Депутати от ГЕРБ посетиха свободна търговска зона в Китай

Делегация на ПП ГЕРБ се запозна с модела на създадената зона за свободна търговия в китайския град Сямън.

Обратно в новината

Коментари - Депутати от ГЕРБ посетиха свободна търговска зона в Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре де, а тая делегация от пожарникар надолу ли е била по образование, щото мутри и пожарникари не знаят какво значи "бизнес модел"

Посетили са, оригвали са се, пръцкали са и нищо не са разбрали....

А по рано учеха КАК да серем по главите на хората?- има прогрес??? Сигурно става дума за държавни субсидии или за източване на ЕС или Бюджета на България... пък може да е пак за луканка.

Нищо няма да научат тези Кметове от Герб , защото са Калинки с купени цигански гласове ! Харчат народни пари за да си правят кефа , а в това време някой безе душа защото няма пари за лекарства или по-добра болница !

Има такова животно!Митко Бойчев тръгна от сервитьор,мина през чейнча, такситата и сега е къде къде напред.

у нас? Няма такова животно! Когато някой познае себе си или детето си в долният цитат тогава да каже- аз съм бизнесмен! Лилиан Бетанкур: "Загубила майка си едва 10-годишна, Лилиан практически била отгледана от строгия си баща, който изисквал от дъщеря си прецизност и я учел на любов към работата и строга дисциплина към себе си и околните. По това време LOreal вече бил концерн със 100 работници, който произвеждал не само бои, но и лак за коса и шампоани, а също издавал и луксозно списание. Едва 15-годишна Лилиан започнала да се труди."

Ще ме уморят от смях-маршрутите до Черноморието в контекса на .....сетих се как дърпаха костюма на Боко,че не подлежал на проверка на летището ,когато миналият път си тръгваха от там....

Абе, къде без Десито Атанасова, бе???

Омръзна ми с моите данъци да плащам санирането на частни апартаменти , екскурзиите на гербаджиите, на търтеите в т.н. парламент, на нищоправещата 600 хилядна държавна администрация и така и така нататък....

Нищо няма да им влезе в празните кратуни!Виж, ако бяха останали на практика за 20-на дни, поне половината щяха да бъдат осъдени за някакво пипане под масата!

dobrin

маж за да се запълни несъществуващата дупка вместо през русия ще турсят през китаж...

платили сме им екскурзия на кемтовете

нема кво толко да го изучават принципа е прост, гепи от народа пъхай в собствения джоб - комунизъм

Тя стяга дисагите за Америчко.

Караянчева?????

"Суджуците" са на Екскурзия. ---------- Това ми е пределно ясно. Какъв "опит" може да влезе в Преяла Празна Тиква, която и Българският едва го срича.

Добре, де! Нали при втория мандат ходиха и какво от това? Разбрахме само, че са посетили Великата китайска стена и си направили там снимки. Друг резултат нямаше. Сега разликата е вероятно в по-голямата група гербери, които са имали късмета да посетят безплатно далечната страна. Друг ефект едва ли ще има. Китайски ресторанти и магазини тук си имаме отдавна, още преди управлението на ГЕРБ.

Как да няма резултат, направиха Великата Българска ограда на границата!!!

видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак...

ТАМЪН---да купят на Цецо нови гуменки, че много се размириса на ГЕРБЕРИ:))))))

След разглеждането на свободната зона в Сямън, китайците дали на делегацията от ГЕРБ вечеря. На вечерята, шефът на зоната питал Димитър Бойчев, дали има и у нас нещо подобно. - Имаме. Викаме им безмитни зони, но са мноого по-малки. Напр. в Бургас. - Как ги управлявате? При нас в Сямън управлението е от 6 човека. Бойчев брои на пръсти под масата: "На Вальо Златев - 100, на ТИМ - 100, на Пеевски - 100, нашите от ГЕРБ - 200, на Валери Симеонов и Каракачанов - по 100, тея дето вършат работа - 100. Общо 800. Ама как да му кажа на тоя 900?! Я да махна нулите!" И гордо заявява на китаеца: - Е, нашите са 8! Вечерта, преди да заспи Бойчев си мисли: "Ей, ама как го метнах тоя - 8 човека! Ха-ха! Бойко ще се пукне от смях като му кажа!" Китаецът също не спи и си мисли: "Тоя дали не ме излъга - малка зона било това Бургас?! 8 човека! Ако е малка, кво правят тези двамата дето са в повече от нашите?"

Ами те само от алъш вериш се интересуват та за това са посетили търговската зона....с пари от нашите дето ги спонсорираме за разходки по света и никаква работа за тези дето ги хрантутят.. Да попитам как са разбрали какво им показват като и български не знаят завалиите камо ли чужд език

Калинки в Китай. Ай стигу беее. В Китай суджуци няма какво дирят там?

а ще почерпят ли пример от смъртното наказание в Китай за корупция и наркотрафик?! зер бая министри и бизнесмени изтрепаха китайците, а в Булгаристан корумпираните са в парламента, правителството и по всевъзможните министерства и агенции!

Искате да се самоубият ли тия авантаджии???

Част от паразитите, самообявили се за политически елит си уплътни почивните дни с екскурзия до комунистически Китай, за сметка на демократичния и евро интегриран български данъкоплатец!

Нали тези тъпаци се смяха на Орешарски, че бил ходил в Китай да оправя икономическите отношения. Оказа се, че е прав а гербавите тъпунгери живеят пост фактум.

Плиткоумниците от ГЕРБ в Китай, все едно сомалийски пират в Харвард.

А предвидено ли е запознанство с тяхната демография?-:)

Има прогрес. Едно време Тиквата и Трайката, като искаха да се изкъпят в Мъртво море, правеха бизнес форуми в Катар. Тези поне са на посещение.

Горките китайчета- такова негпамотн стадо не са виждали ! Що не им покажат как се прави възход с начален старт - смърт за крадците.

Изхарчили едни пари селяндурите и цъкали с език.

Няма значение комуняга ли е или не. По-важното е да е кадърен и да не краде и лъже! УВИ!

и ся ко - сичкуту китаец с по 6 апартамента и 4 тона суджук вътре

Та ние ,за какво точно сме отишли ??????? Хората говорят за : Производство , високи технологии , развити пристанища , логистика , организация , инфраструктура с огромен капацитет и т.н. !!!! До тук нас ни няма в НИЩО от това ! Опитваме да се похвалим с ''жп проект '' , които още е в Необозримо бъдеще - А и то си е само проект !!! Като много други проекти и той може да отиде в някое чекмедже на някоя лелка от ГЕРБ !!! Като се тегли чертата , излиза че нашата ''делегация'' , си е чиста разходка ''Г.з път да види ''!!! Ние вече сме на ниво едно малко бедно китайско село , така че май сме сбъркали мястото за посещение ?!

По-малко сме от китайско село. Както разказваха, когато един нашенец започнал да дистрибутира нещо китайско и вървяло месец - два, а после взело да линее и да не върви. Оплакал се той на китайците, че нещо не върви бизнеса, а те го попитали на колко народ разчита. Ами към седем милиона, отговорил нашенецът. Защо не смениш града, попитали китайците.

Слънцеподобния ще си купува Китай със "заделеното"?

Е сега я втасахме! И каквито герберастите са умни и талантливи, лъжливи и крадливи, подбирани с конкурс, да не ни ги върнат с букаи на ръцете, да не кажа в дървени костюми. Защото там смъртното наказание не е е отменяно. Може би затова просперират. И да внимават със суджуците, щото там кучешкото им е любимо месо.

Китайците да внимават, тази крадлива пасмина герберунска ще им развали дисциплината, ще ги светнат как да крадат от магистрали, колектори, саниране, как да си купуват по 6 апартамента за 4 години в Пекин, как да плюскат по 4 тона суджук!!!

бе те убуу са отишли на екскурзийка ...само да не ги видим на стадиона на колене, че като ги знаем какви са честни и некрадливи...зер при чичката Си няма тън-мън - в тила за назидание

Така при комунизма. При мутренско / фашистко управление само лъжи, кражби, безнаказаност, бедност и масова емиграция.

Ще спестят за личните си влогове една втора от надутите командировъчни--това е заадчата им номер едно Сериозно-- това е начин за финасово инжектиране и облажване от властта на партиини активисти ! И второ --форма за безстопанственост ипрестъпление по служба от организаторите -администрацията на НС-- но в БГ няма Прокуратура

Депутати от ГЕРБ изучават бизнеса в Китай....Не е зле гербаджийската крадлива шайка, маскирана като депутати, да изучат и наказателното им право, там за кражби в особенно големи размери, корупция, събират осъдените на някой стадион и ги разстрелват публично, това е една от причините Китай да е вече световна сила, а по-на юг, Ким ги поставя на оръдие....Наясно ли сте, Суджук бей и оня, на мама Спестовника, с 6-те апартамента, както и дебелака тв звезда, блябосваш само простотии пред камерата, изживяващ се като Главен прокурор!!!

Ми то, както винаги има два варианта за тази (по определен,ието от НАП от преди 3 дни) "командировка до екзотична страна": - ГЕРБ са си платили - т.е. дали са от парите, получавани като партийна субсидия от българските данъкоплатци - фирми или Китай са платили - т.е. това си е от всякъде форма на корупция и заплащане на лобистки услуги.

Българските нещастници са отишли да се комплексират още пивече колко са изостанали. С крадене ибкорупция разсипаха държавата, добре че скоро няма да я има, черното петно на Европа.

"Депутати от ГЕРБ изучават бизнеса в Китай" Какво има толкова да изучават! Нашата държава можеше да е като Китай, ако и тук бях дошли танковете.

Нашите управленци-нищожества ,не ходят в чужбина нещо да научат или да подписват договори ,а просто си правят скъпи екскурзии за сметка на бедния народ ! Нашите крадливи дебили нямат нито желание ,нито идея за развитие на страната!? Не знаем къде отиваме и за какво сме..

Тия идиоти на коча не могат да му разберат кога... пуска мляко, камо ли бизнеса в Китай да разучат...

Една приятна,нетрадиционна дестинация. Има какво да се види в Китай.Гербаджиите ще"научат"много от челният китайски опит. Там най-вероятно са се запознали от първа ръка с производството на китайски суджук. Не би било лошо,да научат,какво се случва в Китай с корумприраните и крадливите. Т.е.,с какъв точно калибър ги разстрелват....

:) Вярно, че в Китай разстрелат понякога дори публично заловените китайски корумпирани чиновници и политици. Но пък с удоволствие плащат на корумпирани чиновници и политици в чужбина. И ги употребяват по предназначение.

Е требе първи представителите на ГРОБ да разберат как вървят комисионните при Китайците!?

Гробарите отново на разходка за наша сметка . Нека им е зле.

И кметовете са хора. И на тях им се почива и ходи по екскурзии. Но да се маскират такива почивки като специализации, от които кметовете нищо не могат да възприемат или приложат... Поне китайците са се позабавлявали. Според мен, парите за тази екскурзия трябва да бъдат платени от екскурзиантите.

Екскурзиантите от ГЕРБ нямат навика да плащат от джоба си,брат. Държавата е зад тях.Най-малкото,Народът им е платил милиони субсидия. Сега-Китай. Утре,предлагам Валери и Ангелкова,с делегация от поне 100 човека,да отлетят за Доминикана.За да се убедят на живо,как в Пунта Кана се прави успешен туризъм.И най-вече,за курортен тийм билдинг между властимащите с"различия".

И какво от това? Пак сладка екскурзия... Без никакъв ефект... Освен да се изхарчат милиони от нашите пари!

Защо само депутати от Герб и защо точно кметове и зам. кметове от тези райони? Кой финансира пътуването? Парламента, партия Герб, или от някое перо от националния бюджет? Как са пътували - с правителствения самолет, или като пасажери икономична класа в редовен полет на нискобюджетна авиокомпания?