TV7 спира сигнала към ”Булсатком”

ТV7 спира излъчването на програмите на ТV7 и Super7 към оператора "Булсатком" от 0 часа на 12 януари. Това се казва в официално съобщение на сайта на телевизията.

Обратно в новината

Коментари - TV7 спира сигнала към ”Булсатком” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дкми

Довиждане, довиждане, довиждане ДудукТВ :)

Щом Булсатком получиха лиценз една седмица след като тарашиха офисите на ТВ+, очаквам или да се прегърнат с новата група на Делян Пеевски - ТВ7+БТВ или да се превърнат в новата сурогатна опозиция.

Една телевизия пИчели от аудитория и реклами. А без разпространение и инкасатори ще загуби и двете!

Хиляди благодарности на ТВ7 , че изчезнаха от Булсатком.

Боли ги Булсатком за вашите помии.

Браво най-после откога чакам този момент!Сега вече ще има мир вкъщи!

А тези ТВ7 кои бяха?

Голем праз Бюрече

Добре де ,РАЗБРАХМЕ! Нека бъдат живи и здрави! Но моля Ви, не ни ЗАНИМАВАЙТЕ повече с тях!

Бареков-Дудуков е манипулатор и цензор, твърде ограничен като личност, за какъвто се мисли.

От тия дето се хващат с антена само нова става за нещо. И то само някой предавания. Останалото е медиен боклук.

Видяла жабата, че подковават коня, и тя дигнала крак... - народна мъдрост

подковават вола,не коня :П

телевизиите на босфора и на дудука никак няма да ми липсват. Ако ги няма по кабеларките, в ефира и в интернет никак няма да страдам.

"Новините" на БТВ днес: - изнасилват деца в дом - умряха 4 младежи след катастрофа - умря граничен полицай - броим загиналите пешеходци за 2012 - млади българи умират от инсулт - психично болен убива - още един психично болен убил - автобус падна в пропаст, умряха 30 души - умря 8 месечно бебе в Разград - бизнесмен уби и разчлени жена си - 3 години от катасрофалното земетресение в Хаити - 1 година от трагедията с Коста Конкордия - 1 умрял и петима ранени при Калотина - изнасилена индийка опита самоубийство - тинейджър нападна брат си докато спи - умря най-възрастната жена на земята - опасно мръсен въздух в Пекин - бомба по време на син форум - серия трагични инциденти по света - жестокост по улиците на Белфаст Ха, сега..лека ви нощ, българи и... спете спокойно!

Ха, че кви са тия канали бре....Някой гледа ли ги въобще?То БТВто западна , а тия се пънат.. :))) Смешна работа, барабар с мъжете :))))Гледайте си Европа за новини , Дискавъри за забавление и някой филм , ако има време. Тия се оляха :))))

Не съм телеман, но малко отбирам от телевизия. Но за да се информирам, ще попитам коя етази TV7.Честно да ви кажа, тези не съм ги гледал. То в суматохата на 100 програми, човек няма време за всичко. И да отбележа, че по въпроса за АнадолТВ съм в час. Вечерно време жена ми изобщо не ми досажда.

И к'во ся, Булсатком и останалите артисти разпърдяха гърнето?! - но това ще е само до време а междувременно застоялите стайни антени се изкупиха като топъл хляб! Да живее свободната пазарна икономика!

Г-н Бареков,след като се ИЗЧИСТИТЕ от БОКЛУКА,ще пуснете ли сигнала?

Ама клан Халваджанови такъв урок им дадоха бравооооо,умния си е умен.Продължавайте .

не мога да разбера - как от всички партньори на БСК, само тези двама не могат да се договорят и естествено вината не е у тях...

Много ми дреме за Ники дудка и Боко Пожарната и протурските им телевизии.Образователните програми от пакета Discovery,national geographic AXN и FOX са на светлинни години от тях,не само някакви турски бози и мрънльовци по измислени новини.Аде чиба от телевизора ми боклуци мръсни съветски.

Ей най после се отървахме от ония гологлаф простак и неговите цинизми.Дано да пуснат някаква по интелигентна телевизия вместо тези простотий които ни приедлагаше БТВи.

Бареков е принципен и независим журналист, много кадърен и не обслужва управляващи, абе Дудук...

След като пуснат цифровата ефирна телевизия ,скъпи ми наивни и глупави подържници на булсатком ,ще разберете кой ще остане без зрители.Сигурен съм ,че баламите които ще си плащат за телевизия ,драстично ще намалеят.При тази платежоспособност на българина ,когато той е притиснат от всякъде със постояно растящи сметки за ток ,вода,парно,телефони и т.н. ,една безплатна ефирна цифрова телевизия ще му дойде повече от добре.Та както се вика -пилците се броят на есен-тогава ще видим на кого рейтинга колкое.Не работя за никоя телевизия,но вкъщи имам телевизор,който искам да приема сигнал дирекно от собственика на канала а не от посредник.Посредник е=на по дебел за крайния ползвател или купувач.Тъй ,че можем още от сега да почваме да се радваме ,че ще останем с едно бреме по малко -адиос булсатком

та кога казваш да очаквам Discovery и NG ефирно?

Гледай си ефирната телевизия тогава, къф ти е проблемът не разбрах - никой не те кара да плащаш на кабелен/сателитен оператор. Ние си плащаме, за да гледаме нормални телевизии, БТВ не гледаме - да се гледат сами.

Пич не разбрах защо трябва да ми е гадно ? Аз и сега си гледам БТВ въпреки, че съм на Булсатком. Вероятно трябва да ми е гадно, че вместо да ми вдигнат цената аз си гледам HBO. Гадно трябва да им на рекламите посредници на БТВ. tvlowcost . bg Това е спам в пощата ми. Вий само до къде я докараха.

Буалсатком може и да крият абонати, но как може да се установи това? Единия вариант е по данни на НАП - за всяко плащане ти издават касов бон. Изниква въпроса кой извади данни от НАП? И защо само близките до властта телевизии негодуват. Дали това не е един вид компенсация за изразени позиции и идващите избори?!

Няма изтичане на данни от НАП, изнесените данни са от независимо проучване, а всички знаем как се правят проучванията. Всяка уважаваща себе си компания няма да тръгне да плюе и да призовава да се смени доставчика, а ще потърси правата си в съда, но не и БТВ и ТВ7, защото е явно, че няма как да защитят тезата, си, защото е измислена. Не си спомням Булсатком да е плюл някоя от медиите. Явно им пари под партенките и им изтичат рекламодателите, затова са паднали толкова ниско.

TV7 са такава боклучава телевизия, че и да спират сигнали и да не ги спират, все тая.

Може ли да видим независимо изследване на рейтингите. Не за друго, ама в моето семейство ТВ7 никога не се е гледало, а от БТВ-то само анимацията за децата. Така че тези 2 рейтингови телевизии у дома са около точката на замръзване. Плюете Булсат, но някога гледали ли сте новини на ТВ+, изключително професионални и обективни са уверявам ви. Защо са ми тогава турските сериали и дебелия задник на Любо Нейков.

СЛЕД КАТО,телевизиите коитоуж обслужват управляващите ги спряха, защо тогава тук плюещите малко не им влезе в празните тикиви,че няма цензура.Или комунохиените трябва непрекъснато да плещят глупости.Толкова са освирепяли, че им спряха хиляди хаидушки кранчета,че вече не се контролират, 2 милиона гледат БУЛСТАТКОМ, А ТВ.7 Е С НАЙ ВИСОК РЕЙТИНГ, колкото и гюбре да избълвате.-- ХА СЕГА ПЛЯЙТЕ-- ЧАКАМ!!

Затова ли във фирмите свързани с Булсат влязоха ония с качулките, ако не ецензура това пак е насилие.

Ама някой гледа ли ТВ7,особено сега когатотам се събраха разни некадърници.

Искам да напомня на всички тук , че само след 5 -6 седмици започва излъчването на ефирна цифрова телевизия и тогава не само БСК, но и други DHT оператори и кабеларки ще клекнат. И това е само първи етап. След 2 -3 г ще стане обратното.БСК и други подобни ще се молят на телевизиите да им излъчват програмите.

Смешник! Ти прочете ли каква глупост си написал? За ефирен сигнал да се плаща??? Няма такъв филм!

А ти вникна ли в написаното ? Точно защото ефирния сигнал е безплатен,народа масово ще се откаже от кожодерите кабеларки и сателитки.

Вас Ви се шега струва, ама глейте к'во ще стане! Дудука е кумец на Бойко Борисов и му е важна фигура в Предизборната кампания! Държавата, чрез НАП, и всички останали възможности за контрол и рестрикции се намеси в спора между две търговски единици!?! Считайте, ТВ+ и респективно "Булксатком", за телевизионен канал и Телевизионен кабелен оператор със бързо затихващи функции! Те вече са вкарани в административен кошмар, от който няма измъкване без фалит, или кандисване на всички условия на bTV, т.е. ГЕРБ!

ДНЕС, ЩЕ СИ ВЪРЖА НА ОНАЗИ РАБОТА ЧЕРНО.ЗАЩО ЛИ?ЗАЩОТО, НЯМА ДА ГЛЕДАМ НА ДУДУКА ТВ7. ДАЙ НА СЕЛЯНИНА МАЛКО ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА.

КОЙ ЛИ ПЪК ГЛЕДА ТВ7

Към 9:20 спряха излъчването! Преместих ТВ 7 назад при гръцките програми, до които дистанционото ми никога няма да стигне! Сбогом мизерници от ТВ 7! Служете на олигархията, на вашата майка!

Kalin

Пуснали са БНТ2 на тяхно място приятна и културна програма.Върни си ги пак.Определено не нервят така както тв7

Благодаря!

Сега Бареков може спокойно да стои в дома си и да се оглежда в огледалото. Абе олигофрени не разбирате ли ,че телевизията е за хората ,а не за самодоволни измислени олигарси.

Току що Петя Стефанова почти през сълзи заяви, че Дудук ТВ спряли сигнала, ама БСК го прихванали ефирно и продължават да излъчват. Затова дудуците щели да сезират СЕМ и други паразитни структури! И тук вече става интересно - как тези органи ще накажат БСК за нещо дето е ефирно и безплатно! Ясно е, че няма как да ги накажат. С този ход БСК тласкат БТВ и ТВ 7 или да спрат да мрънкат или да приемат пакетите и да гизнат дървото. Браво на БСК за смелия ход! Щом нещо е ефирно, значи е безплатно и кинти за него не се полагат!

Собственици на тези телевизии са крадливата свиня-майка,отгледания от нея нерез и крадливия мустакат престъпник.И тримата заслужават само едно-голямо калибрено поздравление.Обслужващия персонал е основно от "интелектуални"проститутки като Бюреков,Курлезич,Хашлаков и др.Така,че много полезно е да ги няма.

На Кошлуков по му отива Боклуков!

Някога Кадафи беше казал на Либийците : "Всичко което е под земята е мое, а всичко което е отгоре на СИК, ТИМ и Цветелина" .... Затова съдбата му беше по-лоша от тази на куче

Ауу каква трагедия!Няма да гледам тв7 по Булсата.Аз едва вчера разбрах,че съм имал и такава програма.

Петя Стефанова, току що те изключих! Много си ми скучна. Както и ренегати Кошлуков.

Абе Бареков, знаеш ли колко ме разсмиваш? Знаех че си тъп, но сега удари тавана! Кой ще ти пусне реклами без да ги гледат 1 милион зрители! Къде си учил този "мениджмънт"?

Много добре ! И без това не гледам тази слугинска телевизия .

Бареков, знаех че си глупав! Ама сега направи голям гаф! Май ще се върнеш в Пловдив.

Той не е глупав, просто е послушен.

Kalin

Ама горките пловдивчани......дали ще го приемат?

И нека само да допълня. Гледах правото на отговор от ьТВ към Господари на ефира относно казуса БСТ-ьТВ. И едно нещо ми направи огромно впечатление - а именно техните претенции за повече финансови средства с цел, забележете, да обогатят телевизионното си съдържание, както и за повече и по-добра публицистика. Уважаемо ьТВ, вие от както съществувате, не сте дали една РЕАЛНА премиера по българския ефир. Всички сериали и филми, които излъчвате, са с 4-5 годишна давност, хората на запад са забравили, че са ги гледали, а вие ги пробутвате като премиери. Изключение предполагам правят турските сериали. И какви очи имате вие да говорите за стойностна публицистика? Пари за правенето ли й нямате, или пари за кадърни и неплатени журналисти нямате? Ще спомена само две имена - Миролюба Бенатова (случаят в Катуница) и Диана Найденова (протестите на Орлов мост). Това ви е публицистиката, нямаща НИЩО ОБЩО с истината ;) Да не говорим за подбраните новини в централните ви емисии, поднесени по изключително мазен начин на зрителя.

В ерата на интернет комуникациите и свободното разпространение на информация из мрежата (а и не само, не изключвам от това число всички развлекателни западни програми, сериали и предавания), си е чисто ходене по тънкия лед да се гаврите така със зрителите си (ако изобщо имате вече такива) господа от тв7 и ьТВ. Аз лично телевизия редовно не гледам, това което следя са новинарските емисии по НОВА и БНТ. ьТВ спрях да гледам от години, а тв7...никога не съм превключвал на техните честоти :P А и от както Дудука стана програмен директор на тази телевизия, какво би могъл да очаква човек да види по нея :D Така че, много ви здраве, уважаеми, няма да липсвате на никого, или поне не и в моя дом :D

много добре. да де махат и бтв и тв7

Спрете да пишете.

Те много добре знаят какъв им е рейтингът. И понеже знаят, това е последният отчаян опит да привлекат вниманието върху себе си. За тяхно съжаление, обаче, вниманието е само форумно, а не зрителско.

Хора нека спрем да гледаме тия които неискат да бъдат гледани.Ми неможе само с Турски сериали да си навърха.Нова им го наби тотално до гърлото и те сега откачат ,но народа го е казал лакомо дупе кръв се.. а тв 7 го гледат тези които работят там и техните роднини няма да липсват на никои

Ти си гледай там порното и не давай акъл на хората какво да гледат. БТВ е една добра телевизия особено с новите си български филми , така ,че по скоро Булсат ще гризнат дръвцето отколкото хората ще спрат да гледат БТВ.

Satelite,никога няма да бъдеш планета с такова сателитно мислене.Гледай си производителя на новини и си пий пърцуцата.

Хахахаха... какви БГ сериали по ьТВ... че те всичките са външна продукция, ако не са в ьТв ще са по друга, ако имат хубав сценарии. И лато са толкова успешни защо договорите на актьорите са толкова смазващо ограничаващи?

голяма работа!да спрат и без това кой ли ги гледа и тех?!Добре че и битиви спряха да не гледаме порно лигавщините на Слави и сутрешните мъки на Ани Цолова дето все още не може да чете и непрекъснато прекъсва гостите си.ние не сме длъжни да им изкарваме и без това баснословните им заплати.Браво на Булсат ком да не отстъпват а да защитят правата на абонатите си!