Пожалиха хазарта за разлика от ракията

Бюджетната комисия на парламента реши данъкът върху хазарта да нарасне до 12%, а не до 15 на сто, както искаха от РЗС и Синята коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Пожалиха хазарта за разлика от ракията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкарайте всички казина и ебете майката на мръсните мутри и капути, които използват слабостта на залагащите! Смърт за комара в България!

Защо си играете с нас БЕ хазартни типове

Това, че българите варят ракия дори и в Либия, е напълно вярно! И вино си правят! Впрочем, едно от обвиненията срещу нашите медицински сестри беше точно за варене на ракия, но за това се спомена от нашите медии в началото и после се замълча, ясно защо!

ГЛАСУВАХ ЗА Б.Б.И ГО ПОДДЪРЖАМ,НО ТОЗИ ИЗТЪРСАК ХЕР ФЛИК ПРЕКАЛЯВА НАИСТИНА.

ако хазарта е в основата на икономиката ни,едва ли ще се оправим скоро.

Абе тоя гад Дянков да се маха веднага от този пост! Аз не съм гласувал за по-скъпа ракия!!!!!

Понеже не съм съгласен с акциза отказвам да го плащам.

Сега цар Киро ще стане целия от злато и диаманти. Ще го направите милиардер г-н Дянков. Вие да не сте нещо роднини с него?

Стига сте правили глупости! 60млн. щели да влезнат??? Дрън, дрън нищо няма да влезе в държавата! Ще направите контрабандистите милиардери с този акциз!

Разбирам, човек прави грешки. Вероятно г-н Борисов не е знаел какъв идиот е мин. Дянков, когато го е назначавал. Все още не е късно да се поправи тази грешка.

Ами ще минем на домашно вино. Него просто няма начин да го обложат с акциз, защото не е нужно да правиш инсталация за да го произвеждаш. Може да си го правиш спокойно и в мазето на панелния блок. Купуваш си грозде от борсата, слагаш няколко бидона и готово. Аз всяка година си правя по 100-150 литра вино, което е доста по качествено от бутилираната оцветена вода дето я пробутват за вино в магазина. Дори продавам по някое друго шише.

И турци са ни газили и немци и руснаци, но ракия винаги сме пили и то по много! И сега ше варим домашнярка и пак данъци няма да плащаме. Винаги се намира нащин да изпързаляш държавата.

На ви сега капитализъм!

Незабавна оставка на мин.Дянков, поради несправяне със служебните задължения!

Ето за това БСП пак ще се върне скоро на власт.

Хич не са го пожалили а направо го убиват Вдигат акциза на Игр. мащина от 300 на 500лв. на тримесичие това е 60% от това ще има много закрити игр. зали и още безработни и по малко постъпление в бюджета.....

Щом вдигат акциза за алкохола, тройно да го вдигнат за хазарта. Алкохола е вреден, но хазарта - три пъти по вреден. Като мислите за народа, мислете с главите си а не с друго. Хазарта е в основата на престъпността. Премахнете хазарта, ще премехнете и Мутрите.

Абе, тва ли е единственото, което успяхте да измислите за да напълните хазната? Ми то и аз да бях станал министър тогава. Много ясно че след като 98% от Българите пият и пушат най-много пари можеш да вземеш от там. Но това е все едно да искаш да умориш вируса на спин като убиеш пациента! Няма живи-няма спин :))) Тва е уникално МАЛОУМНИЯ подход на мин. Дянков. Ама комунистите са по-умни всичко друго освен цигарите и пиенето при тях поскъпва за да си траят хората. Ей тва не му е ясно на Дянков. Сега давам на правителството да изкара най-много до лятото. Тогава хората тръгват на почивка, пийват повечко и като видят колко им струва ракийката в кръчмето започват да искат по-големи заплати, да стачкуват...за искат предсрочни избори. Естествено левицата, която е в опозиция сега ще използва тези безумно високи акцизи за да създава напрежение! И за жалост аз, който мразя комунистите също ще се включа в митингите срещу ГЕРБ! Това, което правят в момента е безумие!

Пием,пеем и се зъбим на тирана,както е казал поета!! Друго правим ли????????

Българите правят водка и ракия, дори, когато са в Либия, където ги грози смъртна присъда. Така че акциза просто никой няма да го плаща. А мин. Дянков по-добре да скубе милионерите с казината отколкото дядовците с 80лв. пенсия дето ракийката им е единствената останала радост в живота. ДЯНКОВ, ТИ СИ ТАМ ЗА ДА СЛУЖИШ НА НАРОДА, АНЕ ДА МУ ПРЕЧИШ ДА СЪЩЕСТВУВА!!!

Ама те искат да събират пари само от бедните, не от богатите. Това е ясно вече....

Значи от хазарт - 12 милиона. От ракия - 60. Хубава сметка, няма що. В нормалните държави съотношението нещо май не е точно такова....

Аз няма да платя и една стотинка акциз!!! Стария бойлер на баба ми вече втора година прави невероятна ракия! Дянков ДГД!

ТОЙ ЛИЧНО ИЗЛЪГА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ НЯМА ДА ВДИГАТ АКЦИЗА НА РАКИЯТА! ЛЪЖЕЦ! И ТОЙ Е КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БГ ПОЛИТИЦИ!

ДОЛУ БОЙКО!!!! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОГАН!

ОДИ СИ БЕ БОЙКО!!! ЩОМ ИСКАТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ ЧРЕЗ ВДИГАНЕТО НА АКЦИЗА ЗА РАКИЯТА ЗНАЧИ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО СТЕ ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ И СИ НЯМАТЕ НИ НАЙ-МАЛКА ИДЕЯ КАК ДА ЗАКЪРПИТЕ БЮДЖЕТА!

Още един (последен?) опит да бъдат спасени винпромите.

ЗАЩО БЕ НАРОДНИ ИЗБРАНИЦИ ПАК СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЗОМБИТА НА НЯКОИ ОТКРОВЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ -БИЗНЕСМЕНИ?Не че народа ще плаща -всеки си е направил в частната си собственост едно казанче и се смее доволно,а и тия ,които го правят са на изчезване.Говоря за истинска домашна ри акия -без да е омагьсвана с нищо,която прави баща ми от плодове и дори захар не слага.Струва ми се ,че в последно време някои депутати не мислят с горните си глави.Слушах онзи ден д-р Лъчезар Иванов със какъв замах плаши с какви санкции ще ни тероризират ако не си си плащал и не плащаш здравни осигуровки.Приказкат ,че сития на гладния не вярва е точно за неговата мисъл.Когато работодателят при който си бил се е направил оглушка за всякакъв вид осигуровки-какво да правиш -да го съдиш?е опитах -само ,че средствата ми стигнаха за 6месеца да плащам на адвокати и се принудих да се откажа.инспекции по труда и тинтири -минтери институции уж създадени да защитават работника са просто поредните самовлюбени в себе си и които работят по скоро за работодателите.Да не казвам за грубото им отношение все едно си отишъл у дома им.Всичко това ме озвери и реших повече 1 стотинка да не дам за каквито и да е осигуровки.Няма да коментирам и работата на някои лекари ,които по скоро са бизнесмени,забравили Хипократовата клетва.И моля не ми сравнявайте ,как е в Европа.Самото посрещане и отношение ,когато си потърсил помощта им вече ти е помогнало.А тук гледат като на бездънна касичка на всеки пациент.

Сега вече трябва на всички да е ясно има ли сила в българия,която да защитава интересите на народа.Олигархията от всички цветове е завзела НС 100%.Богатите стават все по-богати,бедните-вс по-бедни.Ако някой се е надявал ГЕРБ да внесе справедливост само се е заблуждавал.А и РЗС и синята коалиция не са нищо повече освен жалки популисти.те много добре си знаят,че хазарта няма да пострада,но нали трябва да трупат дивиденти на народен гръб.И ще става все по-зле.

Гарга на гарга око не вади! А вие въздържателите, за това сме на този хал, защото мислите само за собствените си задници!

По-добре някой да беше изчислил какво печели хазартът от душевната ни щедрост.

Мисля, не е необходимо да се вдига акциза на алкохола. Трябва само да се накарат Пещерските братя да си плащат. Ако внесат само 50% от това, което трябва - това са минимум 500 млн лв в бюджета

toi hazarta si e tehen da ne sa ludi tam da digat danak wse edno da si barkat w djoba,pederasiiiiiii

какво шмъркаш? нещо води до доста агресия.

В училище учителката задава въпрос: - Деца, какво ще се случи ако едно всеразрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо отговаря: - Ще поскъпне ракията. Учителката: - Е как така? Къде е логиката - Не знам къде е логиката, но татко казва, че в тази държава каквато и простотия да се случи, единственият резултат е, че поскъпва ракията.

Хей,сините, настъпете герберите, разграничете се ясно от тъпите им ходове, продължете да настоявате за разследването на Доган и ВДИГАНЕ ДАНЪК ХАЗАРТ ! Защото там са хората ,които държат в шах ББ !

И ти ли Бруте (ББ) ?

Тъй-тъй, той Черепа от глад ли да умира? То сал с один фон Пътища носред плацо Батемберг ли са живей?? Хайде, чмайна ва Гювеча!

Boiko,go home!

Някои хора казват-аз не пия и не пуша,какво ме засяга.Да но тези,които произвеждат дадена стока,които я транспортират и които я продават ,ако пият и пушат ще трябва да си покрият допълнителните разходи.Тогава ще вдигнат цените на стоките и ще ударят непушачите и трезвениците.

Razbirase , 4e 6te go pojaliat nali bez nego ne moje da se jivee...toi e jizneno neobhodim....

За колко ви купиха Бойко ? А тоя кошмар с казината на всяка крачка ,кога ще свърши?Хайде най-после да се спре с демагогията. Гласувахме за теб ,недей да ни разочароваш .Кое ви спря да не повишите данъците ?Дайте ни обяснение !!!

абе боклуци гадни, как така върху целокупното население, аз не пия и не ми пука, алкохол и цигари да ги направят по 1000 лв, кой тъпоумен мазохист ще си трови организма

durjavata v BGmafia

То пък някой да си мислеше, че интересите в хазарта няма да са купили народното събрание (само малка буква за тях!).

Мафията пак е на далавера да му мисли обикновения човек.

Нещастници, същите престъпниц сте. гледате интереса не на народа а на тъпите мутри и престъпници.