Бюджетът мина безпроблемно през 16 комисии

16 парламентарни комисии в НС одобриха бюджета за 2017 г. Той не бе одобрен единствено от правната комисия. Бюджетът влиза в пленарна зала в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Бюджетът мина безпроблемно през 16 комисии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОредна нагло престъпна ПИАР АКциЯ За няколко часа какво могат д а проучат 16 комисии.. Имаме доказнао престъпно ограбване и прахосване на десетки милиарди живи левове годишно веч е много години

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Защо работещите в БАН не се приравнят по заплати на работещите в съдебната система?Защо са подвластни на различни закони?

Правната комисия в парламента няма нищо общо със съдебната власт. Това го казвам само за сведение на разгневените срещу последната. Колкото до бюджета, незнам защо съм убеден, че след като го изкараха, а после обявиха, че пак го вкарват, май всъщност ще го вкарат само до половината ... ако се сещате какво имам предвид. Т.е. няма да се стигне до годен (нормативен) акт имам предвид.

От тая сводка разбрах само, че: 1. Независимо от 27% увеличение на бюджета на силовите ведомства, БСП, ДПС и АБВ пискат, че трябва още пари. Само да припомня, че тези министерства получават 10% от бюджета до сега. за 2017 предполагам 13% 2. БСП, ДПС и АБВ пискат за проектите по закупуване на самолети и оръжия, да не си пропуснат комисионните 3. За учителите 0,1% горница от баницата

Само те ли са най-лакоми и най-некадърни и непродуктивни.... отвратен съм от съдиите ни!

Кой ще връща тия заеми бе ?Събирайте си багажа и да не сте влезнали в следващия парламент.То бива бива наглост .С нищо не сте допринесли за развитие на България да си върне заемите.

кУрнелия и карадайата вече гласуват заедно

Няма по нагли хрантутници от Независимата Съдебна Власт. Няма друга група от кожодери, които сами да се самоназовават ВЛАСТ. Това е най-голямата мафия в тази държава , която нищо не прави години наред, а само лапа заплати , бонуси, коледни и под масата. Нямат касови апарати, не се отчитат пред хората и държавата, крият доходи и са спирачка за всяко едно правиотелство. Публикувайте броката на тези неуки боклуци, техните заплати и привилегии !

Съдии и прокурори са държавни служители на заплата,но събират и съдебни такси по различните видове дела които са хиляди образувани на година защото хората или фирмите имат проблеми!

Пари има от тавана на пенсиите. Няма излишни бюджетни структури.

А за имигрантите, за имтграцията ?!?!? им, от къде идват парите, за колко бройки и какъв период от време...

Тавана не е определящ при тази диспропорция от 165 лв.до 900?Увеличават се осигуровките,но не и минималната пенсия тоест не следва да има пенсии под 300 лв. след като това е границата на бедност!Какво се правят че не виждат,че и било популистко според Горанов?

А реформи ? А плоският данък ?

Какво му е лошото на плоския данък? Само 10%, е,ако го махнат или оставят минималните заплати без данък ще отворят очите на сивата икономика!И без това още продължава играта с осигуряване на 4 часа вместо 8 ч.на които действително работят и доста хора губят осгурителен стаж с полвин година,съответно и по малко осигуровки се внасят в НОИ.

пак са наказани. От тях държавата няма нужда, защото не плащат данъци. Те са бреме и са обречени на глад и лишения. Не ви ли е срам! Това са ваши майки и бащи, дядовци и баби. Не си ли давате сметка какъв процент от населениет са? С какви очи ще искате отново да ви гласуват доверие? същото се отнася и за хората с увреждания, да не говорим за децата, на раждането на коиито разчитате за избягване на демографската криза.

"16 парламентарни комисии в НС одобриха бюджета за 2017 г. Той не бе одобрен единствено от правната комисия." Което означава, че тия пиявици от Правосъдна система искат още пари... Малки са им заплатите по 5000 лв средно и пак искат!

ПО СТАХАНОВСКИ МАЙ!