Менда Стоянова: Изтегляме бюджета за 2017 г.

Ще изтеглим Законопроекта за държавния бюджет за 2017 година, обяви шефът на бюджетната комисия в Народното събрание и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде събирай си пЪртакежите и бумагите и НАПУСКАЙ. Кай знае какви кражби са заложени в този БЮДЖЕТ.

Това са ГРОБ. След нас и потоп. Изпускаме кокала. И още си го начу.ват. Може би умишлено изчезват. Плашат гаргите. Саморазправа с хората.

Да идва бюджета на Доган

Боко и Чоко да дадат отчет къде похарчиха парите от огромните заеми, които теглиха, защото нищо създадено не се вижда. Трябва да се назначат експерти в съответната област, да се назначи експертно правителство. Всяко партийно правителство е обречено. Депутатите трябва да станат 120 човека и задължително да са с висше образование и поне 5 години трудов стаж. Само така ще се оправиме.

Менда не може да изтегли бюджета. Може да го изтегли Министерски съвет в лицето на министър председателя Бойко Методиев Борисов Думите ми, че Борисов иска да пали Родината както турците, когато панически са я напускали по време на Освобождението от турско робство 1877-1878, се потвърждават!

Бащицата започна да извива ръце.Значи скоро си заминава завинаги.Хващам се бас на каса черно Джони.

Ето това е истинското лице на герб, мутренски рекет и изнудване ! Тяхната единствена политика е облагодетелстване(законово и "под масата") на тяхната партия и нейните членове най-вече! Пак гласувайте за тях, агнешки главички !

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ !!!! ОБАЧЕ, ЕЙ ТАКА, САМИ ДА СИ ПОДАВАТ ОСТАВКА, ДА ИГНОРИРАТ БЮДЖЕТ, ДА ХВЪРЛЯТ СТРАНАНА В ХАОС - ТОВА Е ТОЛКОВА БЕЗОТГОВОРНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !!!!

Цачева победи Радев в Турция. Само ти ли не знаеш

дерзайте,саботирайте....чака ви още по голям погром на парламентарните избори...начело с Ретроградния ви Меркурий ,началника ви.

И защо така бе Миче, нали беше най-добрия бюджет? Частите, които сте определили за крадене, трябва да се коригират!

Госпожа Менда повтаря опорната точка че имало ново мнозинство в Парламента. Не, г-жо Менда, старото си е - вие с Пръмова, Паричния фронт, Ковачки и ДПС. Все сте си същите! Никой не ви е променял мнозинството и трудно може да го промени, освен някой от вашата завера, ама сте все измамници, трудно ще се навиете да го промените!

Тази бързо трябва да се изтегли от НС и да ходи да си изкарва хляба другаде. Писна ми от лъжите и!

Баце се разлюти и ще има мъст!

В този случай се продължава със стария бюджет. Преповтаря се с една дума стария бюджет. Я ся виждате ли герберунгелите какви са като малки дечица! На ти семките, върни си ми бонбонките! МЕНТАААА МЕНТААА!

Крадливите гербери- в затвора за саботаж и национално предателство.

Ще има мъст на парламентарните Избори. Баце ще риве от Банкя

Това е все едно да събориш ограда, защото комшията не я харесва.

Голямото Его на Борисов... реално показа, какъв пу.ьо е!

Айде сега смяна на Цацаров и ги подхващайте за КТБ, заемите, кражбите, далаверите, цената на магистралите, реформа в бюджетната сфера.

Щом шебека от Банкя е наредил ще го изтеглите !Всяка стъпка подир шебека обаче е в грешната посока !Маймуните , когато видят че водача им не става го прогонват!Вие вървите след Вашия Шебек и на ум не ви идва да го смените!

Един политик направи грешка и вместо да се сърди на себе си, се сърди на народа и си отмъщава. Ами да си ходи тогава.

Боцко, в нормална държава загубилите ще напъват да мине бюджета, за да не оставят повече хаос след себе си, но ти си лош губещ. По-нищо не се различаваш от "комунистите", които плюеш. София е червена за пръв път от 26 години, заради глупостите ти. Надявам се повече никога да не видя мутратата ти в управлението на държавата.

Добре сте ни дошли тъпи комуняги! Искайте бюджет от Путин! Нали това искате - близки сношения с Русия. Е за какъв бюджет свързан с Европа да говорим. Отиваме в Азия.

айде сдавайте поста , че прокуратурата ви чака а в затворите премитат килиите за вас лицемерни гербести измамници

Явно има нещо, което трябва да се потули и друго - доокраде в мътните води на безвремието.

Що слушаш глупостите на ГРОБАРИТЕ ? Ще се назначи временно или служебно правителство докато се направят новите избори и готово. Какъв хаос какви пет лева? Та ти не усещаш ли че живееш в ХАОС ? Хаос ще настъпи когато започне да се разпадаме тереториално. Нали служебното правителство ще има и министър на МВР и на армията и на всички министерства. Тръгнали да плашат нали преживяхме 1993 - 1994 -1996 -1997 г какво толкова стана?

аз като му гледам физиономията на тоя финансов министър - седмичния бюджет на семейството ми не бих му поверил , а камо ли на цялата държава .

Страната в хаос я хвърлихте вие скъпи руски дупедавци!

Маските ПАДНАХА.... ЗЛИ, НАГЛИ, БЕЗКРУПОЛНИ! На другите избори пак гласувайте за тази ЗЛОБАРСКА, ОТМЪСТИТЕЛНА пасмина!!!!

Как няма да го изтеглят. Сигурно ще отпускат пари на МОН-МИГРЕНА КУКУНЕВА, за Запалки и Цигари. В Знак на благодарност за подкрепата. На Лукавски, кой знае какво още

Не мога да разбера как може да водиш политика срещу собствения си народ САМО ОТ ИНАТ? Такива хора нямат място в управлението!

Продължавайте в същият дух и ще обуем кубинките!МЕНТО НАЛИ ЗНАЕЩ,СИГУРО СИ СПОМНЯШ-КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕНГЕ.Долни отпадъци от БКП ще вИ копаме!

Ама още ли не си разбрал?? Тя и прокуратурата подава оставка. хахахах

Еееех, настъпиха в пясъчника кофичката на Боко и той се обиди: "Не сте ми приятели, повече с вас няма да играя!"

Това въобще не е вярно...Защо пишеш нещо без да си го проверил....Снощи видях много стари комунисти изпълзели от дупките си...Не вярвай, че Румен Овчаров ще оправи държавата....

... тиа твойте любимце се понаа*аха, сега седнаха у него и си въртат дупетата да се омацат. Ходи и ти при тех да им помогнеш, а гат станат да ги обришеш. Остатъкот мое да го сбереш и да си го разбръкаш ... за торчица.

По-долу има една статия: Експерти: Няма опасност за бюджета Георги Брандийски - 14 ноември 2016, 09:37 Оставката на правителството няма да доведе до сериозни проблеми с бюджета за следващата година, прогнозираха експерти. , където всичко е обяснено. Онва мекере Горланов само плашеше народа, но той ще бъде наказан.

значи тъй като не се изпълни повика на пожарникаря-оперетен генарал, а именно "Вся власть совета, опс. на ГРОБ, след тях и потоп! И това те радва и злорадстваш? Искрено се вярвам, че не си български гражданин, макар, че си бивш/настоящ комунист.Защото ако си спомням правилно техен беше лозунга ти:Който не е с нас е враг!

На другаря Величко Адамов от Свищовския е достоен кадър.

Да, ще гласуваме. Същата пасмина спря незанонното строителство и извади кражбите от данъци на светло.

На втори тур ГЕРБ загуби и Варна и Бургас и частичните избори в София. Хората просто не ги понасят. Не мисля, че саботирането на бюджета ще им помогне да си подобрят имиджа. Още по-зле ще стане ако пак започнат да се измятат от думите си, щото не им се било подавало оставка, а и министерските местенца били тъй удобни....

Той самият е една голяма грешка- дебела, богата, нагла грешка! Дано има възмездие и да го видим, поне за да се успокоят душите на самозапалилите се, самоубили се, загърбили домовете си, заминали в чужбина!

Тука Менда е права Щом Радев обещаваше пенсия от 2000 лв, логично е това да се заложи в бюджета. Редно е Корнелия да внесе нов бюджет с новите увеличени пенсии

Алантически боклук, тук е ЕВРОПА бе гербераст!

На Калотина : Добре дошли в Азиатска Република България. :-)))

Е подобни приказки той каза и тогава. Върна се от САЩ и каза КТБ е фалирала и опс след няколко дена се започна. След това Бацку изтегли 4 милиарда евро за да покрия кражбата. И след това още и още!