ЕК описа как ще отпадне мониторингът на България

Европейската комисия описа процедурата, по която наблюдението над България по механизма за сътрудничество и проверка ще бъде отменено.

Обратно в новината

Коментари - ЕК описа как ще отпадне мониторингът на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма как да не е корумпирана и хронично бедна българия,тя е поне 90 процента зависима от русия!

абе нали имаше еди бивш цар,които издигаше лозунг за българските елити-за нов морал и за 800 дни щеше да ни оправи!българия е тежко болна страна!от морал и 800 дни и прашинка не остана!питам се аз къде е моралът като кадри на бкп и дс са на държaвното кормило!

блага пара-железни врати отваря!

я ,кръгом и обратно към русия и евроазиискитят съюз!колко добре ни беше във икономическата и политическа птрегъдка на православната,братска нам русия! тези искат да си изчистим кочината и да станем чистоплътни!свикнали сме си с нашите хора,корупцията и животът във бъллгария!докато има валутен борд на левът към еврото,да не се притесняваме за нашата българска корупция,все ще ги изължем умни сме!

Необходим е политически борд. Какта се въведе валутен. Когато някой неможе да управлява МПС си наема правоспоспособен водач,плаща му и той кара колата както трбябва. Очаводно е,че нашият "елит" е негоден и трябва вече да го признаем и да поканим чужди специалисти. Това е. Иначе ,както казват англичаните-Човек,който два пъти се спъва в един същ камък е ГЛУПАК.Е, НИЕ КОЛКО ПЪТИ СЕ СПЪВАМЕ? Ако има други предложения,готови сме да ги чуем. Но,няма.

"ЕК описа как ще отпадне мониторингът на България" - като доубие всичко останало българско и България изчезне от картата на Европа! Няма държава - няма корупция! И ще си остане да царува т.нар. Обединено Евро-Атлантическо Семейство, където няма корупция, съдебната система ще бъде преобразувана в "Социални грижи за престъпниците" и всеки месец ще има Гей-парад!

Стига сте повтаряли едно и също..Каже някой нещо и после само едни същи лафове.Ставай да бачкаш Колюо,че заради хора като теб сме на тов аположение.

Dira , ко напраихте бе. Смегчихте името на статията и я махнахте от първа страница. Егати.

Съдебна реформа-още има хора от народния съд които поддържат българи-советската мафия и няма осъдени....Корупция....пак от путеноидите иде!!!Организирана престъпност-ИМА ЛИ смисъл да припомням кой и защо създаде групировки като СИК, ВИС, Мултигруп?! Има ли смисъл да припомням, че през 1996 г. 12 банки в България бяха фалирани по време на правителството на Жан Виденов. Тогава над 300 000 000 000 лв. (триста милиарда) необезпечени кредити бяха раздадени основно на приближени на ръководствата на тези банки кръгове, а финансовата система на държавата бе срината умишлено. Днес, след разсекретяване на досиетата на Държавна сигурност ние вече знаем, че всичките тези 12 банки бяха ръководени от кадри на Държавна сигурност и БСП. БСП, като наследник на БКП, наследи и нейния апарат. Един апарат, който 45 години паразитираше на гърба на хората работници и селяни. Един апарат с привилегии, добавки, надбавки, който живееше като буржоазия. Но за разлика от истинската буржозия този паразитен апарат третираше подчинените си като роби. Българинът нямаше право да пътува зад граница. Българинът нямаше право да има не фабрика, ами цехче, мандричка дори. Българинът не можеше да изпрати децата си да учат в престижен университет. Намаше право да има нива, трактор. За виц срещу властта пребиваха и осъждаха. На границата застрелваха в гръб при опит за бягство. Да не споменавам концлагерите и десетките хиляди избити без съд и присъда. На централно и местно ниво тези търтеи получаваха огромни за времето си добавки за храна и представителни нужди. Суми, които надхвърляха заплатите на трудещите се обикновени българи. По същество още по това време апаратът на БКП вече се бе превърнал в особен вид дребна буржазия, с буржоазни привички и манталитет. Само че от феодално-буржоазен тип.

Защо просто не си кажете, че не ни искате по-навътре в ЕС(сиреч в Шенгенското пространство), ами ни "клатите" 10 години с измислените си критерии? Вие от ЕК, да има как на Вас мониторинг да Ви се направи, та да се видят Вашите Евро-далавери във времето. Само си измисляте нови и нови неща, с които да се "бъзикате" с най-бедната страна на съюза. Лошото е, че няма политици БГ, които да Ви теглят една дълга и да вървите на майната си. Струва ми се, че лозунгите на някои личности от ПФ стават все по-верни и все по-нужни за страната ни!

Ще ни приемат но първо трябва да депортираме путеноидите..