Горанов: При оставка на кабинета няма и бюджет

При евентуална оставка на правителството всички внесени законопроекти от него ще бъдат заличени, включително и този за бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: При оставка на кабинета няма и бюджет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А 20 млрд. заеми които Тиквата взе също ли ще ги опростите или ще оставите народа да сърба попарата на некадърното Ви управление?

ДА ОСЪДИМ ТЕЗИ МИНИСТРИ КОИТО НИ ПЛАШАТ!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ИМ ВЗЕМЕМ ПРИДОБИТОТО ПРЕЗ ПЕРИОДА НА МИНИСТЕРСТВАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Недей да плашиш бе!

Щом си е получил заплатата за месеца, проекта за бюджет е собственост на работодателя му!!! а не бащиния че да си го вземе за вкъщи. Оставката само ще покаже, че няма незаменими чиновници.

Тези дни бившият генерал и пасмината от БСП непрекъснато ни облъчват със старите си фрази, че хората искат промяна и те ни я носят. Столетнивата все хубави вести ни донася. Промяна на какво и към какво. Със стари к...и нов барадак, ето това ще стане. Халал да ви е Радев, победата ще е пирова. Отново ще върнете страната с години назад. Но да ни е честито! Каквото сами си правим , никой не може да ни го направи.

Бива ли такава безотговорност от изпълнителната власт? Оставки, липса на бюджет и какви ли не още заплахи, защото хората могат да изберат за президент кандидат, който не е посочен и одобрен от ББ!!! Що за безотговорно държавническо поведение??? Безобразно поведение на главозамаяни хора!

То път един бюджет?????

Няма бюджет, край на Вселената. Гнусен милиционерски копелдак. Произхожда от семейство на инквизитори. Важното е, че няма да има ГЕРБ. Обединена банда на мутри и милиционери.

Идете си, бе! стига сте плашили народа!

ПЛАШИШ ГАРГИТЕ ГОРАНОВ, НАС НЕ! ПЛАШИ СЕ ТИ, СЕГА! ШУТ И ДРУМ!

ГОРАНОВ, СЕДНИ СИ НА ЗАДНИКА И РАБОТИ ТОВА ЗА КОЕТО СИ НАЗНАЧЕН! ДОКАРА 4-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ И НАГЛЕЕШ! СЕКТИР!

Тия толкова ги е страх да не си загубят министерските крисла /защо ли??/, че започнаха да чертаят такива апокалиптични картини, че звучат като филм на ужасите!!! Ама ние не ядем домати с коловете! Не ни подценявайте толкова интелектуалното ниво, съвсем се самозабравихте!!!

Понеже съм "притеснен" ,моля да ме уведомите въздух ще остане ли за дишане или ще трябва да си носим кислородни бутилки като резерва ? Самият факт ,че подобна статия е възможна означава ,че това тъпо правителство мисли народа си за тревопасни животни.Срам ме е от вас !

Въпрос към приемника на Дянков - Горанов: "А печурките в две търговски вериги още ли ще са на цена от 3.29 лв до края на седмицата?" За слънцето разбрахме, че няма да го има - ще вали дъжд...

ГОРАНОВ НЕ ЛЪЖИ!!!!! 1.държавата ще "работи" с Образеца от предишната година!!!! 2. В момента Президента НЯМА ПРАВО да РАЗПУСНЕ ПарламентаЫ ТАКА ЧЕ ЗАД СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ще СТОИ Парламента и Бюджет ПАК ще ИМА!!! СУВЕРЕНА не е глупав,за разлика от ВАС!!!!!

Ей, келеш! За народа е важно ГЕРБ да падне. Бюджетът все някога ще бъде приет.

И този много страшен бе. Плашиш гаргите момче. Отивайте си час по-скоро!

"Горанов: При оставка на кабинета няма и бюджет" Тъкмо няма да се налага да оправят глупостите ви!

Няма ли поне един свестен в това правителство? Не си дават постовете на никаква цена.Дадени са им от господ.

Това е лъжа При оставка на Борисов парламента ще работи и ще състави ново правителство и бюджета ще бъде приет с наложените промени. Друг въпрос е, че колкото, толкова.

А не може ли да им се потърси отговорност, че саботират работа на държавата. Та нима Обама сега ще скрие бюджета на САЩ??

Да,а извинете ща изгрее ли слънцето ,след оставката Ви или не.Ако не ще стоим на тъмно,но поне няма да Ви слушам глупостите.правителства винаги е имали,и пак ще има.не разбирата ли ,че с вашите заплахи не може да се управлява.

то па сега един бюджед... да си избършеш гъ за с него

Мислех, че Горанов е по-грамотен от това да казва, че законопроектите ще бъдат заличени. Той по-тъп ли е от Борисов?

По-грамотен е само с това, че не е учил в милиционерското/пожарникарското училище. Иначе арогантен гербер.

Най добре в понеделник бат Бойко да каже, че се е пошегувал. Голяма простотия ще е да даде властта на комунягите и ДПС!

Край на далаверите ви, на скъпите костюмчета и лъскави лимузини, на гърба на опърпания народец.

чудо голямо! Да намалят държавните служители навсякъде, да намалят и разходите във всички министерства наполовина и ето ти готов бюджет, тикво!

Абе всичките министри барабар ББ ни вземат за малоумни. И като замине това правителство какво да мрем ли / от скръб за тях/.Колко държави с години са на служебни правителства и пак са по-добре от нас и икономически и финансово. Сещам се за Белгия до преди година две но ако се разровя ще излязят и други.

Я па тоя. Сигурно си мисли че е единствения икономист в света. Ей тва герберастите са опасна пасмина.

Аз пук ще ти дам да ми направиш един минует щом няма будгет,пендехо прозззт.

тъпи комуняги - като дойдел Радев на власт и като почнел да ги ревизира и праща по затворите. Да го направи, но да почне от своите - от Първанов с двата хотела, от Бокова с петте милиона долара с милиона от хазната взети от жената на Станишев и дадени на Хохингер да му лъска имиджа. Членовете на Висшия ви съвет - Гергов - собственик на Пловдивския панаир и бившия ЦУМ. Много сте бедни, много сте честни, той е Радев по този път върви.

какво слабо момченце дойде, как се охрани, я стига си заблуждавал народа, че ти нямаш и малко сиво в главата а само мас и лой

тези комунисти-милионери. Те да не са донесли милионите си от селата и паланките от които слезоха бащите им с вдигнат юмрук. Нагъл,по-нагъл, комуняга като Първанката. Той с какво строи хотелите на синовете си. Да бе да - изкопал имане като копал дупка за сране в двора в Сирищник.

Жител на комплекс Есте е и колегата на Ивайло Московски Владислав Горанов. Финансовият министър обаче живеел там под наем със съпругата си. Или поне това е последната информация, с която разполагат колегите му от ГЕРБ. Горанов беше в Разград преди две седмици за откриването на трибуна Моци и концерта на Цеца Величкович за празника на футболен клуб Лудогорец. Той лично преряза лентата на стадиона заедно с премиера Борисов и хазяина си Кирил Домусчиев. Иначе Влади Горанов и жена му имат три апартамента в София.

АБЕ МУХЛЬО КВО ИМА ДА ХАРЧИШ НАРОДНИ ПАРИ КАТО ТВОИ! ДА НЕ БИ НАРОДА ДА Е ПО ПРОСТ ОТ ВАС... КАТО ТИ ГЛЕДАМ НЕДОДЯЛАНАТА МУТРА И КАТО ЗНАМ КАКВО ИМА В ГЛАВАТА ТИ ...БЕГАЙ БЪРЗО БЕГАЙ НЕ ПЛАШИ ЧЕ И ЕДИН ШУТ ДА НЕ ИЗЯДЕШ КАТО ЗНАМ ЧИИ КРИТЕРИИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И КАДЪРНОСТ ОКРИВАШ!БЕГАЙ ЩЕ ТЕ СТИГНА

Чудя се на тия "специалисти" от Герб, нарочно ли плашат хората за да загубят с огромна разлика вота или го правят само от простотия? Със сигурност кампанията по сплашване ще донесе стотици хиляди гласове в повече за Румен Радев! ГЕРБ си вкарва поредният автогол!

станахте по-гадни и отвратителни от БСП

Няма го и ГОРАНОВ и сие

Абе, ще мрем целокупно след неделя, то се вижда...

По-добре ДПС отколкото ДОСТ

Мамка му, вече се замислих сериозно дали изобщо ще продължи живота и дали слънцето ще изгрее отново, ако вземе този кабинет да подаде оставка.

Голема работа. То пък иначе има. Кого плаши тоя? Ще станем по-бедни ли? Та ние през това управление станахме ли по-богати? Мисля НЕ!

Мен защо ми се струва че вече са в паника и ако Радев дойде на власт и започне ревизия ще им излязат кирливите ризи на гербарчетата! Да не стане въртим едни пари ама чакайте докато ги усвоим! И Бойко се прави на много спокоен ама и той май е до уши!?

Каква ревизия ще прави президент? Но е добре да им развали идилията - отгоре-додолу се наредили и смучат...

Бюджет винаги ще има с Герб, или без Герб. Стига сте говорили врели не кипели. Не Ви ли омръзна с тези долни лъжи и провокации. Светът няма да свърши без Герб.

Ако на са ТЕ - слънцето няма да изгрява, тревата няма да расте, реките ще потекат нагоре...!

тоя псевдо министър да си ходи на село и там да си прави бюджета на бащината си ферма. В закона има ясни процедури какво се прави ако правителството подаде оставка няма да спре земята да се върти и слънцето пак ще изгрее и без "гениалните" министри на герб. То и без това по калпав бюджет от този рядко се среща.

ЕЙ МИЗЕРНИК ДА НЕ БИ СЕГА ДА ИМА БЮДЖЕТ? ТО ТОВА СА КРЕДИТИ КОИТО ПЛАЩА ВЕЧЕ ПРАВНУКА МИ. КАТО ВИ ОТУПАМЕ ЧУВАЛА И ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО ЩЕ МА БИЛЯ И ЗА БАБА ПЕНА БЮДЖЕТ!!! ТОЙ БОКО Е ЛЕСЕН КАРТОФИТЕ В БАНКЯ ЩЕ ГО ОКРЯКА НЯКАК МА ВИЕ МАЗНИТЕ ИКОНОМИСТИ И МИНИСТРИ.... ЩЕ ПИТАМЕ РУМЪНЦИТЕ КАК ИЗЛЯЗОХА НА ДАЛАВЕРА КАТО СИ НАБУТАХА КУЙОТИТЕ В ПАНДИЗА И СИ ВЪРНАХА КРАДЕНОТО . ДО 10 КОЛЯНО ЩЕ ВРЪЩАТЕ И ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ ЧЕ ПРЕЯДОХТЕ С ВЛАСТ И НАГЛОСТ..

А хляб ще се продава ли след изборите. Що ни плашите. Тези успехи, които изтъкваш, на президента ли го дължите, защото той също е от ГЕРБ, а сега отново избираме президент, а не парламент!.

Бюджет, разработен от тоя плазмодиййййй няма да има, ама що не каже на 14.11., че ще се съмне и над РБ пак ще грее слънце, е без Герб....

ТОЗИ Е ЧИСТ ПСИХАР! ПРИ ТЕЗИ ИЗЯВЛЕНИЯ, НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВЕДЕН ОТ МИНИСТЕРСТВОТО