждани на ЕС и защо ли този германски депутат не ни защити тогава ?Вигенин да не спи, а да реагира бързо!

Като чета коментарите (в голямата си част скудоумни, злобарски и издаващи нопиющо ниска обща култура) ми става напълно ясно, че ние никога няма да се оправим, защото не можем да играем като отбор. Нямаме отборен дух, даже и елементарен инстинкт за самосъхранение пред надвисналата опасност. Който инстинкт, според биолозите, се забелязва дори и у червеите. Това потвърждава думите на една коронована особа,която каза за нас българите, че трябва да си сменим чипа. Ние просто сме генетично увредени, в нас има толкова злоба, толкова ненавист към ближния, особено към успелия, че на човек му става тъжно...С изнасянето на малкото можещи и кадърни хора в цивилизования свят вещата стават все по-лоши и по-лоши...

НЕ СМЕ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ... ВЛАДЕЯТ НИ НАГЛИ БЕЗКОМПРОМИСНИ И ЛЪЖЛИВИ ХОРА-КОИТО СА ГОТОВИ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ДА СТАНЕ -НО ДА НЕ ПУСНАТ КОКАЛА И ВЛАСТТА... ЛОШОТО Е НЕ САМО ЧЕ ГИ СЛУШАМЕ И ИМ ВЯРВАМЕ ... ЛОШОТО Е , ЧЕ СЕ ДЕЛИМ НА КОМУНИСТИ , ГЕРБЕРАСТИ , ДЕМОКРАТИ И СЕДЕСАРИ ...- А ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО- "БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!

Ние сме поробени: 1. от навици, страсти, егоистична ценностна система 2. от наши и чужди КОНСОЛИДИРАНИ душмани 3. Земята е космически затвор. Нас дори на Луната не ни пускат. "От 1968 до 1975 г. са изстреляни 15 космически кораба от серията Аполо с екипаж на борда. От тях девет са достигали до Луната, успешно са се прилунили шест, като на Луната са се разхождали общо 12 астронавта." Никой не иска да каже, в какво се се крие причината да сме "ЗАТВОРЕНА СИСТЕМА". На "тъмните сили" това статукво е удобно, устройва ги. "Светлите сили" са загрижени и помагат, но /след 1981 година/ до сега напредъкът в израстването на човешкото съзнание, неговата еволюция, е много бавен. Осъзнаването на духовните идеи се заглушава от материализма и атеизма, пуснал дълбоки корени в съзнанието ни. Най-голям враг, е СТРАХЪТ. "У СТРАХА, ГЛАЗА ВЕЛИКИЕ."

за това са всички тези мачения и изпитания, за да израрстнем. няма нищо случаино. изисква се огромно налягане да се саздаде дямантат които ще бадат булгарите. предсказано е ( севрюкова, ванга) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

успяват не, а просперират простите и наглите. Умните и моралните страдат от подобни на твойте мантри. Българския народ е трудолюбив и добронамерен. Гнусари като теб са го облазили и твърдят обратното в полза на едрия капитал, който понеже е съставенв от простаци не може да организира бизнеса, за да работят честните и добрите. Но все още хората карат по инерция, все още не са разбрали, че не искат да живеят по старому. За сега разбраха, че не могат да ни управляват по новому. Айде бегай да си играеш-платен царски- герберски драскач. Ще ти сменя много бързо чипа....

видях ме ви членовете,договорите и работата е ясна

Да се замрази членството е добра идея, но да се спрат средствата по еврофондовете ми се струва по-добра. Пък ако искат БСП да се ориентира към Русия, но тогава Русия трябва да им осигури пари за кражбите. Европа, пази си средствата по фондовете. заплашени са да бъдат приватизирани. И пак няма да има нишо направено.

Всички европари се прибират от просовецки дс/кгб фирми. Последно тим прибраха близо 1 млрд евро. Тия европейци са малоумни, финансират раша, чиято цел е подчиняване и окупиране на Европа? Протестите в София трябва да са пред лукойл, цкб, ктб и други совецки метастази.

ДОБРЕ КАЗАНО- БЕЗ ДА Е КОНКРЕТИЗИРАНО , ЧЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ДЪРЖАТ ИЗКЪСО ОТ ВСИЧКИ ТИЯ "..просовецки дс/кгб фирми..."

Хм.. Не съм чел предишните коментари, но искам по-компететно мнение. Сценарият продължава примерно така- умишлена дестбилизация на страната- платени протестиращи срещу заинтересования Сидеров да се наложи твърда ръка на протестите и те да ескалират до насилие. Резултатът ще е потъпкване на демократичните норми и задействане на чл.7 от Лис. дг. Изолацията от Ес ще даде зелена светлина на Руските олигарси у нас, което ме навежда на мисълта, че не само определени партии ами всички имат финансовата подкрепа от руските прослойки. Така България наложително поема курс към Русия без някое правителство да има конкретна вина пред гражданите си и пред ЕС! За тези които четат между редовете това ли е истинския сценарий?

Цвьк

Не е това сценария... 1во- Няма такава клауза, като ''изгонване'' от ЕС. Могат да ни отнемат правото на глас, което само по себе си означава сваляне на доверието от настоящия кабинет, което вече е факт. 2ро- Б-я винаги е била зависима от Русия, малко или много. Просто когато бсп са на власт, зависимоста се увеличава. Нашия проблем е, че никога не сме дали шанс на един кабинет два поредни мандата. И с право. Винаги се осират и на следващите избори са аут. И като дойдат следващите започват уволнения на долу по веригата, което пък води до неработеща администрация на всички нива, което пък води до буксуване на държавата. 3то- Настоящия кабинет трябва да падне, защото няма доверието нито на Народа, нито на Европа, а за да работи едно правителство трябва да има и двете. Да се говори за напускане от ЕС е пълна глупост, защото сме прекалено малки, не произвеждаме нищо, което да ни носи печалба и политиците ни се продават на кило. Ако сме умни, ще усвояваме ЕС пари по най-бързия и ефективен начин, защото това е най-бързия и евтин начин икономиката да върви напред. За което пък трябва работеща администрация. Ореха говори за индустриализация, но забравя да спомене, че ще отнеме поне 20 год, за да почнем да виждаме печалбата от тази индустриализация. Демек, говори пълни глупости. 4то- Сказанията на някои хора, че вноската на Б-я е по-висока от колкото Б-я получава е вярна, но никой не ни е виновен, че не можем да си усвояваме отпуснатите пари. Други въпроси?:-)

Благодаря, с повечето точки съм съгласен особено това с неработещата администрация, въпросът ми беше конкретно целият цирк откъде е исцениран, кой има най-много дивиденти и ще засили ли това влиянието на руското лоби у нас?

Основен въпрос в България е, "ДА СПРАТ СЕЩ, САЩ, Турция и Русия да ни "помагат". Обаче това няма да стане, без фалитът на ФЕД. Без окупация на US army на "Тясната улица", също. Просто, още не му е дошло времето за действие. Още не е прибрана в складовете реколта 2013, за да се заемем с "подреждане на къщичката ни", което със сигурност ще се случи в месеците септември и октомври.

Как това което написа да го раберат повече хора?

Цвьк

И друго: Не мисля, че настоящите искат да дестабилизират държавата. При явна дестабилизация няма ЕС пари.А повярвай ми: това е целта-ЕС парите. Но от друга страна, ако бспто види, че изпуска кокала, нищо чудно да го направи умишлено...все пак веднъж, преди години, го направиха.:-)

Ей тука се разминава здравата логика??? Сидеров тръби за насъскване (официално обратното), а иначе всички твърдят че играе с БСП, ДПС. Ако Герб играе активна контра излиза , че и Атака играе такава срещу БСП. Абе всичко е театризирано с общ център. По мъдро е да не се играе по свирката нито на Герб, нито на останалите. При падане на кабинета в настоящия момент ЕС спира парите, Герб и те няма да имат необходимата подкрепа.

Европа си запуши носа и прие БГ -очакваше се поне малко да се подобрят нещата тук........но уви.бедна,мръсна.......никаква държава.Правителства,съставени от хора неуки,алчни,бездуховни-без държавничвско мислене,а само да крадат и всичко е толкова ужасно,че за нормалния човек е смразяващо всичко тук.Как оцеляваме ..............може би господ все пак ни пази...........

Оцеляваме, защото Господ ни пази. Трудностите сега в България се дължат на нашето упорство да си извадим поука, да си отворим очите за реалността. Мене лично ме радва, че вече има участници в този форум, които са съвсем наясно със ситуацията сега в България. Примерно: Делян Пеевски се надява да се запази статуквото до 1 януари 2014 година. Това ще бетонира вечно статукво за олигархията. Аз се надявам, че Девето септемрийското въстание и Октомврийската революция по Димитровден, и с Божията Помощ, ще очистят България от властта на чорбаджиите-душмани и изедници народни. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.

Дядо му е руснак от подмосковието.

Благодарим ви за милиардите,по доре си ги задръжте! Която и да е държава вземала пари от международния валутен фонд,добро не е видяла!!! Примери много-Гърция,Кипър,Испания...стоите далече от нас крадливи псевдо европеиски демократи...лобисти на вашингтонския престъпен режим...разцепихте бивша Югославия на 6 части и после заграбихте всички печеливши предприятия,като ги обявихте за губещи и сега правите милиарди на гърба на Сръбския народ...Сега прилагате същата тактика и с моя-БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-Българи,не ни трябват никакви пари от никого.Всичко е една голяма демагогия за да може Англо саксонските крадци,чрез Европеиския съюз- които ги лобира а са представени от всички правителства управлявали до сега! Имаме достатъчно природни богатства за да се справим и сами,също ерп-тата трябва да се върнат и управляват от държавата...

политическа и икономическа дестабилизаця в ,,раиона,,!!!разпределение на балканите. ние сме на ,,вазлово,, място и за това ни искат слаби!!!трябва ,,според тях,, балканите да са от малки даргави, нещо като ,,македоня,, косово,,. сателитни даргави!!!в момента , волно или неволно тук се дестабилизира даргавата. хората имат ,,исканя,, но не знаят какво искат. трябва промяна на цялата ,,политическа и соцялна система,,!!!да не ,,изкарват ,, само ,,досиетата,, за дц, а и кои е имал ,,партиино,, досие???навремето никои на сила не е ставал комунист.ставаха комунисти за да правят кариера. ако си ,,демократ,, в себе си, плуеш на партиинят билет и не правиш кариера. а не си ,,продаваш,, идеите за кариера. за галост всички са ,,партиини кариеристи,, и преди и сега!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не разбрах.искаш да кажеш,че МВФ насила е заставил тези държави да им вземат парите?? Според мен те така са се забравили да харчат, че няма нормален кредитор който да им отпуска повече кредити .останал е само МВФ който поема риска но срещу своите си условия-дали ти отърват или не ти избираш дали да ги извикаш.

кои сте вие та да ни поучавате. Вероятно ви се ще да ни вкарате в газовите камери. Мръсни гадни изроди....в главата ви е само как да трепете хора. Малко са ви насилвали руснаците.....дано го повторят скоро, та барем още 50 години да ви държи влага

Този господин защо не ни се сърди, че БГ е единствената страна в Европа, в която сподвижниците на чичко Хитлер са 100% реабилитирани?

Нещастник аз не живея в БГ но не съм национален предател като теб! Вън съм за да се възползвам от капиталистическия социализъм и за да пращам пари на семеиството ми ....но сърцето ми е там в БГ и никога няма да предам страната си!

предател си, фашист си по душа. И аз храня семейство тук в България. Искам да напуснем ЕС и да си вземем заграбеното от него, за да живеем по-добре. А ти по-добре не се връщай. И без теб ни е зле достатъчно. Като се оправим, пак не се връщай, защото не си го заслужил. Предател долен

Какво общо има с коментара

Господа германци,друга работа нямате ли си? Вие ще загубите ако го направите, защото по-малко ще получавате.Елате да живеете в България , даже с 1500лв. на месец, камо ли с 350лв. пенсия. Така проблемите не се решават. Мислете за последствията.

Със или без все тая! За 6 години в Европеиския съюз не видях и едно положително нещо да се е случило за народа ми!!!

Вкараха ни в ЕС зада сме им по удобни за изсмукване. И аз не ги искам. Трябва за това да скачаме по площадите всички ....да излезем от ЕС.....ама като сме прости и не виждаме гърците каково правят

Не разединение а обединението прави силата. Като се отделим от ЕС какво ще постигнем? Ще трябва да се прикрепим към Русия? Сами няма как да се преборим за място под слънцето. Нито имаме икономика, нито земеделие. Имаме квалифицирани инженери, доктори, научни работници и т.н. ако и те емигрират положението е безнадежно.

Аууу, чак сега ли се сетиха да артикулират народняците на Меркел факта, че подкрепата на Сидеров ("Атака") за народняците в България (кликата "Герб") в периода 2009-2011 година е сринало авторитета им като демократично сдружение (корпорация с "НЕ"стопанска цел)?... Много са прозични горките европейски народняци!... Жалко!... А аз ги мислех за прагматици!...

Бирата премахва безпокойството.Подобни твърдения ,че германците са обезпокоени за България са нелепи и комични.

Като чета коментарите във форума и ми ставя ясно, че от Българите по-големи "специалисти" няма. Като сме такива всезнаещи и игнориращи другите, защо не сме икономически по-развити от Германия? Защо не сме по-демократични от Западния свят? Защото все се мислим за най-умните и другите акъл няма нужда да ни дават! А всъщност сме като щатраусите, заровили сме си главата в пясъка и си мислим че всичко ни е наред, а задника ни го виждат всичките. Спрете да се обиждате един друг и нека се вслушаме в независимите и безпристрастни коментари. Вижте какво става в страната! Това нормално ли е? Има ли демокрация? Има ли нормални политици? Това ли ще е пътя на България.

Германският еврофашист и член на бюрото на Европейската народна партия Маркус Фербер който пак се е изказал като неподготвен ученик ли е нормален гей политик с "кафявата риза"?

Ти си поредния щраус във форума. Живей си в собствения си свят ама ако може напусни България.

Забрави, че и винаги сме невинна жертва и все някой друг ни е виновен. Освен това трябва все някой друг да ни оправи положението. [:

тия изклаха половината свят и пак ни учат на норми и морал. Що го нема Салин да ви подпука пак

Андрей Карлович Луканов Кой твърди, че червената партия се е реформирала? В най-новата си история столетницата БСП вече има три знакови зими по време на управлението си, които предупреждават избирателя: Не посягай към тази бюлетина, дори и много да ти се иска, не си причинявай това! При първия опит за управление на страната БСП опита да убие гражданите на България, защото ги имаше за поданици. Изведнъж започнаха големите опашки, в магазините изчезнаха стоките от първа необходимост, спря токът, България мръзнеше 2 часа и 2 се грееше. Западните журналисти оприличиха състоянието на държавата на дискотека. Когато хората съвсем озверяха, излязоха на улицата а пък студентите се затвориха в университетите и не допускаха никого до тях. Западът реши да помогне и заприиждаха храни отвсякъде. Те обаче не можаха да компенсират огромните липси в магазините. Хлябът се купуваше с купони, а млякото се раздаваше в 4 часа сутринта. Хората се редяха на безкрайни опашки, носеха оскъдните провизии вкъщи и запрашваха по площадите. Тогава никой не усещаше студа, защото всички бяха гневни. Гневът от тежката икономическа криза, която докара Луканов, измести студа и глада. Очевидната невъзможност на Луканов да се справи с изключително трудната ситуация не се забелязваше само от съпартийците му, които невъзмутимо си мислеха, че държат положението, защото за тях да се прикрива истината е едно от най-големите изкуства.

Синовете на Андрей Луканов Жан Виденов За втория червен премиер Жан Виденов може да се каже със сигурност, че той разори България. Този политически лаик превърна страната ни в гробище, а народа в духове по време на управлението си от 1995 до 1997 г. Сривът във всички области бе толкова голям, че погледнато отстрани, изглеждаше, че няма спасение. Виденов обаче наблюдаваше разпада на страната отстрани като зомби, което е само свидетел на събитията. Започна се със срив на банките, които по това време се бяха нароили като гъби след дъжд. Разбира се, техни шефове бяха хора, които никога не бяха имали нещо общо с управление на финансите, но затова пък имаха червени точки в своите биографии като хора на Държавна сигурност. Неусетно хлябът стана безценна стока и се заговори, че зърното е продадено в чужбина. Жан мълчеше. 12 български войничета бяха изпепелени на Околовръстното край София през август 1996 г., но Виденов не подозираше дори за това. Той потропваше хоро със съпартийците си. Най-тежко бе през последната за Виденов зима. В края на 1996 и началото на 1997 г. парите на хората се стопиха за дни. За периода от април до октомври фалират 15 банки, като много българи остават без спестяванията си, трупани в продължение на години. 1 л бензин е 1000 лв., хлябът е 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин. Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., хляб - 340 лв. Заплата 14 500 лв. Средната заплата пада до 5 $.

Сергей Дмитриевич Станишев И сме в плен на БСП и нещо средно между червено-туско-фашистко правителство. За експерти са назначени Румяна Тодорова- Бивш шеф на Здравната каса отново ще застане начело на фонда. Тодорова e СЕСТРА на евродепутата от БСП Илияна Йотова. Петър Киров зам.-министър нa транспорта, СИН нa Володя Киров, бивш шеф на ДАИ, а в момента е началник на учебен център в системата на транспортното министерство. През 2009 г. той бе принуден да подаде оставка, след като браншовите организации го обвиниха, че изпитващи и висши служители на ведомството са вземали подкупи на стойност 20 млн. лева годишно. Бюрхан Абазов, който е БРАТ на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, е назначен за заместник министър на земеделието. Той беше на същия пост по време на тройната коалиция. През 2008 г. e поиска на оставката на Абазов заради крупни злоупотреби при възлагането на обществени поръчки; отклоняване на средства от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури; скандали, свързани с плащанията и евросубсидиите за земеделските производители; неправомерни плащания по Код 6 и тежките проблеми, свързани със системата ИСАК Иван Иванов- СИКаджия за зам.-министър на вътрешните работи.... Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Бобева- член на Съвета на директорите на Мостстрой АД от 20.10.2003 до 05.03.2004 г.,притежавано от Васил Божков. Бобева е председател на Сдружение "Спортен клуб "Левски"". Управляващи в същия са Делян Славчев Пеевски и Алексей Илиев Петров.

искам много да дойде Кунева на власт, да затвори останалите блокове на АЕЦ Козлодуй и да ви продавам ток от моите фотоволтаици. Дреме ми за вас и ЕС

Глупавият човек не разбира че Кунева е спасила живота ни и е договорила 13,5 милиарда благодарение на тези блокове с изтекла давност.До сега нямаше да ни има щеше да гръмне поне един от тях и да ни е избило нас и цяла Европа.Благодаря на Кунева за мъжката позиция за разлика от мъжете със женски маниери тя взе мъжко решение.

какъв идиот съм бил.....бил съм имал съм 13 милиарда пък аз да не знам, живея хубаво пък аз да не знам, родата ми измря бързо пък аз да не знам, образованието ни било хубаво и пракрасно пък аз да не знам. Първи сме били в ЕС по заплати, пък аз да не знам.................какво ли знам Искам Куневааааааааааааааааааааа

свежаров, заради идиоти и мошеници, които като теб добре умеят да внушават на хората, че им е добре сме на това дередже....Ти вероятно си освежен от куневите капитали....ние не

а не дей, разплакала, спасила ми живота. Ходил ли си на гробища скоро, за да видиш колко бързо се пълнят. Много бързо се пълнят.....вероятно от дейността на такива спасители като Кунева. Ще дойде ден на равносметка, рано или късно, но идва. Тогава такива като теб ще платят с най-скъпото си

годността им е до 2030г.

ГЕРБЕРАСТИЯТА ДА СПРЕ ДА ЦВИЛИ ПО ФОРУМИТЕ, КАТО РАНЕНА.

назначените от герб Калинки в администрацията ги е страх, че ще ги уволнят и цвилят след работа и в почивните дни

Герберастията и останалите национални предатели и Калинки са се мобилизирали. Шизо - герберастията се разглежда като най-тежката форма на психично разстройство. Шизо-гербери често възприемат реалността фрагментарно и изкривено. Най-явните определящи характеристики на шизо-герберастията са мисловните нарушения, като налудности, халюцинации и разкъсано мислене; подчертана социална изолация или оттегляне; притъпени или неадекватни емоции и странно двигателно поведение. Мисля, че все пак нормалните българи сме много повече.

през 1989 България произведе 880 000 тона домати. През 2009г. 80 000 тона домати и една кратуна Цв.Цв. юрист с понижена мощност. А да ви е честит ЕС. И да не забравяте да скачате като майките и бащите си преди 24 години. Ето до къде ви доведоха....скачайте си и вие

ти искаш земеделска или индустриална страна да се ??? кви домати те гонят? ти какво работиш ....земеделец ли си?

не бе пич през 1989г. сме били 35 в света по икономическо развитие, а сега сме 75-ти. Нали се сещаш, че това развитие не се крепи на коренчета домати. Що си мислиш, че тока не и в излишък. Щото ни спря промишлеността, едра средна и дребна нява я. Окрадоха я. А това дето доваше приходи ей така, го харизаха на ЧЕЗ и ЕОН. Продадоха ни брато. Наематели сме на душите си в собствената си страна. Докато ние скачахме по площадите Капиталистите ни продаваха. Не се заблуждавайте, мислете трезво. Проблема е между ТРУДА и Мафиотския капитал. Там е проблема. Сега пак си скачаме, а всички партийно олигархически кръгове си грабят