17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се действа ако искаш да си независим ... Не им пука на румънците някакво си председателство и не се нагъзват като нашите през този перод.. Сам боко си каза че и Австрия и Румъния и други преди нас НЕ са харчили толкова пари за да се покажат, ама забрави да добави че много неща са постигнали за страните си..

"...журналистът носи гражданската отговорност да работи за установяването на правосъдие и социални права". Ех, мечти.... ... ЕС не престава да работи срещу социалдемократите в Румъния. Жалко, че Тимерманс е от същата партия. В ЕС и леви, и десни са си плюли в устата. Наказват Румъния, защото им се опълчи за конституционните промени за определението за брака...Бракът между мъж и жена бил отживелица според европейците... Румънските социалдемократи не са политически коректни, демек. Президентът Клаус Йоханис, ЯЛОВИЯТ немски възпитаник, няма причина да не е политкоректен...

В Румъния явно съвсем са изтрещели!! Престъпниците гледат да си сложат своя прокурорка която да не ги закача?

Както винаги соросите се изказват неподготвени и не са разбрали нищичко от написаното! Включва се само първосигналната им система,която им подсказва,че трябва да напишат минус!

Браво на Румъния! както се казва "на ЕС с неговите камъни-по неговата глава"! Време е да се натрие носа на прекомерно охранените и май доста "нагли" ЕС-чиновници, които все по-често живеят с мнението,че са "последна инстанция"!

Да, корупцията е силна в Румъния!! И престъпниците са основните им политици!! Тимерманс им бил виновен на тях??